Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Tehát a honlapján ez nincs igaz? Mert én ott keresgéltem.
Ott csak a pontokat találtam. Melyik étel milyen pontú, de hogy egy nap mennyi pontot ehetek azt nem.
HViki :)
Köszönöm a lehetőséget, és már el is küldtem az e-mail, címem!
Kismazsi:)
Olvastam a leveled, és válaszolok is! Tzaziki? Hogy csinálod?
Egyébként salátát bármikor lehet enni?
Sziasztok!
Mivel a kukorica II. szakaszos, ha biztosra akarsz menni akkor csak az I. szakasz után eszed. Szerintem, ha nem kapsz mást mégmindig jobb, mint a kenyér és a szénhidrátmegvonás sem tesz jót. Amig nincs más edd, de ha ki tudod váltani, akkor csak a II. szakaszban használd.
Ti milyen időközönként méritek magatokat? Olvastam néhány helyen, hogy heti 1, de van aki minden reggel ellenőrzi a súlyát. Amikor Norbiztam, én is minden reggel mértem magam, valahogy inspirált még a 20 deka is.
Wasa kenyeret még nem láttam a környékünkön, de az egyik üzletünkben árulnak Crumhy Bread nevű ropogós kenyeret,12db van benne,graham búzából készült,cukor és tartósítószer mentes,viszont kukoricadara is van benne.Szerintetek ehetem, erre vonatkozólag nem találtam utalást a könyvben?!
Nem én osztogatom, sajna. De ha tudod, hogy kinek vannak, szólj légyszi!
A wasa kenyér az nem más, mint a ropogós kenyér. Már ha ez mond valamit. Nem kétszersült! A Wasa a márkája, de lehet pl Tescost is kapni, és az felébe kerül...
Villers!
Ha jól értelmezem, akkor Alexandrás recepteket Te osztogatsz! Tudnál nekem is küldeni? edszucs@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Halihó!
Láttátok, hogy Teszkónak is van már roppanós kenyere? Én rozsosat vettem (csak olyan volt), és csupán 215 Ft volt 200 g. A Wasa a sparban 500, a DM-ben 345. Ugyanolyan a csomagolása, csak teszkós. A kekszeknél keressétek.
Az nem baj, hogy kevesebb a kalória, de azért legalább az engedélyezett szénhidrátokat (zabpehely, zabkorpa, Wasa kenéyr) vidd be a szervezetbe!
Majd írj, hogy sikerült!
Kitartás! Szerintem az összes fogyókúra közül ez a legjobb módszer, és még éhezni sem kell. Viszont figyelj arra, hogy ne vond meg drasztikusan a kalóriákat magadtól, mert akkor lelassul az anyagcseréd.
Szorítunk Neked!
Sziasztok!
Ma kezdtem el Alexandra módszerét. Szeretnék augusztusig 10-12 kg leadni. Nagyon elszántnak érzem magam!
Szombaton egy léböjt kúrát tartottam, majd vasárnap párolt zöldségekkel kezdtem az életmód váltást. Remélem sikerül a kitűzött célt elérnem.
Jó lenne hozzá a támogatásotok is, kérlek bíztassatok!!!
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához