Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Ha nem szamoltam felre, es tenyleg korabban volt a peteeresem, akkor a beagyazodason mar tul lennek. De ez majd jovoheten kiderul, matek nem volt sohasem az erossegem.😁
Az egyetlen, ami “zavar” a tortenetben, az a mellnovekedes. Nemreg multam 31 eves, 20 eves korom ota soha nem volt nagyobb/kisebb, testsulyom sem valtozott azota, ugyhogy nem tudom mire velni.
De majd mindenkeppen beszamolok, ha mar biztosat tudok☺️
Szia! Ha egy hét múlva jönne meg, akkor épp most van beágyazódás. A melknövekedéshez még nagyon korán van. Ennek ellenére lehet, hogy terhes vagy. Drukkolok nektek. 🤞
Oltás után nekem is csúszott kicsit a ciklusom. Sőt volt egy ovulációmentes is. De harmadik hónapra visszaállr. Mondjuk szedek folsavat és a ciklus rendbetétele miatt csináltam egy méhpempő kúrát is, hogy mire belevágunk, minden oké legyen. Ez az első éles hónap. A férjem annyira belelkesedett, hogy ma hozott egy újabb adag méhpempő és virágport, hogy mindketten eszegessük. Reggel meg azzal tette elém a Febiont, hogy tessék bevenni a babám vitaminjár. Annyira édes 😍😍😍 Olyan boldog vagyok :)
Sziasztok!
Elore is elnezest az ekezetek hianyaert, de kulfoldon elek es a billentyuzetem nemigazan tartalmaz magyar betuket.
En is csatlakoznek a csoporthoz, mivel baratommal mi is eljutottunk arra a szintre, hogy iden babat szeretnenk :)
Fogamzasgatlot mar egy eve abbahagytam, november ota pedig minden mas vedekezesi modszerrol lemondtunk.
Meg februar vegeig nem igazan tudunk teljesen a temara hangolodni, mert baratom havonta 1-2 hetre munkaugyben elutazik es esdig valahogy mindig arra az idopontra esett, amikor epp ovulaltam (nem teszteltem eddig meg, csak a testem jelzeseire figyelek - vizesebb allagu valadek, puha meh, stb).
Novemberben mondjuk nagyon ragorcsoltem a dologra, mert sikerult eleg sok tunetet bekepzelnem, aztan nyilvan megjott😅
Viszont most januar elejen mintha 8-9 nappal menstruacio utan lett volna peteeresem (talan a 3. oltas osszezavart volna?), es egyutt voltunk. Nyilvan megint elkezdtem remenykedni, de aztan lebeszeltem magam errol, hogy ugyan, megint csak behaluzom. De par napja baratom hazaert, es racsodalkozott, hogy mennyit nott a mellem. Ez addig le sem esett, pedig eleg picik alaphelyzetben, es periodus alatt/elott sem szokott valtozni a merete. Probalok nyugodt maradni es nem rozsaszinben latni a vilagot, de olyan nehez. Pont egy het mulva kellene megjonnie, nagyon boldog lennek, ha megis kimaradna a kovetkezo par honapban😁
Ami késik, nem múlik! ☺️🥰😉
Az érzés nem könnyű, de ugy látom ha már a pici megvan akkor sem könnyű! Egyszer meglesz mindenkinek aki most itt közösen vágyik!
Köszönöm! 🤞🏻🤞🏻🍀ebben reménykedem én is most !
Ajj, úgy tűnik ez az év eleji ciklus nem szerencsés egyikőnknek sem (mondjuk az év végi sem volt az 🤔).
Sajnálom 😔 remélem nincs semmi baj 🤞🏻
Sajnos nekem is. Kb pöccre pontosan ahogy szokott. Igaz eléggé gyenge de szerintem ez nem az a tipikus “megjött de még is terhes vagyok”.
Úgyhogy még lehet menni orvoshoz is, hogy ugyan mitől lehetett ennyire erős rosszullétem is az elmúlt majdnem egy hétben. Kizárt, hogy csak az agyam kreàlta, azt inkább elhiszem, hogy arra max rákontrázott. 🥺🥺
Kicsit most magam alatt is lettem. Tudom összejön! De akkor is! 😢
*hónapunk
A telefon kijavított.
Amúgy akkor még leírom, hogy az előző hónapban már lazábban védekeztünk, s én akkor már reménykedtem. A hónap végén nagyon hasonló tüneteket produkáltam, mint amit a topicindító az első bejegyzésben írt. Amúgy azt olvastam, hogy az ondó hormonjsi befolyással vannak a női hormonokra hüvelyben. (mi előtte gumival védekeztünk, szóval én ennek tudom be a furcsa ciklust és furcsa menstruációt)
Megérkezett a nem várt :(
Reméljük a jövő hónap sikeresebb lesz mindenkinek ;)
Nekem tegnap megjött sajnos. 😔
A többieknek még szurkolok!
Igen, én se szoktam tudni ellenállni a korai tesztelésnek, a ma reggeli az ebben a ciklusban már a 3. tesztem volt... Hiába negatív, amíg meg nem jön, addig nem tudom igazán elfogadni, hogy nem sikerült. 😔 Úgyhogy abszolút megértelek!
A tüneteidet illetően pedig szurkolok, hogy baba legyen a dologban, vagy ha az nem, akkor legalábbis semmi komoly ne legyen. ❤️
Köszönöm! Én 1-2 nappal elöbb teszteltem pont, nem bírtam ellen állni, de negativ is lett.
Azt láttam pár embernél én is, hogy van h semmi tünet, vagy épp van. Ugyerzem most ezt felfogtam..(majd kiderül később is) most ugy vagyok vele, hogy remélem terhesség miatt vagyok valoban ilyen furcsán szarul és nem e esetleg más miatt 😣😞 mert sajnos valóban szokatlanul szarul vagyok az elmúlt egy hétben és folyton azt érzem most jön meg, nem, most és így tovabb. Már rohangálok ki wc re h megnézzem tényleg! Vagy nagyon megkattant a hormonom avagy szervi dolog miatt mert fàj a hasam. Emiatt remélem nem komoly, és esetleg baba van a dologban. 🥺🥺