Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Clau elég alacsony és vékony, az egészsége sem a legjobb, Miklós oldalán a meglepetés, az elszántság, a sokkal nagyobb testi erő és fiatalság áll, ámde a naccsága szinte önként szállt be a csomagtartóba. Remélhetőleg nem kap szívrohamot.
:ODDD
Jól teszi!
Már kezdem unni Klaudia utálatosságait!
miki szerintem kirakja Klaut valami Isten háta mögötti sikátorban és még a cipőjét is elveszi :)))
meg a telefonját és a pénzét is, hogy taxira se legyen esélye
Claudiának nincs pumpája? Vagy ilyenkor is ki szokta hívni a sárga angyalt?
Miklós pedig most 2 óra hosszat furikázik?? Hoppá! Korábban Jaguarral járt, ez viszont Audi. Claunak régebben nem Volvoja volt?
A helyzet megoldására Soma lett volna az eszményi partner. Kinga még a fél készletet + a havi bevételt is megkapja.
:ODDD
na, ez a baj, hogy nem akarják. nem az a kérdés, hogy van-e jogod? ezt ők is tudják, csak itt van az a szó,amit írtál, hogy nem szeretik visszavenni.
azaz nemcsak hogy lusták,de bunkók is.
ha nekünk is van jogunk visszakérni adott napon belül a pénzt, akkor nekik vissza kell venniük az árut.
:S
de sz@r
már bocsánat..
"Ott szerintem Ő volt az egyedüli színész, azért hívták vissza!:)
És mert nagy volt a visszhangja, hogy kidobták a "kellékest":))
Az Aloe Király. :)
Nem nézem a sorozatot, mégis 15* hallottam már mi történt. " "
ő az egyedüli legjobb színész a sorozatban, szerinte jó is hogy visszahívták,mer szerinte kinyúlna a sorozat nélküle.nem ott kellett volna nyomatnia az aloe cuccokat,hanem máshol.
a sok pletyka,hír miatt ő is értesült ezekről az érdekes infókról,annak ellenére hogy nem is nézi a sorozattal kapcsolatos híreket.szóval, "szenzációs" a média.másról sem lehet hallani csak ezekről az óóóócska pletykákról.
szerintem erről beszél:DD
most mit mondjak?:p
imádom az édes kis szexi nóziját:DD
csak vicc:p