Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Én Balázsra gondoltam, mint balkezes unokaöccsre. Bandita pedig jön a görög szigetre, Zsuzsa meg dühönghet, amiért Kollárt választotta.
:ODDD
Ugyanez egyelőre nem állítható Timikéről, ill. Balázsról, mert utóbbi vérségi kapcsolatát Miki csak deklarálta, ennek bizonyításától az írók eltekintettek, amit eléggé furcsának tartok..
Dani és Bandika féltestvérek, mert csak az anyjuk közös, az apjuk nem.
nálunk három év és két hónap :-)
azt hiszem...
:-D
unokaöccsről jut eszembe...
dani és bandita most féltestvérek, vagy unokatestvérek?
(az apjuk testvérek, tehát unokatestvérek, viszont az anyjuk ugyanaz, apjuk más, tehát féltestvérek)
hogyan mutatják be egymást társaságban?
Szerintem pont jó így, egy fiú meg egy lány, és a fiú az idősebb.:) Persze ugyanígy örültünk volna egy egészséges kisfiúnak is, de jól jött ki.:)
Igen, elég jó így. :) Pláne a lány hamar hozzánő a fiúhoz. ;)
Az pont ideális, ugye?:)
Így nem kell visszamennem dolgozni, és azért már Barni sem lesz olyan nagyon kicsi.
Szerintem is. :) Nálunk is 2 év 11 hó van a gyerekek között. :)
Köszi!:)
Szerintem Barni is akkor született már, mikor itt voltunk.
Nekem tetszett Attila viselkedése, pedig amúgy nem nagyon bírom őt, de ez most korrekt volt.:)
Nov. 6.:) Már a 14. hétben vagyok. Majdnem pont 3 év lesz köztük, Barni 26-án született.
Addig húzzák a vacsorát? Hiszen már délután volt elvileg néhány óra és jönnek.
Az új Lindát még én is lehet ,h láttam egyszer. Az Astorián voltunk a KK nevű szórakozóhelyen és ott mondták, h mintha ő lenne, nem mernék rá megesküdni ,de lehetséges. Február 26-án volt olyan 22.23 körül.
Így is gond lesz, ha Balázs beköltözik és Bandika is hazatér Zsuzsáéktól.
Ez már valóságos éjjeli menedékhely lesz.
..és egy fürdőszoba van. Andrásnak elment az esze a fene nagy jószívűségében.
..én momentán erre a helytelen nyelvhasználatra gondoltam, bár ha rajtam múlna, tovább mennék, ismered az álláspontom a Bk-ról, soha nem rejtettem véka alá.
András feltalálja és szabadalmaztatja a rugalmas falat - gazdagabb lesz, mint Bill Gates, kiköltözik pereputtyostul a Házból egy görög szigetre, a lakását pedig nagyvonalúan balkezes unokaöccsére hagyja.
:ODDD
A skizorészleg el- kérdés, András mennyiben hagyja Danit eltávozni? A BK skót, sőt harpagoni költségvetése annál inkább.
Clau berobbanásához képest Nóra antréja utólag nyilvánvalóan csekélység - amennyiban a főfőnaccsasasszonysága valóban megteszi.
Gratulálok!!!!!!! :-DDDD DE jó ilyet olvasni itt! Még, mióta együtt a csapat, nem is született "kisbabánk", jól tudom???
Erről jut eszembe: mi meg ballagáson voltunk pénteken és ott volt "Linda", sorfalat állt a ballagóknak. Én észre sem vettem volna, párom szólt. Jelentéktelen kis lányka...
Arról még nem beszéltek a Bk-ban, sőt ki se derült a néző számára hogy tényleg bezárt az intézet vagy csak a dilis pár találta ki. ez még rejtély.
Arról mikor volt szó, hogy nyit az új intézet?
Legutóbb még azt ecseteltük itt a fórumon, hogy nem is ellenőrizték, hogy igazat mondtak-e
Nem fog berontani, mert Miklós bezárja a kocsi csomagtartójába a vacsora idejére.
Tágító bűbájt használhatnak, mint a Harry Potterben.
Na de tényleg, hogy férnek el Andráséknál annyian?
A névelőzésnek, nem a sorozatnak. Nem mintha utóbbi akkora űrt hagyna maga után...
További ajánlott fórumok: