Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
....hahaha :) - inkább nem írom le hol találtam meg!
Annyit árulok el, hogy nem tartottam be azt a régi bölcs szabályt, hogy mielőtt nagy felindultságában cselekszik a Zember számoljon el tízig.... :D
Szia!
Van valami rossz elményed esetleg?
Semmi, semmi!
Már megvannak...... :)
Ha valaki találkozik a kóborló 8-ammal kólintsa fejbe őket, hogy találjanak vissza hozzám! :D
Hogy képzelik, hogy tudtom és engedélyem nélkül eltűnnek?
Lányok!
Fura dolgok történnek a hoxán! :(
Nemrég szédült-napraforgó összes napló olvasója törlődött ki szegénynek nem kis kalamajkát okozva ezzel!
Az előbb döbbentem le, hogy a titkos naplóm első 8 bejegyzése képestől-bejegyzés-szőröstől-bőröstöl eltűnt! Minden kehetséges variációt átnéztem, de sehol!
Aggaszt és nagyon nem tetszik!
Szerintetek hol lehetne reklamálni?????
(ha ezt tudom legalább lementettem volna magamnak!!!!)
Szia!
Igen nagyon szépek vagytok.
Szeretném én is...
Napocska, Te tettél fel képet?
Dóra
Napocska nem tennél fel képeket????
MInden rendben ment , mikor mütött? Boccs én már nem emlékszem rá pontosan:(
Ja ja, csak úgy pattognak rólam a vírusok! :)
Amilyenek ezek manapság még kiderül, hogy a gépnek is árthatnak, haha! (Nobel díj!)
Nóra csodásan gyönyörű lettél!
Én azt tanácsolom, hogy aki teheti csináltassa meg az arcát, hihetetlenül nagyszerű élmény visszafiatalodni!
Méghozzá úgy, hogy teljesen természetes a végeredmény, semmi mű, semmi túlzás!
Ilyen lett Nóra is!
Biztos Ilcsike.gy miatt történt.. Vírusos... :D
(gyógyulj meg Ilcsike és gyere nézd meg az új képet, amit feltettem :) és írtam a naplódba :) )
Sziasztok!
Valaki nem szeretne Doublo kezelésre jönni? Mert szeretném kihasználni a -30%-os ajánlatot.
Csak ámulok bámulok a naplókat olvasgatva, minden magát különféle beavatkozásra elszánó bátor leányzónak itt gratulálok!
Túlzás nélkül mindenki akit láttam nagyon " jó lóra tett", egyértelmü javulás látható!
Veronika, minden amit leírtál az közkincs! Aki éppen most kutakodik, kezeléseken, orvosválsztáson töri a fejét, vagy akár csak a jövöben szánja el rá magát annak ez hatalmas segítség! Részletekig belemenö,alapos, idöt nem sajnáló humoros, tárgyilagos csak gratula, gratula és nagy köszönet Neked!
Az utóljára emlitett honlapon, bár nem sikerült kimásolnom, de ideirom szószerint ami szerintem nagyon fontos -elkerülendő az anyagok kölcsönhatását.
" A legnagyobb probléma, hogy a paciens nem tudja milyen anyagot használtak, csak feltételezi, de a gondos kikérdezéskor kiderül nem azt használhatták. Védelmet jelentene, ha a beadott anyagról annak a paciens számára készült dokumentumát -öntapadó kis papirját, kártyáját vagy dobozát- megkapná a paciens, de sajnos ez az esetek igen kis részében történik meg."
Kedves szédült-napraforgó! :)
Az előbb fedeztem fel az értesítést, hogy törölve lett az olvasási jogom a naplódba!
Lázasan kezdtem utána nézni, (szó szerint is, mert beteg vagyok )
hogy mivel sérthettelek meg! :)
Pff... de jó, hogy kiírtad.... :)
Napocska, Andikanéni: van egy nagy klasszikusunk, aki azt mondja: sokszor (akár 10x) mérni, egyszer vágni!
Ez érvényes a vágás nélküli beavatkozásokra is :-) Van, aki már megjárta, azért fél, más alapból óvatos, mindenki saját habitusa és tapasztalata szerint.
Sz.Napraforgó - szép a neved! Én is azt hittem, hogy megbántottalak.