Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ezután már csak az jön, hogy Bazsi a haverját is oda akarja majd költöztetni:p
a legjobb barátja.
emlékszem anno így volt Tóniékkal is,de Norbit Zsuzsáék akarták örökbe fogadni XD
nem voltam fennt este fórumon;)
szóval a lényeg: örülök,h visszavett a tempóból.
de úgyis jön majd valami más ami miatt kiverik a balhét és akkor ismét ki lehet dumálni.(ha lehet)
én már észre sem veszem.
de szerintem ezért nem kell véget vetni.....:S
Jó kis családba csöppen "aBalázs"..
/A nézők elleni merényletnek tartom a készítők eme nyelvtani förmedvényét, amit András, Juli és Miklós immár fölényes biztonsággal használ, de már Vanda is eltanulta.
Kalamár helyében én mélyen szégyenkeznék és azonnal véget vetnék ennek, ha már kívülről felhívták rá a figyelmem../
Most teljesen jól csinálta, amit csinált, rájött ,h most semmi értelme Clau mellé állni, vagy már ő is eljutott addig mint LangyiLajcsi, h már sok neki Clau ármánykodása és most már kiszáll belőle. Anno mikor Linda ellen áskálódott akkor is mondtam ár neki Attila, h ebben ne számítson rá, mert nem ért vele egyet ahogy a Langyi Lajcsi is mondta neki ,h ez már túlzás,de akkor sem hallgatott rá. Meg is lett az eredmény, utálják már az unokái is, de meg is érdemli.
Ha tényleg beront mint egy fúria a vacsorára akkor szerintetek Juli és András nem vágja le rögtön, h miért csinálta? Újabb két ellenséget szerezne és akkor már tényleg max. a Langyi Lajosa marad neki senki más.
:D
Én nem láttam az elejét, nem tudok nyilatkozni.
De az egyértelmű, hogy azért írták bele a sorozatba, hogy legyen Claunak egy erős szövetségese Miki ellen és eddig elég jól állja a sarat.
Clau rá fog fázni a sompolygására, de meg is érdemli.
Ő a Berényiek hatalmát vesztett, örökké sértett fekete báránya, aki csak álmodik egykori férje pozíciójának visszaszerzéséről, mivel azonban ennek érdekében hiába is pedálozik, intrikál, mérget kever, zavart kelt.
Ideje megbüntetni és letörni a szarvait.
-Csak üdvözölhetjük, hogy Attila óvni akarja a kapcsolatát Nórával, ezért felhagy a Miklós elleni szervezkedéssel.
Úgyszintén örülök utóbbi pálfordulásának is, még akkor is, ha az előzetesből már látható, hogy visszavág a sógornőjének és egy gépkocsi csomagtartójába zárja..
A veterán intrika-királynőt bottal sem lehet agyonütni, amíg él, Miklóst és a családfáját gyűlöli, igaz, ez jobbára kölcsönös..
-Soma most kezdi kimutatni a foga fehérjét, Zsófi pedig gyorsan ráébred, mekkora hibát követ el, ha bizalmat szavaz neki és a befolyása alá kerül..
most milyen csöndbe vagytok, hogy Attila nem akarta folytatni a bosszú hadjáratot (vagy mit is?) :P
bezzeg, ha valami rosszat mondott volna már oldalakon keresztül ezt olvasnám :)
Kingóca cipője LEÉRTÉKELVE is akkora összegbe került volna, mint egy autó nagyjavítása? Nagyeszű K. G. mégis hogyan gondolta? A neje ad neki szervízre, vagy mostantól ők is Vili bához hasonló takarékossági intézkedéseket vezetnek be???
Más: Clau eljátssza a Bosszú Angyalát!
:ODDD
:O nekem se! Annyira csodálkozom, hogy ezt így csípőből valaki vágja :)))
Bár nekem -szerencsére- még sosem kellett elszámolnom azzal,amit vásároltam.