Atkins - Tippek a kezdéshez (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Atkins - Tippek a kezdéshez
Szia! Tudod mit csinál minden csajszi körülöttem a melóhelyen? Mindnek max 5 kiló feleslege van. Esznek rendesen - bár ésszel délután 4-ig. Utána nincs kaja, és tornáznak rendszeresen.
Egy hónap alatt már láthatóak az eredmények. De ugye ez nem működik több súlyfelesleg esetén.
Náluk bevált, lehet meg kéne próbálnod. :)
hat,koszi:-)
ez tenyleg nem fair.csak le akarom dobni azt a folos 7kilot.
egyebkent roni tenyleg csodalom az akaraterodet.en sajna nem vagyok ilyen eros.adhatnal nehany tanacsot,hogy mivel tudtad megallni,hogy `bunozz`.:-)
es egyaltalan nem tunt dicsekvesnek,hogy irtad.joggal lehetsz buszke magadra.
És most olvastam, egy másik topikban, hogy te 165cm, 57kg vagy. Szerintem még bűnözés nélkül is meg jól megkell dolgoznod 2-3kiló minuszért.
Nem elkeseríteni akarlak, de azért csodákra ne számíts! :) Fel a fejjel, hajrá!
Én is csak gratuéálni tudok neki! De azt figyelembe kell venni, hogy akinek több a túlsúlya gyorsabban is fogy!
Én a bevezető szakaszban(nálam 2hét volt) 2,5kg-ot fogytam! (155cm, 63kg) Ami elvileg normális, és átlagos fogyásnak tekinthető. Ha csak 3-4kilót akarsz leadni, akkor azért ne várj ekkora változást!
köszönöm szépen. nem dicsekedni akartam, csak elmondtam a véleményem. senki ne sértődjön meg.
igen, ez tényleg igaz. 46-os méretem volt még március végén, most a 40-es gatyám hordom.
aki bűnözik, az egyértelműen szénhidrátfüggő
a függőségtől való megszabadulás egyetlen módja az absztinencia
miért lenne ízetlen a sült hús, vagy a tojás, baconszalonna?
csak egy hétig bírd ki, hogy keményen betartod a szabályokat, utána már nem fogsz sóvárogni
én 46-os méretről fogytam le 40-esre két hét alatt
mert szigorúan betartom az atkinst
és egyetlen egyszer sem bűnözöm
szia. szerintem egy hét után még csak nagyjából a fölösleges víz távozik, azt érzékeled fogyásnak, de aztán valóban beindul, és szó szerint olvad!
:-)
bunozessekkel egyutt 1,5kg egy heten?ez jo.
en is csak tegnap kezdtem,de mar kezdenek hianyozni az izek.mert azert valljuk be oszinten,lehet hogy lefogysz,de egy szelet torta mennyivel fincsibb,mint egy adag sali vagy egy szelet hus.
mindennek ara van:-)
izek nelkul elni?hat...sokszor elgondolkodom,hogy megeri-e.
mar alig varom az uccso szakaszt,amikor mar valami `emberi`t is lehet enni:-)
nem muszáj mérni, a ruháidon fogod érezni, hogy ég a zsírod.
egész életre szóló életmódváltás kell, ez igaz.
különben fél év múlva ugyanott tartunk.
Igen, az Atkins nagyon hatásos fogyókúra! De, ha nem követed ezt az életmódot, amit kialakítottál az Atkinshez, akkor nagyon könnyen visszajönnek a leadott kilók. Éppen ezért az Atkins nagyon hosszú távú diéta, sőt, életmódváltás. Aki ezt megtette, megteszi, az igenis "csini" lett, lesz. Itt mindenkinek ez a célja, de azért ez nem megy olyan könnyen, mint ahogy gondolod, kitartás kell hozzá.
Kezd el, aztán majd meglátod, hogy milyen "egyszerű"...
Sok sikert! :-)
megint irok ,tenyleg be vagyok sozva:-)
az atkissal tenyleg ilyen gyorsan le lehet fogyni?mert az egesz csak egy szep alomnak hangzik.mert hat ha ez ilyen egyszeru, tuti modszer,mindenkinek total csininek kene lennie,nem?
Szia! Nyilván azért, mert senki nincs itt, aki tudna válaszolni.
A ketoncsíkkal a vizeletedben előforduló ketonokat lehet megmérni. Azt hiszem a gyógyszertárban lehet kapni, bár nem tudom milyen néven.
Hát ami igaz, az igaz...nem viszem túlzásba, de igyexem sok zsírt enni...az ilyen "kívánásokkal" már nincs gondom, szerencsére, eszembe sem jut az édesség, mint azelőtt...hálistennek
Napközben nem vagyok éhes, de reggel...fel tudnék falni egy ökröt. :)
szia!
biztos, hogy mennyiségileg eleget eszel? ha a gyomrod korog, akkor egyszerűen csak üres, és valóban éhes vagy.
az atkins a "szénhidrát-éhséget" szünteti meg, tehát amikor nem a gyomrod üres, hanem amikor "úgy ennél valami finomat" :)))
Sziasztok!
Mostmár lassan a második héten tartok, de nem érzem az étvágycsökkenést. Pedig a ketonom két keresztes pozitív, tehát lipolízisben vagyok.
A könyv szerint ez elnyomja az étvágyat.
Nekem reggelente mégis erősen korog a gyomrom.
Mi lehet a hiba??
Hali!
Ezen az oldalon le van írva, hogy tudod megmérni:
Nem kell hozzá semmi extra csak egy mérőeszköz, meg lehet, hogy egy segítő kéz sem árt.