Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Már fél éve meg se jött, aztán most meg ömlik belőlem? Ez már a változókor? fórum

Már fél éve meg se jött, aztán most meg ömlik belőlem? Ez már a változókor? (beszélgetés)

18. Ágio8405 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:07
Hidd el vizsgált már vérző nőt. Van akinek nem múlik el és gyógyszer vagy kaparás kell, tehát ha nagyon erősen van holnap is menj el és nézesd meg inkább.
17. cimpi
tegnap 16:04

Nekem anno- 54 éves koromban volt ilyesmi-nem jött meg két hónapig,aztán ömlött belőlem-a lábamon is folyt annyira-persze mentem nőgyógyászhoz- beutalt kórházba-ott eü.kaparás lett belőle- aztán - rendeződött, kb- fél évig- újra menstruáltam -aztán épp 55 éves lettem és újra ömlött belőlem-nagyon erősen- újra kórház újabb eü.kaparás- s szerencsére- utána abbamaradt-végleg- több mint tíz éve.

Ha nagyon ömlik- orvoshoz kell menni mindenképp.

tegnap 14:19

Elolvastam az összes hozzászólást, azokkal értek egyet, akik az orvost is javasolják.

Az ördög nem alszik.

Labor megmutatja, beléptél-e a változókorba, persze nagy a valószínűsége, de itt kijelenteni, hogy az tuti, dőreség.

15. simple (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:17
Egész életünkben csak szívunk. Hát ez van.
tegnap 13:49
Változó igen
13. Panna.33 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:12
Ez is rendben van. De azért ha túl hosszú lenne, azért ne várd meg, mig elvérzel.
tegnap 10:03
Hát ha majd elmúlt
tegnap 09:33
Szerintem is azért nézzem meg egy nőgyógyász.
tegnap 08:50

Ha fél évet kihagyott, az eléggé változókor.

Ha most csak siman megjött, (olyankor nekem is ömlött a masodik napon) az még nem ordít orvosért, de ha szokatlan a mennyisége, időtartama, azt lássa orvos.

9. Tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:41
Egy nőgyógyászati vizsgálat nem ártana.
8. bnedora (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:38
Remélem, orvost fel fogsz keresni. Lehet más oka is az "ömlésnek"-
tegnap 08:28
Komolyan mondom, aki ezt a női szervezetet kitalálta... elmehet a búsba.
6. Alnisa (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:25
Igen, legyen nálad, elfér a táskádba egy betét vagy tampon, nem?
tegnap 08:24
most állandóan vigyem magammal mindenhová a cuccokat?
tegnap 08:23
49
tegnap 08:20
Ez az. Pont így.
tegnap 08:09
Attól függ mennyi idős vagy. 40 felé már lehet változókor.
tegnap 07:59
Teljesen váratlanul ért a dolog nem otthon, a nap közepén, pedig már azt hittem, végleg túl vagyok az egészen.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook