Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kedves Mézike!
Az alábbiakban leírtam, hogy elnézést kérek, többször nem fogok, ha megengeded, mert továbbra is tartom magam a véleményemhez. Próbáltam részletesen és objektíven leírni mit kell tudni ezekről a technológiákról, minek érdemes utánanézni stb. Azt hittem ezt a közönséget esetleg érdekelhetik ezek az információk, mert szeretnek utánanézni dolgoknak, többen külföldi honlapokon is nézelődnek. Elképzelhető, hogy tévedtem. A Bársony gépének Te utánanéztél? Ki a gyártó? Honnan származik? Vannak a berendezéssel kapcsolatban kutatási eredmények? Nos én utánanéztem. A gépet egy bizonyos Korust koreai cég gyártja, akik az Alibabán és az ebizen árulják a gépeiket. Bizalom gerjesztő. El fog telni az életed mire egy ilyen céget te óriásplakáton fogsz látni a Times square-n. Ellenben az Ultherát most vásárolta meg a Merz, a világ legnagyobb gyógyszercége. Lehet, hogy látnak benne fantáziát? Miért nem az egyik szuper koreai céget vették meg? Tudod én csak olyan információt hiszek el, aminek utána tudok nézni és le tudom ellenőrizni. Ez mindenre vonatkozik, az Ultherapy csak egy példa a sok közül.Még szerencse, hogy van választási lehetőségem, ahogy neked is. Nincs azzal semmi baj, ha valaki az ára miatt választ egy másik kezelést. Azzal van a baj, ha tájékozatlanságból tényként olyan dolgokat állít, aminek nincsen alapja. Például, hogy az egy újabb technológia. Ha pedig valaki más megvilágításba helyezi a dolgokat nem felháborodni kell, hanem elgondolkodni és utánanézni. Ja és mindenek előtt figyelmesen olvasni.Bízom benne, hogy szerencsével jársz a koreai géppel.
HUUUUUU,mi van itt!!!!
Most már azért is kipróbálom a Doublott:)))
Sziasztok!
Valóban, először az Ultherapy-ról írtam a fórumba, majd elkezdtetek kérdezgetni ezért válaszoltam. Biztos láttad, hogy elég régen írtam utoljára. Lényegtelen. Ha beépített ember lennék, akkor biztos minden hozzászólásomban megemlíteném, hogy a helyen ahol jártam éppen milyen akció van, vagy milyen kedvesek voltak, vagy éppen milyen grátisz kezelést kaptam.
A Samsung és Iphone összehasonlítás ebben az esetben nem korrekt, ugyanis a Samsung a világ egyik legnagyobb fejlesztő és gyártó cége, százmillió dollárokat költ kutatás fejlesztésre. Még autót is gyártanak,ezt Európában kevesen tudják. Az Iphone és a Samsung Amerikában közel egy árban van,nálunk Európában drágább az Iphone marketing és üzleti megfontolásból. Ráadásul nem sikerült bizonyítani, hogy valóban lopott a Samsung, ugyanakkor az Apple lopott a Nokiától és a Nokia meg is nyerte a pert. Az Apple folyamatosan fizeti nekik a licence díjat. Koreában is van nagyon jó orvosi lézer berendezés gyártó és annak a terméke ugyan olyan drága mint az amerikai vagy az izraeli lézerkészülék. Tudja is forgalmazni Amerikában. Ennek az az oka, hogy nagyon sok pénzt költenek kutatás-fejlesztésre,így nem tudják olcsón adni és nem is akarják. Az Ultherapy hamisítványok még azokat a technológiai fejlesztéseket sem tartalmazzák, amelyeket az Ultherapy, hogyan tudják akkor továbbfejleszteni azt? Lehet ezt a témát csűrni csavarni, de az általatok említett realself.com-on az Ultherapy még mindig 70%-os elégedettségi rátával szerepel, ami nagyon magasnak számít egy nem műtéti beavatkozásnál. Itt soha nem fogsz az utánzatokról/hamisítványokról olvasni ugyanis nem engedik be őket Amerikába. Tehát elég érdekes a megközelítés, hogy sok rémséget lehet olvasni róla, de erről legalább lehet olvasni. Mindent elolvashatsz róla az interneten. Klinikai tanulmányokat, kutatás fejlesztéssel kapcsolatos információkat, pénzügyi, orvosi adatokat stb. Inkább választasz olyasmit amiről semmit nem olvashatsz? A többiről semmilyen információ nincs fent a neten. Szakértői vélemények, klinikai tanulmányok? Hol vannak? Miért ilyen olcsók ezek a technológiák? Egy lézerkészülék vagy bármilyen más orvosi berendezés attól lesz drága, hogy dollármilliókat költöttek kutatás-fejlesztésre,hogy a berendezések biztonságosak és hatékonyak legyenek. Hangsúlyozom biztonságosak! Az próbál az árral versenyezni, aki a minőséggel nem tud. Sokan meg elhiszik, hogy töredék áron ugyanazt kaphatják. Lehet áltatni magunkat. Ennél egy fokkal gusztustalanabb az, amikor egy klinikán dolgoznak egy 4-5 millió Forintos hamisítvánnyal (lásd Bársony, Királyerdei szépségstúdió, Porta Bella Vita) és közel ugyanannyit akarnak elkérni érte mint egy Ultherapy kezelésért. Na ez az igazi átverés.Ha valakinek van egy szuper "továbbfejlesztett" gépe,akkor miért az Ultherapy-ról tesz fel képeket, vidókat az oldalára és hivatkozik az Ultherapy-ra? Hát kérem azért, hogy a páciens azt higgye Ultherapy kezelésre megy oda. Ilyet egy korrekt hely, korrekt géppel nem csinál, nincs rá szüksége. Kérdeztétek hol csináltattam és mit érdemes még.Én még az elsők között csináltattam meg a kezelést, Újpesten. Minden újdonság, ami különleges felkelti az érdeklődésem és ha kellő mennyiségű információt gyűjtöttem róla és jónak találom, megcsináltatom. Nem bántam meg,egy-két év múlva újra megcsináltatom. A drakula terápia és az Ultherapy két különböző dolog. Mindkettő lehet nagyon jó, de teljesen másra és nem mindenkinek. Az Ultherapy egy lifting kezelés nem ránctalanításra van. Ha hosszabb távra szeretne valaki tömörebb,fiatalosabb bőrt,akkor jó megoldás lehet,de csak egy bizonyos bőrtípusnak. A drakula terápia akkor jó,ha a bőr szomjas, tápanyagra van szüksége. Érdemes egy kúrát megcsináltatni,egy kezelés nem elég általában, majd a kúrát évente kétszer ismételni kell. De ez sem mindenkinek jó. A hexapoláris kezelés: rádiófrekvenciás kezelés, az elnevezés csupán marketing fogás. Nem akarok hosszan fizika órát tartani,de a rádiófrekvencia terjedéséhez mindig két elektróda vagy pólus kell,egy adó és egy vevő. Ebből kifolyólag a rádiófrekvenciás kezelés csakis bipoláris lehet.Ez akkor is így van, ha azt olvassátok monopoláris rf kezelés. A hexapoláris azért az, azaz hatpólusú, mert három pár elektródát helyeznek el egymástól 60 fokra eltolva.Így olyan mintha körben helyezkednének el. Ezáltal nagyobb területet lehet vele kezelni,ugyanakkor nem jut mélyebben be a bőrbe az energia, mert a két elektróda között mozog, amelyek a bőr felszínén helyezkednek el.Rövidebb ideg tartó arcfrissítésre,esemény előtt érdemes igénybe venni,vagy kúraszerűen 10 alkalommal minimum és évente 2-3-szor. Vigyázat, legalább négy napot ki kell hagyni két kezelés között. Remélem segítettem. Szép estét Nektek!
Kedves Lányok,
Ledöbbenve olvasom a mai dolgokat.
Ezek kemény vádaskodások cégekkel ,emberekkel(andika néni)szemben.
Ha szakmabeli "sisupala", akkor netán Ő az ultherapy beépített embere?10 hozzászólása volt a fórumon és csak az ultherat isteniti!de ezen gondolom ne lepődjek meg.Ezen a fórumon nem szokás a másokat megbántani,itt inteligens emberek vannak.Ne sértegessük a másikat.
Ha netàn nekem ez most sikerűlt akkor elnézést kérek.
Szép estét mindenkinek.
Peonia53!
Bocsi elfelejtettem: az orvos Dr Pór Ferenc: 20/316-2485
Az anyagot is megkérdeztem: Teosyal hialuronsav, a botoxot nem tudom, de hívd fel az orvost, és elmondja! A konzultáció pedig ingyenes!
Üdv!
Szia Peonia53!
A barátnőm, és édesanyám is ezzel a problémával él- lehet, hogy lassan nekem is el kell godolkodnom...
A lényeg, hogy a fekete karikákat eltüntetni sajnos nem lehet (nincs rá mód, mert ott nagyon vékony a bőr, ami idővel még jobban elvékonyodik, és az alatta levő izom sötétebb színe üt át- legalábbis ezt mondta a plasztikai sebész). Viszont mindketten kaptak hialuronsavas feltöltést, és botoxot- persze anyukám egy kicsit többet.
Mindketten azt mondták, hogy nem fájt, pláne, hogy az eredmény kárpótolja őket- a szem alatti gödrök megszűntek, a botox meg a kis szarkalábakat tüntette el!
Mindketten ugyan annál a sebésznél voltak, és nagyon meg voltak vele elégedve! (nekem mellplasztikám volt nála, és most hozzá fogok fordulni hasplasztika ügyben is)
Szia!
Megkérdezhetnéd a másik (R..med) hely véleményét ís.
Én inkább várnék!
Szia!
Többünket foglalkoztat a feltöltés, esetleg van saját tapasztalat?
Vagyunk itt páran akiknek karikás a szeme esetleg mint nekem + gödör is van.
Erre is keressük a megoldást.
Köszönettel
Dóra
A CE minősítés hazánkban az orvos technikai eszközöknél: "Minden beteg ember legfontosabb célja a gyógyulás. Ezért a orvostechnikai és az in vitro diagnosztikai eszközöknek igazolt hatékonysággal kell a betegségeket kezelni vagy diagnosztizálni. Ráadásul betegként kiszolgáltatott állapotban vagyunk, ezért kiemelten fontos az orvostechnikai eszközök biztonsága is.
A fentiek miatt az orvostechnikai és az in vitro diagnosztikai eszközök tervezésére, gyártására és forgalomba hozására szigorú jogszabályi követelmények vonatkoznak. Az orvostechnikai eszközök forgalomba hozásához Európában, így Magyarországon is CE jelölés szükséges. A gyártónak igazolnia kell az eszköz hatékonyságát és biztonságosságát, magasabb kockázatú eszközök esetén a CE jelölési eljárásba kijelölt tanúsító szervezetet kell bevonni."
A doublóról egy forgalmazói leírást találtam: [link]
Ugyanezeket gondoltam írni én is, csak nem akartam már megint belekotyogni egy ilyen témába. Szokás szerint a magam kárán tanultam meg azt is, hogy a hirtelen találgatásoknak csak rossz vége lesz, és pici szövegrészletekből nem lehet semmilyen nagyobb következtetést levonni. A magam részéről nem győztem bocsánatkérő leveleket írni - utólag. Szerintem se lesz attól valaki biztos beépített ember, hogy máshol is megír valamit.
Az átvett technológiák meg sokszor nem rosszabbak az eredetinél, látható ez más műszaki cikkek esetén is.