Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anyajegy eltávolítás fórum

Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)

❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯
2008. okt. 28. 09:20
Köszi a válaszokat! Egyenlőre még nem jött le, bár már kezd kicsit felválni. Nekem azt mondták csak a varratszedés után kell kenegetni.
732. emagdi (válaszként erre: 730. - Klementin)
2008. okt. 27. 11:58
rajta hagyhatod, de ha lejön, vagy nedvesség éri, akkor ragassz rá újat.
731. kitti526 (válaszként erre: 730. - Klementin)
2008. okt. 27. 11:45
Nekem a hátamról vettek le. Az orvos mondtah, hogy cserélnem kell minden másnap és Betadinnel kenni.
2008. okt. 27. 10:12
Sziasztok! Pénteken levettek egy anyajegyet a nyakamról (sebészi úton). Leragasztották és egy hét múlva kell mennem varratszedésre. Kérdésem az lenne, hogy addig maradjon rajta az a kötés,amit ráraktak, vagy azt cserélni kell?
729. PRyka
2008. okt. 25. 19:46
Szolizni Én se merek elmenni, nekem már levették az anyajegyemet májusban, mondjuk a hajammal eltudom takarni, de nem tudom hogy lehet-e szolizni vagy sem....
2008. okt. 25. 19:36
Sziasztok!Aki járt már a Cyro sebészeten, hova kellett menni?Mert olvastam hogy a Krisztina kr-on és Szentendrén is van rendelés. Anyajegy ügyben hová kell menni?És még 1 kérdés, Lányi Cecíliánál mennyibe kerül 1 lézeres anyajegy levétel?Köszi a válaszokat!
2008. okt. 25. 18:38
Mi ez a cyro kezelés? Sosem hallottam róla. Sajnos nekem is sok az anyajegyem és addig amíg vannak, nem merek szolizni:(
726. ultras
2008. okt. 25. 15:56
Most akkor ajánljátok a cryo kezelést vagy nem?:)nekem sok van...elég sok és jó lenne ha eltűnne..!
2008. okt. 25. 13:30

Sziasztok!

A cryo módszer után nem nő vissza az anyajegy?

Nekem annyi van,hogy meg se tudom számolni.

9-et már leszedtek, de néhány centivel arrébb kinőttek újra 2-3 év múlva.

724. clugie
2008. okt. 25. 11:07

Írtam egy naplót búcsú az anyjegyeimtől címmel, ha kiváncsiak vagytok nézzétek meg, képeket is csatoltam. :))))

[link]

2008. okt. 23. 10:03
sziasztok! Nekem is sok van és ebből kb. 7nagy. amit minél hamarabb le szeretnék szedetni, mert félek, hogy a napsugárzás vagy a ruha kidörzsölésétől baj lesz... De a kórházban bár ingyenes, egyszerre csak egyet vesz le, és csak délelőtt rendel, én meg hamarosan dolgozni fogok és nem tudok eljutni oda, csak a magánrendelőbe:( Így sokba fog kerülni, gyűjthetek:( És akkor még ott lesznek a kicsi anyajegyeim, amiktől szintén megválnék. Pénz kérdés sajnos. Az egésu évi spórolt pénzem erre fog elmenni:( De jobb félni, mint megijedni...addig a szoliról is lemondtam.
722. ultras
2008. okt. 13. 14:41

..nekem annyi van hogy nemtudok odáig elszámolni kb:)

félek is, az eredménytől is, meg elmenni is...meg biztos majd kell hozzá 1 "kevéske" tőke:):)

2008. okt. 11. 14:07

Sziasztok!Nekem kb 1 honapja kezdett el noni egy anyajegy pont a szemeim kozott az orom kozepen...

Eleinte nem latszott de mostmar kezd feltuno lenni!Nagyon zavar,le szeretnem szedetni..Es igy a forumot olvasva a cryo modszer tunik a legjobbnak!Ugy hallottam hogy telen kell leszedetni mert ha nem a nyoma bebarnulhat...

Kicsit felek tolle...remelem nem faj :(

2008. okt. 8. 20:58
Tényleg igaz,hogy a svédcsepptől kisebb lesz?Nincs valami kenőcs,ami eltüntetné???Akármennyibe kerül.Írjatok!!!
2008. okt. 6. 22:47

Helló!

Én svédcseppbe áztattam vattát, és azzal borogattam jó sokáig az anyajegyemet,napokon keresztül, elég nagy volt, és hát, azt nem mondom, hogy teljesen eltűnt, de jóval kisebb lett!

Most gondolkodom a leszedetésen...

718. ultras
2008. okt. 6. 21:27
Aki gondolkodott a cryo kezelésen, az mikorra szánta?:) én már várom, vagyis túllennék rajta...de még pénz is kéne hozzá:)
717. norcika86 (válaszként erre: 716. - Capricornio)
2008. okt. 2. 16:32

Szia Capricornio!

Köszönöm szépen a válaszodat, azt hiszem gyűjtök egy kis tőkét és bátorságot, és belefogok :)

Nekem vagy 20 van,ami kritikus,ebből 2 nagyobb, a többi pici. Remélem 20 ezer forint körül megúszom;)

Köszi: Norci

716. Capricornio (válaszként erre: 715. - Norcika86)
2008. okt. 1. 10:06

Kedves Norci!

Durván 30-40 ezerből jöttem ki, de ez mindenkinél más! Nekem sok anyajegyet kellett kezelni, kb. 40-50 között! Az egy percbe 5-6 minimum belefér, de ez teljesen méret függő! Nekem kicsik voltak, valamelyik első kezelés után el is tűnt! Pár másodpercig fagyasztott egy anyajegyet! Persze lehet kiálló, nagy, akár tetoválás is! De, ha nagy akkor nyilván több ideig kell fagyasztani! Ha csak egyet szeretnél eltüntetni sztem bőven belefér egy percbe is! Kicsit fájdalmas, utána még csípni fog kb. 1-2 óráig, csúnya, aztán másnap sebes lesz ami aztán 1-2 hét elteltével leesik az anyajeggyel együtt! Igen, volt más költség, de csak az első alkalommal, 5 ezer forint, átvizsgálta az összes anyajegyemet, hogy nem rákos-e, elvégezhető-e az eljárás! Úgyhogy ez az egyszeri plusz költség! Ha kérdésed van még írj nyugodtan!

Üdv.,

Capricornio

715. norcika86 (válaszként erre: 708. - Capricornio)
2008. szept. 28. 23:43

Szia Capricornio!

Azt hiszem sokak nevében teszem fel a kérdéseimet:

-anyagilag hogyan jöttél ki? mit takar az az egy perc? egy anyajegyet vagy többet?

-lehet kiálló anyajegyen is alkalmazni?

-kellett még más költséget is fizetned a 3000/perc-en kívül?

Nagyon hálás vagyok a segítségedért

Köszi: Norc

714. ultras (válaszként erre: 713. - Mimmok)
2008. szept. 16. 15:22

Igazából én is csodálkozok hogy annyi minden szar van, ilyen meg nincs:)

De az a méz....kicsit érdekes:)nem hiszem hogy igaz lenne:D:D

...Túl esett már valaki CRYO kezelésen????

713. Mimmok
2008. szept. 16. 12:04
Sziasztok! Nekem sok kisebb-nagyobb anyajegyem van és egész életemben szerettem volna megszabadulni tőlük, de csak néhány nagyobbat sikerült levetetetnem (ezeknek mára nyoma sincs), a kisebbekkel nem foglalkoznak... :( Próbáltatok már rá valamilyen anyajegy-eltávolító krémet? Külföldi oldalakon többel is találkoztam viszonylag elfogadható áron, csak nem értem, nálunk miért nem lehet ilyesmit kapni... Például: [link] vagy [link] Állítólag ha mézet teszek rá, attól is eltűnik egy idő után... Ti mit gondoltok? Nem hiszem el, hogy még nem találtak ki rájuk valamit...
712. anansie (válaszként erre: 708. - Capricornio)
2008. szept. 11. 14:27
Szia! Mennyire lett hegmentes? Kiálló anyajegyet is le tudnak így venni? Fáj?
2008. szept. 9. 12:11

Szisztok!

anyajegyet szeretnék leszedetni, elég kényes helyről, mindenképp lézeres eljárással, és a lényeg Nekem, hogy biztosan ne maradjon nyoma.

Tudnátok, olcsó és jó bőrgyógyószászt ajánlani Pesten?

710. ultras (válaszként erre: 708. - Capricornio)
2008. szept. 8. 20:35
én is mindjárt:)
709. Marwar (válaszként erre: 708. - Capricornio)
2008. szept. 8. 19:27
Szia, írtam privát üzenetet neked.
2008. szept. 8. 17:39

Üd Mindenkinek!

Akinek kérdése van cryo-ról, az bátran forduljon hozzám!

707. cc9cb5793a (válaszként erre: 706. - PRyka)
2008. szept. 7. 16:53

Ma délig bírtam türelemmel, aztán fogtam magam, és lefürödtem. Nagyon meleg van napok óta, izzadtam, ragadtam, a mosakodás semmit se ért.

Langyos vízben fürödtem, figyeltem h tusfürdő ne is érje. Nem csípte a víz, azóta se fáj, meg rögtön utána bekentem Betadine-el, és leragasztottam, szóval remélhetőleg nem lesz miatta gondom :)

706. PRyka
2008. szept. 6. 19:43

Mystral!

Én is így jártam a fürdéssel kapcsolatosan, csak nekem az volt a gond, hogy a halántékomon volt és hetente 2x hajat mostam, na most hetente de úgy hogy fodrászhoz mentem, mert ő legalább tudott vigyázni hogy víz ne érje....de én is elfelejtettem megkérdezni, hogy meddig nem érheti....de ettől függetlenül Én tudtam fürödni, csak hajat mosni nem...hívd fel telefonon a dokit ha más nincs :-)

2008. szept. 4. 22:36

Sziasztok!

Akinek volt már anyajegy eltávolítása, az legyen szíves írja meg, hogy meddig nem fürdöhetett?

Nekem hétfőn (mint nem sok sorral lejjebb már írtam) levettek egy szemölcsöt. Akkor az asszisztens nő azt mondta, h ne érje víz... de azt nem mondta meg, hogy meddig! :S Azóta csak mosakszom, de mivel szörnyen tisztaság mániás vagyok, már minden bajom van.

Szeretnék már nagyon fürödni, de a varratszedés csak jövő hét pénteken lesz.. nem tudom mit tegyek :(

704. ultras
2008. szept. 4. 19:44
nincs vkinek tapasztalata?
❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook