Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)
még annyit hogy valami sötét színű korrektor sem segít átmenetileg elfedni az anyajegyeket?
Honeey,nekem a bőrgyógyász azt mondta,akkor van baj,ha sötétfeketévé a alakul vagy egyre nagyobb,ill. nem domborodik ki a bőrből.Nekem is múltkor kivérzett egy,de nem mentem el vele,mert nem lett csúnyább,nem akarom hogy akkor legyen baj,ha hozzányúlnak.(mondjuk lehet hogy már rég rosszindulatúvá vált,és már nem sok üzenetemet olvashatjátok...ki tudja)
Dokineni,köszi h szóltál:D
Én majd decemberre tervezem,a jövő héten fel fogom hívni ezt a Kálló Urat a cryo sebészeten.Még egy olyan kérdésem lenne hozzátok-főként emiatt szedetem le az arcomról-hogy a borotválkozás miatt elrákosodhat-e anyajegy,ahogy a penge ugye mégiscsak éri őket.Mert szerencsére nem vérzett,vagy sérült eddig egy sem,de félek,hogy már most baj van velük.
Jaj, Elkeseredett,tényleg ne légy elkeseredve, gyönyörűen le tudják már szedni az arcodról is a csúnyákat! komolyan.
Azt meg ne hidd el, ogy azért rákosodott el az anyajegy, mert leszedték. azért halt meg, mert KÉSŐN szedték le. orvos vagyok, igaz, csak gyermekgyógyász, de hidd el, ha szakszerűen és idejében leszednek egy anyajegyet, az nem "rákosodik el"
Ultras, hááát. jó drága ez is. darabonként 5e pénz. viszont ha egyszer kifizeted ezt az összeget, akkor utána már nem fizetsz semmi egyebet és annyiszor kell menned, ahányszor a dokinő mondja. garanciális:D
a cryosebészet tippet hálásan köszönöm, ki fogom próbálni!
most néztem, hogy ott is van 5 ezer forintért dermatoszkópos vizsgálat!!! ez nagyon olcsó, máshol 10 ezer.
Én igazából még mindig nem tudom mitévő legyek...a napokban hallottam hogy egy fiatal nő leszedetett egy anyajegyet,és elrákosodott neki,meg is halt.
Viszont én már nem tudok így tovább élni,én vagyok a világ legrondább embere,senki sem fog velem szóba állni.Ez a CRYO kezelés 7-8 arcról való anyajegy esetén kb mennyi idő?Danee majd lécci írj mi volt,hogy zajlott a kezelés,mennyit kellett várni időpontra stb.
Sziasztok!
Szerintetek nagy baj?: ici pici anyajegy van a lábszáramon, és pár napja fekete pont lett a közepén, azt hittem szörszál v iesmi, de tapintottam és varas volt, majd le is jött rola ma. Nem tudom h érhette sérülés, vagy bármi. Gyorsan orvos? Már bejelentkeztem mult honapban pont ellenörzés miatt de szabin van és 29én fogad....menjek el máshoz azt az egyet megnézetni, vagy ráér?
De jó, hogy írtatok tapasztalatokat. Én ezt a cyro lézerest megnézem vagy a jövő héten vagy utána.
Nekem a levágásos módszer után lett keloidos heg.
dokineni
Mennyibe volt neked az a 20 anyajegy?
Kocsányos kis szemőlcsöket nem veszélyes eltüntetni,egyre több lesz a nyakamon,picikék.
Aki tud tanácsot adni,megköszönöm
.
Sziasztok!
Elkeseredett, fel a fejjel, van megoldás. Ajánlom Lányi Cecíliát, www.lanyi.hu. Rólam vagy húsz db kisebb-nagyobb anyajegyet szedett már le, heg nélkül. Lézerrel.
Az Ars Medicát nagyon, nagyon kerüld el. Egy gyönyörű keloidos heget köszönhetek nekik, kb 20 ezer forintért. még szerencse, hogy nem az arcomon, hanem a kezemen. Sajnos a férjem is elment hozzájuk, 100 ezer forintért megszabadították 4 anyajegytől és egy szemölcstől(!). Ennek már több éve, a heg még mindig látszik, nagyon ronda, főleg, ha nap éri. Ennél még az anyajegy is szebb.
Viszont a lézeres kezelésnél nem lehet szövettant végezni, mivel az elpárologtatja a kezelt felületet. Ezt fontold meg és talán előtte érdemes benevezni egy dermatoszkópos - bőrgyógyász által végzett - vizsgálatra. Lányi drnő, ha gyanús anyajegyet lát, magától el fog küldeni egy onkológushoz.
Pigmentfoltokra javaslom az IPL lézert, ez is elég szépen eltünteti a foltokat, szeplőket.
Minden jót!
Danne,lécci írj egy pár mondatot arról,hogy zajlott az egész.Nagyon köszi.
mark1777@citromail.hu-ra vagy ide
Én is fel fogom keresni,mert már nem lépek ki az utcára sem,mert nagyon csúnya vagyok és senki nem áll velem szóba.
Danee!Mit mondott a doktor úr,mennyi idő alatt lesz teljesen láthatatlan a kezelés helye,és kb mennyit kell várni időpontra?Mert még augusztusban szeretném lerendezni...
Na meg van a link mégis
www.cryosebeszet.hu
Én ide megyek majd el, szeptember elején lesz szabim, akkorra időzítem.
Sajnos önbarnítás után is látszani fognak... meg örökké úgy sem lehet barnítani a bőrt.
Én szedettem le a nyakamról, persze magánorvosnál, mert a "TB-s orvos" szerint jól van az úgy is. Volt olyan aminek nem maradt nyoma, illetve két év alatt tünt el a heg. De van ami nagyobb volt és keloidos lett a helye. Mondjuk csak simán levágta a nő, nem lézeres stb volt.
Én szeretnék elmenni arra a helyre, ahol lézerrrel szedegetik le (asszem valaki írta, hogy percenként 3000 Ft). Csak elvesztettem a címet ez hol is van... :S A karomról akarom leszedegetni, mert egymás után jönnek ki egy éve, állítólag a naptól, bár nem értem, mert soha nem napozok, se nem szoláriumozok.
Az államon nekem is van egy nagyobb, na azt is el akarom intéztetni, mert még szőr is nő benne pfúj.
Sziasztok!
én nemrég voltam bőrgyógyásznál,aki az arcomat látva is azt javasolta,ne nyúljunk az anyajegyekhez,mert a hegek utána még csunyábbak lesznek.De engem esztétikailag borzasztóan zavar a sok anyajegy az arcomon,már az utcára sem merek kilépni,mert tudom hogy az emberek megbámulnak.Lécci ajánljatok egy olyan lézerklinikát,ahol többet is le tudnak venni.
Szerintetek az segít valamit,ha önbarnítom az arcom?Attól is ugyanúgy látszani fognak?
Előre is köszi.
(mark1777@citromail.hu)
Sziasztok!
Tegnap voltam onkodermatológián megnézetni az anyajegyem és azt mondta az orvos hogy jóindulatú és nem kell leszedni. Ennek ellenére én mégis szeretném eltávolítattni, mert folytonos dörzsölésnek van kitéve. Melyik klinikát ajánljátok és kb. mennyibe kerül 1 db anyajegy eltávolítása? (mind2 módszer érdekel). Kinek milyen tapasztalata van?
Sziasztok!
A fiamnak holnap vesznek le egy kis anyajegyet a válláról a veszprémi kórházban.Egyre idegesebb vagyok.Nem is a levétel aggaszt,mert nagyon stramm a srác,hanem az eredménytől félek.A bőrgyógyász szerint lehet,hogy soha nem okozna bajt,de jobb a békesség.Tudtok mondani valami bíztatót? Macsek
Szia!
Én egy Cicaplast nevezetű krémet kaptam hegre,nekem sokat segített,nagyon tudom ajánlani.Gyógyszertárban beszerezhető,ha jól tudom nem vényköteles.Remélem segítettem.
Üdv,Anita
Szia!
Én leszedettem egy anyajegyet lézerrel az arcomról, és abszolút nem lett olyan szörnyű a heg, alig lehet észrevenni. Persze ez attól is függ, hogy a beavatkozás után elfertőződik-e és hasonlók. :) Szerintem nyugodtan menj el valahova megcsináltatni, nem hinném hogy sok gond lenne. 1-2 hét a teljes gyógyulási idő (ha jól emlékszem) és néhány napig nem érheti víz és leragasztva kell tartani. Ennyit tudok segíteni. :)
Sziasztok.Hát nem tudom...én szerettem volna leszedetni 1-2 nagyobbat az arcomról,de a bőrgyógyászom azt javasolta,ne tegyem,mert a heg még csúnyább utána.Akármilyen ügyes is a sebész,heg az mindig marad,még a lézer után is.Szóval én már nem tudom mitévő legyek.Olyasvalaki jelentkezését várom,aki leszedetett már,és tényleg nem maradt utána heg.
A neten találtam egy "Ars Medica" nevű lézerklinikát,a képek alapján nagyon szépen dolgoznak,valaki tud róluk valamit???
Várom válaszotokat:mark1777@citromail.hu
Nincs valaki akinek aránylag sok anyajegye van és elszeretne tüntetni párat????? Vagy már túl van rajta. . . írjatok ha van ilyen, köszi!
Látom elöttem is vannak ilyenek, léci írjatok ti mire jutottatok!!!!!!
Ha nem ide akkor ferencvaros.1899@hotmail.com
(msn is)
Valaki nem tudna ajánlani olyan kenőcsöt amitől szebben gyógyul a heg? Mert nekem már több mint 2 hónapos, és iszonyú piros még mindig. Vagy ez normális?
Ha valaki ismer ilyen kenőcsöt, legyen szives leírni a nevét annak a szernek. Köszönöm.
Sziasztok!Lécci segítsetek!
Sajnos az arcomon rendkívül sok anyajegy jelent meg az utóbbi időben,még egy-egy pattanás is utólag azzá alakult át.Ha kint vagyok fél órát a napon,rögtön lesz új,és nagyon zavarnak,így legalább egy árat szeretnék leszedetni.A lézert javasoljátok?A lézernél 1 hónap alatt rendbejön teljesen a heg?
Lécci írjátok meg egy tényleg jó lézerklinika címét,ahol ilyennel foglalkoznak.
Köszi!
mark1777@citromail.hu
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás tapasztalatai
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Anyajegy eltávolítás! Hol?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- Anyajegy eltávolítása
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?