Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Megértem, mert nagyon jól sikerült. Gyáva kukac vagyok, túl friss az "élmény".
Andikát látva most gondolkodok rajta
Gondolkodtam rajta, de nem tudom. Régebben azt gondoltam, hogy nagyon hálás vagyok azoknak, akik ezeket a gépeket kitalálták, pl. az IPL-t, mert minden fájdalmas beavatkozás nélkül látványosan javítanak az ember szőrén, bőrén. És figyeltem az újdonságokat. De az egyikkel most ugye így jártam. Ha megint gépes kezelésre adnám a fejem, akkor is mindenképpen később, legfeljebb jövő télen. Akkor lenne másfél éves a nyavalyám. És az UH-nak nem igazán néztem még utána rendesen, Andikát láttam most, hogy szép.
Köszi, még várok egy kicsit.
Lehet, ha párban is mentek, akor sem kell mindkettőnek az egész arcot.
Köszönöm! majd rákérdezek lehet e csak részleges kezelést végezni. Van ahol nem vállalják.
A párban menni azt jelenti, hogy közvetlenül egymás után mentek be . A gép kihasználtsága miatt van ez.
Timi, neked hány szálad van?
Kori, mehetsz ha fél évnél régebbi azzal is....
Szia!
Kértem bejutást a naplódba, szeretném az FTC és a duoblo kezelés hatékonyságát összehasonlítani.
Üdv.: Liza
Lehet neked is jó lenne 1 ilyen kezelés,nem gondolkodtál rajta?
Mégsem a vakvilágba lövöldöznek:))
Az nagy szerencse, hogy ha az alsóbb rétegeket már fel tudják előbb térképezni. A mélyebben ható kezeléseket nem is a szabadna másképp.
A szem, az orr és a száj körül ereződött vagy ráncosodott nekem is a legjobban, azok a részek sérültek, ahol valamilyen csatlakozás van: az arccsont végénél, és a nasolabiális redőkben, ahol a legkisebb a zsírréteg. Gondolom, ezeket kell alacsonyabb fokozaton kezelni vagy kikerülni.
Biztos, mert azért a rövid idejű is 1 évig jó. Addigra beépül a hyaluron rendesen. Holnap írok nekik megkérdezem ezt is ha gondolod.
Akkor is fél év, ha lassabban felszívódó anyaggal töltöttek?
Akkor elég elérőek az infók. A csernus dokinő írásában pár hét, hónap. A hyaluronos feltöltés után nem lehet mindjárt. Fél év múlva mondták. Mondjuk az enyém régebbi. Mi van a botox-szal?!
Kedves Timi!
Mikor csináltattad meg a szál beültetést?
Mert én úgy tudom ismerősöktől,hogy általában 6-9 hónap a felszívódási ideje.
Boldog új évet mindenkinek! Már rég nem voltam, hát kérem szépen látom mennyire felgyülemlett a sok olvasásraváró titkos anyag, ezért hát nagyszámban elküldtem az olvasási vágyam kielégitésére engedélyt kérö kezdeményezéseim :)!!!
Akkor nekem is várnom kell.
nem hiszem, meg én nem vagyok tele szálakkal.
Szia!
A FTc kezelés után lehet doblo kezelést alakalmazni, nem zárja ki?
Dóra
A kezelés 2 órás az előzetes diagnosztika miatt.
Megnéztem a honlapon a doublo kezelés képeit és nagyon látványosan. Felhívtam őket és az alábbiakat tudom megosztani veletek. Rákérdeztem a zsírsorvadásra, mert ugye én pont ezt szenvedtem el lézertől. megerősítették, hogy a kezelési mélység helytelen megadása valóban ezt okozza , ezért ultrahangos felvétel készül az arcodról, amit aztán folyamatosan mutat a monitor kezelés közben. Látják a zsír , csont pontos helyét, és ezt figyelembe véve állítják be a kezelési mélységet. Mindemellett vannak "tiltott" zónák, amit nem szabad lőni, pl orr mellett, vagy a száj mellett. A szem környékénél is nagyon szép eredmény érhető el, látványosan csökkennek a ráncok és kinyílik a tekintet. Pontosan berajzolják a lövések helyét, írják, hogy hova milyen adagot kaptál, így zárják ki az aszimmetriát. Az én korosztályomnál ( 44) egy kezelés elég, és évekig tart a hatás. Kezelés után arcpír jelentkezik, ami másnapra elmúlik. Ez már egy második generációs gép, aminek fejlesztésénél a cél a mellékhatások ( feldagadás, ödéma) elkerülése volt a hatékonyság fokozása mellett. Tehát másnapra nincs külső nyom. Az ára 510 ezer Ft teljes arcra. A mostani akció szerint ha viszel valakit, akkor -30%. nem kell, hogy mind a ketten teljes kezelésre nevezzek be, akkor is jár a kedvezmény, ha csak valamelyik régiót kezelteted. A honlapon a képek nem a gyártó reklámja, hanem a szalon saját referenciamunkái. Mit ne mondjak eléggé látványos. Szeretném megkérdezni, hogy érdekel-e a közeli időben a kezelés, mert engem érdekelne, és örülnék egy párnak. Ha úgy gondolja valaki, hogy belevág, légyszi írjon privit. Köszi szépen!
Szia Andi! Be szeretnék kukkantani a naplódba. Köszi előre is.:)
Akinek volt már lézeres vagy bármilyen RF kezelése: Nálatok csináltak ilyen "óvintézkedést" vagy csak úgy saccra kezelnek? Kozmetikákban egyértelműen így kezelnek a gépekkel. Az otthoni gépeknél ugyanez a gond, nem tudod beállítani megfelelően a gépet.
Ilyen kellett volna nekem is, akkor nem olvad le a zsír a képemről.
Ja és ami fontos, azt olvastam, hogy ultrahangos kép készül az arcról és annak fényében állítják be a gépet, hogy megfelelő réteget kezeljen. Szerintem minden hasonló kezelésnél ezt kellene csinálni, így biztonságos.( Lézer, Rf egyebek)
Andi, egyértelmű az eredmény, és ez ha jól értem még jobb lesz. Gratulálok, elhiszem, hogy boldog vagy. A sok kamu kezelés után jó hallani valami eredményesről is. Azért fotózz néha légyszi továbbra is.:))
Nagyon szívesen. Köszi. Biztos azt hitted, egy jó kis krimi lesz :). De csak egy pszichohorror lett :). Most már egyél!
További ajánlott fórumok: