Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Sziasztok! Fogyni szeretnék. A cél -18 kg...
Az indíttatásom? Már sokszor próbáltam, sokszor ment is le, de mindig visszajött, tipikus jojós vagyok. Sajnos 2 hete elvetéltem, a dokim azt mondta 3 hónap múlva lehet újra próbálkoznunk, így úgy döntöttem van 3 hónapom, hogy formába hozzam magam. A programot ismerem, megvan a könyv, de még nem próbáltam, itt az ideje... Segítség!!! :))
megvettem Alexandra könyvét (a hozzá tartozó dvd-t még előbb), és nagyon tetszik
látom, rengeteg hozzászólás van itt, igyekszem böngészni bennük, remélem, csupa jót találok majd a vélemények között, mert most elszánt vagyok, hogy kipróbáljam
Szia!
Bármivel kapcsolatban szívesen veszem a tanácsokat!
Szia!
Tornával kapcsolatban szeretnél tanácsot? Mert ez a topic az életmódjáról szól!
Az adag egy étkezésre szól, de azzal az ajánlással, hogy ha lehet inkább többfélét fogyasszunk, mint egyet többször. Én ennek ellenére úgy csináltam, hogy ami az ebéd volt, az volt a vacsi is. Nem ment mindig külön kaját készíteni. Egyszer is elég volt külön főzni, nem hogy kétszer. Ha úgy érzed, hogy kicsi az adag, egyél még, de valami mást, vagy próbáld még valamivel dúsítani. Én pl. a tejbezabit elég kevésnek találtam, ezért pakoltam bele gyümölcsöt is, így már kicsit több lett, és jobban el voltam vele. Nekem segített még, ha ittam kaja után egy pohár kakaót (sovány tej, kakaópor, persze nem a cukros, és édesítő). Így volt némi desszert élményem is és nem bűnöztem. Nagyon jó még a túrótorta is. A receptet már korábban leírtam, de én is korábbi fórumozóktól szedtem. Ha megcsinálsz egy adaggal azt kb. 5 adagra eloszthatod és a kis adagú étkezés is jobban telít, ha még eszel utána valamit.
Én valahogy így vészeltem át a nehéz időszakokat. Volt olyan, hogy 2-3 naponta csináltam a túrótortát. Szinte mindig volt itthon. Nekem nagyon bevált.
Sziatok:)
Én csak sok szerencsét tudok kívánni Nektek, receptjeim azok nincsenek:(
Gondolom senki nem kíváncsi a wasára olvasztott mozarellámra:D
Sziasztok!
Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz. Étem lényeget, de recepteket szeretnék és valami listát, mi milyen kódú. Vagy ehhez mindenképp meg kell venni a könyvét?
üdv: brelaag
Szisztok!
Én most szeretném elkezdeni a fogyit és recepteket gyüjtenék hozzá!
aki van és lenne olyan kedves hogy küldene nekem azt megköszönném!
evelyn3@freemail.hu cimre várnám!
köszi
Hát nagyon szépen köszönöm a válaszod, közben én is utánajártam a dolgoknak és a roppanós kenyér ha az a wasa, akkor nagyon finom, ha nem akkor még nem tudom. De van egy finn crisp névre hallgató is (azt csak a Kaisersben láttam) teljes kiőrlésű és az talán mégjobb, mint a wasa.
A tanácsaokat megfogadom, igen tényleg nem túl gyors a fogyás, de túl kell lépnem azon h. a nem oylan nagy sikerek után se adjam fel.
Nem kell sokat fogynom de épp eleget ahhoz, hogy külzdjön egy kicsit az ember.A mozgás meg állati jól esik hozzá. Az édesség néha nagyon csábít, és volt h. elcsábultam, de inkább kompenzálok állatira. Remélem sikerül.
És mégegyszer köszönök mindent :)
A főzelék kb.1/4- ét turmixold, majd add a főzelékhez. A túrógombóchoz én zabkorpát adok a sovány vagy zsírszegény túróhoz, bár csak Zeoterben csináltam még, de szerintem ki lehet próbálni a zabkorpával a hagyományos módon is.
Édességek vannak a receptek között is, pl:diétás túrótorta, alakbarát palacsinta, de módosítottam, nem teszek bele fehérjeport, csak reszelt almát, máskülönben maradt az eredeti. Ha visszakeresel ebben a fórumban HViki túrótortája is nagyon fincsi és 1. szakaszos az is. Különben milyen eredményeket értél már el? Én 13 kg-t fogytam augusztus óta. Szia Bea
Sziasztok! Mindenki lazsál? Én a fogyókúrával tuti, most tele van a hócipőm a fogyival. De nem híztam, és ezis valami.
helgucci! szerintem ropogós kenyér, de tök mindegy, a Frazer Crisp vagy Finn Crips, nagyon vékony, kissé kemény és ropogós kenyérnek nevezett valamit én a CBA- ban láttam, 1x vettem régen, de nekem túl kemény volt. Úgyhiszem több ízesítésben is volt. Szerintem is ehető sóska, saját magával sűrítve, csak úgy nem tudom megenni. Mivel én már 2. szakaszban vagyok, biztosan kevés zabpehely liszttel fogom kipróbálni. Biztos eredményt érsz el ha tornázol is, de maga a diéta is nagyon tuti és eredményes, nekem is. Este 7 óráig próbálok vacsorázni, én leginkább az Alexandrás termékeket eszem, vagy kreálok valami zöldséget, salátát, joghurtot vagy zabkorpás- zabpelyhes valamit. Sok sikert, időnként számolj be az eredményekről. Szia. Bea.
Szia:)
Nem akartam írni mivel egyetlen árva választ tudok csak és azt is csak sejtem, de mivel senki nem válaszol Neked, próbálkozom én:) (különkülön leírom mindegyikre hogy nem tudom:D)
Tehát kezdem azzal hogy nem tudom mi az a roppanós kenyér:D de ha finom akkor megmondhatnád hogy megkostoljam:)
Főzeléket szerintem lehet enni csak semmiképpen ne liszttel sűrítsd mert azt nem szabad!(az húderettenetesenborzalmasantiltottdolog:)) Igazságszerint én csak spenótot szoktam enni, azt is csak gyorsfagyasztottat tehát nem igazán értek hozzá, de a saját anyagával sűrítésből csak nem lehet baj:)
Na a sóska az amire úgy gondoltam fogok tudni válaszolni: szerintem az halál ugyanolyan mint a spenót (mármint így indexben, egyébként a spenót természetesen SOKKAL finomabb:)), tehát szerintem első szakaszos, sőt biztos vagyok benne!
Én estefele is a sajtokat meg kefírt meg ilyesmit eszem (nem vagyok az a nagy salátás) igazából mikor 1. szakaszban voltam (meg mikor kompenzálok) nem szoktam mást enni este mint egész nap, tehát ami 1-es az 1-es nekem, csak betartom hogy 3 órával lefekvés előtt nem eszem semmit már. A 2. szakaszban van különbség nálam az estékben, mert 2-es szakaszos kaját ebédre eszem utoljára, tehát uzsi meg vacsi 1-es.
én régebb óta csinálom:)(és már baromira elegem van)
meg tudod nézni a mérlegelőmet, nem fogyok vmi eszeveszett gyorsan, de egész kényelmes, meg az a jó, hogy azt írja, a 2.szakaszban egy hét alatt fél és 1 kiló között fogyunk, és ez reális és így hét végén nem csalódunk:)
vasárnap fogom megmérni magam újra, mert most nagyon sokat kompenzáltam mert pénteken bulit csaptunk és össze se mertem számolni mennyi mindent ettem:D
Sok szerencsét, asszem sokat nem segítettem, de igyekszem:D
bosy:köszönöm, meg fogom csinálni!:)
Anyamuci:lucta vagyok még sqasholni sem járok rendesen, bár most taunlok próbaérettségire azért, de tulajdonképpen mindíg van valami jó okom rá hogy mért nem:D
Neked is gratulálok:)
Én pedig 156. De hogy hogy jön ez ide?:)
Szerintem nem nehéz betartani ezt a fogyókúrát (elnézést, életmódprogramot:D), próbáld meg, hátha:)
Sziasztok!!
Ma ismét csináltam egy nagyon finom és fogyi vacsorát:) Paprikás csirkéhez csináltam zabpehelyliszt knédlit. Isteni finom volt és nem hízlal!!! próbáljátok ki:)
Sultana az akaraterő csak rajtad múlik. Ha elhatározod hogy szeretnél fogyni vagy csak egészségesebben enni akkor csak döntsd el nézz utána hogy melyik diáta illetve életmód program illik hozzád és kezdd el!! Ha a súlykontroll mellett döntöttél akkor nézd meg a könyvét az sokat segít.
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához