Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszi szépen az infókat,,pont a napokban írtam vkinek,,,,mennénk együtt Doublora így olcsóbb,,hogy,,Andika néni szerintem is beépített ember,nem tudom miért ,de így érzem,,,,
Most Pécsett reklámozzák a HIFU kezelést,szerinted az is hamisítvány?ja meg BP is azt hiszem a Bársonyban
hallo Sisupala, köszi hogy megosztottad ezt az infót. Régóta barátkozgatom az ulthrapyval, kicsit húzósnak tartom az árát. Bár igaz az a drága ami nem sikerül . Ez jobb esetben 2-3 évig tart utána ismételsz gondolom. Ha valaki inkább a szikére bizza magát, az mennyi ideig tart?? mert ugye az öregedés nem áll itt meg, csak a kiindulási pont van visszatolva.A szemhéjamat megmütettem alul felül, mert azt nem lehetett volna semmi mással visszavarázsolni, de ezzel befejezettnek tekintek minden féle késes beavatkozást. Viszont szeretném ha a böröm lehetöleg sokáig rugalmas legyen ,a ráncok nem igazán zavarnak, inkább csak egy frisebb bört szeretnék. Ugy gondolom erre az ultherapy megfelelö lenne.
Nekem volt 1x tavaly 1 drakula kezelésem, ami nekem hatásos volt, s most gondolkodom hogy azt ismételjem e meg (anyagilag kedvezöbb ) vagy vágjak bele az ultherapyba. Te hol csináltattad, s mennyi ideig kell várni egy idöpontra ? Vállalnak mindenkit,vagy van bizonyos határ amikor NO?? csomo kérdés, de ha már szakmabeli vagy gyorsan kihasználom :)
Hát, igen. Kérdés, hogy ez a határozottság jó-e. De mi lehet, mondjuk? A szállal nem tudom, bennem az RF odébb mozgatott zsírokat, izmokat, de az UH nem RF.
A hialuronsavnak talán nem tesz jót ha melegítik. De ha felszívódott már? A fene se tudja! Kis próba talán, ha nagyon kíváncsi vagy.
És miért nem a több szál? Az már bevált.
Hát, én ez aztán már végképp nem tudom. Nem lehet ezt valami módon biztosra megmondani? Tapintás, erős lámpa, mit tudom én?
Nem csinálnak ingyenes próbát kis helyen?
Írtam múltkor a "Selyem" ( csak mert nem írhatom ki a nevet) Klinikának. Megírtam, hogy másfél hónapja raktak be FTC szálakat és fél éve hyaluront, kizárja e a fókuszált UH kezelést? Ezt írták:
"Levelére válaszolva a FTC szálak, ill. a Teosyal töltőanyag is ennyi idő alatt felszívódott. Tehát a kezelés ezek miatt a dolgok miatt elvégezhető."
Akkor most szerintetek?
Jól sikerült borzaskának, másnak is csinált a doki valami beavatkozást innen a fórumról?
A szomszéd néni mikor említette a vejét, én nem gondolkoztam benne, mivel itt nem felkapott doki.
Igen nagyon szép, én is megnéztem.
Egy doki csinált mindent borzoskánál?
Szia!
Mindig akartam írni nektek ahol lakom van egy nagyon aranyos hölgy (a veje plasztikai sebész, mikor utoljára beszéltem vele mondta a gellért száló környékén)
A régi házunkkal szembeni szomszéd néni most a fiamék laknak ott.
Ez a doki lesz a veje.
Borzaskának mindent ő csinált?
Feltöltésekbe is jÓ?
Megnézem Vera naplóját is hogy van-e róla is infó.
Dóra