Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Sziasztok!
A kardióm megvolt és ettem!!
Joghurt a mozgás után, ami nagy szó, mert szinte semmit nem tudok reggel enni és 11 óra fele wasa sovány sajttal, sonkával és parival. Remélem tényleg bebizonyosodik, hogy így érdemes!
Szép napot!
Tudod mi a furcsa? Én is utáltam futni! Ha visszagondolok a sulis " Török Ignác körökre", hányszor csaltunk!!
És most valahogy hiányzik a futás, és jól esik egy kevés kocogás. Számomra is megmagyarázhatatlan, de mégis. Hiába, öregszem!
Szia!
A Pörgesd fel! Új kihívás! (ami igazán kemény) valamint a héten sezreztem meg az Egyensúlyban önmagaddal, amira még nem tornáztam, csak átnéztem, ill. legújabb szerzemény a Nyerj időt! Szerintem ez a legjobb, bár az elsővel kezdtem, azis nagyon jó volt! A Pörgesd fel!-t én úgy csináltam, hgoy kezdetnek csak az 1. kört csináltam, majd szépen fokozatosan emeltem a + perceket, aztán mikor már úgy éreztem, hogy jobban megy, akkor elkezdtem a 2. kört, de az nem ment. Végül is az 1. és 3. kört tudom megcsinálni, ami kb. 40-45 perc! Szerintem jó!
De hidd el! Nekem már néha hiányzik! EGy napot még ellébecolok, de a 2. napon már minden bajom van! Ez a másik előnye az egésznek!
Futás: hát én azt kihagyom, mert ÚÚÚÚÚtálok futni!
Elvileg főzés nélkül is jó, mert úgyis megszívja magát. Egyébkénta azt is lehet, hogy meleg tejet öntesz rá, akkor előbb megpuhul. Bár én szeretem keményen is.
Én a tescoban veszem a csírákat.
Én zabkorpát vízben szoktam főzni és ízesítem fahéjjal v kakaóporral, édesítővel, tejet nem is nagyon tartok itthon, nálunk inkább a joghurt és kefír fogy szinte csak sütikbe teszek tejet, így nem tudom a választ.
A csírákat az Interspárban veszem, nagy kedvenc, a fiúknál nálunk is a hagymacsíra vezet, de szeretjük a retek és brokkolicsírát is. Szinte mindenbe teszünk, legutóbb még a tartárba is kutyultunk belőle, a szendvicsekre is szórok, ha csomagolok uzsit a gyerekeknek!
Én sem viccből írtam :o)
Én 1-2 kanállal szoktam beletenni, ez attól függ, mennyire szereted sűrűn. Én mondjuk inkább a zabpelyhet használom, de ez mindegy.
Nálunk a családban a hagymacsíra a favorit.
Köszi a bíztatást!
Az a vicc, hogy számomra ez a "ne félj a kajától" még csak nem is vicc.
Már pácolódik a holnapi csírkemellem, beszereztem WASA kenyeret, vettem csírákat a joghutros salátáimba.
Még egy kérdésem lenne: A zabkorpábpl mennyit ajánlasz egy natúr, fahéjjal, édesítővel ízesített joghurtba?
Szia!
Sok sikert az elhatározáshoz! Ne csak próbálj többet enni, hanem egyél is többet. Még az 1500 is kevés, ha közben még sportolsz is! Az alá semmiképpen se menj! Ne félj a kajáktól, nem bántanak :o)
Sziasztok!
Holnaptól csatlakoznék, elsősorban azért Hozzátok, mert nagyon meggyőző volt Villers rengeteg hasznos hozzászólása (a többi Fórumban is)!
Kb. 8 kg-tól szeretnék VÉGLEG megszabadulni, mert mindig sikerül (karácsonykor álomsúlyom volt egy 8 hetes fogyi után)ledni néhány kg-ot, de mindig úgy járok, hogy visszahízom, mert tényleg nem lehet örökké koplalni és a drasztikus kúrák után csak falok-falok....
A mozgással nincs problémám, most egy picit még több kardiót végzek majd és megpróbálok a 600kcal-nál többet megenni és fogyni. Villers, ez tényleg működhet???
Olyan nehezen tudom elképzelni, hogy akár 1500 kcal elfogyasztása mellett is fogyhatnék?!
Elterveztem a menüt, folyamatosan beszámolok, hátha így jobban kontroll alatt is tartom majd a bevitt mennyiséget és minőséget.
Szép hétvégét Mindenkinek!
Dinadin!
Te melyik dvd-re tornázol? Szerinted melyikkel érdemes kezdeni? Én még nem tornáztam ,de ma valami olyan késztetésem volt, hogy elmentem futni a tó körül . Gyerekek! Isteni jó érzés volt! A tüdőm majd kiköptem, alig tudtam futni,többet sétáltam, de mozogtam!! Holnap is be van tervezve!!
Ma úgy látszik több energiát vittem be, mert egész nap melegem van. Igaz, mindig rágcsáltam valamit,de azért arra próbáltam figyelni,hogy csak olyat fogyasszak, ami megengedett.
Egyébként mi van akkor, ha egy nap bünözől,és 60 felettit eszel? Több napon át kell kompenzálnod, vagy elég ,ha következő nap, csak 30 alattit eszel?
köszi a választ!
a számolásban egyébként a kalkulátort nem befolyásolja a kiló, akármennyi kilót írok be, mindig 1340 jön ki
a többiben egyetértek, sosem voltam nagy tornász, de az is igaz, hogy sosem zabáltam......
szomorú vagyok, hogy meghíztam, és nagyon nehéz tenni bármit
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához