Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Még annyi, hogy ez a "nem lenne méhed akkor is reménykednél" - ilyet biztosan nem írnék senkinek...
Köszönöm, jól esett!
Ha rögeszmés lennék, akkor legalább egy tesztet csináltam volna... És előző hónapban is... De nem tettem!
2 missed ab után gyógyítja a lelket egy sikeres terhesség. 40 felett is, tudnék mesélni ismerősi körömből. Mi ezt 2023-tól biztosan elengedtük.
Az a vicces, hogy mit vetítetek rám. Nem készítek tesztet, annyi, hogy a hőm figyeltem és már ott látszott, nagyon kicsi az esély. Olvass vissza, nem képzelek be terhességi tüneteket, egyedül múlt hónapban írtam a ciszta megjelenésénél éreztem, hogy émelygek, fáj a derekam, nem jön meg rendesen... És még akkor sem vettem tesztet!
Azt is rám vetítitek, hogy kiborulok! Olvassátok vissza, mennyire vagyok kiborulós típus... Mondjuk a vetélésem körül mennyire borultam ki...
Más is van közöttünk, aki nem első gyermekéért küzd, de csak én szúrtam a szemeteket.
Ne haragudjatok, de kettő orvos véleménye többet ér, mint amit írtok és ezt úgy is értem, bárkinek bármit tanácsoltam valaha, ha az orvos másképp mondta, nyilván az ér, nem egy laikus szava.
Természetesen fáj, amiket kaptam, próbálom megérteni, a szemetekkel nézni magamat, a személyiségemet. Nagyon őszintén elétek tártam egy belső küzdelmet, vágyat, amiért tettem, próbáltam elérni normális határok között. Húzogattam ki a határokat, sajnos tovább nem tudom, mert lassan elhagyom a 40 évet is. Nagyon jól tudom, hogy ezután mennyire kockázatos a gyermekvállalás, nem annyira az anyára nézve, sokkal inkább a magzat egészségét nézem.
Nem haragszom, de igen, nagyon rosszul esett, hogy engem kiáltottatok ki a csoport ketyósának, engem, aki a vetélése óta (azaz tavasz óta) egy terhestesztet sem készített. (Nekem így rémlik, remélem nem tévedek, de ha igen, akkor max. egyet, de vissza kéne olvasnom, mert nem is emlékszem.) Vagy a vicceimet nem értitek? Vagy mi a túró bajotok van velem?
Köszönöm ezt az élettapasztalatot! ;)
Szívből kívánok Nektek minden jót!
Viszlát! Már a többi megjegyzésre nem reagálok.
Pillangó, köszönöm szépen! Nincs remény, megjött, vagyis olyan "cisztásan", de akkor is. Legalább pontosan.
Ágio, az orvost megkérdeztem. Simán teherbe lehet esni ciszta mellett, legalábbis olyan mellett, ami nekem van. Pont úgy tettem fel a kérdést, hogy nem védekeztünk, de gondolom a ciszta miatt nem sok esélye van.
Pont úgy érzem én is, hogy különösek az emberek... Mintha a jelenlétem irritálna benneteket. Itt is volt pár olyan történet, kétség, hogy megírhattam volna egy olyan véleményt, ami nagyon is sarkított, a spektrum egyik széle, vagyis a pakliban benne van, de csak benne van, akár pozitív lapok között is. Amíg van egy pozitív lap is, nem szólok úgy, hogy fájdítsam a másik lelkét. Erre megkapom hogy béranyával szülhetnék... Kettő, azaz kettő főorvos, egyik osztályvezető, mondta a legutóbbi szülésem, sőt vetélésem után is, hogy lehetséges számomra a gyermekvállalás a császárok ellenére is... Ha most sikerül a baba, akkor, annak tükrében amit írtatok, mit érezzek, hogy belehalok majd a műtétbe? Az asszisztens nem a ciszta miatt nézett hülyének! Hanem úgy gondolta, hogy egy 29 napos ciklus esetén is, már kb középidőben működhet egy teszt... Vagy pár nappal középidő után. Nekem ez volt az "új információ". Lehet félreértettél. Mindegy... Olyan különösek az emberek... Pont ezt érzem én is... Viszlát!
Azért reménykedni szabad :)))
Az orvos jegyezte meg.. esetleg lehet :)
Csodák léteznek! ❤
Én drukkolok Neked Zia 🥰
Update: úgy tűnik, megjön. Felkerült az i-re a pont.
(Még nem döntöttem el, hogy a teszt árát eliszom, vagy veszek egy doboz nutellát 😛)
Mindenkinek a legeslegjobbakat! ❤️
Sziasztok!
Sajnálom, akiknek megjött. Tudom, hogy gyenge vigasz, de január, új kezdet, szépen mentek tovább és előbb-utóbb célba fogtok érni. Tudom és ismerem, a "miért nem most" kérdést... vagy esetemben a "miért nem" kérdést, de én már elhessegetem, mert nem kell mindenre tudni a választ, majd utólag összeáll a kép, mi miért történt, vagy mikor történik az életünkben.
Szeretnék még valamit mesélni, ami számomra nagyon megdöbbentő volt, a kórházi "élményem" alatt.
Hát képzeljétek el, elküldtek nőgyógyászhoz is. Kicsit aggódtam, mert arról az osztályról, ahová területileg tartozom, enyhén fogalmazva nem a legjobb híreket hallani... Az orvos óriási pozitív csalódás volt! No de az asszisztens hölgy... Hát az teljesen hülyének nézett és ezt nem is titkolta, hanem egyszerűen a képembe tolta. Habár nem tudom, mikor volt ovulációm, de papírforma szerint péntekre, azaz holnapra nem várom. Készítettek nekem vizeletből egy gyorstesztet a laborban, de ebbe nem lehetek teljesen biztos, mert esedékes mensi előtt készült 4 nappal, azaz papírforam szerint ovu után lehetek kb 10 nappal. Ez azért merült fel, mert vizsgálat után az orvos megkérdezte, nem lehetek-e terhes. Válaszoltam, hogy még ezt nem tudom biztosan, mert péntekre nem várom és nem védekeztünk ebben a hónapban (ez ugye hétfőn történt). Asszisztens hölgy beleszólt, hogy márpedig az a teszt már biztos, már egy hete ki kell hogy mutassa a teszt! :O Erre elmakogtam neki azt, amit fentebb leírtam nektek is. Erre arcát kezébe temette és csak jajgatott, hogy te jó ég! Ilyet! Úgy nézett rám, mint egy kislányra, aki azt sem tudja, hogy készül egy gyerek... És elismételte: már egy hete ki kell hogy mutassa a teszt.... Szerintetek???
Nálam nincs semmi. Hőm ugrál, 36.9 ma, de meg is vagyok fázva egy kicsit, attól is emelkedhetett. Petefészkem szúrkál, de főleg azon az oldalon, ahol a ciszta is van. Mensinek jele sincs, de sajnos ez mind lehet a ciszta műve. Holnap lehet veszek egy tesztet, hogy karácsonyra semmi kétség ne maradjon bennem.
Sajnálom 😞
Van egy olyan érzésem, h ebből mensi lesz nekem is 😞
Sajnálom kardvirág 😔❤
Remélem a január az egy csodaszép hónap lesz ❤ Nagyon drukkolok
Azóta volt rózsaszín a papíron?
Remélem elmúlt ❤
Nagyon szorítok ❤
Köszönöm a drukkokat!❤️
Én is szorítok mindenkinek!🎄🥰
Ohh... igen, a progeszteront akkor kezd el használni.
Nagyon drukkolok ❤
Csajok!
Törlésnél wc papíron nagyon világos rózsaszínes maszatom van. 🥺Augusztusban is így kezdődött, és nagyjából a ciklusnap is egyezik (ott 1 nappal később kezdődött, de később is volt pe.). Az előző ciklusban a barnázás az más volt. Mivel korai lenne tesztelni, ezért most nem tesztelek, de a progeszteront felrakom. Így most már tuti, hogy szombaton valahogy megoldom a tesztet.🥺