Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm szépen :) a hölgy képei még most is fent vannak.
Szemhéjplasztikát csinált nála, gyönyörű lett, meg szájfeltöltésről látok egy képet, akkor valószínűleg az lett sajáttal feltöltve..
Szép az arca az utolsó képén, nem lehetetlen hogy kapott máshova is :)
Szia!
Kár hogy eltünt, jelentkezhetne.
A feltöltések iránt sokan érdeklődünk.
Személy szerint engem is érdekel. Mély gödör van a szemem alatt és a szám melletti árok sem fog eltünni ha lesz arcplasztikám.
Szia!
Kíváncsian várjuk az újabb képet!
Már eddig is nagy a változás.
dóra
Ilyesmik, sok tucat van belölük, a lyukba megy a kerek alakú hösugárzó!
Ezek a régi változatok, ennél sokkal modernebbek vannak, persze az ára sem ugyanaz!
Igen, igen a sokak által állandó meleg és napfénybenfürdönek vélt Madridban, most épp pontosan 3 fok van!
Olyan a munkám, hogy most is éppen még dolgozom a fütés a maximumon de még így is rendesen "zima van"!
Persze ha fázom mindenki csodálkozik, itt azt hiszik Magyarország olyasmi lehet mint Szibéria, nekik kelet-európa egy kalap, szóval, hogy a tél az úgy átlagosan -20 fok!!!!
Valóban itt régebben a lakóházakban nem nagyon volt fütés, hanem, ami viszont otthon ismeretlen, az a szokás volt , hogy az asztalok 4 lábaira egy kerek lemezszerüséget helyeztek aminek a közepére lyukat vágtak és abba szereltek egy hösugarzót, amit körülültek az asztaltakaró alatt és úgy melegedtek!
Kicsit középkor de sok helyen , pláne vidéken most is ezt használják! Ez van ez Spanyolország!
Hú, ez a sok utazás nagyon jól hangzik!
Legalább lenyugszik addig Párizs. Mallorca, hú, biztos szép. Barcelonában voltam pár napot, azt nagyon szerettem, a férjem meg Madridban, ő se volt oda érte nagyon. Fázott, ahol lakott, mert valami kis hősugárzót tettek csak a szobájába, de ott is tud azért hideg lenni – ki gondolná:)
Szia Veronika, már várom de sajnos február 16.-ig nincs szabim, de már nagyon mehetnékem van, pedig dec 29.-én jöttem vissza Barcelonából!
Csak 1 hétig leszek Párizsban, utána vissza és munka 1 hét megint Madridban, utána 1 hétre megyek Mallorcára, persze sajna ez nem megy így folyamatosan, utána egy pár hónapig nem nagyon lesz idöm utazni és Madridban leszek, ami bár ott a munkahelyem de hogy enyhén fogalmazzak nem a kedvenc városom!
Szia, Zsuzsa Spain!
Voltál már Párizsban? Milyen volt?
Szia!
Vagy az egyik rövid új lenne a másik oldalt hosszúnak csinálná. Ha reklamálnál meg megmagyarázná ez az 2015-ös divat.