Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Egyszer alvilági alakokkal záratta be valami dohos pincébe, cserében a tulajdoni hányada egy részéért vagy a szavazatáért? Másodszorra?
(Az én fejem sem káptalan.)
Egyetértek, Clau intrikus, rosszindulatú szipirtyó lett, helyes, hogy megbüntetik, bár ennek módját illetően az az üzenete, hogy a Bk fenegyereke, Miklós, fikarcnyit sem változott..
El ne felejtsük, ezért a cselekedetéért is eljárás indulhatna ellene.
Azért az ronda dolog a nagy Berényitől, hogy-nem először-kifaggatja kislányát, azaz felhasználja a Clau elleni törekvéseiben..
Ez nagy adag faragatlanságra vall.
Valóban az, 80-as, a vezetés pedig önelégült, magától eltelt, és meggyőződésük, hogy a sorozat a valóságról szól.
Igaz, a vitatható színvonalat Kalamár nagyfőnök sem tagadja, de őt vigasztalja a tudat, hogy azért nézik, és ez sajnos igaz.
Ezt el kell ismerni.
Nem vagyok biztos benne, hogy a megvásárolt cikket alapos indok nélkül visszaveszik, pl. azért, mert ráébredtél, túlzottan megterheli a pénztárcádat, amivel Kingacica kívánta visszaadni.
Szerintem ez sehol nem működik.
Jobb esetben levásárolhatod.
Az más, ha az árú hibás, rendeltetésszerűen nem használható, vagy lejárt szavatosságú.
Akkor természetesen az üzlet köteles visszavenni.
Azt nem ertem, hogy hogyan lehetett Attilanak olyan keves esze, hogy beviszi a Timicket a Klaudiahoz. Es Klau is, hogyan beszelhetett a gyerek elott, hisz koztudott teny, hogy a gyerekek mindig mindent kibeszelnek. Timicke is jo uton halad, bar eleg koran, de a szarkeveres nala is gyorsan jon... :)
Miki ujra es megint bemutatkozott. Kutyabol nem lesz szalonna. Neki csak a sajat erdekei a fontosak, atgazol mindenkin. Lelombolo.
Általában a hívd ide a főnököt mondat működik, inkább visszaveszik, csak nehogy megharagudjon a boss, h ugráltatják. Ha meg mégis odamegy akkor lehet vele tárgyalni ,h vissza kell vegyétek tehát most visszaveszed, ha nem akkor kérem a panaszkönyvet, valamint szeretném látni hoáv van kitéve, h hová lehet fordulni a panaszommal ( kötelező kitenni) és meg is fogom tenni a panaszt. 99%, h működik.
Viszont sokan nem tudnak mit kezdeni a panaszkönyvvel sem, mert képtelenek beleírni egy épkézláb magyar mondatot. Ha te tudsz fogalmazni és legalább annyit hiba nélkül leírni ,h XY időpontban vissza akartam hozni egy cipőt és nem akarták visszavenni pedig a törvény szerint kötelező lenne nekik. Kérem vizsgálják ki és értesítsenek.
A Tesco Titokban írta a szerző ,h ő is volt vevőszolis és sok IQ light ember jött dühösen és panaszkönyvet kért, de itt megakadt a tudomány, h mégis mit írjon bele. Ekkor mondta mindig ,h ha kell adok lapot piszkozatnak, sőt diktálhat is ha akar.
Nem értek veled egyet. Én nem örülnék, ha vége lenne. Időnként gagyi, időnként gyermeteg (bár elég sokszor), de engem igenis szórakoztat - lehet, hogy nem vagyok normális?:)
Esténként várom, mivel kuszálják újra össze a szálakat.
Azért azt be kell vallanunk, hogy nem egy szomszédok. Én attól kaptam hülyét.
A készítőknek ideje volna tudomásul venni, hogy gyakorlatilag két helyszínnel/pletykaház+kávéház/, és 15 valahány szereplővel csak ilyen gyenge színvonalú, gagyi módon lehet a Bk-val figyelmet kelteni, de ez sem mehet a végtelenségig, hiszen már 12 éve erőlködnek, halovány ötletekkel, kiszámítható fordulatokkal, kevéssé érdekes, elszürkült figurákkal.
Gyökeres változ/tat/ásokra volna szükség, ha pedig ez pénzügyi, vagy egyéb okokból nem megy, vonják le a konzekvenciákat és tegyenek pontot a végére.
Niki létjogosultságáról már nem vagyok meggyőződve most, hogy szakítottak Imrével. Minek van a sorozatban?
Jó, pörgött egyet mikivel, és??
El kéne küldeni (még mielőtt lefekszik Gézával, Lacival, Danival, Balázzsal :))))!
Jöhetne valaki friss ,fiatal család mondjuk- ott lehetne új vonal a cselekményben, mert ez az utállak-elrabollak-nem szeretsz-hazudsz-nincs pénz rá- már nagyon unalmas!
Clau kikapcsolását Miki sokkal egyszerűbben és kevésbé erőszakosan is megoldhatta volna, nem így, bűncselekmény árán/személyi szabadság korlátozása/, de hát ez már megszokott itt. A nézőket hatásvadász jelenetekkel kell meglepni.
Clau nyilván most sem jelenti majd fel a fiáért mindenre kész Berényit.
Danikáék tovább költöztetése gyermeteg, erőltetett ötlet volt,méltó a Bk harmat-gyenge színvonalához.
"szinte önként szállt be a csomagtartóba. Remélhetőleg nem kap szívrohamot."
Nem hinném, hogy különösebben meglepődött. Ha jól számolom, Miki most rabolta el harmadjára.
A lámpához valami olvasnivaló járna. Meg tartalék elemek. Enni sötétben is lehet.
(Beteg film ez. De nem csak ezért...)