Anyajegy eltávolítás (beszélgetés)
Szió!
rólam eddig 3 anyajegyet vettek le, mindhármat sebészi úton-módon, szikével. Szerencsére egyik sem feltűnő helyen van, de nekem maradt kis forradás a helyükön. (a 3-ból kettőt látok, mert a harmadik a hátamon volt.., de biztosan annak is meglátszik a helye).. viszont úgy tudom, hogy csak szikés kimetszés után tudják szövettani vizsgálatra elküldeni..
egyébként ez a módszer egyáltalán nem vészes, kaptam érzéstelenítő injekciót, így semmit nem lehetett észrevenni, csak azt, hogy ott "matat" a doki...:) Nem volt szabad 2 hétig víznek érnie a sebet (ami term. le volt ragasztva) és kb. 2 naponta kellett az első héten kötözésre, ellenőrzésre menni.. a 2. hét végén volt a varratszedés és kész..:)
a doki javasolt még egy kenőcsöt, amit a heges, forradásos területek gyorsabb gyógyítására forgalmaznak, vény nélkül kapható gyógyszertárban - de én őszintén szólva eléggé hanyagoltam a használatát...
ja..! én szegedi vagyok, itt csináltattam magánrendelésen.
Sziasztok!
Nekem szintén az arcomon van 3 anyajegy, ami már nagyon zavar, ráadásul a terhesség alatt meg is nőttek, úgyhogy szeretnék tőlük megszabadulni.
Utánanéztem kicsit a dolgoknak és ha jól értelmezem 3 féle lehetőség van: sebészi kimetszés, lézeres eltávolítás és valamiféle elpárologtatás (erről keveset tudok).
Jövőhéten mennék az Sztk.-ba Dr. Szentes Tamáshoz. Hallottatok róla valamit?
És ráadásul nem tudom melyik módszert alkalmazná (azthiszem a párologtatást szokták Sztk.-ban alkalmazni). Mielőtt belemennék a dologba persze jól kikérdezem majd a dokit, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, akiknek már van tapasztalata.
Nagyon köszönöm a segítséget előre is!
ILdi
Sziasztok!
Én anyajegyet szeretnék az arcomról levetetni,de nem sebészileg hanem lézerrel.Ha tud valaki egy jó dokit ajánlani az nagyon jó lenne!Esetleg sz
személyes tapasztalat is sokat segítene. köszi
Az orvos neve a Stefánián: Dr. Nagy Ágnes.
Stefánia út 109. fsz. 2. Tel: 364-8889
H-Sz 17-19, P 15-17. Én is nagyon szeretem őt, nagyon kedves, s teljesen emberi áron dolgozik. S nem is olyan idős, s remélem, még sokáig fog élni egészségben!!!
Sziasztok. Én még nem szántam el magam. Már voltam olyan ponton, hogy most! Ma pl. az egyik vendégemet kikérdeztem, aki korházban dolgozik, hogy hol érdemes megcsináltatni a mútétet. Azt mondta, hogy önkológia. Vagyis Kék golyó utca.
Azt mondta, hogy a magánklinikán csak a pénz számít.
Rémhíreket is mesélt, ezért nagyon nem tudom, hogy mitévő legyek. Azt mesélte, hogy az egyik ismerőse leszedette, és utánna fajult el. Szóval irtóra félek, de az anyajegy irtóra zavar. Nincs olyan nap, hogy ne nézném meg a tükörben, már álmodok is vele. Mitévő legyek?
köszi szépen!
azt hiszem veszek egy nagy levegőt, és felhívom a doktornőt:)))
Sziasztok!
Itt van, amit ígértem: Dr. Sóti Erika OKTO-MED orvosi rendelő
1061 Bp. Andrássy út 49 1/4
Hétfő, csütörtök: 14-19
Szerda: 9-15
Bejelentkezés rendelési idő alatt: 343-1348
Árak: 1 db, ha jól emlékszem 16 vagy 18 ezer Ft. de ha többet vesz le, egyszerre akkor olcsóbb. Nekem négyet csinált meg egyszerre 1 óra volt, és ha jól emlékszem 34 ezer Ft.-ot fizettem érte. + 2000 Ft. 2 nap múlva a kötözés és 2 hét múlva varratszedés akkor meg a szövettant kellet még kifizetni. Ja meg az elején, amikor bejelentkezet és elmész, hogy megnézzen, (ekkor megnézi az összes anyajegyedet, meg foltocskádat) és megbeszélitek a dolgokat az 6000 Ft. Nagyon szépen dolgozik, mert amúgy plasztikai sebész is és mindent elmond válaszol a kérdésedre nem, néz hülyének, ahogy sok doki csinálja.
Anna62
igen! légyszi írd be az elérhetőségeit!
köszi!
kb mennyibe került 1 anyajegy eltávolítása?
Sziasztok!
Én most a tavasszal vetettem le magamról 3 db anyajegyet sebésszel.
Nem volt vészes a doktornő nagyon rendes szimpatikus Ő azt mondta, hogy a festékes anyajegyeket csak sebészetileg szabad eltávolítani mert így lehet rendesen mindent kivágni és szövettant csinálni.. Dr Sóti Erikának hívják az Oktogonnál rendel a munkahelyem. van a névjegye ha érdekel valakit akkor hétfőn beírom a elérhetőséget, rendelési időt és a telefonszámot.
Anna62
sziasztok! Bp-en tudtok ajánlani jó bőrgyógyászt? Sajnos az "állami" bőrgyógyászaton (uzsoki utcai kórházhoz tartozom) jól elhajtottak az ilyen problémámmal. még én éreztem magam szarul, hogy aggódni merek az anyajegyeim és szemölcseim miatt. (pedig nem is direkt ezért mentem el a bőrgyógyászatra, hanem kiütések jöttek ki rajtam, csak gondoltam, hogy ha már ott vagyok akkor ezt is megmutatom.) hát, éppenhogycsak nem küldött el a pékbe a doki. pedig tök üres volt a váró, tehát az sem volt, hogy nagyon feltartom a sort....
nem tudom hova lenne érdemes mennem, ha tudtok valakit ajánlani az jó lenne!
Szia debóra!Hogy sikerült a beavatkozás?
Nekem is uott van ajegyem és uolyan állapotban,úgyhogy mesélj!!!!:)
Gratula az elhatarozasodhoz!
Ne felj,veled vagyok gondolatban!:)
Szoritok majd erted!
Szegeden hol vetetted le?
Mert én is Szeged környékén lakom, lenne is megnézetnivalóm, de nem tudom, hová forduljak.
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás tapasztalatai
- Anyajegy eltávolítása után mikor tudom folytatni a szokásos teendőimet?
- Anyajegy eltávolítás! Hol?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?
- Anyajegy eltávolítása
- Az anyajegyeket el lehet bármivel távolitani a bőrről, a szikés, lézeres eltávolításon kívül?