Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Uh biztos lesz. Ráadásul nagyon jó az ottani gép, minden kis porcikáját apránként végignézik és a falon lévő LCD Tv-n Te is. Az egészben ez a legjobb. :-)
Valószínű csak ezután ül le Veled beszélni a genetikus, hogy mit tanácsol.
Para ezerrel amíg át nem léped a múltkori kort plusz még valamennyit:))))) de azért sok-sok-sok öröm:)))))))
Enyim már mocorog ésmost vagyunk félidőben:)))
Na persze kis csavart rakunk rakunk bele, az AFP-m alacsony lett, el kell menni genetikára, holnapra kaptunk időpontot, de ez már csak olyankis nyalánkság, hisz minden nap érzem, hogy mozog és az UH-n is minden OK volt.
köszönöm mindent beleadunk
:)
sziasztok csajok!
ma is csináltam ovu tesztet + :)
ugyhogy szoritsatok nekem, hátha sikerül a baba :)
Szia!
Sajnálom, ami Veled történt és átérzem hiszen én is most novemberben vesztettem el a babámat. 3 hónap múlva mi is próbálkozunk. Szorítok Neked!!
szia
oszinten sajnalom ami tortent veled.
mi mind tudjuk mit erzel...
remelem erot adunk neked is es hamar letelik a 3 honap
Ez nagyszerű! Nagyon örülök neked! Ha már ilyen régóta késik és volt is egy két csíkos teszted, akkor nagyon remélem tényleg baba van!
Ez annyira jó, de egy picit (na jó, nagyon) irigykedem is! :-)))
Alig várom a következő teszted eredményét!
Szia
Nagyon szoritok neked :)
Sziasztok !
Pár napig nem voltam itthon, most vahyok újra gépközeleben, muszáj azonnal megoszatnom veletek a jó hírt. Mikulásra vártam a mensit, azóta is késik. 7-én rögtön teszteltem, negatív volt, de most szombaton csináltam egy újat, és nagyon-nagyon halványan, de ott a 2. csík!!! Számolgattam és arra jutottam, hogy mivel 7-én még nem volt kimutatható, akkor valószínűleg még csak pár napos volt, még tehát a ciklus vége felé (23-26 nap között) foganhatott. Azért tudom ilyen biztosan, mert az ezt megelőző napokban a férjem külföldön volt, el is voltam kenődve, hogy ez a hónap biztos sikertelen lesz.
Nem tudom merjek- e már örülni de nagyon szeretnék. Szerdán vagy csütörtökön újra tesztelek, remélem akkor már egyértelmű lesz a csík! :)))) Szorítsatok nekem!
Szia
Koszonom
Hat szerintem karacsonyra nem tudom meg, de kitudja.
Szia!
Drukkolok Neked. Remélem ez lesz a karácsonyi ajándékod:-) Majd írd meg hogy mi az eredmény.
Sziasztok csajok!
Latom nem voltatok sokan hetvegen.
Mi lagziban voltunk :) Jol ereztuk magunkat.
Ma reggel leesett a hom, nagyon peteeres gyanus :)
Remelem sikerul a baba, veszek delutan tesztet.
Köszi, hogy írtál szopi ügyben és Neked is Jud.a! Én is úgy gondoltam, hogy nem a szopi miatt vetélhettem el, hiszen nem egy egészséges babát veszítettem el. Sajnos nem volt szívhangja, leállt a fejlődésben. Szerintem ehhez a szopinak kevés köze lehetne.
De annyira erősködtek, hogy csak sikerült a bogarat a fülembe tenniük.
Köszi a megnyugtatást.Jobb így érezni, hogy nem én tehetek róla és nem miattam történt a baba elvesztése, csak mert nem szoktattam le előtte a picit a ciciről.