Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Koszi, akkor ez az elso hetem, januarig hasznalom es utana abbahagyom. Ha bevalik akkor orulok ha nem akkor mast kell kitalalnom :)
Igen hámlania kell..
Az a lényeg.
A pattanásos bőrre 8 -12 hét van írva hogy addig kell használni.(airol )
Koszi, es akkor sem baj, ha elvileg ra van irva, hogy szemkornyekre tilos? Ez gyogyszertarbol van, csak kint recept nelkuli mert elvileg pattanasokra hasznaljak. Akkor az normalis, hogy hamlik az arcom ugye? Mikor mulik el es egyaltalan meddig hasznaljam ezt a kremet? 1-2 honapig eleg?
azt elfelejtettem írni, hogy mindenhova kenem, még a szemhéjamra is! persze óvatosan, ne menjen a szembe...
Szió! látom lányok segítettek, bocs van amikor csak a naplókat olvasom...
én most rendeltem megint, csak nyáron ritkítom a használatát... CHICA Y CHICO Asta-Z 4.0 tubusos krémjével felváltva használom...(3x erősebb antioxidáns, mint az E-vitamin)
Először nagyon piciket kenj fel, 4-5 naponta, aztán lehet gyakrabban...fél óra múlva tehetsz fölé hidratáló krémet...
Retinol tartalmú krémet eleinte én sem mertem szemem környékére. Manapság hetente kétszer, ahogy a bõröm többi részére is bátran hasznalom. A legjobb szemránckrém, és még világosít is. Ovatosan próbáld ki, ha már látod, hogy egyébként nem irritál máshol.
Az jo, mert ezt a kremet nem kenhetem a szememhez kozel. Bar a szarkalabakhoz kentem egy nagyon picit. Remelem nem lesz baj. Es mi a pontos neve ennek a lezeres kezelesnek? Mert nekem is lenne mit a szemem korul... Budapesten csinaltattad?
Nekem a szemrancokat kezelték vele..ezt csak egy bizonyos kor fölött csináljàk..ráncokra
Okes. Akkor most felkenem az airolt aztan kicsit kesobb a cremort es reggel faktor plusz arckrem. De akkor nem fogom naponta hasznalni csak 2-3 naponta ezt az airolt. En is gondolkozom a lezeren az tenyleg hatasos, legalabbis ahogy ilyen amerikai elotte-utana show-ban lattam... Ott mindenkinek lezerrel fiatalitjak a boret. Neked mi a tapasztalatod, jo dolog?
sziasztok,kérdésem az lenne,van-e valakinek a VIVACE kezeléssel kapcsolatban személyes tapasztalata?????linkelek egy videot is ha esetleg nem tudnátok,mi az,de engem az érdekelne elsősorban,ki vette már esetleg igénybe a kezelést és milyen tapasztalatai vannak ,köszi
[link]
Én is azt olvastam hogy kell fényvédő nappalra mert különben barna foltok lesznek az arcodon..este tegyél az arcodra 1 nap igen 1 nap nem..reggel meg egy jó hidratáló..itt 50es faktorrol írnak. De gondolom azért az inkább nyáron. A lényeg hogy ne keverd más hasonló dologgal. Ami hámlasztja a bőrt. Vagy pattanások gyógyítására van.
Az a gyógyszertari cremor biztosan jó. A lézerem után nekem avval kellett kennem a bőröm. Csak az nem iritalta.
Igen azon a forumon is azt irjak kotelezo a fenyvedo....:/
Huuu nagyon koszi, kedves vagy! Akkor inkabb 2-3 naponta hasznalom az elejen este megtisztitott borre. Mar most hamlik. Nem nagyon eppenhohy elkezdett. Meg azt szeretnem kerdezni, hogy szerintetek amikor felkenem ezt utana kenjek ra barmilyen kremet vagy inkabb ne? Az elvesz a hatasabol? Azt sem szeretnem, hogy az elegge szaraz borom meg jobban kiszaritsa a krem. Van itthon sima gyogyszertari cremorom, abban nincs semmi elvileg. Szerintetek tegyek fole?
"Nem kell másnap fényvédő."
Mondjuk borgyógyásztól ilyet olvasni?
Retinol használata nélkül is a ráncok elleni védekezés alfája es omegája a fényvédelem. Ezt az én borgyógyászomtól tanultam.
Airo Azt írja hogy az elején lehet hogy a bőröd sokkal rosszabb lesz..3,4 hét. És utána fog kezdeni javulni..és nem szabad abbahagyni amikor látod hogy rosszabbodik a bőröd.
Utána olvastam.airol. Ez a krém nagyon erős pattanásos bőrre van..tilos szoláriumozni!!!!!..azt írja hogy a legjobb 2szer alkalmazni naponta. Ha iritacio lép fel akkor csak 1 alkalommal naponta..előtte jó végezni egy kis tesztet mert nagyon erős. Előtte utána jól kezet kell mosni.
Lehez hogy mindennap túl erős lesz..szerintem..
Nagyon koszonom, igy fogom csinalni. Remelem jot fog tenni :)
Legutóbb ezt vettem:
[link]
(drága a küldés, sok dolgot vettem egyszerre)
Este használd, mert fényérzekenyít. Nappal sohasem. Nem kell másnap fényvédő. Fokozatosan, mert az elején irritál (mar, hámlik, ég a bőr, kipirulhat). Kezd heti 2x, mondjuk kedd és pénteki napokon. 3 pötty, a homlok és két orca, vékonyan. 2-4 hét után heti 3x, majd növelheted, de nem kell mindennap. Nappalra azelainsav, azt is fokozatosan.
Kolbi
Melyiket használod, honnan rendeled?
Olaszul sajnos nem tudok:(
Örülök! :) Èn szeretem a hatóanyagot. Azért én a biztonság kedvéért pl. ma is 50-es fényvédot tettem fel nappalra. (itt sütött az oszi napocska)
Koszi szepen, nagyon hasznos volt mindket oldal. :) Probalkozom a kremmel, remelem lesz latszata...
Én is használok amúgy külföldrol rendelt retinolt, fogod érezni mit bír a boröd! èn naponta este használom, néha tartok 1 nap szünetet ha érzem, hogy érzékenyebb a boröm.
A hatóanyagra (tretinoin) simán találsz magyar találatokat. Pl.:
[link]
[link]
Sajnos nem németül, hanem olaszul van...:/
Milyen nyelven van leirva? Ha nèmetül, akkor tudunk itt többen segiteni.
Szia Dòra! Amikor kezdtem a h.szòlàsod olvasni, azt hittem, hogy lecserèlted a fèrjed:)))) "ùj szerelmem"!!!
Köszi a választ! :) Még azt szeretném kérdezni, hogy esetleg nem tudod, hogyan kell használni ezt a retinol krémet? Gyógyszertárba vették nekem külföldön, így nem magyar a leírása és nem tudom, hogy naponta kell-e kenni vagy ritkábban, stb. :) A krém neve airol. Hátha ismeri valaki.
További ajánlott fórumok: