Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ez a valóságban valahol Budafok-Háros állomásnál van, közel az RTL székházhoz, a Wekerlétől légvonalban kissé messzebb.
:O)
De! Csak lemaradtál.:)
Nov. 6-ra várjuk a kiscsajt. Voltam genetikai vizsgálaton, egyelőre minden rendben vele.:)
A szavatossági időről nem is volt szó.
Azért írtam a szavatosságról, mert a vásárló kizárólag annak alapján érvényesítheti az igényét, ami viszont mindenképpen a termék hibáját feltételezi. Lehet mondogatni a 3 napot, csak felesleges, mert hibátlan terméket nem kötelező visszavenni! A nem tetszik a színe, a minta az elején vagy a varrás az oldalán, nem hivatkozási alap.
A 3 nap arra az esetre vonatkozik, ha a vásárló a termék meghibásodása miatt 3 munkanapon belül csereigényt érvényesít. Ilyenkor a forgalmazó köteles cserélni, ha a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
Ilyet ne is mondj:DDD
Örülök, hogy Rékasi hamarosan visszajön, már hiányzott, de a Miki is hiányozna, hiszen azért ő a sorozat rossz fiúja a kezdetektől, kell ellenfél a Klaunak. :D Ja, a tegnapi részre visszatérve, azért remélem nem dobja fel a bakancsot, mert ő is hiányozna:D De szerintem mivel szív beteg, ezért az egészségét komolyan megfogja viselni az, hogy a csomagtartóba lebzsel órákon át, és lehet, hogy most nem szimulálja majd:S
Egy történet szerint egy házaspár úgy fegyelmezte meg a szomszédokat ,h a férj elhintette a pletykát ,h évekig volt sitten, mert majdnem agyonvert valakit, és mikor hangosan bömböltették a zenét akkor eljátszották a szerepet vigyázva, h el ne röhögjék magukat. Vagyis odaállt a fal mellé és ordított, h basszák meg már megint hangoskodnak és bizisten átmegyek és a fején verem szét azt a zajládát. Erre az asszony rémülten, de jó hangosan:
-Jajj Géza ne, tedd le azt a baltát, azt akarod, h megint lecsukjanak?
Ez ment így pár percig és mit ad isten csönd lett bár kicsit ferde szemmel néztek rájuk, de sosem zajongtak.
Szomszédigedesítésre amúgy már feltalálták a Reverenge CD-t, ezt jó hangosan játszani, több idegesítő hang van rajta, pl. porszívózaj, kefélés hangjai, vonyító kutya, zakatoló vonat, magassarkú topánka kopogása stb. Hangerő max. ra lejászás végtelenítve aztán el lehet menni a boltba vásárolni. :)
Ismeritek a viccet a beszélő óráról.
Emberünknél vendégségbe van a haverja és lát a szobába egy nagy gongot a falon mellette egy kalapácsot.Kérdezi ,h az mi?
-Beszélő óra.
-És hogy működik?
Rácsap egyet a a kalapáccsal:
-Mi a faszomat kalapálsz te, hajnali két óra van.
Clau elrablása visszaüthet a "gyorsasága" miatt magával elégedett Miklósra.
Az asszony u.is gondoskodni fog róla, hogy Nóra és a lánya, Timike is tudomást szerezzenek e nem túl dicséretes cselekedetről.
Miklós, akinek visszajött korábbi énje, idővel nem lesz büszke rá..
Az intrikus, méregkeverő nagyasszony kétségtelenül büntetést érdemel a folyamatos áskálódásaiért, de nem ezt és nem így, mert ez rosszabbul is végződhetne, és akkor Miklóst hosszabb időre kivonnák a forgalomból, amelyet különben már régóta kiérdemelt.
:D
Én inkább légkalapács zaját venném magnóra, betenném végtelenítve és elmennék otthonról. :)
Olyan, mintha nem szedné a gyógyszereit.
Bár megismétlem (pár sértődést megkockáztatva) hogy sok Skorpió nő alapból ilyen.
nem csak süket, hanem hülye is :)
be szoktam tenni valami cd-t, bekapcsolom, és feltekerem a hangot, és ettől felébred a tévé előtt ülve :DD