Bennem van a hiba?? (beszélgetés)
Itt voltál Nyíregyen??? Kicsi a világ!!!! Igen, alakul a városkép, szépülünk. :)))
27 évesen még ne add fel semmiképpen!!! Nekem akkor kezdődtek a kapcsolataim. Előtte 16 évesen volt egy barátom, de mivel Ő akkor 19 volt lettek volna "igényei", amiket én még nem akartam teljesíteni! Én mióta elindítottam ezt a fórumot, nagon sok értelmes, segítőkész emberrel futottam össze!! Már csak ezért is megérte regisztrálnom! Egyszer csak jó lesz nekünk is!!! Én most úgy vagyok a dologgal, hogy nem is keresek!! Ha jön, jön, ha nem, nem... Mindennek megvan az oka, talán ennek is, hogy még nem jött el az "Igazi" számomra! Én már mindent megtettem azt hiszem... Ne keseredj el, és ide mindig írhatsz, ha bánatod van!!! Talán Veled is a baj, mint velem, hogy túlzottan ragszkodunk, nem?? És kis tündibündik vagyuk az épp aktuálissal... Legálábbis is én kívülről így látom magam! Nem értek a női praktikákhoz, talán ezt kellene megtanulnom! :))
judit71! Együttérzek veled, Én is ebben a cipőben járok, igaz Én még 27 éves leszek, de nincs párom, és kezdek belefáradni, hogy nem sikerül egy normális komoly kapcsolatom. És kezdem azt hinni hogy biztos, hogy velem van a baj, pedig mindent megteszek, hogy jó legyen....
Épp ma este jártam Nyíregyházán :-) Szép hely, és jó volt sétálni is ott :-)
Köszi! Kb. 1 hónapja van nálunk. Ő a 4., a legkisebb "gyerek". :oDDDDDDDDDD
Persze, nyugodtan! :o))
Pedig a konfliktusokat fel kell vállalni!!! Na, nem belekötni mindenbe, de ami fontos, azért igenis vállalni kell, még akkor is, ha nagyon nem akaródzik. Van egy ilyen mondás - azt hiszem - Neked kell kiállnod magadért, mert más úgy se fog! (vagy vmi ilyesmi)
Ha akkor megharcolod ezeket, ma már ezzel nincs problémád. Nem tudod megúszni, fel kell vállalnod!
Angolt tanultam, de a tudásom már a fasorban sincs. Jó, igen, mehetnék nyelviskolába, havi 40.000 körül meg is úsznám, plusz a nyelvvizsga díja...
Az egyéni vállakozáshoz is kellene némi aalptőke és szerintem eléggé telve van a piac, nehéz lenne olyan új dolgot kitalálni, ami működne is. Abátyám könyvelő, látom, hogy milyen nehéz a vállalkozói szférában is megélni. Iszonyatosan nagy terhek vannak rajtuk... Köszönöm a tippeket :)))
Biztosan van valamilyen megoldás arra, hogy változtass.
Ha beszélsz nyelvet, meg lehetne próbálni külföldön munkát vállalni.
Vagy, egyéni vállalkozásba fogni.
az utolsó mondatodat nem értem
nekem amúgy (még) vannak "szingli" barátnőim, de sajnos ők is egyre keserűbbek, pedig ők ráadásul még jobban is néznek ki, mint én...
ismerős ez is, igen...
a másik meg, hogy körülöttem lassan mindenki megtalálja, és a családos, gyerekes barátnők természetesen már nem úgy fognak eljárni velem ide-oda...
azért talán nem olyan rossz a helyzet...
tudod, már sok mindenen túl vagyok, és valahogy mindig a talpamra estem, ó, hányszor már...
de azért jókedvvel elviselem, eltűröm, ami rám osztott az élet :)
(számomra a humor nagyon sokat jelent - mármint nevetni az egészen!)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Bennem van a hiba, hogy a pasik akikhez volt valami közöm, visszamennek az exükhöz?
- Bennem van a hiba?
- Lehet, hogy bennem van a hiba?
- Szerintetek mi bennem a hiba? Mit rontok el mindig?
- Tényleg bennem van a hiba?