Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi lehet hatásos a legyek ellen, ha a ragasztós légyfogó nem vált be? fórum

Mi lehet hatásos a legyek ellen, ha a ragasztós légyfogó nem vált be? (tudásbázis)

12. Boch
tegnap 14:40
A légycsapó nem rossz.
tegnap 11:33

Nálam műanyag keretes fém szúnyoghálók vannak. Az ajtót gyorsan csukjuk. Legyet nem látok évek óta mióta nincs állattartás a környéken, de szúnyog esténként bőven akad. 1-2 éve poloska is kevés van, idén alig láttam, a lakásba meg nem tudnak már bejutni.

Fiam lakóautóján ilyen van: [link] Semmi nem megy be bárhol jár és állomásozik.

10. srcrss
tegnap 11:06
Háló.
tegnap 10:47
Szúnyogháló, légycsapó.
8. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Dioevi)
tegnap 09:46

Flöe, 30 éve láttam olyat utoljára 😁

Azóta már biztos okosabbak a legyek.

Szerintem a szúnyogháló jó megoldás az ablakokra és az ajtóra is.

7. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - Dioevi)
tegnap 09:31

Lehet abban valami, hogy "régen minden más volt". 🙂

Ma már semmi nem olyan, mint korábban. Minőségre gondolok. Mi is tettünk a pincébe és a garázsba ilyen lógós vackot. Semmit nem ért. Legyet nem fogott, de rém ronda látvány az a lógó ragacs.

Tényleg a szúnyogháló a megoldás legyek, szúnyogok ellen. Bár egy-egy ajtónyitáskor betévednek a legyek, szúnyogok, darazsak, méhek. Na meg jönnek majd a büdösbogarak. Azok előtt nincs akadály. Fene a pofájukat!

Ahová csak lehet, szúnyoghálót érdemes tenni. A ragasztós légyfogó felejtős.

tegnap 09:19
Nem tudnék olyan helyen élni, ahol nincs szúnyogháló. Pedig városban lakunk, de egyszerűen muszáj mindenre, még az erkélyajtón is van. Az a ragasztós légypapír tényleg gusztustalan...
5. dioevi (válaszként erre: 2. - Andi6020)
tegnap 09:15
Valamit valamiért, egyébként ez olyan,mint régen
4. Piroska52 (válaszként erre: 2. - Andi6020)
tegnap 09:14
Pontosan így.
3. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Dioevi)
tegnap 09:14
Annál több esze van hogy rámenjen.
tegnap 09:09

Régen a szomszéd neninél az ebédlőasztal fölötti lámpáról lógott le. Na azt szerették a legyek. Kevés ennél undorítóbb dolog van. Lehet, hogy ezt már ők is tudják.

Szúnyogháló mindenhova, ami mégis bejön azt lefújom, vagy lecsapom

tegnap 08:34
Vettem olyan hagyományos ragasztós légyfogót,de a legyek következetesen kerülik.....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook