Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
nnnah,erre kiváncsi vagyok! ha én is 2. szakaszba érek, megcsinálom! sztem hétvégén bepróbálkozok
majd véleményt írj, bár tuti fincsó!
köszi szépen. akkor szépen lassan elkezdem használni, először csak egész kis időre, de tnap felpróbáltam.. hát nem bírtam levenni.. annyira jó :) lehet beszerzek egyet a barátomnak is, mert ketten azért csak jobb.. :) neki meg úgysem ártana megerősíteni a kis lábikóját
MÁS: valakinek a naplójában olvastam, hogy pulykamelles paradicsomos felvágottas valamit sütött alufólia alatt sütőben. ha magára ismert az illető, akkor légyszi szóljon már, mert mára azt terveztem, csak elfelejtettem, hogy ki is írta :)
Kérdés: egyszer láttam egy főzős műsorban egy tök jó fasírtot. Darált pulykamell, reszelt alma és zabpehely fűszerekkel. Meg szeretném csinálni, de nem emlékszem pontosan, hogy miből mennyit kell. Azt tudom, hogy 30 dkg hús, 20 dkg ? és 10 dkg ?. Na, nem tudom, hogy alma vagy zabpehely kell-e bele 20 dkg. Szerintetek? Nem vagyok túl tapasztalt konyhatündér és zabpehellyel még nem is főztem sosem, csak zabkását.
Gondolom az alma levet enged és a zabpehely szívja fel. Kérek tippeket, tanácsokat!!! Köszi.
Bash! Üdv közöttünk. Igen, ritkaság számba megy itt a férfi. :) Gratulálok az eredményeidhez. Én a 21 naposat még nem csináltam, mert beleolvasva tőlem elég távoli kajákat kell enni, és nagyon kötött. Nekem a rendes, hagyományos súlykontroll vált be, mert ott szabadon válogathatok a megfelelő indexű élelmiszerek között. Én még csak tegnap kezdtem el a diétát, de már több alkalommal csináltam. Mindig sikerrel. :)Csak hát a harmadik szakasszal mindig elcsúszok, és akkor megint belevágok. De ilyenkor már természetesen csak pár kilót kell kompenzálnom. Most például 3-4-et. Erre nagyon vigyázok, hogy ne lépjem túl 5 kilóval az álomsúlyomat. :)
Sok sikert neked és további kitartást, jelentkezz néha, hogy hol tartasz, miket eszel, stb. Noémi
Sziasztok!
Remelem nem veszitek tolakodasnak, ha csatlakozom a forumotokhoz!
En is elkezdtem a sulykontrollal foglalkozni pontosan 21/06/2010 tol es a mai napig nagyon szepen alakul a kituzott celom!!
Az elso naptol a 21 napos dietat csinalom a leirt receptekkel es azert is szerettem volna itt irni, hogy elmondjam, hogy meg soha nem talalkoztam ennyire jol kidolgozott es osszeallitott etrendel es receptekkel!
Minden hetfon tartom a gyumolcsnapot es atlagban heti 20 merfoldet futok 3,5 napra elosztva.
Az eddigi 5 hetes eredmenyem -7 kg (97rol indultam) es 80 a cel amit kituztem.
A legfontosabb talan, hogy En az erosebb nemhez tartozom, habar, ha jol latom nem sok hozzam hasonloval lahet talalkozni ebben a forumban.
na majd hazafele kipróbálom ezt a bicóállítást, nem nagyon értek hozzá, mert nem szoktam bicóznni, inkább sétálok, de azért ez a melóhely5km-re van otthonról. szóval most inkább bicózok, mert nincs kedvem 7kor elindulni :)
ugye van ez az 1. szakasz.. szerintetek hogyha bűnöztem, akkor érdemes annyi nappal kitolni az 1. szakaszt, ahányszor bűnöztem?! vagy ilyen praktikákat nem érdemes csinálni!? tudom, hogy nem kellett volna, de hát na.. nem kellett volna csapatvacsit szombat estére tenni, mikor tudják, hogy éppen életmódváltáson megyek keresztül :)
Én kezdő görkoris vagyok, de érzem, hogy ez jó lesz a teljes lábra, fenékre. Egyelőre még nem tudok száguldani, csak egyenes szakaszokon, és nem tudok magabiztosan, megbízhatóan megállni ott, és akkor, amikor akarok. Kanyarok is vészesek, de belejövök majd. A gyerekkel korizok, ha belejövök, egyedül szeretnék lejárni esténként 30 percre. De akkor bizony mér keményen lököm majd magam. :)
Nem tudom mitől lehet a combizomlázad. Nem lehet, hogy változtatnod kellene a váltók beállításain? Lehet nagyon megterheled tekerés közben, mert nehézre van állítva. 15 perc után szerintem nem kellene ennyire érezned. Szerintem nem lesz nagy a combod, nézd csak meg a versenykerékpárosokat. Mind olyan kis izmos, szálkás lábú.
nekem is ma jött meg a korim, nyilván korival járok mostmár mindenhova :)) bár nemtudom, hogy az izomláz mellett mennyire fogom tudni lökni magamat :), de az elszántság az megvan!
szerintetek a bicózástól nem lesz nagyobb a combom?! mert mikor leszállok a bicóról már 15perc után is úgy sajog a combim. vagy ez mitől van?!
a görizés előnyei?! valaki?! :)
:) nyaralás alatt ér enni :) csak utána szépen fokozatosan vissza kell fogni a kaját. nekem ez a 7.napom... még nem mértem magam, majd csak a 10.nap után fogom mérni magam, ha vége az első 10 napnak. amúgy tök jól birom. néha-néha bűnözök :(, de csak reggelente, mert a sok-sok futással úgyis lemozgom. legalábbis remélem :)
mától napi 2x2órás edzés..wuhhúú :) plusz mellette még 6-7 km tekerés :) éljen a zsírégetés és a fogyi meg az életmódváltás
Hétfő van csajok! Na, ki kezdi ma? :)
Húha, eddig 2-3 kilót kellett volna fogynom, ez a nyaralás után 5-re szaporodott. Ez van, ha az ember éjel 23-kor még grillkolbászt eszik kenyérrel és némi salátával. DE megérte. Most meg jön a böjtje. Szóval 70,3 kilóval kezdem el, és 65 kiló szeretnék lenni augusztus végére. Hajrá!!! :)
Nem semmi. Tornázol is mellette? Ha igen, mennyit?
Basszus most már nekem is el kellene kezdenem... :)
óóó de jó vagy! :) mennyi voltál mikor lement ez a 10kg? nekem is annyit kellene kb. én még nem mértem magamat, majd csak csütörtökön.
Belelestem a naplódba, kedvencek közé tettem, lesek tőlet reciket meg kajikat :)
Sziasztok!
Egy hete súlykontrollozok, két éve is csináltam, akkor kb 3-4hónap alatt 10kilót fogytam. Most az első hét után -3,4kiló! :) Hajrá csajok, ne adjátok fel, menni fog! :)
Finom a korpovit keksz. Imádom joghurttal és paradicsommal, néha egy kis pulykasonkával. Nyam... :)
Az abonett is finom ;)
Mindenkinek sok sikert a diétához. Én még mindig húzom, az a baj, hogy most vagyok nagy főzőmániában és hát első szakaszra mit lehetne főzni? Nagyon semmit. Főleg úgy, hogy van egy pasi is, aki éhes minden este meló után :D
Na de lassacskán csak össze szedem magam!
ancika, majd lesem a naplódat, milyen ötletet tudnál majd nekem adni ;)
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához