Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Elégedett nagyon,így döntöttem megyek Paputhoz,meg Ilcsike is meggyőzött,,,,
Ua csinálta mint Ilcsikének
Ezt most találtam, mert nézegettem a CO2 kezeléseket.
Nem tudom mennyire hiteles, még nem rágtam magam végig rajta, de szó van benne a szálbehúzásról és ami nekem tetszett, van egy CO2 lézeres kezelés naplója, ha jól emlékszem az első 5-6 nap, képekkel illusztrálva:
Nem ment el csicsikálni,,,,,
mire vagy kíváncsi?
de én magácskára gondoltam :)
majd legközelebb pontosabb leszek :)
Jaj, dehogy, ne hülyéskedj már. Miért bántottál volna meg? Csak magyaráztam a bizonyítványom :).
Örülök, hogy neked sikerült.
Szerintem az a legjobb benne, hogy diagnosztizál is, mielőtt csinál valamit. Kettő az egyben :).
Szia!
Feltöltéssel biztos lehetne segíteni ezen a mélyedésen.
Lehet nem zavaeja.
Szia!
Nem tudom mikor nekem kihúztak 1-2 fogat nem változott az arcom.
Akik teljesen fogatlanok azoknak esik be.
Évekig nem volt hátul fogam a rágok csak az egyik oldalon felül. Szerencsém volt nem látszott hogy nincs fogam. Kapcsostól idegenkedtem végül beadtam a derakam a beültetésre. Pedig montam annó nekem az biztos nem lesz.
Szia Vera!
Ma véletlenül de. néztem egy pár percet a Tv-t.
Babavilág ment éppen, Sze....s Nóra műsorvezetőnél arra lettem figyelmes, a bal oldali arca bevan süppedve a másik oldalhoz képest.
Esetleg gépi kezelés lehet az oka vagy baleset?
Ha grimaszolok nekem is van horpadás, ez a korral jár vagy kevesebb az izomzat nem tudom.
Ildi = vajdai
én Kiss Ildikó vagyok
így nem kever minket össze senki 👭
Kiss Ildire gondol Velvet, nem? A másik oldalon látom kószálni, szerintem jól van, hogy lenne.
Ki is találtam egy bizniszt! Ildi, mikor elmegy egy műtétre, gondosan megőrzi a róla lepotyogó szerencsehozó talizmánokat, pl. géz-szöszöket a kötéséből, lehulló szempillákat, ilyesmit. Utána mindenki hozzáteszi, amit tud, mondjuk olyasmire gondolok, hogy Peonia virágcsendéletet rendez köré, vagy a jó fényképészek fotomontázs hátteret terveznek hozzá. Ezeket a kabalákat meghirdetjük az újaknak, akik éppen műtétre készülnek (én is veszek egyet). A befolyó összeg nagy része persze Ildit illeti meg, de azért mindenkinek jutna belőle egy kicsi. Én futár szeretnék lenni. Cumus, te mi leszel? (Elátkozott tárgyakat nem szállítok). Bűbájos asszonyok lehetnénk műtét nélkül is.