Merjek munkahelyet váltani? (beszélgetés)
Ha ott fixen van helyed és fix melóhely, akkor válts.
Amúgy ennyi idősen már nem érdemes ugrálni, mert nem vesznek fel sehová, ami nagyon szomorú....
Én nem mondom ilyen lazán, hogy váltanék.
Jól gondold át!
Mennyire biztos a jelenlegi helyed? Nem szereted a melód? A másikat szeretnéd? Rossz a főnököd. A másik jobb lenne? Hogy találtad az új melót? Könnyen? Van másra is lehetőséged? Ha a próbaidő alatt elküldenek, találsz másikat és felvesznek? Már 50 évesen is nehezen váltottam melót és nem is kellett volna, bár, ha nem teszem, akkor most nem itt dolgoznék, és ezt nagyon szeretem.
A nők 40 nem érint? Mert ha igen, akkor ilyen szempontból is vizsgáld a dolgokat.
Nagy kakeba leptem az ujnal munkaotabteren, de egy kapzastnvegigveinalhatok.
Az itthinit nem ismertek El.
Ebben a helyzetben biztos, hogy váltanék.
De dönteni Neked kell. :)
Sok sikert!
Miden új döntésnél van egy kis bizonytalanság, de ha nem engeded el arégit és nem kezdesz az újba, akkor a jelenlegi munkád miatti csalódottságod csak növekedni fog.
Azt tanácsolom, hogy lépj tovább.
O segitett amig nem volt munkam, de neki nem lett volna munkaja, ha en nem beszelem tele a fejet.
O meg a a semmivel koktozozott ide vissza, akkor nalam lakott. Bla-bla-bla...
Sok Minden van mogottunk.
En csak parszor huztam El ugy, hogy nem volt uj helyem. Ot meg mindig rabeszeltwm a fixre.
A volt pasim unszolaeomra lepettna kovidbalatt. Megkapta a masodik jelentkest.
Es mikor elkoltozott, nem adta fel, mert arril lebeszeltem.
Ha nem koktozott volna vissza, egy honapon belul kirugtqk volna.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Megéri munkahelyet váltani több pénzért?