Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Merjek munkahelyet váltani? fórum

Merjek munkahelyet váltani? (beszélgetés)

tegnap 22:26
Ha úgy érzed jobb a másik emberileg és szakmailag is mindenképp váltás mellett döntenék. Én igy tettem másfél éve * éves szenvedés után. Sosem bánom meg, emberileg is jobb és munka is tetszik.
17. horakulum (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:58
Váltanék. Egyértelműen. Lehet mindig bánni fogod, hogy meg sem próbáltad. És leírtad. Nem szereted már a munkádat. És egy munkahelyen fontos az is, hogy jól érezzük magunkat, biztonságban, békességben, megbecsülve.
16. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:59
Min gondolkodsz, nem ertem
tegnap 11:50
A saját helyzetemben az elmondottak alapján váltanék. Valójában neked is azt mondanám, de azt csak te tudod, hogy ha mégsem jön be az új, okoz-e gondot, ha két szék közül a padlón maradsz.
14. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:34

Ha ott fixen van helyed és fix melóhely, akkor válts.

Amúgy ennyi idősen már nem érdemes ugrálni, mert nem vesznek fel sehová, ami nagyon szomorú....

tegnap 10:10
Kihúzhatnád akár nyugdíjig a mostani, rossz helyen? Vonz ez a lehetőség?
12. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 07:51
Mivel elég sok negatívum van a mostani mérleg serpenyőjében, az inkabb a váltás mellett szól.
tegnapelőtt 18:25

Én nem mondom ilyen lazán, hogy váltanék.

Jól gondold át!

Mennyire biztos a jelenlegi helyed? Nem szereted a melód? A másikat szeretnéd? Rossz a főnököd. A másik jobb lenne? Hogy találtad az új melót? Könnyen? Van másra is lehetőséged? Ha a próbaidő alatt elküldenek, találsz másikat és felvesznek? Már 50 évesen is nehezen váltottam melót és nem is kellett volna, bár, ha nem teszem, akkor most nem itt dolgoznék, és ezt nagyon szeretem.

A nők 40 nem érint? Mert ha igen, akkor ilyen szempontból is vizsgáld a dolgokat.

tegnapelőtt 18:25
Hagyd ott a régit és lépj az újba.
tegnapelőtt 17:31

Nagy kakeba leptem az ujnal munkaotabteren, de egy kapzastnvegigveinalhatok.

Az itthinit nem ismertek El.

8. Oliva2023 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:28
Váltanék.
7. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:18

Ebben a helyzetben biztos, hogy váltanék.

De dönteni Neked kell. :)

Sok sikert!

6. Violka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:14

Miden új döntésnél van egy kis bizonytalanság, de ha nem engeded el arégit és nem kezdesz az újba, akkor a jelenlegi munkád miatti csalódottságod csak növekedni fog.

Azt tanácsolom, hogy lépj tovább.

5. Karmol (válaszként erre: 4. - Karmol)
tegnapelőtt 17:05

O segitett amig nem volt munkam, de neki nem lett volna munkaja, ha en nem beszelem tele a fejet.

O meg a a semmivel koktozozott ide vissza, akkor nalam lakott. Bla-bla-bla...

Sok Minden van mogottunk.

En csak parszor huztam El ugy, hogy nem volt uj helyem. Ot meg mindig rabeszeltwm a fixre.

4. Karmol (válaszként erre: 2. - Karmol)
tegnapelőtt 16:59

A volt pasim unszolaeomra lepettna kovidbalatt. Megkapta a masodik jelentkest.

Es mikor elkoltozott, nem adta fel, mert arril lebeszeltem.

Ha nem koktozott volna vissza, egy honapon belul kirugtqk volna.

3. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:58
Lépnék. Minél hamarabb, annál jobb.
2. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:54
Most vagy soha.
tegnapelőtt 16:52
Nem szeretem már a munkámat, egyrészt, mert nem a végzettségemnek megfelelő munkát végzem, másrészt a főnök miatt, aki egyre zsarnokoskodóbb, igazságtalanabb. Adódott most egy másik lehetőség, sokkal jobbnak tűnik, minden szempontból. Egy dolog miatt dilemmázom: az új meló messzebb van (megoldható a bejárás), valamint, 55 éves vagyok. Mit tennétek a helyemben?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook