Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

45061. Vadrózsa85 (válaszként erre: 45046. - Orchidea28)
2015. szept. 7. 11:06

Gratulálok!

Nekem júliusban volt a missed ab műtétem (sajnos idén már a 2.) de szerencsére azóta minden rendben. Jövő héten megyek vissza a dokimhoz, remélem jó hírekkel fog szolgálni, mert én már nagyon belevágnék. Olyan érdekes hogy mikor az emberrel ilyen történik, hirtelen mindenki kismama lesz a környezetében, illetve a rokonságban. Nekem más sikere -beleértve a ti történeteiteket is - újra lendületet ad, és hiszem hogy megérdemeljük a legnagyobb ajándékot amit az élettől kaphatunk. Puszillak Titeket, és majd jelentkezem. Sziasztok Lányok!

45060. martha b. (válaszként erre: 45048. - Orchidea28)
2015. szept. 7. 08:42
Gratulálok!!!! :) Remélem hamarosan én is szolgálhatok jó hírekkel.Vasárnap kellene megjönnie, szorítsatok!!!
45059. monita11 (válaszként erre: 45046. - Orchidea28)
2015. szept. 6. 18:27

gratulálok a pozi tesztedhez, nagyon boldog babavárást kivánok:))

Élvezd ki minden percét és ne idegeskedj:)

2015. szept. 5. 22:01
Adrika, pihenj sokat, biztos, hogy minden oké! Nem engedtek volna haza, ha kockázatos lenne. :)
45057. Serendipity:) (válaszként erre: 45051. - Bibinka73)
2015. szept. 5. 21:59
Nyugi, ez ilyenkor még semmit sem jelent, még nincs beágyazódva, addig baj sem lehet.
45056. Serendipity:) (válaszként erre: 45046. - Orchidea28)
2015. szept. 5. 21:57
Gratulálok én is! :)
45055. Serendipity:) (válaszként erre: 45045. - CsengiBoti)
2015. szept. 5. 21:56

Köszönöm!

Van miómás tapasztalatom sajnos, az első terhességemnél vették észre, akkor olyan 7 centis volt. Nem volt problémamentes a terhesség (nagyon nem), de sikerült. :) Utána azt kiszedték, 15 centisre nőtt a végére.

Most egy 2-3 centis van, csak meszesedik a széle, ez nem jó hír, de bizakodó vagyok. :)

45054. Serendipity:) (válaszként erre: 45044. - Bibinka73)
2015. szept. 5. 21:53
LH tesztet csinálok, az mutatja egyértelműen. Kivátam az első negatív napot, és aznap még nem, mert féltem, hogy még esetleg nem repedt meg a tüsző, másnap már használtam. Remélem, hogy beválik. Nekem azért kellett mert peteérés után már azonnal kezdem a pecsételést, így kérdés sincs, hogy kell vagy nem.
45053. Kriszti146
2015. szept. 5. 21:33

Orchidea, de joooo ez!!! Nagyon orulok, drukkolok!!!!!!

Orulok h azert igy vagy ugy, de mindenki jol van. En 25-en megyek a dokimhoz mutet konzultaciora. Anno azt mondtam, ha nyar vegeig nem jon a baba, akkor megcsinaltatom a mehtukrozest. (Van egy mehsovenyem)

45052. adrika1977
2015. szept. 5. 18:55

Orchidea de jooo hir!:)) vigyázz Nagyon magadra! En is stresszes vagyok meg mindig!:)

Bibinka aspirin lehet vagy nézz utana milyen nem art esetleg.a láz sem jo..

Serendipity !neked sok sok sikert!:),szerintem az utro no ötlet!:)

Csengiboti olyan jo hogy vannak ilyen pozitív történetek!:)

En mar a 20.het közelében vagyok 19+4 es sajnos a héten megjártam a kórházat.Megijedtem mert erősen húzott es szurt a hasam alul.ott kaptam magnéziumot infúzióval es jottem haza.most sok pihi es mg hegyek! Sajnos az érzés nem mult el igy most nyomozok az okot.holnap megyek vizelet laborba.de a baba jol van vigan ficankol ennek Örülök!:)😎

45051. bibinka73 (válaszként erre: 45046. - Orchidea28)
2015. szept. 5. 14:18

Gratulálok! Nem mondom, hogy ne stresszelj, mert nem kívánok lehetetlent, de próbáld meg néha elterelni a gondolataidat.

Lányok, tegnap volt peteérésem, tegnapelőtt és tegnap is együtt voltunk.

Ma délelőtt belázasodtam. :( Nem sokáig, de kb 1 órát lázas voltam.(38.2)

Lehet ez valamilyen kihatással? Szedhetek lázcsillapítót?

45050. Kisritu (válaszként erre: 45048. - Orchidea28)
2015. szept. 5. 11:43
szuper;) csak nyugi
45049. Glória2010 (válaszként erre: 45046. - Orchidea28)
2015. szept. 5. 10:32
Az első akadályt sikeresen vetted, gratulálok hozzá! Csak így tovább!
45048. orchidea28 (válaszként erre: 45047. - Maditta)
2015. szept. 5. 10:26
Köszönöm! Csináltam egy másik fajta tesztet, na ott a csík még erősebb is mint a konroll csík. :D :D El se hiszem!!!
45047. maditta (válaszként erre: 45046. - Orchidea28)
2015. szept. 5. 08:49
Gratulálok! :)
45046. orchidea28
2015. szept. 5. 08:36
Csajok! Ma reggel halvány pozitív lett a tesztem. 18-án volt peteérésem. Semmi tünet nincs,csak 4 napja késik. Örülök, de félek...
45045. CsengiBoti (válaszként erre: 45043. - Serendipity:))
2015. szept. 4. 21:06

Szia :)A harmadik kisfiam a pocakomban volt,mikor kiderült,hogy van egy miómám---

Aztán tavaly találtak még egyet,ekkor már a negyedik babánkkal voltam várandós :)

Semmi gondot nem okozott a terhesség alatt (sem),kívánom,hogy neked se legyen problémád!

És talán ez is egy kis biztatás : 2 egészséges terhességet követett egy spontán vetélés a 9.héten,utána egy spontán burokrepedés a 13.héten és egy missed ab a 8.héten...

Aztán pedig ismét két egészséges terhességből ismét született két kisfiam :)

Tudom,hogy ilyenkor nehéz,de mindenkinek azt tanácsolom : csak előre nézzetek,hiszen a múltat megváltoztatni nem lehet -sajnos...

Sosem fogom elfelejteni a 3 elveszített kisbabánkat,de hiszem,hogy akkor még nem volt itt az ő idejük,aztán kicsit később őket kaptuk vissza :)

Mielőbbi babásodást mindenkinek!!!

45044. bibinka73 (válaszként erre: 45043. - Serendipity:))
2015. szept. 4. 20:18

Akkor hajrá, mindent bele!!!!

Az utrot mikor kezded? Honnan tudod, hogy mikor van a peteérés? Én is beszéltem erről az orvosommal, azt mondta, ez kétélű dolog, mert ha túl korán kezded, akkor késlelteti az ovulációt.

2015. szept. 4. 19:13

Sziasztok!

Én ritkán írok, de mindig olvaslak Titeket.

Még januárban volt egy vetélésem, a 12. héten derült ki, hogy már nincs is baba. Haematóma miatt állandóan véreztem, így nem vettem észre, azért műtéttel be kellett fejezni.

Azóta kiderült, hogy magas az inzulinom, ez miatt diétát tartok.

A héten voltam nőgyógyásznál, látott egy érett tüszőt, azt mondta, hogy vágjunk bele.

Nekem van sajnos miómám is, ezért is jó lenne, ha nem húznám nagyon. Észrevett egy méhszájsebet is, de nem nagyon aggódott miatta. A mióma már inkább gond, de egyszer már átvészeltem így egy terhességet (volt egy másik, sokkal nagyobb is), hátha nem lesz most sem gond.

Szóval mi is belevágtunk, remélem, hogy most nagyobb sikerrel járunk.

Kaptam Utrogestant, már a peteérés után használnom kell 2x1-et, ebben nagyon bízom.

45042. bibinka73 (válaszként erre: 45040. - Zsuzsimanó)
2015. szept. 4. 15:14
Nem kaptál véralvadásgátlót a terhesség alatt?
45041. bibinka73
2015. szept. 4. 15:12

Sziasztok! Tegnap voltam orvosnál, mindent rendben talált, ráadásul azt mondta, hogy pár napon belül ovulálok, próbálkozzunk nyugodtan. :)

Ha mégis megjön, akkor csinál egy HSG-t, meglátjuk mi a helyzet.

A Kaáliba is kértem időpontot, már hétfőre kaptam.

Iparkodnunk kell, mert úgy néz ki, hogy a cég ahol 12 évig dolgoztam (ha kellett hétvégén,vagy éjszaka), nem tolerálja a próbálkozásaimat, (főleg a hiányzásokat és a táppénzt), elég bizonytalan lett a helyzetem...

Kivel mi újság?

Jó lenne hallani a babásokról és a pocakosokról is, jót tenne a lelkünknek. :)

45040. Zsuzsimanó (válaszként erre: 45039. - Bibinka73)
2015. szept. 4. 12:54

jaaaa, értem már :)

nálam van PCOS+IR és Leiden mutáció is . Valószínűleg a Leiden miatt :/

45039. bibinka73 (válaszként erre: 45038. - Zsuzsimanó)
2015. szept. 2. 19:39

Szia! Papirom van róla, hogy nem lehetek. :) Elvileg egyik petevezetőm sem átjárható, tavasszal nézték. Valószínűleg valamelyik már átjárható, de biztosra akarok menni, tudni szeretném melyik esetleg mindkettő. Valahogy csak teherbeestem....

Nálad lehet tudni, hogy mi volt a gond?

45038. Zsuzsimanó (válaszként erre: 45034. - Bibinka73)
2015. szept. 2. 13:07

Szia!

Olvasgattalak már titeket, sajnos ugyanebben a cipőben járok. 2 missed ab.

Átjárhatóságit miért szeretnél csináltatni? hiszen tudod, hogy lehetsz terhes.

45037. bibinka73 (válaszként erre: 45036. - Cirmicc)
2015. szept. 2. 11:45

Szia! Nagyon sajnálom, velem is ez történt, lassan vert a pici szíve, a pulzusa is alacsony volt, az orvosom nem sok jóval biztatott. Nekem 2 hete történt, már kezdem magam egy picit jobban érezni. Épp most hallottam egy ismerősömről, akinek időre született a kislánya, 1 napot élt, mert akkor derült ki, hogy veleszületett szívrendellenessége volt. Sajnos a vizsgálatokból nem derült ki....

Ilyenkor azt gondolom, hogy még ez mindig jobb, ami velünk történik, bármennyire is szörnyű.

Ha nektek elsőre összejött, össze fog jönni legközelebb is, és nem lesz semmi gond!

45036. Cirmicc
2015. szept. 1. 18:00

Sziasztok,

Még új vagyok itt, de szeretném megosztani a történetemet, hátha így könnyebb lesz, mert nekem is sokat segítettek az itt olvasott történetek, hozzászólások.

Tegnap volt misseb ab műtétem a 10.hétben. Eléggé el vagyok keseredve (bár sokkal jobb,mint pár nappal ezelőtt).

Pedig minden tökéletesen indult, megbeszéltük,hogy próbálkozunk, mindjárt elsőre össze is jött.

6+6 hetesen még csak a petezsák és a szikhólyag látszódott az uh-on. Mondta a doki, hogy itt még bármi lehet, 50-50%.

Utána 2 hét múlva tudtam visszamenni újabb uh-ra,(szabadség, nyaralás miatt) amikor egy nagyon pici 1,6mm-es embrió látszódott és nagyon lassú szívverés. Itt még mindig reménykedtem, mert azt mondta a doki, hogy 2 dolog miatt lehet ez a lassú szívverés : 1. vagy nagyon pici még a magzat, 2. vagy sajnos rossz előjel és el fog halni.

1 hét múlva rendelt vissza, (aug 26-ra), itt már sajnos nem látszott az embrió, csak petezsák és szikhólyag. Hétfőre (31-re) felvett a kórházba, hátha addig megindul magától a vetélés. Nem indult meg :(

A várakozás nagyon rossz volt, hogy hetekig nem tudtam, hogy lesz-e ebből élő terhesség vagy nem, látom-e legközelebb az uh-n a babát már, hallom-e a szívverést már vagy nem.Próbáltuk nem beleélni magunkat, de ezt nem bírja 1005-on betartani az ember.

Most próbálok pozitív maradni, 2-3 menzesz után lehet újra próbálkozni.

45035. bibinka73 (válaszként erre: 45032. - Bagoly0913)
2015. szept. 1. 16:47

Én is hallottam sok kismamáról, aki egyből teherbeesett.Sajnos volt aki elvetélt, de olyan is, aki egészséges babának adott életet. Itt a fórumon is olvastam ilyet, nem egyet.

Holnap lesz 2 hete, hogy nem találtak szívhangot, a vérzésem teljesen elmúlt, fizikailag teljesen jól vagyok.

Remélem te is helyrejössz egy pár napon belül!

45034. bibinka73
2015. szept. 1. 16:39

Igen, azt hiszem 1-2 hónapon nem múlik a dolog. Inkább várok egy picit, minthogy megint elvetéljek.

Csináltatok még 1 átjárhatósági vizsgálatot, aztán majd látjuk.

Gondolkoztam én is a sporton, de amilyen hülye vagyok az járna közben az eszemben, hogy ez miatt nem tud megtapadni a baba.

Időközben felvettek valakit a helyemre, úgyhogy ha hétfőn megyek dolgozni, az sem biztos, hogy lesz munkám.:( Most legjobban ez idegesít.

45033. bagoly0913 (válaszként erre: 45032. - Bagoly0913)
2015. szept. 1. 11:58
Vagyis Istvánba és vagy a Honvéd kórházba... Szóljon bátran bárki aki ismer olyat... :-) aki be bírna toszingálni oda
45032. bagoly0913 (válaszként erre: 45030. - Martha b.)
2015. szept. 1. 11:55

Olyannal is találkoztam, akinek a vetélés után a következő hónapban már volt pocaklakója. Minden rendbe volt vele. Szerintem is alkat kérdés. Nekem azt mondta bába és szülésznő is, hogy a szervezet tudja mikor van készen rá.

Jó hír...ha csak az nem hogy szépen megy lefele (7 hetesen 4000 környéki volt)a hcg szintem bár még mindig vérzek. Csütörtökön lesz két hete, hogy elindult a vetélésem, úgyhogy abba is hagyhatná. Legalább már azt tudom, melyik kórházba kell bejutnom a hematológiára, vagyis annak is egy speci területére (thrombophilia). Az Istvánba...csak a várakozási idő 2-3 hónap...úgyhogy most nyomozok, hátha valakinek van valakije....

Mert ez a hülye rendszer csak így működik.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook