Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Amikor egy szépészeti beavatkozásra (vagy bármi más szolgáltatásra) adja az ember a fejét, ott is meg kell őriznie az önkontrollt. Neki is, meg az orvosnak is, mondhatjuk persze. Akik ide írnak, itt kérnek tanácsot, azok pontosan tudják, mire való 70 000 Ft. Egy jó indítás, ha jó kezekbe kerülsz, de semmi több. Ha te azt gondolod, hogy ezért az életed meg fog változni, akkor tévedsz, ha az orvos azt mondja, hogy éveket fog lefaragni a korodból, akkor ő csirkefogó!
Csak józan parasztésszel végiggondolva: sorra olvassa az ember a különböző szereket, amiket, ha beszedünk, az életünkkel csoda fog történni. Pedig előtte ment az életünk a “szokásos” mederben, röfögve, pörkölttel teli élet, vagy a másik véglet, magokkal, hús nélkül “egészségesen”. Aztán egy kapszula és lemegy 30 kiló, és újból vonzóak leszünk. Egy túrót!
Kolbi
Neked és Kolbinak is köszi a választ.
Valószínűleg hirtelen felindulásból írtam amit.
Igen láttam aláírtam a nyilatkozatot.
Ezért is bír nagy jelentőséggel a hangfelvétel. Hisz pont az ellenkezőjét hallhatjuk annak ami a papíron szerepel. Így már más a süti.
A pénz annyira nem érdekelt. A pofátlan és hazug magatartás na az bosszantott. Mert bármikor lehet 70 ezrem de arcom csak egy van.
Szia Dóra!
Írtam privátban.
Szia!
Én is terveztem annó, még bármi lehet. 64 éves leszek. Te melyik dokiba gondolkozol?
Dóra
Sziasztok!
Minden oké.
Van egy új szerelem. Nem tudom mi történik ilyenkor mint a villám csapás jött egyik percről a másikra.
Új hobbim a goblen után, a kézműves szappan.Sok időt elvesz, így elfeledkezem a petyüdségről. Időnként eszembe jut,hogy voltak terveim. Még bármi lehet.
retinol nagyon jó! legjobb a retinál, használd csak nyugodtan. Krémekből csak olyat veszek, ami hidratál és nem túl drága. Mellé veszek mindig ezt-azt, pl. retinolt, vagy valami savat...
Az A-vitamin, más néven retinol, a zsírban oldódó vitaminok családjába tartozik. A retinol egyre inkább népszerű kozmetikai összetevő.
A bőr számára az egyik legfontosabb vitaminról van szó: szabályozza a hámsejtek differenciálódását és osztódását, a faggyútermelést, és szerepet játszik a bőr ún. barrier- (védelmi) funkciójának kialakításában
Az A-vitamin csökkenti a kollagén lebomlását és serkenti a mélyen fekvő bőrrétegekben az új kötőszövetrostok kollagénből való képződését.
Az A-vitamin és származékai képesek kommunikálni a sejtekkel. Ez azt jelenti, hogy meg tudja mondani egy sejtnek, hogy hogyan viselkedjen és nézzen ki úgy, mint egy egészséges, fiatal sejt.
hialuronsavat meg a botox az két teljesen különböző dolog.az egyik tölt a másik meg az izmokat blokkol le.
a botoxot az arc felső részébe használják. mint homlok szarkalabak.
száj körül vagy orr száj barázdába nem használnak.
szerintem száj körül egyáltalán..azthiszem
próbálkozni kellene saját zsírral.
Hoztam egy (szerintem) nagyon érdekes interjút. Kicsit más aspektusa a témánknak, de talán mi is meríthetünk belőle.
Sziasztok! Nem vagyok új a fórumon, 2013-ban volt egy mellplasztikám, most arcplasztikát tervezek, abból is a mini arcplasztikában gondolkodom, szívesen venném, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat, ha van valakinek naplója képekkel még inkább örülnék neki ha beengedne,hogy minél több információt tudjak gyűjteni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Tuti, hogy beleegyező nyil. is van, nyilván aláírtad.... abban sanszosan benne van, hogy reagálhat a bőröd másképpen, ezt tudomásul veszed.
Hangfelvétel engedély nélkül: meleg pite. Hamar találsz a nyakadban egy szem.jogi pert...
Minden módszernek meg van a maga helye. Magam is fél évente elküldök egy-egy pácienst botox kezelésre. Azokat, akik munkájuknál fogva egész nap hunyorogva számítógép előtt ülve "rögzítik" a szemkörüli ráncaikat. De beutalom szemek közötti (glabella) erős ráncokat viselőket is simításra.
Nincs egy csoda módszer, hanem egyéni megoldás, tanács van. Igazából otthon kell az embernek egy önvizsgálatot tartani, a pénzét megszámolni és nekivágni TÖBB vizitnek.
Kolbi
A kezdetekkor majd mindenhová töltöttek az arcon, most csak a homlok és szem köré.
Az orr alatti rlszeknél jöttek az átmeneti bénulások. Például a páciens a lárvaarca mellett nem tudott csücsöríteni vagy meccs közben nem tudta meghúzni az üveg sört, mert beleömtötte a nyakába. Mondjuk ez a nőket nem zavarta nagy általánoságban, de csókolózni sem lehetett nagy élmény így...
Kolbi
itt egy teljesen átlagos kereset 1200-1800euro heti 35ora.(körül van.(butik, üzlet, irodai,titkárnő) a minimum az kb 1100 euro. de ebből még szoktak adózni év végén.
van egy minimum órabèr ami alá tilos menni..ez mindenkire érvényes ha franci vagy ha külföldi.
fogorvos plasztik sebész nagyon drága.
az egészségügy nagyon jól van kitalálva. Segitik az embereket.