Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ez kicsit morbid volt Martian:))
de ami igaz,az igaz,nem kell tagadni:DD
ehh :DD
egészségükre :DD
Ez a nőies?
Az eredeti, nagy elődjétől/az elhíresült őszödi beszédben/így festett:
"We have fucked up. Not a bit, totaly!"
/Így hozta a nyugati sajtó. Fordítani, gondolom, szükségtelen../
Nekem is érdekes a szomszédom,elvileg vmi elmebaja van és állandóan ordibál férjével,nem tudsz úgy kimenni az erkélyre hogy ne hallanád a hangját:)))
De már megszoktuk és én sem akarok neki rosszat,nem tehet róla hogy beteg és nem tudja kontrollálni az indulatait.
látod ez a baj, hogy legalizálják a bűnt mert megérdemli
pl.nekem van egy szomszédom aki minden este ordítva hallgatja a tévéjét, néha gondolom, hogy átmegyek, és belevágok a tévéjébe egy baltát, de nem teszem
egy részt mert nem vagyok egy állat, és mert ez köztörvényes bűn, egy társadalom működésének egyik alapja a törvény tisztelete, és betartása, és nem csak azért mert ha esetleg lebukom akkor ezért megbüntetnek, hanem mert tiszteletben tartom a törvényt
Hát igen nem kicsit, nagyon. :)
Nagy böszmeséget csinált :)
"Hát nem, csak Valter barátunk elkúrta:D "
egy nőies fogalmazás XD
Szegény Balázs ha megtudja az apja legújabb akcióját, megint alaposan elkezdhet filózni azon, hogy kell-e ez neki.. :D
Kinga meg azzal az undorító giccses piros cipővel... nem ért ennyit az egész balhé...
..ha többet akartok tudni Ábrahám Editről..
Andorait sokat láttam filmen, tévéjátékokban, de nem tudtam, hogy Á.Edit is a felesége volt..
Hát nem,csak Valter barátunk elkúrta:D
Akkor pedig azt hittem,hogy állandó szereplője lesz a sorozatnak,és kibékül vele Klaudia,meg most is,mikor a Lajossal trécseltek,és mondta neki,hogy hívja fel,akkor is abban voltam,hogy talán visszatér,de amint elnéztem,Valter tényleg a múlté a BK. életében.Lehet,hogy visszahozzák esetleg 1-2 jelenetig,de max csak úgy,mint Tildát.
Igen, lehet, hogy igazad van, őt elsősorban a pénz motiválja, és ha anyagilag padlóra kerülne, eladósodna, talán más magatartást venne fel.
E téren eddig senki és semmi nem volt képes megrendíteni a pozícióját, de még sor kerülhet rá.
Nem sebezhetetlen.
Kemény büntetést érdemelne, de nem ezt, nem így. Ráadásul, akár fel is jelenthetné az önkényeskedő sógorát és Miki ráfázna, ami persze itt nem fog bekövetkezni.
Neki az volna a legnagyobb büntetése, ha a közvetlen családja, valamint az összes Berényi ellene fordulna és nyilvánosan megvetné őt.
Az lelkileg megviselné, akkor /talán/ magába fordulna, bár ez sem biztos.
Mondjuk ha az lenne a legnagyobb baki, hogy az egyik főhős a sorozat folyamán minden bejelentés nélkül lecseréli az autóját, akkor nagyon elégedettek lehetnénk.
Hoppá! Amikor Nóra adott kölcsön örökös (ex)férjének, arról volt szó, hogy a bank visszaveszi a verdát.