Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Adri,Adri, soha nem volt erősséged az objektivitás, de én reménykedem a csodában, hogy egyszer meglepsz minket..
Már evégből is-ne hozz szégyent a fejemre.
Vaaagy, mert a lelkiismerete nem engedi ezt az aljasságot.
Mondhatsz rá amit akarsz, az van neki.
"Ott szerintem Ő volt az egyedüli színész, azért hívták vissza!:)
És mert nagy volt a visszhangja, hogy kidobták a "kellékest":))
Az Aloe Király.:)
Nem nézem a sorozatot, mégis 15* hallottam már mi történt."
Ezt a hozzászólást nem értem. Valaki megmagyarázná?
Dettó.:)
Pont múlt héten voltunk stand up-on. Kiss Ádám volt itt meg még egy, akinek sosem ugrik be a neve...
Az is igaz, de szerintem a szorosabb számít. :)
Az meg végképp nem tartozik friss ismerősökre, hogy "ez itt a nevelt fiam, aki valójában a bátyám és az exnejem házasságtörő afférjának a gyümölcse, de amúgy nagyom szeretem"
Szóval valszeg a "kisfiam" megnevezésre szorítkozik. :D
De szép lenne ha Attila átállna az ellenséghez és Clau ellen fordulna. Akkor Clau koppanna egy nagyot.
Ha pedig azt is megvallja, h Laci is Claunak kémkedik akkor meg szívathatja őt is úgy, h dezinformálja és Clau meg árnyékra vetődik.
nem.
nem akarom megsérteni azt a csodás műsort: showder klubb és fábry show,de mindkettő egyre megy.
ergo, hülyeségeket mondanak.nem szeretem.
ez az én véleményem.
Rékasi visszatérését is említette tegnap a Showder Klubban valamelyik humorista, azt figurázta ki, hogy Rékasi az általa forgalmazott Aloe termékeket burkoltan reklámozta a sorozatban, azok megjelentek a Rózsa polcain.
Ti emlékeztek ilyen jelenetre, mikor azok látszódtak?
én is gondoltam arra, hogy attila inkább csak érdekből,de most a testvére szövetségese lesz.
hogy miért? azért is , hogy az ő "nórácskájának":p
bebizonyítsa mennyire szereti őt,illetve "jobb" mint miki.....(blablabla):DD
nem biztos,hogy csak egy fürdőszoba van, hiszen Zsófiéknál sem tudtuk, de kiderült, hogy kettő van nekik!
(én is nagyon szeretem, hogy nekünk is kettő van!)
hej bammeg. most nézem, hogy akkor nem is Miki lesz a vezetője:S :DD
ez a "Berényi Attila" mindenütt ott van......?:))
Adri az olvasók véleményét ajánlom szíves figyelmedbe, most ő legutolsó, de szerintem tudni fogod kire gondolok ;)
Még sor kerülhet rá, de nem úgy néz ki..
Ez egy minden tekintetben elnagyolt, felületesen megírt, össze-vissza szerkesztett sorozat, ami nem válik dicsőségére.
no de dani apjának testvére, zoli az apja banditának, ergo unokatestvérek...
:-)