Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

3533. MVeronika (válaszként erre: 3530. - Zsuzsa spain)
2015. jan. 14. 22:22
Meg nagyon erősen takar a sminkje is, azért is nehéz eldönteni, milyen is. Azért szép arc. A szája körül ne botoxoljon és nem töltesse fel ennyire, akkor sokkal jobb lesz :).
3532. MVeronika (válaszként erre: 3530. - Zsuzsa spain)
2015. jan. 14. 22:14

Hát, azért furi nekem egy kicsit, mert eleve csinos volt, nem tudom, mennyire volt rá igazán szüksége. Az orra szebb lett, az biztos, és az orr általában nem változtatja meg a természetes hatást, mivel az nem mozog. Az arca lényegében szép és szabályos nekem, viszont a szépséghez a mimika, az arc mozgása is hozzátartozik. És az viszont szerintem nem jó. Főleg a száj körül, ahogy mondják is, furcsa gyűrődések alakultak ki, és a felső ajka nekem egyáltalán nem tetszik, túl telt az alsóhoz képest és csíkszerű, nincs meg a középső bemélyedés. A többi operáció eredményét nem tudom. 55-nek biztos nem néz ki, de nem tudom, mennyinek néz ki, és ez zavaró. Összességében nekem szép, mégsem harmonikus az arca.

Olyan, mint a kislányom fogorvosa, aki velem egykorú nő lehet, de van valami nagyon rosszul sikerült arcimplantátuma, és így olyan, mintha nem lehetne eldönteni, hány éves, és emiatt kellemetlen és furcsa érzésem támad, ha ránézek, összezavarodom. Nem azt érzem, hogy 45 évesnek néz ki, hanem azt, hogy nem tudhatom, mennyi.

A beszélő fej nekem nagyon változtatja a kimerevített, mozdulatlan fényképarcot. Múltkor egy összejövetelen körbenéztem az embereket, egy hamuszőke, teljesen átlagos csaj ült közel hozzám, világos szemöldök, szempilla, kicsit kifejezéstelen arc,éppen maga elé bámult. Nem tudtam kitalálni, milyen nemzet. Aztán kiderült, ő a következő beszélő, kiment, és olyan élénk, csengő hangon, gyorsan, lelkesen beszélt, az arc élni kezdett, kedves lett és megszépült. Francesca, olasz volt :).

3531. cumus (válaszként erre: 3530. - Zsuzsa spain)
2015. jan. 14. 22:10
Szerintem jól néz ki. Ha jól értettem 55 éves??
2015. jan. 14. 21:10

Ez a hölgy állítólag a plasztikai sebészeti beavatkozásokban a rekordtartó 52 db !de ezek után sem lett igazán freaky!

Föleg ha az elötte utáni fotókat összehasonlítjuk!

Mi a véleményetek?

[link]

3529. MVeronika (válaszként erre: 3524. - Aff181865e)
2015. jan. 14. 18:35
Szia, Jutka, nagyon sok embert műtött itt már BB, mostanában is. A Szemhéjplasztika fórumon épp mostanában jelentkezett Eri198, akit a múlt hét szombaton műtött BB. De ha kinyitod a BB és TT naplómat, ott több embert is látsz, őket is meg tudod kérdezni. De nem mindenki jár erre mostanában.
3528. Mézike05 (válaszként erre: 3524. - Aff181865e)
2015. jan. 14. 10:43
BB arcot nem operál, csak ajánlja P doktort.
3527. Mézike05
2015. jan. 14. 10:40
Igen, lejött ez nekem is, hogy általánosságról volt szó, csak Kolbi konkrét terméket említett, arra írtam, hogy szerintem tudom, hogy melyikről van szó.
3526. zsuzsa spain (válaszként erre: 3516. - Mézike05)
2015. jan. 14. 09:02
Nem egy konkrét krémröl van csak szó, hanem, arról hogy az ilyen típusú megtévesztö reklámok elárasztották a piacot mindenhol a világban, legyen az krém, gépek otthoni használatra, vagy akár szolgáltatások!
3525. zsuzsa spain (válaszként erre: 3515. - 8f8f3a827e)
2015. jan. 14. 08:54

Ha a nagytöbbség nem is, de azért így is sokan bedölnek az ilyen reklámoknak amiböl a cégek remekül megtudnak élni!

A furcsa az ,hogy ezt szabadon megtehetik, mert minek nevezhetö az amikor valaki, ez esetben a forgalmazó cégek olyan valamit ígérnek amiröl tudják ,hogy azt lehetetlen teljesíteni?

Ahogy Te is írod pácienst megvezetö, enyhén szólva a valóságot teljesen elferdítö szöveg! Pedig erre még a büntetö törvénykönyvben is van egy fogalom!

Ennek ellenére a reklámiparban mindezt mehet , minden következmény nélkül!

Mindenhol azt olvasom és a börgyógyászoktól csak azt hallom, hogy a krémek általában a hidratálásban egy kicsit segíthetnek de az egyetlen ami bizonyítottan megdolgoztatja a bört és hatásos a szépsgésgápolásban az a retinsav és mint szépségrecept a retinsavas és a glikolsavas krémek napi váltogatását ajánlják esténként, nappalra pedig C vitamin szérumokat!

Ezzel Te egyetértesz?

Kellemes napot Mindenkinek!

2015. jan. 14. 08:27

Köszönöm, hogy írtál!

BB a szemet és az arcot is megcsinálja?

Nem tudom, hogy jól olvastam-e, hogy talán két helyen is rendel (MÁV és magán)ugyanazon a telefonszámon kell bejelentkezni, minkét helyre?

Privátban írd már meg légyszíves!

Olvastam, hogy szép munkája van, hol van róla referencia?

Szép napot

Jutka

3523. cumus (válaszként erre: 3519. - 8f8f3a827e)
2015. jan. 13. 22:39
HÙHA, ez még keményebb, mint a sárgarépa:)Ezután, karácsonykor a habcsók evésnél, szerintem mindig erre kell gondolnom:) Vagy leveszem az aprósüti programról:)?
3522. cumus (válaszként erre: 3520. - Peonia53)
2015. jan. 13. 22:35
Gondolom, nem kicsit lepödtél a válaszán:)
3521. pinkdreams (válaszként erre: 3515. - 8f8f3a827e)
2015. jan. 13. 21:35
Kolbi! Meg szeretném kérdezni, hogy az ultherapy-ról mi a véleményed? Te nem alkalmazod ezt az arcfiatalítást?
3520. peonia53 (válaszként erre: 3518. - Cumus)
2015. jan. 13. 21:00

Férjem méhészkedik már jó pár éve.

Sokszor megcsípték,jött haza bedagdva hol a karja, szeme alig látott. Rohant a dokihoz.

Egyszer poénkodtam, mondom neki ha "ott" csípne meg mit csinálnál?

Szaladnék a fényképeszhez, válaszolta.

Kicsit csalódott voltam, én a kis naiv azt hittem hozzám.

3519. 8f8f3a827e (válaszként erre: 3518. - Cumus)
2015. jan. 13. 19:27

A cukorbeteg férj kérdi a teheráni rádió közönségszolgálatát, hogy lehet gyermekük a fehérfolyással küszködő feleségével. Lehet, de inkább csináljanak habcsókot.

Kolbi

3518. cumus (válaszként erre: 3515. - 8f8f3a827e)
2015. jan. 13. 19:05
Ez nagyon jó hir, ajánlani fogom a férjemnek is:))
3517. peonia53 (válaszként erre: 3516. - Mézike05)
2015. jan. 13. 18:47

Szia!

Lehet pont ezen a fórumon olvastam régebben egy hölgy dicsérte a nuskin gépet.

Mondják ha valakinek megkezelik az egyik olalt az arcán, akkor kéri hogy a másikat is olyan feltűnő a változás. Gondolom ez is hasonló hatás lehet mint amiről kolbi írt.

Dóra

3516. Mézike05 (válaszként erre: 3515. - 8f8f3a827e)
2015. jan. 13. 14:56
Ilyet én is láttam a neten. Videó is volt fenn róla. Valahogy az ugrott be, hogy kamu:)) Biztosan egyről beszélünk. Jól tetted, hogy nem adtad a neved. Az orvosi hitelességet hamar el lehet veszíteni , nem éri meg. Amúgy azóta sincs ilyen krém forgalomban itthon, lehet, hogy nem is engedélyezték, meg orvos sem vállalta.
3515. 8f8f3a827e (válaszként erre: 3507. - Zsuzsa spain)
2015. jan. 13. 14:19

A hír igaz, csak némi módosításra szorul!

Igaz-e, hogy a sárgarépa növeli a férfi potenciát? Igen, csak jól oda kell kötözni!

Több mint 10 éve egy hatvanon túli újságíró barátnőm hozott egy úriembert, aki bőrgyógyász ajánlásával akart egy krémet Mo-on forgalmazni. A hatása csodaszerű volt. A barátnőm ott előttem bekente az egyik arcfelét és a krém mintegy felrántotta, kisimította a bőrt. 5 perc alatt 10 évet fiatalodott! Az egyik arc fél. Az állam leesett, láttam egyből, hogy az Isten lábát fogtam meg. A kezdeti rajongás után persze kibújt belőlem a bőrgyógyász, ilyet nem lehet csinálni. A barátnőm, akinél a krém már hetek óta kipróbáláson ott volt, elmondta, fél napig tart a hatása, majd visszamegy a bőr az eredeti állapotba. Mondtam, szívesen belemegyek, ha úgy adjuk elő, mint egy olyan gyors bőrfeszesítőt, mely pár órára megemeli a bőrt. Kitűnő alkalmi készítmény. Egy esküvő, egy bál és lám, fiatalasszonyként tipeghet a korosabb hölgy is. A disztribútor ragaszkodott a szokásos, pácienst megvezető, örökké kitartó fiatalságot adó szöveghez. Nem lett üzlet belőle.

Mi a pácienseket bekenjük kezelés után egy Dr. Organic Aloe Vera Gel-lel. Ez gyulladás- és égéscsökkentő hatása révén nyugtatja az arcbőrt. Kb. 2 000 Ft-os gél. Ugyanakkor van benne (az aloeban) valami, mely az egész arcot kifeszíti, feszesebbé teszi. Olyan, mint a kifeszített dob, ezt mondják a páciensek. A krém ezt tudja vagy 2 óráig tartani. Utána összeseik a kiindulási szintre.

Az arcfiatalításnál két út van. Munka és/vagy pénz. Vagy állandóan fénnyel ingerelve saját rostot képezünk különböző csoda módszerekkel vagy szikével a felesleget kivágva, a bőrt kifeszítjük, és volument pótlunk.

Kolbi

3514. tanti59
2015. jan. 13. 10:56
bocsi olvasom nem túl sikeres ,,,,,,ennyit gondoltam Ferenczytől,még ennyit sem:)))
3513. tanti59 (válaszként erre: 3512. - Aff181865e)
2015. jan. 13. 10:55

Huuu,,,és jó lett?meg voltál elégedve?

Miért akarod megint,még 8 éve h csináltattad?

3512. aff181865e (válaszként erre: 3511. - Tanti59)
2015. jan. 13. 10:34

Köszönöm!

Dr. Ferenczy József Kaposvár

3511. tanti59
2015. jan. 13. 10:17

Olvas vissza 1 pár oldal sok mindenre választ kapsz:)

Ki csinálta 2006-ban?

2015. jan. 13. 10:09

Sziasztok!

2006-ban volt már alsó-felső szemhéjplasztikám, nem túl sikeres. Szeretném újra megcsináltatni. Sokat olvastam BB doktornőről, nem tudom hol lehet őt elérni. szerintetek akkor is elvállal, ha már korábban máshol műtöttek?

Szeretnék arc-nyakplasztikát is, csak nem tudom kihez menjek. Olvastam Dr. Bajusz Hubát, Dr. Krasznai Zsoltot, és akit BB doktornő ajánl - az Ő nevét nem tudom - kihez menjek, Ti kit javasoltok?

Milyen sorrendben érdemes elvégeztetni a műtéteket?

Mennyibe kerülnek?

Ha itt a fórumon ezt nem lehet megírni kérlek benneteket írjátok meg nekem privátba.

Köszönöm, Jutka.

3509. cumus (válaszként erre: 3507. - Zsuzsa spain)
2015. jan. 13. 00:11

Èn a kenyeremre kenem reggelire:))

(Nem ismerem ezt a krémet)

3508. tanti59
2015. jan. 12. 20:26

Igen

szőke nős kép itt figyel oldalt

2015. jan. 12. 20:18

Lányok otthon is ezt a krémet nyomatják orrba szájba?

Akármikor belépek, mindig ez a reklám jön ki,már nagyon irritál, vajon kipróbálta valaki, fiatalodott 20 évet ahogy a képek ígerik :):)?

[link]

(Kis betükkel odaírták, hogy nem mindenki reakcionál egyformán mert börtípustól is függ)

Na mi buták,meg itt plaszikáról beszélünk! A reklámokban vajon miért lehet mindent de mindent?

3506. MVeronika (válaszként erre: 3499. - Tanti59)
2015. jan. 12. 18:40
Mármint, hogy a +1 ember nem fórumozó. Mert azon gondolkodtam, hogy ki nem jut eszembe, de akkor ezek szerint nem is juthat, mert ide nem írt.
3505. MVeronika (válaszként erre: 3499. - Tanti59)
2015. jan. 12. 18:23
Csak az érdekelt, hogy ki a 3+1, de közben már megírtad.
3504. cumus
2015. jan. 12. 16:24
Kedves, drága Napocska!! Ùgy szeretnélek látni! Csak egy pillanatra:) Èn is Paputon gondolkodom már egy éve.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook