Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Jó, hogy van a csoport ! 🥰Folyamatosan nézem, hogy van e új bejegyzés.💕
Nekem egy hét van a nem vártig és bár most többet is voltunk együtt, most olyan érzésem van, hogy még nem... Egy érzés. Mell érzékenység van, de ez minden. Az, hogy a legutóbbi ciklusban rengeteg terhességre utaló tünetem volt és megjött, azt érte el nálam, hogy már nem hiszek a tüneteknek. Bárhogy is lesz, nem adjuk fel! 🥰 Egy ( vagy több) kis lélek majd minket választ. Higyjétek el, arra várnak hogy leszülessenek. Hit, szeretet és görcsösség elengedése✨
Amugy igy titeket olvasva, arra a részre jutottam, hogy már akkor reménykedem ha nincs semmi tünet. Jo jo tudom ez se jo ugyan az végülis csak ellentétbe. Viszont ahogy Maruton is irta, ez egy szokatlan helyzet (főleg első baba váráskor). Szóval tök érthető a reakciónk! Nem vagyunk egyedül ezzel!! ❤️❤️ Ezt már nagyon megjegyeztem! Sok erőt tud adni úgy érzem. és nagyon jó, hogy itt vagytok egymás tapasztalatait olvashatjuk!
Remélem ezzel egyfajta terápia végbe megy mindannyiunkban! ❤️
Amugy annyira érdekes nálam, ilyenkor azt érzem minden okés velem és biztos most majd sikerülni fog ebben a hónapban.
Aztán ahogy közeledik majd a menstruácio érzem teljesen lemegyek a padlóra majd a tök ellentétét hozom létre.
Clearblue ovu tesztem ma elvileg van a csúcson, tegnap és tegnap elött is megtettünk sokmindent az ügy érdekében! Ilyenkor van az, hogy mennyire reménykedem! Most nem is keresek már semmi tünetet, tudom felesleges és csak pörgetném ezt az egész programot ujra.
De méégis! Belül érzem hogy reménykedem! Fele fele érzések vannak ilyenkor. A tudom ne is foglalkozzak vele és a nah, mizu is lehet odabent most?!
Mondjuk nem minden percben gondolok erre, csak mikor van annyi szabadpercem.
Ti hogy szoktátok?
Csak tapasztalatokat cseréltünk, illetve azért merült fel, mert meddőségiben kérik (nem tudni, mindenhol így van-e). Senki nem érvelt pro vagy kontra. :) Szóval nem félek attól, hogy erre terelődne a téma, ne aggódj Pizsi❤️
Itt a babásodás miatt vagyunk, s hogy kibeszélhessük a kétségeket, félelmeket.
Szuper csapat❤️
Én is túlvagyok a covid oltásokon, mind a harman.
Mindenki maga döntse el akarja vagy sem. De azért nem szabad elfelejteni azt sem, ez egy új dolog.
Remélem a téma nem fog elmenni egy ujabb covid témába így!
Mi amugy nem vártunk, mivel az se biztos, hogy összejön pont akkor 🤷🏼♀️
Nem tartom akkora nagy veszélynek ezt az oltást sem, hogy ez miatt kellene várnunk.
Azt nem tudom mennyi lenne eredetileg de a 2 hét szerintem nagyon rövid idő... Tartok tőle nagyon. Annyi rosszat lehet hallani, olvasni.
Neked is hamarosan össze fog jönni a baba. Kezet foghatunk mert nekem is maszatol ma... Kicsit már kezdem feladni ezt az egész témát, de bizakodó, hogy sikerülni fog.
Kitartást kívánok neked! ❤️
Gondolom azért mondogatja mert már 2.5 éve próbálkozunk és eddig semmi.Pajzsmirigyre eddig még csak szelént mondott 100mg-ost, hogy azt szedjek. El is kezdtem szedni a Selenor Precise tablettát. Bízom benne, hogy ennyi nekem elég lesz. Szedek még mellette 1000mg C vitamint 2000mg D vitamint, E vitamint, Omega 3 vitamint, méhpempőt, virágport és maca negrát 😅
Én is inkább a vitaminok híve vagyok meg a természetes útnak ami nem gyógyszer.
Bízom benne neked helyreállt a pajzsmirigyed és minden rendben van 😘
Igen minden vágyunk egy kis csöppség 🥰 sajnos valamiért úgy hozza a sors, hogy eddig nem sikerült. Nagyon bízom abban, hogy természetes úton fog jönni és nem kell hozzá ez az oltásosdi. A kapcsolatunkat igen igen próbára teszi, de eddig megbírkóztunk vele szerencsére támogatjuk egymást mindenben. Én is úgy tudtam, hogy várni kell az oltás ok között is és a próbálkozása is 2-3 hónapot. Mondtam is neki kB hülyének nézett.
Köszönöm szépen a kedves szavakat kicsit bizakodok, hogy tudtok lelket önteni belém és támogatjuk egymást ebben a 'nehez' helyzetben ❤️
Nem tudom ti hogy álltok de neked is kitartást kívánok! ❤️🙏
Nagyon köszi lányok. Kicsit azért elszomorított persze. De akkor majd a Mikulástól kapok babát talán (ha ez a ciklus sikeres lesz).
Az oltásnál a két hét fura... Én a helyedben megkérdezném, milyen irányelvek /ajánlás alapján mondja ezt. Eredetileg egy hónap kellene a kettő közé, nem?
Hangsúlyoznám, hogy ez csak az én személyes véleményem az elmúlt idők alapján, de: 2 oltás 2 héten belül szerintem értelmetlen, és le is tudja terhelni nagyon a szervezetet, ezt én semmiképpen nem vállalnám be!
Mi amikor beoltattuk magunkat, akkor az első után nem próbálkoztunk, de nem az oltás miatt, hanem mert esküvőre készültünk. A második után simán próbálkoztunk, összejött de elvetéltem, de alacsony volt a progeszteron szintem + akkor a pajzsmirigyem sem volt rendben, úgyhogy azt nem az oltásnak tudom be. Harmadikat még nem kértem, mert mire kértem volna, covidos lettem (akkor se szüneteltettük amúgy a próbálkozást), és most még van egy csomó ellenanyagom (voltam vizsgálaton), úgyhogy emiatt várok vele. De ha beadatom majd, én akkor is egyből próbálkozni fogok.
De mondom, ez mind az én meglátásaim alapján van, mert én is ellentétes javaslatokat kaptam különböző orvosoktól, úgyhogy egyszerűen csak hallgattam a megérzéseimre. Ha még úgy érzed, hogy nem akarod oltatni magad, szerintem várj amíg nem zajlik le minden kivizsgálás. Ha úgy érzed, hogy beoltatod magad, akkor pedig csak akkor várj a próbálkozással, ha úgy érzed biztonságosnak.
Kitartást! ❤️
Szia! Miért mondogatja a nőgyógyász a lombikot egyből, amikor még csak most kezdted el kivizsgáltatni magad? Az én fejemben az a kép alakult ki, hogy amíg nem derül ki olyan probléma, ami miatt muszáj (pl. petevezeték elzáródás) és "ráér" a pár (tehát még bőven a termékeny korban van a nő), akkor a lombik az csak akkor jön, ha már minden mást kipróbáltunk és mégsem sikerül.
Az endokrinológus nem mondta, hogy esetleg gyógyszert szedj a TSH-ra? Én úgy tudom, hogy 1-2 között ideális a teherbeeséshez, nekem is magas volt és amióta elkezdtem rá gyógyszert szedni, azóta úgy tűnik, hogy kezd helyreállni a ciklusom. (Pedig sokáig próbáltam elkerülni, félek mindenféle gyógyszertől, de eddig úgy látszik, hogy segít.)
Szóval az is lehet, hogy a pajzsmirigyed miatt nem sikerült eddig teherbe esni, és ha az rendben lenne, sikerülne egyből, szerintem korai még a lombikon gondolkodni.
Váó, hát ez nagyon durva, két teljesen eltérő vélemény😕 nagyon kemény lehet, biztos kapcsolatpróbáló is ez ilyen hosszú időn keresztül. Le a kalappal előttetek, igazán megérdemelnétek egy picúrt. Gondolom csak ez lebeg a szemetek előtt, hogy a végén majd azt gondoljátok, hogy teljesen megérte ez az egész 🤰👨🍼🥰 Kitartást kívánok nektek és nagyon drukkolok, hogy mihamarabb sikerüljön, vagy így vagy úgy.
A második oltás 2 héttel az első után nekem is nagyon korainak tűnik 😶 mondjuk amúgy szerintem az orvosok sem tudnak egy csomó mindent biztosra. Amikor én először beszéltem a nőgyógyászommal a babatervezésről (2021 eleje), akkor azt mondta, hogy a második Covid oltás után várjak 2-3 hónapot a próbálkozás elkezdésével, hogy kialakuljon a védettség. Nekem már akkor borzasztó soknak tűnt 2-3 hónap, erre itt vagy Te, 2,5 éve vágysz a picire🥺. Csak kitartás és ne adjátok fel!
Szia! Huh, az nagyon sok idő, sajnálom😟
A párod is megvizsgáltatta magát (spermavizsgálatra gondolok)?
Nekem úgy néz ki, megjött, 14 dpo. Maszatol, de az előző ciklusban is így indult. Tegnap már sejtettem, hogy ez lesz a vége, mert elmúlt a mellfájás.
Csoda lett volna, ha elsőre összejön...
Nagyon drukkolok! 🥰🤞🏻🤞🏻
Jó, hogy itt vagytok! Szuper kis csapat lett itt! Nagyon drukkolok mindenkinek! És ne adjuk fel! Elszomorodni szabad és ér is ha nem sikerül egy újabb hónapban, de nők vagyunk! Megyünk tovább, nem adjuk fel!
🥰🥰
Azért ezek elég sötét vonalak 🙂
Nagyon drukkolok 🤞🏻