Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok fórum

Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

3653. Sisupala (válaszként erre: 3650. - Mézike05)
2015. jan. 27. 14:35

Kedves Mézike!

Az alábbiakban leírtam, hogy elnézést kérek, többször nem fogok, ha megengeded, mert továbbra is tartom magam a véleményemhez. Próbáltam részletesen és objektíven leírni mit kell tudni ezekről a technológiákról, minek érdemes utánanézni stb. Azt hittem ezt a közönséget esetleg érdekelhetik ezek az információk, mert szeretnek utánanézni dolgoknak, többen külföldi honlapokon is nézelődnek. Elképzelhető, hogy tévedtem. A Bársony gépének Te utánanéztél? Ki a gyártó? Honnan származik? Vannak a berendezéssel kapcsolatban kutatási eredmények? Nos én utánanéztem. A gépet egy bizonyos Korust koreai cég gyártja, akik az Alibabán és az ebizen árulják a gépeiket. Bizalom gerjesztő. El fog telni az életed mire egy ilyen céget te óriásplakáton fogsz látni a Times square-n. Ellenben az Ultherát most vásárolta meg a Merz, a világ legnagyobb gyógyszercége. Lehet, hogy látnak benne fantáziát? Miért nem az egyik szuper koreai céget vették meg? Tudod én csak olyan információt hiszek el, aminek utána tudok nézni és le tudom ellenőrizni. Ez mindenre vonatkozik, az Ultherapy csak egy példa a sok közül.Még szerencse, hogy van választási lehetőségem, ahogy neked is. Nincs azzal semmi baj, ha valaki az ára miatt választ egy másik kezelést. Azzal van a baj, ha tájékozatlanságból tényként olyan dolgokat állít, aminek nincsen alapja. Például, hogy az egy újabb technológia. Ha pedig valaki más megvilágításba helyezi a dolgokat nem felháborodni kell, hanem elgondolkodni és utánanézni. Ja és mindenek előtt figyelmesen olvasni.Bízom benne, hogy szerencsével jársz a koreai géppel.

2015. jan. 27. 14:27
Kedves Sisupala! Szerintem ha csinálnál egy privát naplót előtte-utána képekkel, akkor biztos könnyebben elhinné mindenki, hogy nem csak reklámozni akarod az Ultherapyt. Vagyunk egy páran akik érdeklődünk a kezelés iránt, minél több hiteles eredményt látunk, annál könnyebb lesz a döntés. Én például legutóbb ép azt hallottam egy ismerősömtől, hogy U.D. is megbánta, hogy ő lett az eljárás reklámarca, mert számára nem hozta azt az eredményt amire számított.
3651. tanti59
2015. jan. 27. 12:39

HUUUUUU,mi van itt!!!!

Most már azért is kipróbálom a Doublott:)))

3650. Mézike05
2015. jan. 27. 10:48
Ne szomorkodj!. Én is megnéztem azt a "hatalmas" bizonyítékot, amit felhoztak ellened.... és azt mondom, ha csak ennyit tud Sisupala felmutatni, ellened, akkor az a röhejes kategória. Egy nő kérdezte, hogy van-e valakinek tapasztalata a Doubloról és te elmondtad a sajátodat. Ott is. Hát ez aztán a nagy bizonyíték. A másik: Én nem hiszem, hogy pl a Bársony kockáztatná a kiépített hírnevét ócska, semmit érő géppel. A férjem fejlesztő informatikus. Megkérdeztem erről, amit itt írtatok. Azt mondta, hogy a koreai ipar legnagyobb hajtóága bizony valóban a high tech cuccok és hülye aki lekicsinyli őket és azt, amit kiadnak a kezük közül. Pár év és el leszünk árasztva olcsó , jó keleti cuccokkal. Még erős az ellen lobbi, ami megpróbálja távol tartani Európát és az USA-t ezektől a berendezésektől, hiszen komoly érdekeket sért , de az ázsiai fejlődés és terjeszkedés megállíthatatlan lesz. A Samsung is a semmiből nőtt ki,annó senki sem számolt vele. Mellesleg bukta a pert az Iphone-nal szemben. 1 milliárd dollárt. Azok a koreai márkák, amelyekről mi még semmit sem hallottunk, pár év múlva ki lesznek világítva a legnagyobb városok utcáin, és tényleg megfizethető áron. Bocsi, de ez hihető vélemény.... Ami az Ultherapy-t illeti, ha jól emlékszem Kolbi azt mondta, hogy csak az áll vonalat emelte, máshol nem tapasztalt eredményt. Én ezért is vetettem el , pedig megfordult a fejemben. Nézzétek meg fél évente jönnek ki új gépek és lesznek elavultak régebbiek. Lehet, hogy pár hónap alatt kell, hogy "megfejjék " a berendezést a gazdik, mert jön az új, és ott marad a több milliós gép a nyakukon, kihasználatlanul,veszteségesen,hogy még az árát sem hozta be. Mit tudnak tenni? Foggal körömmel védik a sajátjukat, elmondják, hogy milyen szar az új, ócska hamisítvány, és csak az övék a jó, nem ok nélkül olyan drága. Én nem állítom azt, hogy jobb a HIFU, mert nem tudom, de Sisupala sem tudhatja, mert nem látott még HIFU eredményt a saját szemével és neki sem volt. Szeretném megkérdezni Sisupalat, hogy szerinte a a rev*talmed által publikus saját eredményeik hamisítványok? Mert ha nem azok, hanem valódiak, akkor bizony azok az magukért beszélnek. Részletes leírás van arról, hogy hogyan működnek azok a gépek, mit tudnak. Ezeket nem egy két zúg kozmetika használja, hanem elismert orvosok. Akkor ezek szerint ők lehúznak és becsapnak minket. Nekem ez nagyon nem kerek, de lehet hogy azért, mert csak egy szürke, tudatlan fórumozó vagyok. A másik, én azért nem becsülném alá a fórumozók saját tapasztalatait. Az biztos, hogy valóban nem kell mindent szentírásnak venni és kell bizonyos szűrő ide is, de van hogy hasznosabb egy önzetlenül megosztott tapasztalat, mint egy érdekelt orvos véleménye. lehet, hogy fél év múlva azt fogom mondani a Doublóra vagy a HIFU-ra, hogy cart sem ér, mert olyan infók , tapasztalatok lesznek, ami efelé mozdít el. Jelen pillanatban én egy jó és megfizethető módszernek tartom. Ja és ha Andika beépített ember is lenne, akkor is tetszik az eredménye:)) Mindenki maga dönt . Nem akarok vitatkozni, mert tudom, hogy nincsenek meg ehhez a megfelelő háttérismereteim. Ami megdöbbentett, hogy Andit "SEMMI" alapon megvádoltad - kategorikusan, tényként kezelve, és ez nem helyes. Ha csak tényleg annyi szól ellene, amennyit én is láttam, akkor ezt nem szabadna. Sisupala, ha esetleg úgy látod hogy e-téren túlzásba estél, nyugodtan kövesd meg. Nem gyengeség elismeri, ha hibát követtünk el ... hibázni emberi dolog. Beismerni pedig elismerésre méltó és semmiképpen sem megalázó vereség.
3649. cumus
2015. jan. 27. 00:20
Köszönöm a részletes információt. Sok új dolgot tudtam meg , amiröl eddig még nem is hallottam.
3648. Sisupala
2015. jan. 26. 22:24

Sziasztok!

Valóban, először az Ultherapy-ról írtam a fórumba, majd elkezdtetek kérdezgetni ezért válaszoltam. Biztos láttad, hogy elég régen írtam utoljára. Lényegtelen. Ha beépített ember lennék, akkor biztos minden hozzászólásomban megemlíteném, hogy a helyen ahol jártam éppen milyen akció van, vagy milyen kedvesek voltak, vagy éppen milyen grátisz kezelést kaptam.

A Samsung és Iphone összehasonlítás ebben az esetben nem korrekt, ugyanis a Samsung a világ egyik legnagyobb fejlesztő és gyártó cége, százmillió dollárokat költ kutatás fejlesztésre. Még autót is gyártanak,ezt Európában kevesen tudják. Az Iphone és a Samsung Amerikában közel egy árban van,nálunk Európában drágább az Iphone marketing és üzleti megfontolásból. Ráadásul nem sikerült bizonyítani, hogy valóban lopott a Samsung, ugyanakkor az Apple lopott a Nokiától és a Nokia meg is nyerte a pert. Az Apple folyamatosan fizeti nekik a licence díjat. Koreában is van nagyon jó orvosi lézer berendezés gyártó és annak a terméke ugyan olyan drága mint az amerikai vagy az izraeli lézerkészülék. Tudja is forgalmazni Amerikában. Ennek az az oka, hogy nagyon sok pénzt költenek kutatás-fejlesztésre,így nem tudják olcsón adni és nem is akarják. Az Ultherapy hamisítványok még azokat a technológiai fejlesztéseket sem tartalmazzák, amelyeket az Ultherapy, hogyan tudják akkor továbbfejleszteni azt? Lehet ezt a témát csűrni csavarni, de az általatok említett realself.com-on az Ultherapy még mindig 70%-os elégedettségi rátával szerepel, ami nagyon magasnak számít egy nem műtéti beavatkozásnál. Itt soha nem fogsz az utánzatokról/hamisítványokról olvasni ugyanis nem engedik be őket Amerikába. Tehát elég érdekes a megközelítés, hogy sok rémséget lehet olvasni róla, de erről legalább lehet olvasni. Mindent elolvashatsz róla az interneten. Klinikai tanulmányokat, kutatás fejlesztéssel kapcsolatos információkat, pénzügyi, orvosi adatokat stb. Inkább választasz olyasmit amiről semmit nem olvashatsz? A többiről semmilyen információ nincs fent a neten. Szakértői vélemények, klinikai tanulmányok? Hol vannak? Miért ilyen olcsók ezek a technológiák? Egy lézerkészülék vagy bármilyen más orvosi berendezés attól lesz drága, hogy dollármilliókat költöttek kutatás-fejlesztésre,hogy a berendezések biztonságosak és hatékonyak legyenek. Hangsúlyozom biztonságosak! Az próbál az árral versenyezni, aki a minőséggel nem tud. Sokan meg elhiszik, hogy töredék áron ugyanazt kaphatják. Lehet áltatni magunkat. Ennél egy fokkal gusztustalanabb az, amikor egy klinikán dolgoznak egy 4-5 millió Forintos hamisítvánnyal (lásd Bársony, Királyerdei szépségstúdió, Porta Bella Vita) és közel ugyanannyit akarnak elkérni érte mint egy Ultherapy kezelésért. Na ez az igazi átverés.Ha valakinek van egy szuper "továbbfejlesztett" gépe,akkor miért az Ultherapy-ról tesz fel képeket, vidókat az oldalára és hivatkozik az Ultherapy-ra? Hát kérem azért, hogy a páciens azt higgye Ultherapy kezelésre megy oda. Ilyet egy korrekt hely, korrekt géppel nem csinál, nincs rá szüksége. Kérdeztétek hol csináltattam és mit érdemes még.Én még az elsők között csináltattam meg a kezelést, Újpesten. Minden újdonság, ami különleges felkelti az érdeklődésem és ha kellő mennyiségű információt gyűjtöttem róla és jónak találom, megcsináltatom. Nem bántam meg,egy-két év múlva újra megcsináltatom. A drakula terápia és az Ultherapy két különböző dolog. Mindkettő lehet nagyon jó, de teljesen másra és nem mindenkinek. Az Ultherapy egy lifting kezelés nem ránctalanításra van. Ha hosszabb távra szeretne valaki tömörebb,fiatalosabb bőrt,akkor jó megoldás lehet,de csak egy bizonyos bőrtípusnak. A drakula terápia akkor jó,ha a bőr szomjas, tápanyagra van szüksége. Érdemes egy kúrát megcsináltatni,egy kezelés nem elég általában, majd a kúrát évente kétszer ismételni kell. De ez sem mindenkinek jó. A hexapoláris kezelés: rádiófrekvenciás kezelés, az elnevezés csupán marketing fogás. Nem akarok hosszan fizika órát tartani,de a rádiófrekvencia terjedéséhez mindig két elektróda vagy pólus kell,egy adó és egy vevő. Ebből kifolyólag a rádiófrekvenciás kezelés csakis bipoláris lehet.Ez akkor is így van, ha azt olvassátok monopoláris rf kezelés. A hexapoláris azért az, azaz hatpólusú, mert három pár elektródát helyeznek el egymástól 60 fokra eltolva.Így olyan mintha körben helyezkednének el. Ezáltal nagyobb területet lehet vele kezelni,ugyanakkor nem jut mélyebben be a bőrbe az energia, mert a két elektróda között mozog, amelyek a bőr felszínén helyezkednek el.Rövidebb ideg tartó arcfrissítésre,esemény előtt érdemes igénybe venni,vagy kúraszerűen 10 alkalommal minimum és évente 2-3-szor. Vigyázat, legalább négy napot ki kell hagyni két kezelés között. Remélem segítettem. Szép estét Nektek!

3647. szofigabi
2015. jan. 26. 22:10

Kedves Lányok,

Ledöbbenve olvasom a mai dolgokat.

Ezek kemény vádaskodások cégekkel ,emberekkel(andika néni)szemben.

Ha szakmabeli "sisupala", akkor netán Ő az ultherapy beépített embere?10 hozzászólása volt a fórumon és csak az ultherat isteniti!de ezen gondolom ne lepődjek meg.Ezen a fórumon nem szokás a másokat megbántani,itt inteligens emberek vannak.Ne sértegessük a másikat.

Ha netàn nekem ez most sikerűlt akkor elnézést kérek.

Szép estét mindenkinek.

2015. jan. 26. 16:08
Azt biztosan nem tudhatjuk, ki lehet beépített ember ki nem, de ha már éppen ezt Sisupala írja, akkor csak annyit, hogy pont Ö az aki kizárólag az Ultherapy témához szokott hozzászólni,, hirtelen akkor szokott megjelenni amikor szóbakerül az UT, semmi máshoz nem szól hozzá, ami kissé furcsa, de hozzáteszem, sem Öt sem senki mást sem szeretnék megsérteni ezzel!
2015. jan. 26. 13:27
Raktam fel képet a 7 hetes FTC-ről.
3644. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3641. - UB14)
2015. jan. 26. 13:04
Nem látlak...
3643. Lilla1188
2015. jan. 26. 12:43

Peonia53!

Bocsi elfelejtettem: az orvos Dr Pór Ferenc: 20/316-2485

Az anyagot is megkérdeztem: Teosyal hialuronsav, a botoxot nem tudom, de hívd fel az orvost, és elmondja! A konzultáció pedig ingyenes!

Üdv!

3642. Lilla1188 (válaszként erre: 3638. - Peonia53)
2015. jan. 26. 12:39

Szia Peonia53!

A barátnőm, és édesanyám is ezzel a problémával él- lehet, hogy lassan nekem is el kell godolkodnom...

A lényeg, hogy a fekete karikákat eltüntetni sajnos nem lehet (nincs rá mód, mert ott nagyon vékony a bőr, ami idővel még jobban elvékonyodik, és az alatta levő izom sötétebb színe üt át- legalábbis ezt mondta a plasztikai sebész). Viszont mindketten kaptak hialuronsavas feltöltést, és botoxot- persze anyukám egy kicsit többet.

Mindketten azt mondták, hogy nem fájt, pláne, hogy az eredmény kárpótolja őket- a szem alatti gödrök megszűntek, a botox meg a kis szarkalábakat tüntette el!

Mindketten ugyan annál a sebésznél voltak, és nagyon meg voltak vele elégedve! (nekem mellplasztikám volt nála, és most hozzá fogok fordulni hasplasztika ügyben is)

3641. UB14
2015. jan. 26. 12:08
kEDVES NAPRAFORGÓ, BEKOPOGTAM KÉRNÉK BEENGEDÉST!
3640. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3639. - Liza62)
2015. jan. 26. 09:30
Várok mindenképpen, nem kockáztatok. Csak az a fura, hogy milyen eltérő vélemények vannak ugyanarról.
3639. Liza62 (válaszként erre: 3613. - Szédült-napraforgó)
2015. jan. 25. 22:25

Szia!

Megkérdezhetnéd a másik (R..med) hely véleményét ís.

Én inkább várnék!

3638. peonia53
2015. jan. 25. 22:11

Szia!

Többünket foglalkoztat a feltöltés, esetleg van saját tapasztalat?

Vagyunk itt páran akiknek karikás a szeme esetleg mint nekem + gödör is van.

Erre is keressük a megoldást.

Köszönettel

Dóra

3637. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3636. - Tanti59)
2015. jan. 25. 20:15
Biztos, mert zsírbontó hatású
3636. tanti59 (válaszként erre: 3630. - Makrancoskata)
2015. jan. 25. 20:08
Ezt testkezelésre írják,vagy nem jól olvastam?
3635. makrancoskata (válaszként erre: 3633. - Szédült-napraforgó)
2015. jan. 25. 19:33
Koszi,kedves vagy...Ungar Aniko hasznalja,es allitolag kellemes is....
2015. jan. 25. 19:04

A CE minősítés hazánkban az orvos technikai eszközöknél: "Minden beteg ember legfontosabb célja a gyógyulás. Ezért a orvostechnikai és az in vitro diagnosztikai eszközöknek igazolt hatékonysággal kell a betegségeket kezelni vagy diagnosztizálni. Ráadásul betegként kiszolgáltatott állapotban vagyunk, ezért kiemelten fontos az orvostechnikai eszközök biztonsága is.

A fentiek miatt az orvostechnikai és az in vitro diagnosztikai eszközök tervezésére, gyártására és forgalomba hozására szigorú jogszabályi követelmények vonatkoznak. Az orvostechnikai eszközök forgalomba hozásához Európában, így Magyarországon is CE jelölés szükséges. A gyártónak igazolnia kell az eszköz hatékonyságát és biztonságosságát, magasabb kockázatú eszközök esetén a CE jelölési eljárásba kijelölt tanúsító szervezetet kell bevonni."

A doublóról egy forgalmazói leírást találtam: [link]

3633. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3630. - Makrancoskata)
2015. jan. 25. 18:46
Jaj, még csak nem is hallottam róla, de rákeresek:)
3632. MVeronika (válaszként erre: 3626. - Szédült-napraforgó)
2015. jan. 25. 18:42

Ugyanezeket gondoltam írni én is, csak nem akartam már megint belekotyogni egy ilyen témába. Szokás szerint a magam kárán tanultam meg azt is, hogy a hirtelen találgatásoknak csak rossz vége lesz, és pici szövegrészletekből nem lehet semmilyen nagyobb következtetést levonni. A magam részéről nem győztem bocsánatkérő leveleket írni - utólag. Szerintem se lesz attól valaki biztos beépített ember, hogy máshol is megír valamit.

Az átvett technológiák meg sokszor nem rosszabbak az eredetinél, látható ez más műszaki cikkek esetén is.

2015. jan. 25. 18:35
Ami még a másik, hogy sem a kínaiakat sem a koreaiakat nem kell leírni. A műszaki cikkek, járművek , terén hatalmas vetélytársakká váltak. A Samsungot perelte be az Apple nemrég, mert a Galaxyjával lekoppintotta az Iphone-t. Igen, nem egy tisztességes dolog az, hogy míg egy cég milliárdokat költ innovatív fejlesztésre, addig a másik simán lekoppintja és halálra keresi magát vele. Az eredmény micsoda? Ott van két telefon, az Iphone , ami árban többszöröse a Galaxyanak, viszont nem ér többet, nem tud többet. Személy szerint baromira nem érdekel, hogy a csúnya rossz dél-koreaiak galád módon jutnak piaci előnyhöz, és kárt okoztak a termék valódi tulajdonosának, de akkor sem fogok 3x annyit kifizetni egy Iphonért, ha ugyanolyan jó a másik is. És ez nem csak a telefonok terén van így, az összes nagy gyártó műszaki cég vészharangokat kongat az ázsiai buldózertechnológiák miatt. Ez van... Szóval lehet, hogy a Doublo vagy a HIFU lopott, koppintott technológia, de nem hiszem, hogy több rosszat lehet majd olvasni róla, mint az Ultherapyról. Természetesen sok a szemét a keletről bejövő termékek között, de itt senki se ragadjon le a kínai boltok színvonalánál, mert a világ gazdasági meghódításához nem az olcsó gagyi lesz a fegyvere a koreaiaknak és a kínaiaknak hanem az olcsó és megfizethető- és bizony nívós high tech eszközök, amelyek minden téren hozzák a színvonalat. Ez ugyanígy van az orvosi gépeknél is. Ezeknek az országoknak a feltörő gazdaságát ezek biztosítják és nem a hamis tornacipő , és a rízs.
2015. jan. 25. 18:35
Most olvastam a hexapolaris terapiarol.Van valami tapasztalatok??
3629. tanti59 (válaszként erre: 3626. - Szédült-napraforgó)
2015. jan. 25. 18:13
Milyen igazad van!ezt szépen leírtad
3628. Noralux (válaszként erre: 3626. - Szédült-napraforgó)
2015. jan. 25. 18:11
Igaz...
3627. kori54 (válaszként erre: 3624. - Szédült-napraforgó)
2015. jan. 25. 18:07
Remélem hamar elmúlik a gyulladás, de a többivel épp ezért várj még. Tudod a "kibicnek" semmi se drága :) Ezt a válasz e-mailre is értem..)
2015. jan. 25. 18:05
Én nem akarok védeni senkit sem, Andikanénit sem ismerem, de csupán attól, hogy más portálokon is fórumozik még nem beépített ember feltétlenül. Ha pl engem érdekel egy téma, nem csak a Hoxán fordulok meg, hanem mindenhol, amit csak találok. Akkor ha én leírom ugyanazt a pozitív véleményt másnak is, aki érdeklődik, akkor beépített ember vagyok? Természetesen azt sem állíthatom, hogy nekem van igazam, de olyan súlyú indokra mint a tiéd, eléggé elhamarkodott dolog tényként leírni, hogy Andikanéni beépített ember. Pl a realself tele van rémtörténetekkel az Ultheapyról, rémes mellékhatásokról, ami nagy eséllyel a szabálytalan beállítás következménye. Nem egy vagy kettő, hanem sok. Továbbá sok eredménytelenségről is beszámolnak. Szóval akár te is lehetsz beépített ember, akiknél ott az Ultherapy gép többszörös áron, és lehúzhatjátok a rolót, ha van újabb, ami olcsóbb és még jobb is. Ez is ésszerű érv ellened, kb annyira, mint a tiéd az új gépek vagy Andika ellen. Természetesen mindenki járjon után a dolgoknak amennyire csak lehet, de az sem szentírás, amit itt olvasunk. Remélem, Andi is lereagálja ezt , én személy szerint kíváncsi vagyok a véleményére, mert ha pl nincs igazad vele kapcsolatban, akkor lehet, hogy elüldözöl a fórumról valakit, aki hasznos infókat tudna adni ebben az eléggé tapasztalathiányos , de sokak által figyelemmel kísért témában. Remélem, nincs harag.
3625. tanti59
2015. jan. 25. 17:54
Andika néni azért szép lett,látszik a változás.
3624. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3620. - Kori54)
2015. jan. 25. 17:27
Azt megírtam, hogy mit kaptam, mikor és mennyit. De mindenképpen várok. Pár napja kaptam botox-ot, és volt olyan régiója az arcomnak, ahol volt szál. Begyulladt az arcom. Majd leírom a naplómba, hogy mit tapasztaltam.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook