Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Szia ! Szerintem cukorborsót lehet enni mert az nem sok minden csak borsóhéj:)
A gombaszószt meg úgy csináltuk hogy szárított gombát meleg fűszeres vízbe ásztattuk vagy 15 percre, és abba a szaftba kevertük bele amiben a kelimbót és a cukorborsót begsütottük, pároltuk. A végén még egy kis csiperke is került bele.
Anyamuci!
A legmagicről többen monták hogy jó!Mi is nagyon filózunk rajta itthon!:)
Bea70!
Ha megkérlek nekem is el tudnád küldeni a recepteket?
Ez a kókuszgolyó szó megfogott:)
én is kaphatok rcepteket? judit.strbik@freemail.hu
Köszönöm!
Sziasztok! Nem könnyű az első szakasz, de eddig nem szegtem meg egy picit sem:):)
Sőt a párom is kezd bele jönni, bár nem olyan egyszerű úgy főzni, hogy finom is legyen meg jó is legyen. Tegnap párolt kelbimbó és cukorborsót csináltunk gombás szósszal és apróra cágott ropogósra sült csirkefalatkákkal. Nagyon finom volt. Én öntöttem rá még egy kicsi feta sajttal összekevert joghurtot. Nagyon laktató és finom. Ma reggelire pedig fűszeres zsírszegény túrót ettünk wasa kenyérrel és paprikával.
Én az édesség utáni végyamat cukormentes szörppel szoktam csillapítani liietve ha csokit kívánok akkor csokis ízű tejsavóport keverek össze vízzel. Jobb mint a semmi:) És már csak keddig kell kibírni az első szakaszt:):)
Szia:)Írtam már Neked levelet, de kiflejtettem hogy hetente 3 szor szoktam járni sqaholni:)
Puszi
Sziasztok!
Csatlakozom én is.. :) Én is csináltam a B.A. programot csak aztán elfeledkeztem róla, nem figyeltem oda.. és jött a karácsony é feljött 4 kg. amit le fogok adni, ezzel a diétával! Sőt többet akarok leadni!
Szóval, én holnaptól fogok bele.. Hajrá mindenkinek!!
Sziasztok!
Kiváncsiságból felnéztem a fórumra, és nagyon örülök, hogy újra fellendült.
Augusztus környékén adtam fel, és hagytam itt a fórumot, mert nem sokan reagáltak.
Az új évvel újra kezdem a programot, mert a nagy sikerélmény után ellustultam, és szépen lassan semmire nem tudtam nemet mondani..
Sok sikert mindenkinek!!
Sziasztok!
Bosy, az első nap kipipálva, hibátlanul. :o)
Kicsit édesség utáni vágyam volt délután, de ettem egy kis kakaós tejbezabit (édesítővel) és el is múlt. Remélem a továbbiakban is be tudom tartani.
Neked hogy ment?
Sziasztok!
Örülök, hogy újra van élet a fórumon. Szorítok au 1. szakaszosoknak. Azt hiszem nekem is újra kell kezdenem, mert az utóbbi időben ellazáskodtam az étkezéseket. Sajnos, nálunk csak én fogyózom. A többieknek semmi szüksége rá. A gyerekek meg totál válogatósak. Inkább maradnak éhesek, de nem eszik meg, ami nem a fogukra való. Így én mindig külön főzök magamra. Persze az ünnepi készülődésben ez volt az első, ami elmaradt.
Vacsorára egy olyan salátát csináltam, hogy még a párom is nagyon megdicsért milyen finom volt:)
Salátalevelet összekevertem feta sajttal meg mozarella sajttal, tettem hozzá sült rákocskákat és ezt az egészet leöntöttem joghurtos ezersziget mártással. Próbáljűátok ki mert nagyo finom volt és kb 10 perc alatt elkészült:)
sziasztok!
A szójakocka és granulátom 36-os indexű. szerintem a por is ide tartozik.
Szia pokocska! Hogy ment az első nap?
sziasztok! Én ma mezdtem ezt a programot, és a lenagyobb örörmöm hogy a párom is csinálja velem!
Ő még sosem csinált ilyet úgyhogy szorítsatok hogy az első hetet kibírja:)
Jah és 2.szakaszosok!
Ha valami finomat szeretnék enni és nagyon édesség hiányom van, akkor összekeverek kakaót porédestővel meg egy egész kevés tejjel, berakom a mikróba és olyan "csokikrémem" lesz hogy hú:)Természetesen sajttal a legfinomabb:D
Sziasztok:)
Én 8 napig csináltam az 1. szakaszt, és ez a 34. napom a 2.-ban!
Eddig 7,2 kilót fogytam, ma mértem magam:)
nekem nagyon bejön az egész mert a kedvenc kajámról nem kell lemondanom ami történetesen a sajt:)Béres alexandra trappistáját (ami mellesleg gumi ízű kicsit, de akkoris sajt!!!:)) mozarellát és fetát már az első szakaszban is lehet enni! No mega tészta! a 2.ban spagetti!Minden héten úgy állok a mérlegre hogy olyan jókat ettem hoyg tuti nem fogytam semmit, de e sosem így van! A legkevesebbet ezen a héten fogytam, de szerintem belejátszott hogy karácsonykor bevágtam pár krumpligombócot, és még nem is kompenzáltam! Nem tudom visszamenőleg lehet e, de majd fogok:)
Én tényleg tök jól érem magam ezzel a fogyókúrával asszem ez a nekem való:)
Sok szerencsét mindenkinek:)
Szia Bea!
Ment a recept!
Én is Boldog Új Évet kívánok mindenkinek és persze gyors, fájdalommentes fogyást!
Viki!
Melyik túrótorta receptet írtad már? Most épp nem találom sehol. A diétás túrótortát, ami a receptek között van?
Egyébként túléltem a karácsonyi zabálásokat, persze próbálkoztam, de nem mindig vált be, de a két ünnep között sikerült leadnom a felszedett kilókat, persze 2008- ban újjúlt erővel folytatom. Köszi. szia. B.U.É.K
Szia Kmelinda!
Első lépésben érdemes elolvasni az Alexandra könyvét, mert az alapok abból érthetőek meg a legjobban. Ha van konkrét kérdés szívesen segítek, de a könyv lényege nem foglalható össze két mondatban.
Ha van időd ezt a fórumot visszaolvani az elejétől, akkor sok okos tanácsot olvashatsz és eldöntheted, hogy nekifogj-e. Én is az itt olvasottak alapján fogtam neki.
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához