Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
én is azt néztem:DD
kis hülyék:p
én ezen kiakadtam:S
ez viszont nem életszerű, hogy egy leértékelt cipőt nem vesznek vissza(abban az esetben is ha nem akciós). főleg akkor, ha van róla számla(ami bizonyítja).
nincs esze kingának:S
Nem igaz, hogy Kinga kidobta a vadiúj cipőt a kukába!
Miért nem vitte vissza a boltba, vagy tette fel vaterára, ha már meg akart szabadulni tőle?
Aztán meg beolvasott Gézának is. De hát végül is akkor még nem tudta Kinga, h ekkora nagy baj van, csak azt, h rossz a kocsi, de az csak később derült ki, h hetekig fog kiesni a melóból Géza. Ha bevallotta volna ,h most vette a cipőt akkor talán nem lett volna ekkora balhé.
Az is került ,h nem Attila állt át hanem Timi kotyogta el. Kínácsi leszek erre a csomagtartós eksönre.
Huhh bocsi, már visszaolvastam...téma volt:S
Én vagyok ilyen szőkelelkű:DDDDDDDDDDD
a 2 ökör a gyerek előtt beszélgetett, várható volt, hogy Timicke fejében megragad egy-két foszlány a beszélgetésből.
A miatt a sz*ros cipő miatt meg mekkora hiszti van!!! Döbbenetes. Már én éreztem magam rosszul,mikor Zsófi felment Kingához vígasztani
Hali .Na azt mondjátok meg h Rékasit pontosan miért írták ki a sorozatból???
Mert tegnap a showder clubban, hallottam valami hülyeséget, de nem tudom eldönteni h igaz vagy sem:DDDDDDDDD
Mert azok olyan hülyék:DDD
Köszönöm, hogy marasztalsz, akkor maradok, ha ennyire kéred:)
Amint elkezdek őszülni, azonnal szólok.
Amúgy anyu egy ilyen otthonban dolgozik, tudom mennyiért mennek a kis 20 m2-es lukak. Igaz,hogy vannak ingyenesek is, de be is lehet fizetni egy külön szárnyban.
Eszedbe se jusson, dina, a nívósabb otthonok nem olcsók, milliókat kell letenni-előre.
Maradj csak a csapattal, majd gondoskodunk róla, hogy ne kezdj el őszülni!
:)
Linkelj már ide pár fotót azokról a termékekről.
Ha látok régebbi jelenetet, tudjam, mit kell keresni.
Drága Joys, tudod, a remény hal meg utoljára.
Én azért nem várok csodákat, és addigra már nem is leszek itt köztetek, mert beleőszülök Adriba:) és megyek az öregek otthonába
igen!
mi lehet vele?
Köszi!
De jól jönne most Icebox, meg a régi jó screen shot-jai!
Meg mondom őszintén, még soha nem figyeltem ennyire részletesen a filmet. Tőlem bármi lehet a polcokon.
A lényeg számomra a történet, és nem a kellékek.
Csak sejtéseim vannak.
Korábban cikkeztek bulvárlapok, hogy Rékasi kozmetikai cikkeket/is/ forgalmaz/ami valóban igaz/, a Bk egyik jelenetében pedig állítólag látni lehetett ezeket Zsolt irodájának polcán, és a humorista állítása szerint emiatt a Bk kellékesét megrótták, ill. elbocsátották.
Erre célozhatott az illető.
Ez a feltevésem.
itt olvashatsz az állítólagos Aloe-bizniszről.
Eddig egy bulvárhírhez sem csatoltak videót,megjelölve az említett terméket!!