Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Újra kérnék engedélyt!
Üdv.: Liza
Szia! Jelentkeztem, bár én eddig nem olvastam. :( Nagyon érdekelne, hogy milyen lett az FTC-éd és hogy melyik lézer olvsztotta le a zsírt az arcodról!
Andika, szerintem, ha te nem vagy meggyőző, akkor semmi. Nagyon látványos, tényleg. Szerintem lesznek követőid.
Én nem hallottam semmit , de a képeit nézve nem tudom elképzelni, hogy szike nélkül ekkora szintű gyűrődéseket el lehessen tüntetni. Akkor senki sem szabatná az arcát.
Lányok, jelentkezzetek újra a naplóba ha gondoljátok. Be akartam engedni egy új fórumozót, és törlődött mindenkinek a joga és a naplóbeállítások. ??????????
KZS tartja a titok tartás
Mind 1 is többször nem mondom el,mert azt hisztek el amit akartok,ami nektek szinpatikus
Szerintem is nagyon szép. Nekem azt mondta a KZs doktor, hogy arplasztikába nem egyezett bele, csak a zsírbetöltésbe.
Klmn Ottó régi honlapján az anti-aging kezeléseknél olyan szuper és részletes leírások voltak régebben a töltőanyagokról, de most átalakult a honlap és ki- beúszkálnak a képek, ez már nekem nehezen követhető, de hátha valaki gyorsabb szemmozgásokra képes: [link]
Mlnr Csbtól valami, ezen a szálon is el lehet indulni,
[link]
Valaki múltkor írta, hogy Bljthy honlapján is jól össze van szedve, nem Velvet írta?
Nekem most fél éves és még tart, igaz egy évet is igértek. Nem mondom valamennyit csökkent, de én annak örültem is. A másfél hónap az nagyon kevés ezért a pénzért. Az ars medica oldalán van pár fajtáról leírás, hogy melyik meddig tart -juvederm nincs köztük-, de ezek szerint az sem mérvadó.
Volumát is kaptam már, legutóbb Voliftet ajánlott BB. azt mondta min fél évig kitart, van akinek 8 hónapig is... nekem 1-1 1/2 hónapig tartott, ahhoz meg iszonyú drága...
nagyon szeretném, ha találnék végre olyat, ami fél évig tényleg jó, mert bizony optikailag baromi jó tuning nálam...
Engem is érdekelne, hogy mi volt a gondod vele?
Én J. volumát kaptam.
Sziasztok!Igen,JG arcát az említett doki csinálta ,volt plasztikaja,es szükség volt mindkét oldalra zsírtöltes is .Szerintem nagyon jól sikerült .
De most visszahúztam, mert nem hiszem, hogy a H.savat melegíttetni szeretném :) Majd ha teljesen leolvad magától, esetleg...
Szerintem nézd meg Te is :) A bőr textúrájának szépítése meggyőző számomra, de emelkedése kevésbé.
Szerintem az összes ismert hölgy vagy "celeb" össze-vissza megy kezeltetni magát. Gondolom nekik jóval kedvezőbb árban csinálják, mert remek reklámarc
Fb-ról ez jön le... hogy volt nála ez ügyben.
én Hyaluron szájfeltöltéssel kerestem meg ajánlott 1-2 anyagot, kutakodom az anyag után, hogy mit írnak róla. A Juvaderm Volift nekem nagyon nem jött be... levélben elküldöm...
Arra lyukadtunk, KZs csinált neki zsírbetöltést, de a plasztikát nem engedte. Ezek szerint egy enyhébb fokozatot igen. Hol látod? Mert akkor ő lenne a 3. sikeres eset, itt 3-ból 3, az már nem is rossz. Mannus, Napraforgó, és tiszteletbeli tagunk, JG.
Sziasztok!
Nem emlékszem, hogy sikerült-e kiderítenünk hogy
J. Gabriella mitől szépült meg annyira,
de most találtam az egyik doki fb-os oldalán,
hogy Fine Thread Contouringhez adta az arcát...
Pedig én pár napja elhatároztam, hogy nem leszek többé kukacoskodó.
Azt hittem, az egyik lábadat már bedugtad.
Csatlakozom gyáva kukacságodhoz:)
A honlapjukon túl kevés fotó van erről a kezelésről.
Noralux...Csuha
Vera63...Molnár....Ági66...Krasznai
xangie...Csuha
kisduna...Papp Péter
ennyi jutott eszembe
Akkor elvitte a cica. Vagy megint vakegérről van szó.
TT? Arcközépizémizé? Vagy UH, ha megkérdezed és jó rá? Ezt tényleg nem tudom egy kicsit se.
ILcsike!
Eltűnt a naplód 1-9. oldala. Vagy én nem látom csak? Nem találom. Hogy van ez?
Sziasztok! Arcplasztikai műtéten gondolkodom . Márciusban szeretnem megcsináltatni Krasznai doktorral. Ha tudtok tapasztalattal ,vagy barmilyen infoval szolgálni segítség lenne nekem a döntésben .Rola kevés dolgot találta itt a fórumon. En 46 éves leszek ,nem volt meg semmilyen beavatkozás az arcomon .Agi naplója egy kis bátorítást adott .:) Több felkérést is küldtem ,hogy beengedjenek nehány naplóba , szeretnem ha engedélyeznetek. Akik beengedtekl , nagyon koszonom , sok hasznos dolgot írtak , segítség azoknak akik a műtét elott állnak .
Élmény az van nekem is,de vmit lépnem kellene,,,
További ajánlott fórumok: