Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ez jó régen volt, akkor még természetes volt, hogy olvas a gyerek. Ma már valóban ünnepelnivaló, ha magától csinálja.
:D
És ez életszerű, az alábbi történet pedig giccses. :)
Nem a szavatossági időről szól a vita, hanem a 3 napos visszacserélési időről.
Rékasi volt ma a Fókuszban.
Elmesélte,hogy ez az Aloés dolog évekkel ezelőtt valóban megtörtént, csak a sajtó most gyorsan (hogy legyen mire fogni a távozását) "aktualizálta"
(ma reggel ismét együtt villamaosoztam Banditával :)))
Nem rég láttam vele egy riportműsort. Hihetetlenül bájos és aranyos volt! A fene gondolta volna!
Nem vagy ünneprontó, valami ilyesmit akartam tegnap este írni, már a fél képernyő ezzel volt tele, de aztán dobtam az egészet és maradtam annál, hogy klaut olvasnivalóval el kellett volna látni.
Gyönyörű nyilatkozat!
Nagyon helyes! :)
Így igaz. Nyugodtan mondhatta volna, hogy fogalma sincs arról, mi ütött a sógorába, dehogy is akart ő bepofátlankodni mások családi vacsorájára stb. stb.
Ha a tényeket nézzük, csak beszélt valamiről, amit később vagy megtett volna, vagy nem. Miklós viszont megtette azt, amit emberrablásnak nevezünk.
Tény, hogy Clau is olyan messze van a ma született báránytól, mint Makó Jeruzsálemtől, de aki itt most véghez vitt egy aljasságot, az a sógora volt.
azt hogy meg miért zárta be simán letagadja Clau, és kész
ha Ati kihívja a rendőröket, akkor szerintem nem lett volna ideje Mikinek, hogy pofázzon, mert előzetesben ülne
Jaja érik neki egy muszájdzseki :)
Könnyen lehet. Szerintem a tetejében nyilvános helyen. Nekitámad a Rózsában és muszájblézert hoznak majd neki ajándékba azok a kedves fiúk a mentőkocsival.
Veszélyesnek tűnik a lány.
szerintem Vandát fogja megtépni valamikor a közeljövőben
A személyes szabadság korlátozása nem kizárólag emberrablás. Ha valakire rázárod a saját lakása ajtaját, vagy azt mondod neki, innen nem mehet ki, míg ezt, vagy azt meg nem teszi, szintén sz. sz. korlátozása.
Tartok tőle, hogy Fruzsina valami végzeteset fog elkövetni. Danit sajnálom nagyon a barátnője miatt. Annak a lánynak zárt intézetben van a helye. Paranoia agresszivitással párosítva, ez rettenetesen veszélyes.
Laci szájából el is hangzott, h te nooormális vagy? elrabolod ráadásul másodszor? Vagyis valóban második alkalom.
Én is pont erre gondoltam, mikor láttam a kihalt helyet.
Mondjuk nagyon messze nem lehet a Rózsától, mert nem hiszem, hogy Miki taxival ment volna vissza.
De most hangzott el ,h nem fogja mer akkor azt is megtudja mindenki mit tervezett és akkor bizony ő áshatja el magát egy életre se András se Juli se az unokái nem fognak szóbaállni vele soha többé. Mondta is ,h ne hívjuk a rendőrséget mert akkor kiderül. Miki megint jó lóra tett mikor erre gondolt.
mekkora poén lenne, ha ellopnák az autót Clauval együtt :DD
ilyen drága autót kihalt helyen hagyni, nem normális
Sok kéz kellene ahhoz, hogy az ujjainkon megszámolhassuk, hányszor sértette meg mások személyes szabadságát ez a derék, becsületes vállalkozó, ez az üzletemberek mintképe, jó apa, jó testvér, jó férj. És ez az egy bűncselekmény csak egy icipici tételecske a bűnlajstromán.
Múltkorában hozzákötözte egy székhez. Lehet, hogy a saját otthonában, annyira nem figyeltem, de az is a személyi szabadság megsértése.
"Clau intrikus, rosszindulatú szipirtyó lett"
Mindig is az volt.
Clau végig úgy dajkálta azt a lámpát a csomagtartóban, mint egy bébit, és egész idő alatt a saját arcába világított vele. Kicsit olyan volt ez, mint Laciék körbeülhetetlen kerek asztala. A kamerának látnia kell a lényeget!
ha jól vagyok értesülve, már jó ideje belülről is ki lehet nyitni a csomagtartót
amúgy meg, ha kiszabadul Clau, akkor a Miki megint adott egy adut a kezébe, mert ha ezt elmeséli Bazsikának akkor egy életre eláshatja magát előtte
úgy spórol Géza, hogy a rózsába megy borért?
További ajánlott fórumok: