Babát tervezünk (2022) (beszélgetés)
Én a johetababa.hu-ról rendeltem, 100ft/db volt, most drágult kicsit, 110ft/db.
Akkor a szabályos ciklusért megy a drukk :) 🤞
És igen, nagyon lassan telnek a napok...
Akkor kívánok sok türelmet a hétvégéig, nálam ilyenkor szokott belassulni az idő. 😁
Nem csak a vizsgálat miatt követem a peteérést, hanem amúgy is, hogy azért tudjunk róla hogy mikor kéne próbálkozni, és így tudom hogy pontosan mikorra kell megjönnie.
Aki nagyon jönni akar... ❤️
Barátnőm kislánya is egy picit későn kikapott megszakításos védekezés eredménye.
Sziasztok! Olyan jó, hogy ilyen aktívak vagytok. Persze, Pizsi, igazad van és csak pozitívan :)
Raccoon, kívánom, hogy két hét múlva a Hcg teszted is ilyen szép kétcsíkos legyen.
És igen, mindig abból látunk sokat, amire koncentrálunk, ez igaz.
Én most dpo 6-on vagyok, ha minden igaz. Fura, de tegnaptól picit érzékeny a cicim. Peteéréskor nagyon viszketett (általában szokott), és érzékeny mensi előtt (van hogy 5nappal előtte, visszanéztem a naptáram), de 5 dpo-nál nem szokott. Kicsit néha érzem a méhem is, de még korai Pms-nek. Terhességi tünetnek is... Nem tudom. Lehet, hogy túlfigyelem magam.
Én nem terveztem semmi meglepit. Sőt, szeretném, ha minél több mindent közösen élnénk át. A tesztet is a párommal közösen fogom csinálni, azt hiszem. Azt előre sajnálom, hogy az első vizsgálatra nem jöhet majd be. (Nagyon előre szaladtam.)
Mindenkinek megy a drukk, klassz lenne nagyjából közösen haladni. Jó, hogy tudok veletek beszélni erről :)
Amikor szeretné az ember tuti jobban észreveszi azt, hogy másoknak könnyebben megy.
Amugy valoszinü amiatt is érintett igy most meg mert megjött és a hormonok dolgoznak ugye!
Ahogy irod várakozási idő, szal igen, ez is hozzá tartozik a történethez és nem jo ha csupa drámát teszek bele! 🧚🏻 Igyekszem kicsit máshogy ujra látni!
Most már megvárom majd a legfrissebb teszt eredmenyeket és azzal együtt felteszem. A múltkori ciklusom csodával határos módon 28 napos volt, úgyhogy remélem most is az lesz, főleg, hogy megint kell majd mennem vérvételre, megint néznek majd progeszteront, úgyhogy megint 1 héttel peteérés után kéne menni, és már le van foglalva az időpont a vérvételre (most 28 napos ciklushoz számolva) és utána a dokihoz is, úgyhogy ha csúszik megint a ciklusom akkor nem tudom hogy tudok majd időpontot áttenni. 😅 Magánba járok, de még így is nehéz az orvoshoz időpontot kapni. Szóval szurkolj, hogy megint 28 napos legyen! Abban bízom, hogy talán végre sikerült eltalálni a gyógyszerek mennyiségét a pajzsmirigyemre, és akkor így megint ennyi lesz, mint a nagy könyv szerint. 🙂
Ha lenne pozitív terhességi teszten, azt azonnal a párom orra alá nyomnám örömömben, úgyhogy nem készülök semmi extrával, főleg hogy ugye egy pozitív teszt még nem jelenti, hogy végül baba is lesz belőle. 😔 Így ha bármi extrával készülnék, és megint rossz vége lenne, akkor csak még jobban fájna... De remélem hogy 2x nem kapom ezt az élettől, habár ugye nem én lennék az első eset, de igyekszem pozitívan hozzáállni, hogy legközelebb már tényleg minden rendben lesz. 🤞
Köszii 🥰 olyan jó lenne, ha az elkövetkezendő hónapban egymás után újságolnánk, hogy pozitív a terhességi teszt 🥺🙏🏻
Kiváncsi vagyok a te ovutesztjeidre, köszi, ha megmutatod majd 😊
Egyébként ti terveztek meglepi bejelentést a párotoknak? Én terveztem, akartam venni egy kis zoknit, vagy bodyt, de mintha a férjem a fejembe látna, egyszercsak mondta, hogy ő nem szeretne semmi nagy horderejű meglepit, amint megtudom, mondjam el neki, hogy azonnal együtt örülhessünk. 🙂 így én nem készülök semmivel, ha már direkt megkért rá (pedig neten van egy csomó megható videó 😁)
Azta, ilyen gyönyörű pozitív LH tesztet én még nem láttam. 😁 Reméljük baba lesz belőle!
Majd teszek fel én is képeket, jövő héten kezdem majd a tesztelést, most vagyok a ciklus 7. napján.
Töröltem, hogy ne éktelenkedjen ott sokáig. Feltöltöttem máshova, kiegészítve még két teszttel, 2 nap múlva törlődik a kép :)
És teljesen együttérzek veletek, én megkérdeztem a nővéreimet, hogy nekik mégis mennyi idő után sikerült. Mindkettőnek van 3 lánya, az egyik tesómnak 2 az első ciklusban, 1 pedig a második próbálkozásra sikerült, a másik nővéremnek az első nehezebben jött össze, de lelki okai voltak, a másik kettő egyből.
Na ezen felbuzdulva vetettem magam bele a dologba, aztán tessék 😬