Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Barátok közt - így látjuk mi fórum

Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)

89355. Hangyászsün (válaszként erre: 89331. - Gwenllian)
2010. máj. 5. 11:24

Egyszer alvilági alakokkal záratta be valami dohos pincébe, cserében a tulajdoni hányada egy részéért vagy a szavazatáért? Másodszorra?

(Az én fejem sem káptalan.)

89354. Joys (válaszként erre: 89348. - Joys)
2010. máj. 5. 11:10
helyesen: ha az áru hibás..
89353. Ronikutyi (válaszként erre: 89352. - Joys)
2010. máj. 5. 11:10
Az biztos,sőt!!!Mikire talán több évet is rá varhatnának,mint Zsoltra,de valószínű,hogy ő "profi" és ezt is megússza!:D
89352. Joys (válaszként erre: 89350. - Ronikutyi)
2010. máj. 5. 11:08

Egyetértek, Clau intrikus, rosszindulatú szipirtyó lett, helyes, hogy megbüntetik, bár ennek módját illetően az az üzenete, hogy a Bk fenegyereke, Miklós, fikarcnyit sem változott..

El ne felejtsük, ezért a cselekedetéért is eljárás indulhatna ellene.

89351. Joys (válaszként erre: 89347. - FGSlin)
2010. máj. 5. 11:01

Azért az ronda dolog a nagy Berényitől, hogy-nem először-kifaggatja kislányát, azaz felhasználja a Clau elleni törekvéseiben..

Ez nagy adag faragatlanságra vall.

89350. Ronikutyi (válaszként erre: 89347. - FGSlin)
2010. máj. 5. 10:59
Hát az mindenki most Klaudia,aki nem mellesleg megérdemli a sorsát jelen esetben,gázoljon is át ezen a szipirtyón,hiszen most semmi féle trükköt nem vetett be azután,hogy Balázst megtalálta,még az anyját is megpróbálta előkeríteni a gyerek kedvéért,de Klaudia most megint messzire ment,Linda után most ezt a szerencsétlen gyereket akarja eltakarítani a Berényi családból,de legfőképp a cég közeléből.Az igaz,hogy Miki se különb,voltak/vannak dolgai neki is,erre mondják hogy az egyik 19,a másik 1 híján 20.De most akkor is neki adok igazat,tessék csak jól ellátni a nagycsasszony baját:D
89349. Joys (válaszként erre: 89328. - 80ASIQ)
2010. máj. 5. 10:55

Valóban az, 80-as, a vezetés pedig önelégült, magától eltelt, és meggyőződésük, hogy a sorozat a valóságról szól.

Igaz, a vitatható színvonalat Kalamár nagyfőnök sem tagadja, de őt vigasztalja a tudat, hogy azért nézik, és ez sajnos igaz.

Ezt el kell ismerni.

89348. Joys (válaszként erre: 89336. - Adani_)
2010. máj. 5. 10:48

Nem vagyok biztos benne, hogy a megvásárolt cikket alapos indok nélkül visszaveszik, pl. azért, mert ráébredtél, túlzottan megterheli a pénztárcádat, amivel Kingacica kívánta visszaadni.

Szerintem ez sehol nem működik.

Jobb esetben levásárolhatod.

Az más, ha az árú hibás, rendeltetésszerűen nem használható, vagy lejárt szavatosságú.

Akkor természetesen az üzlet köteles visszavenni.

89347. FGSlin
2010. máj. 5. 10:43

Azt nem ertem, hogy hogyan lehetett Attilanak olyan keves esze, hogy beviszi a Timicket a Klaudiahoz. Es Klau is, hogyan beszelhetett a gyerek elott, hisz koztudott teny, hogy a gyerekek mindig mindent kibeszelnek. Timicke is jo uton halad, bar eleg koran, de a szarkeveres nala is gyorsan jon... :)

Miki ujra es megint bemutatkozott. Kutyabol nem lesz szalonna. Neki csak a sajat erdekei a fontosak, atgazol mindenkin. Lelombolo.

89346. Adani_ (válaszként erre: 89344. - Ronikutyi)
2010. máj. 5. 10:43
De azt nem, h a csomagtartót is megvizsgálta belülről.
89345. gerna (válaszként erre: 89343. - Ronikutyi)
2010. máj. 5. 10:34
Hú akkor ezt a részt kihagytam... azt hittem megy a vacsorára.
89344. Ronikutyi (válaszként erre: 89343. - Ronikutyi)
2010. máj. 5. 09:43
Bár mondjuk András látta őket amint épp "kereket cserélnek"!
89343. Ronikutyi (válaszként erre: 89341. - Gerna)
2010. máj. 5. 09:42
Miki nem megy a vacsorára,András külön megkérte,hogy eszébe ne jusson semmi féle ürüggyel belibbenni,szóval ő ráér kocsikázni Klauval.Az biztos,hogy nem hagyja ott,mert szerintem egy idő után elfogy a csomagtartóba a levegő,és Klaudiának vége lenne,azt meg csak nem teszi meg most,hogy lehet minden sínen menne,és Bazsi odaköltözik Andrásékhoz.Szerintem lecsukja a csomagtartót,de nem hagyja ott,hanem szépen elkezd vele beszélgetni,hogy ha még egyszer bekavar stb.stb. Aztán a vacsora végén elengedi.Klau meg vagy fel jelenti,vagy nem,de nem hiszem,hogy bizonyítéka lenne rá.Ki hisz neki,mikor tudják,hogy utálja Mikit,azt hinnék,hogy kitalálta az egészet.
89342. vizs
2010. máj. 5. 09:01
Ha a termék nem hibás, a fogyasztónak nics joga a szavatossági igények érvényesítésére. Az eladó csak minőségi hiba esetén köteles javításra cserére vagy a vételár visszafizetésére!
89341. gerna (válaszként erre: 89340. - Adani_)
2010. máj. 5. 08:42
De miért kocsikáztatná? Miki is ott akar lenni a vacsorán. Kiviszi az erdőbe vagy valahová, ahol nem hallani a dörömbölést, aztán Miki kiballag az útra és taxival haza... esetleg Lacinak telefonál, úgyis már benne van a buliban.
89340. Adani_
2010. máj. 5. 08:39
Az lenne szép ha Miki kitenné Claut a nyóckerbe mondjuk az Orczy téren vagy a Szigony utcában telefon és pénz nélkül, max. BKV-val utazhatna haza, de addigra már vége lenne a vacsorának. Vagy csak addig kocsikáztatja ameddig vége a vacsorának?
89339. Adani_ (válaszként erre: 89335. - Geridina)
2010. máj. 5. 08:37
A Szomszédokat csak mostanában szoktam nézni, de még úgy is klasszisokkal jobb, h látszik rajta, h alacsony költségvetéssel és szűkös technikával készült, mégis életszerűbb. Több külső helyszín, látni dolgozni a szereplőket, vannak ünnepel, karácsony, húsvét, szülinap, névnap stb.
89338. Adani_ (válaszként erre: 89331. - Gwenllian)
2010. máj. 5. 08:35
Harmadjára? Nem másodjára. Egyszer rabolta el, mikor két markos legény kapta el a ház előtt.
89337. Adani_ (válaszként erre: 89317. - Hangyászsün)
2010. máj. 5. 08:33
Mikinek már a múltkor is Audija volt mikor Balázzsal mentek a pályaudvarra Timiért.
89336. Adani_ (válaszként erre: 89313. - Virgilius)
2010. máj. 5. 08:32

Általában a hívd ide a főnököt mondat működik, inkább visszaveszik, csak nehogy megharagudjon a boss, h ugráltatják. Ha meg mégis odamegy akkor lehet vele tárgyalni ,h vissza kell vegyétek tehát most visszaveszed, ha nem akkor kérem a panaszkönyvet, valamint szeretném látni hoáv van kitéve, h hová lehet fordulni a panaszommal ( kötelező kitenni) és meg is fogom tenni a panaszt. 99%, h működik.

Viszont sokan nem tudnak mit kezdeni a panaszkönyvvel sem, mert képtelenek beleírni egy épkézláb magyar mondatot. Ha te tudsz fogalmazni és legalább annyit hiba nélkül leírni ,h XY időpontban vissza akartam hozni egy cipőt és nem akarták visszavenni pedig a törvény szerint kötelező lenne nekik. Kérem vizsgálják ki és értesítsenek.

A Tesco Titokban írta a szerző ,h ő is volt vevőszolis és sok IQ light ember jött dühösen és panaszkönyvet kért, de itt megakadt a tudomány, h mégis mit írjon bele. Ekkor mondta mindig ,h ha kell adok lapot piszkozatnak, sőt diktálhat is ha akar.

89335. geridina (válaszként erre: 89334. - Joys)
2010. máj. 5. 08:18

Nem értek veled egyet. Én nem örülnék, ha vége lenne. Időnként gagyi, időnként gyermeteg (bár elég sokszor), de engem igenis szórakoztat - lehet, hogy nem vagyok normális?:)

Esténként várom, mivel kuszálják újra össze a szálakat.

Azért azt be kell vallanunk, hogy nem egy szomszédok. Én attól kaptam hülyét.

89334. Joys
2010. máj. 5. 07:28

A készítőknek ideje volna tudomásul venni, hogy gyakorlatilag két helyszínnel/pletykaház+kávéház/, és 15 valahány szereplővel csak ilyen gyenge színvonalú, gagyi módon lehet a Bk-val figyelmet kelteni, de ez sem mehet a végtelenségig, hiszen már 12 éve erőlködnek, halovány ötletekkel, kiszámítható fordulatokkal, kevéssé érdekes, elszürkült figurákkal.

Gyökeres változ/tat/ásokra volna szükség, ha pedig ez pénzügyi, vagy egyéb okokból nem megy, vonják le a konzekvenciákat és tegyenek pontot a végére.

2010. máj. 5. 06:51

Niki létjogosultságáról már nem vagyok meggyőződve most, hogy szakítottak Imrével. Minek van a sorozatban?

Jó, pörgött egyet mikivel, és??

El kéne küldeni (még mielőtt lefekszik Gézával, Lacival, Danival, Balázzsal :))))!

Jöhetne valaki friss ,fiatal család mondjuk- ott lehetne új vonal a cselekményben, mert ez az utállak-elrabollak-nem szeretsz-hazudsz-nincs pénz rá- már nagyon unalmas!

89332. Joys
2010. máj. 5. 06:20

Clau kikapcsolását Miki sokkal egyszerűbben és kevésbé erőszakosan is megoldhatta volna, nem így, bűncselekmény árán/személyi szabadság korlátozása/, de hát ez már megszokott itt. A nézőket hatásvadász jelenetekkel kell meglepni.

Clau nyilván most sem jelenti majd fel a fiáért mindenre kész Berényit.

Danikáék tovább költöztetése gyermeteg, erőltetett ötlet volt,méltó a Bk harmat-gyenge színvonalához.

89331. Gwenllian (válaszként erre: 89324. - Hangyászsün)
2010. máj. 4. 23:54

"szinte önként szállt be a csomagtartóba. Remélhetőleg nem kap szívrohamot."

Nem hinném, hogy különösebben meglepődött. Ha jól számolom, Miki most rabolta el harmadjára.

89330. Gwenllian (válaszként erre: 89323. - Egypt)
2010. máj. 4. 23:22
Mindig van lejjebb. :)
89329. d4b0dd2692 (válaszként erre: 89313. - Virgilius)
2010. máj. 4. 22:56
Én úgy emlékszem,hogy az ünnepi vásárlások idején a fogyasztóvédők azt szokták hadgsúlyozni,hogy hibátlann árút nem köteles az üzlet visszavenni.Legfeljebb becserélni,levásároltatni.Pénzt nincs joga a így a vevőnek visszakérni.Hibás áruért is csak akkor köteles az eladó pénzt visszaadni,ha nem tudja kicserélni.Szerintem jogszerű volt,hogy a levásárlást ajánlották fel,nem a pénzt.Igaz,hogy az Auchan, és a Cora visszaadja a pénzt,volt hogy hibátlan áruért is,de ez nem kötelességük,csak egy gesztus.
89328. 80ASIQ (válaszként erre: 89327. - Egypt)
2010. máj. 4. 22:53

A lámpához valami olvasnivaló járna. Meg tartalék elemek. Enni sötétben is lehet.

(Beteg film ez. De nem csak ezért...)

89327. egypt (válaszként erre: 89326. - Egypt)
2010. máj. 4. 22:50
Ja és kapott zseblámpát!:) Azt hittem, Miki azt mondja, van ott egy-két szendvics....:)
89326. egypt (válaszként erre: 89324. - Hangyászsün)
2010. máj. 4. 22:49
Én ettől az egész ötlettől kész vagyok... De már semmin se lepődöm meg, ha a BK-ról van szó...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook