Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Anorexia és bulimia fórum

Anorexia és bulimia (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

6450. annuccia
2009. nov. 24. 18:39
Lányok, asszem kezdek komolyan begolyózni. Késsz vagyok! 3x voltam a konyhában, nem tudom hogy a hűtőtől vagy a késektől féljek, már a kés is volt a kezemben, tegnap az olló... de mindig visszahúz valami, de annyira pici hiányzik...és ma nem is jöttem egyből haza, kinn ültem a lépcsőn. És egész nap ez járt az eszemben. Én hibám az egész! Nekem kéne jobban szenvednem, mert én tehetek róla...hagamról is és a bnőmről is. Igazából nem akarok meghalni...nagy a hitem. de akkor is, teljesen lelkiismeretfurdalásom van, minden miatt. És annyira öntző dolog ez az egész, úgy ahogy van, de ezt érzem... utálatos gusztustalan dolog. Utállom! valakiiiii :(
2009. nov. 24. 13:29

Sziasztok!

Igen dietetikusnak tanulok, a tápanyagértékek a vizsgabelépőmhöz kellenek, hogy a kolloidika tantárgyam meglegyen.

browning: jó neked, hogy így élted meg az első csókod (: én nem voltam ilyen szerencsés, de visszagondolva már vicces :D mEg a fellegekben se jártam soha csak mostanság (: Az előző 2 barátomba soha nem voltam szerelmes, ne kérdezzétek miért voltam velük, mert magam sem tudom. De biztos így kellett lennie (:

Egyébként engem múltkor a barátom osztott ki, hogy mit képzelek, majd mire viszem ezzel?Mármint a dietetikus szakmával. Hát mondom idővel többre, mint pl itthon pincérkedéssel :D Na ez nem tetszett neki, fel is csapott rögvest brókernek.

Érdekes amúgy, meg ha már szakirányos vagy akkor jó tantárgyaid vannak. Illetve jók is vannak :D Meg minden csütörtökön tankonyházunk, amin főzünk és ami ebben a bosszantó az az, hogy nem egészségeseket, mert először a közétkeztetést tanuljuk. Szóval cukor, fehér rizs meg minden méreg amit el tudsz képzelni. De azokat is szeretem főzni csak nem falom be. Az meg külön rossz :D Hogy főzöl és nem eszed meg. Na mindegy, amúgyse ehetek ilyeneket még akkor se ha nem zavarna a hájas kis testem. De ez már más történet.

jelentem 52 kiló voltam vasárnap, el vagyok keseredve, mert kevesebbre számítottam. Nadrágot vennem kéne, mert nagyok lettek, de nincs pénzből nehéz. Ma meg még erobikra se tudok menni, mert "tanulni" kell.

Lépek is, puszi néktek.

6448. browning (válaszként erre: 6447. - Annuccia)
2009. nov. 23. 21:37

Nekünk mesélhetnél, ha gondolod!:)

És hálát adhat a barátnőd az égnek h ilyen jó barátnőre talált!!:)

Szerintem attól,hogy mások nem olyan kedvesek meg meértőek, attól még jó ha vana viéágon olyna mint Te!!Hidd el, nemsokára rájönnek h mekkora kincs vagy!!Főleg ha most segítessz!:) Szóval sztem amég barátnőddel is megbeszélhetnéd néha dolgaidat...addig is elfelejti h neki is van baja, és akkor jó hatással lesztek egymásra!:)

Szeretleeeeek<33333

énismindig így vagyok h ne tudom kinek mondjak el valamit...próbál dki valakin...:)

pusziii

megyek franciát tanulni

még mindig füstszagú a cuccom XD holnapiiis<333

6447. annuccia (válaszként erre: 6446. - Browning)
2009. nov. 23. 20:15

Szia!

Az tuti hogy nem haragszom rá hogy nem mondta meg...csak nagyon rosszul esik. És nem is olvastam be neki, végighallgattam, és próbáltam olyat kérdezni, ami nem bántja, de valamire mégis rádöbbenti. Hát, asszem sikerült, érzi hogy nem jó ez így.

De az én bajom? (nagyon önző dolog hogy nekem bajom van?) Az én bajom szóval az, hogy én most kivel beszéljem meg a bánatom, kinek sírjak, kinek mondjak el bármit is? Neki?? Neki nem elég az ő baja? És tessék itt voltam este, és nem tudtam kivel beszélni, utállom magamban tartani a dolgokat! Olyankor mindig bedilizek... most is. A kedvem az a béka segge alatt se van... és ilyenkor eltűnnek a barátok, akikkel lehet beszélni, akiksegítenek...és én annyira szeretek mindenkit, de engem ki fog szeretni? Én is akarok! Itthon csak a tökéletes gyerek jó, suliban kit érdekel, délután meg mindenkinek megvan a maga dolga... lehet hogy én én vagyok, de ... wááá belezavarodtam a dolgokba. Zúg a fejem ettől a sokmindentől!

6446. browning (válaszként erre: 6445. - Annuccia)
2009. nov. 23. 18:14

Szia!!

A legnagyobb hülyeség, amit csak el tudnék képzelni, hogy még most a szemére vesd h eddig hazudott neked. Mondd meg neki, hogy tényleg elmondhat neked mindent, nem haragszol, "bármit" tesz, csak tudj róla, hátha könnyebb lesz neki is. Esetleg még csakha a szándék felmerül akkor is szóljon!! Meg Te is neki!!! Nekem az volt nagyon szar, hogy a legjobb barátnőm mindig leb*szott ha csináltam, ha meg nem mondam meg neki h hülyeséget tettem, boldog volt. De utána meg úgyis valahogy kiderült és akkor u.olyan pipa lett mintha rögtön megmondtam volna neki. Szóval ne legyél vele számonkérő/lecsesző/kioktató!! Csak ennyit mondok! Maradj a legjobb barátja, aki mindig segít, és akihez mindig fordulhat mert biztonságot és szeretetet nyúltassz neki!:) Érted, ugye??

Ne tegyél semmi meggondolatlan baromságot, mert utána megbánod. :( Ne csúnyítsd el magad! örülj annak, ami vagy!!:) Mert millióan örülnének, ha ate helyedben lehetnének, és rengetegen imádnak mert TE TE vagy!!:)(Többek közt MI is!!:))

Most rohanok mert eltiltottak a géptől.jogosan.puszii

ma ellógtuunk haverokkal vizipipáznii:D rohadtjó csak olyan szintem cigi/füst szagom volt mikor hazaértem XDDD most fújtam be a cuccomoat dezodotrral...uhh...:D holnap is megyünk. szombaton party ha lehet.ha engednek. ójee. dögöljön a belem XD nemérdekel.élvezem az életet amíg lehet!!

6445. annuccia
2009. nov. 23. 16:42
Na lányok ez a mai nap... késsz vagyok. A barátnőm egy másik ember unszolására színt" vallott. Rengeteget hazudott nekem, az elmúlt egy évben. Állítja, kb össz egy hónap volt, amikor nem hányt, egyébként rendszeresen. 2 hete vagdosta az ereit....és azt kérte, hogy álljak mellé, és segítsek neki. Hát igen, akarok! De ő a barátnőm? Nagyon szemét dolog hogy ezt gondolom de váégig hazudta azokat azt az évet amibe barátok voltunk? DE MOST NEM HAGYHATOM OTT!!! nem is fogom. féltékeny az öccsére, mert ő mindent megkap... és az apja miatt öngyilkos akar lenni, mert akkor minden könnyebb lenne. Ugyanakkor a másik emberke miatt most valami nevelési tanácsadóhoz fgo menni....dióhéjban ennyi. Valaki segítsen, mert ezek után erősebb késztetést érzek én is a vagdosásra, és a többire.... hülye gyerek vagyok ám!
2009. nov. 22. 07:19

Jó reggelt:)

Annuci szerintem ne kérdezz rá nyíltan a lánynál pontosabban engem nagyon megijesztett amikor valaki így rákérdezett. Hanem inkább húzd "csőbe" kínáld meg mondjuk zöldségcsipszel vagy efféle és mikor visszautasítja mond neki hogy mért? hiszen ez csak 12 kcl 100 g ként. És tuti meglepődik majd hogy te is számolod meg minden és megnyílik. Persze lehet ez nem jó módszer...és browning óóóóóó az a bizonyos elsőcsók az nem semmi:P gratulálok hozzá és nagyon is jó hogy a fellegekben jársz!

na megyek munkába szijjasztok

6443. browning
2009. nov. 21. 21:31

Lappangó lepke: Dieteikusnak tanulsz?:O (az akarok lenni, ma legjobb b.nőm ki is osztott h milyen hülyeség...:D de sztem tökjóóóó)

Annuccia: Miért utálod magad?! Szeresd magadat mert irtókedves vagy!!^^ hát...említsd meg esetleg a b.nődnek h "fogytál?" és nemtom...szóval talán beszélhetnél vele, csak nehogy az legyen h egymást "noszogatjátok" csontig :s

áááá

istenem

emlékeztek még a srácra kivel év elején jártam csak "beszüntettük" a dolgot mert h 180km-re lakik...xD nah voltam pesten. és találkoztunk.és imádomés őis.és...áá életemelsőcsókja*-* ótajóégdejóvolt...:D meg meglepő^^:D

most éppen a fellegekben járok és repkedek és ááá:D <3333

6442. Pirosalma (válaszként erre: 6440. - 108f0209e1)
2009. nov. 21. 20:17

Szia, Pillangó!

Milyen vizsga? Milyen tanácsadás? Ez érdekesen hangzik:-)

6441. annuccia
2009. nov. 20. 22:29

Sziasztok!

1. utállom magamat, egyre jobban

2. sörnyen izgulok, úgyérzem semmit sem tudok, egyébként infó

3. van egy csajszi, hétvégén vele leszek. Elképesztően vékony... az anyuja mondta, nem eszi meg a szendvicset, és menzás... megkérdezte tőlem, mi volt ma a kaja, mondtam, és utána a lányát is megkérdezte, és PONT ELTALÁLTA? hogy krumpli husi! És utánna mondta, hogy nem is evett ott... 3 kilót fogyott mostanában! Tuti gáz van...a combja kb mint az én vádlim 2/3a. Tuti gáz van! Annyira aranyos! Hétvégén együtt leszünk...hagyjam a fenébe? Mondjak neki valamit? BEszéljünk vele?? Áu :(

ANnyira bunkó vagyok, hogy nem foglalkozok most veletek, de annyira tanulhatnékom van, hogy már el sem olvasom amiket írtok... de tudjatok róla, élek :D hétfőtől újra normális leszek :D

bocsi nagyon! Pusziiii <3

2009. nov. 20. 22:21

Nem tudom, nem számoltam a kalóriákat, de eleve ettem egy olyan adag ebédet ( cukkinis csirkemell) amitől vagy 2 óráig nem voltam éhes. És az már sok. De most már odafigyelek a kalóriákra is, mert kevesebbet fogytam, mint vártam...úgyh ez így nem állapot :S Meg amúgyis meg kell tanulnom csomó étel tápanyagtartalmát, mert mindjárt vizsga. Ilyenkor azért elgondolkodom, hogy én fogok tanácsot adni másoknak, hogy mit egyenek meg mennyit? :S

Írom az infóházim, de ötletem sincs miről kéne :(

Jóccakát.

6439. browning
2009. nov. 18. 19:22

Hali!

Annuccia: Miből lesz szóbelid?? Megcsinálod!;)

Nekem ma bioszból doga volt...hátöö...sokat tanultam rá, de volt amit nem tudtam :(.. Holnap töri doga, felelek irodalomból...

Lappangó lepke: Mennyi az a"több"?:) Nekem 400-500kcal közötti :s... 300-400helyett:( mindegy. Ügyi vagy, h főzöl sokat!:)) És NEM kontárkodtál bele a beszélgetésbe!!:) Jó, hogy itt vagy!;)

Nah most szaladok tanulni...:s

pusziii

2009. nov. 18. 14:33

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a kedves válaszokat. Nem is gondoltam volnA, hogy léteznek még ilyen jóindulatú emberek. (:

A lelkiállapotom javult sokat és még többet , hogy eeket elolvastam (: Viszont bűntudatom van, mert többet ettem mint kellett volna. Viszont oldalról olyan szép vékony már a hasam (:

Az a baj h a barátom beles és folyton enne, én meg folyton főzök neki finomabbnál finomabbakat. Büszke vagyok magamra, hogy ezeknél nem csábulok el. :D rEmélem mire hazamegyek albiból és hozzájutok a mérlegemhez akk nem mutat már 50 kilónál többet.

Elnézést h belekontárkodtam a beszélgetésbe.

szép napot mindenkinek!

6437. annuccia
2009. nov. 18. 13:54

Hellóka!

Nem adatom be az oltást.

Könyörgök drukkoljatok! Szombaton szóbeli és nem tudok semmit!!!! Áááááá be fogok dilizni!

2009. nov. 17. 13:19
szerintem ne oltasd be magad. Nagyon sok rosszat olvastam én is az oltásról....inkább moss nagyon kezet sok vitamin és picit egyél többet amig tombol ez a járvány persze tudom! mondani könnyű:) de nagyon drukkolok és puszilok mindenkit.
6435. lilimia (válaszként erre: 6434. - Annuccia)
2009. nov. 16. 23:19

Alig eszel, gyenge a szervezeted, szó val szerintem ne adasd be!

Olvasd el az alábbit, érdemes tudni, hogy valójában halált is okozható méreg a h1n1 elleni oltás.

"A higany egészségügyi határértéke 0,1 mikrogramm/testtömegkilogramm. A h1n1 oltásban 25 mikrogramm van, vagyis több száz kilósnak kellene lennie egy embernek ahhoz, hogy veszélytelen legyen számára. Ráadásul ezt a higanymennyiséget úgy állapították meg, hogy ennyit lehet szájon át bevinni, vagyis a higany lenyelése esetén ez az eü határérték. Oltással viszont azonnal a véráramba kerül, szóval no comment....

S hogy mi a gond a higannyal? A higanyvegyületek legmérgezőbb formái a metilhigany és az etilhigany (ez utóbbi van az oltásokban!). Jól oldódnak szerves oldószerekben, zsírban, könnyen átlépik a vér-agy gátat és a méhlepény gátját is. Elsősorban az idegrendszert mérgezik: látás- és hallászavarokat okozhatnak, szellemi leépülést, sőt, az autizmus bizonyos formái is ehhez köthetők. Ráadásul az anyatejen keresztül is továbbítódik! Vagyis: azt mondják, oltassák magukat a várandós anyukák, a szoptatós anyukák és oltassuk a gyerekeinket is. A legveszélyeztetett csoportok - nem az influenza veszélyezteti őket, hanem a védőoltás! - számára nyomják a leginkább az oltás szükségességét. "

6434. annuccia (válaszként erre: 6433. - Browning)
2009. nov. 15. 20:44

Basszus nem tudom legyen e oltás. Ráadásul a suliban? nem tudom...

hát igen, ma írt msnen, és kérdezte, megyek e vele suliba holnap, merthogy jobbal haragszom rá nagyon, és megérti ha inkább egyedül megyek. Mondam neki, hogy megyek vele (nincs kedvem gyalogolni :D) és hogy nem is az a baj, hogy haragszom, hanem csalódtam. Szarul esett nagyon, az az igazság. Azt mondta, hogy holnap megbeszéljük ezt az egésszet...de tényleg, ez már nem az első. Hogy bízzak benne???? És tényleg olya érzésem van, hogy nincs egy igaz barátom, és mindenki áruló, mindenki kikotyog mindent, senkinek se lehet semmit se mondani. TI vagytok a barátaim...akikben nem lehet csalódni, mert mindig igazak maradtok! És ezt köszönöm... a legrégebbi bnőmnek meg nem akarok beszélni ilyenekről, mert utállom amikor sajnál, és egyébként is, nem nagyon ér rá, mióta a volt barátommal ilyen jó haverok... nem zavar, felőlem járhatnak is, csak velem meg nincs annyit. Nekem csak ti maradtatok...remélem sosem hagytok cserben! <3 nagyon szeretlek titeket!!!!!!

igen, a hányás rossz...de a hétvégén annyit zabáltam, hogy hihetetlen...legalább is úgy éreztem pl tegnap is...aztán valójában nem ettem olyan nagyon sokat, csak megterhelte a pocim... tuti híztam most. Na majd holnap kezdődik a nagy fogyás!

MEgyek filmezni! :) Puszi<3

6433. browning
2009. nov. 15. 20:29

Hali!

Annuccia: beoltattak engem anyáék... Nekem 8 amúgy, mert 50-50%h lesz bajom vagy az oltástól vagy attól h nem oltottak be... A barátnőd fura...mondjuk megértem. Én is azt mondom a legjobb b.nőmnek h óóó más semmi bajom (mondjuk észreveszi h nem eszem ebédet suliban...de az már nekem tényleg sok lenne...annyi ember mellett enni!!!:s áá)A hányás ROSSZ.

Lilimia: Azért hashajtóztam mert gyakorlatilag leállt az anyagcserém! De nagyon!!:( És még be is kajáltam hozzá...De megindult, úgyhogy most jobb...Nagyon ritkán nem árt különösebben a hashajtó(tea)...

Lappangó Lepke: Pirosalmának igaza van! Am feküdj hátra éa úgy végezz különböző gyakorlatokat... Érzed majd h melyik izomcsoportokat mozgatja meg!:) De youtube-on is nézhetsz videókat! Egészen jók vannak!

Hejcegno: Érezd magad nagyon jól!:)

N. Beja: Öööö...EZ a fórum pont NEM a proana amire Te gondolsz. Ezt elnézted...Mindegy, de ezzel a hozzászólással nem segítettél sokat a világnak mondjuk...de nem hiszem, hogy visszanézel még ide...mind1.Örülj neki h nincs ilyen bajod.

Wikk: Várjuk a fotókat!;) Am a deichmann tényleg jó bolt!! Onnan van nekem is az ünneplős cipőm^^ meg most a Jello-ban néztem ki egy csizmátXd az utálom azt a boltot-a jello-t- de ez most jó csizma:D kényelmes, barnás színű, magassarkú!;)

Ahh tesómék meghozták a piros iPodomat Amerikából!!!:D <3 meg I <3 NY-os pólót is hoztak!xD naggyonkirály!:D Az iPodot karira kapom meg. Még 39nap!:D Szombaton megyünk pestre osztálykirándulás célból!;) óójjeee:D ájlávpest:D

pusssz

6432. annuccia
2009. nov. 15. 17:26
beoltatjátok magatokat?
6431. Pirosalma (válaszként erre: 6430. - 108f0209e1)
2009. nov. 15. 15:10

Szia, Pillangó!

Szerinted miért jött össze veled a barátod?

Mert szeret, kívül-belül őrülten tetszel neki, ez egészen biztos. Totál odavan érted, nem kérdés. Erről magad is meggyőződhetsz:-) (De ezt a gondolatot nem folytatom, mert nem szalonképes.)

Persze jó, ha ügyelsz arra, hogy tessél neki. Szolid smink, szépen megcsinált, mindig ápolt haj, csini kis ruci (de fontos a változatosság, amely mint tudjuk, gyönyörködtet, így jó, ha többféle ruhád van, de egyáltalán nem kell drágának lennie!), odafigyelés, törődés, a szeretet kimutatása. Szerintem ezek azok, amiktől minden (ismétlen: minden) férfi elájul.

(Na jó, van, aki a korbácsra bukik, de az más tészta.)

Mozoghatsz is, ezzel három legyet ütsz egy csapásra: egészséges leszel fizikailag, egészséges leszel lelkileg, és persze megőrzöd nőiességedet.

És ezeket, főleg a kiegyensúlyozottságot, a harmóniát a barátod is látni fogja rajtad!

Szerintem azzal, hogy fontosnak tartod, hogy szépnek lásson; hogy törődsz ezekkel, az mutatja igazán, hogy milyen klassz csaj vagy!!! Egyáltalán nem ismerlek, de ezt biztosan tudom rólad.

(Már most őrülten féltékeny vagyok a barátodra:-)

(Bármilyen olyan gyakorlat jó, amiben nem nehezedik súly a térdízületedre. Erről azonban a kezelőorvosod - vagy aki műtött - tud bővebbet és pontosabbat adni!)

2009. nov. 15. 14:44

Sziasztok. Remélem tudtok nekem segíteni. Nem rendelkezem semmilyen evési zavarral, egészségesen táplálkozom szépen le is fogytam 60 kilóról 53ra. De innen nem megy tovább. Most jöttem össze 2 hónapja a barátommal, aki egy adonisz. Az előző bnője meg valami hiperszuper alakú, gyönyörű arcú , szőke csoda. Az önbizalmam a béke feneke alatt.Jobban akarok kinézni, fogynom kell még és alak formálnom. Futni nem tudok, mert porcleválásom van mindkét térdemben. Gyorskorcsolyáztam 8 évig, azt is emiatt kellett abbahagynom. Rosszul vagyok , ha a párommal sétálok és szembe jön valami sokkal jobb nő! Milyen gyakorlatokat ajánlotok, ami nem terheli a térdet? Főként comb és fenékproblémám van. Az ételadagokat már csökkentettem.

Válaszotokat előre is köszönöm.

6429. hejcegno_
2009. nov. 15. 12:51
n.beja: Sztem akik betegek azok pontotsan tudják h mivel jár... És sztem ezzel h ieneket vágnak hozzájuk nem fognak meggyogyulni, hanem még depressziosak lesznek és szorongani fognak még inkább:S Megértőnek kéne lenni és kideriteni h miért csinálja ezt magával, mivel érdemelte ki ezt h igy sanyargassa a testét... mindennek van vmi oka és ha nem tudod az okát nem is fogod tudni megoldani... Nem szabad igy az arcukba vágni ezeket amiket leirtál :S:S
6428. hejcegno_
2009. nov. 15. 12:47

Jó reggelt :D Nemrég keltem, most hozott haza a barátom, az akiről még régebben írtam h neki akarok tetszeni és mindenki azt mondja h örülhetne h ien bnője van :S de rajta mégis mindig azt érzem h nincs megelégedve... mindennap tornázok (has+popsi+felsőtest) de ugyérzem mégsem elég... nah mind1 most nem panaszkodni jöttem :D Köszi a jó visszajelzéseket, bár sajnos most egy hétig nem tudok irni, keddtől 1hétig elutazunk, de ha vhol találok internetkávézot azért irok :)

wikk0515: Tudok egy oldalt ahol ha regisztrálsz fel tudsz magadrol tölteni képet és ki tudod probálni h mien smink állna jol, egy ien ruhához kell egy pici smink :) [link]

Jah és én szinte minden cipőmet a Deichmannban veszem és sosem csalodok és az árak is elfogadhatók ;)

6427. lilimia (válaszként erre: 6426. - Wikk0515)
2009. nov. 14. 23:37
Akkor előbb a ruhát próbáld fel, aztán keress cipőt, a biztonság kedvéért :)
6426. wikk0515 (válaszként erre: 6425. - Lilimia)
2009. nov. 14. 21:58
Köszi az ötletet,ott nem is néztem még meg:S Totál kiment a fejemből.Egyébként fekete hosszú báli ruha,fűzős felsőrésszel amiben van egy kis ezüst is:)De nem ilyen nagy abroncsos hanem egy egyszerű vonalú szolid ruha, még a szalagtűzömről maradt rám:)Töltök majd fel képet a szombatról már ha találok egy normális cipőt is hozzá és el tudok menni.Na meg fel is kéne próbálni a ruhámat mert 2év alatt elég sokat változott a testem..még a végén kiderül h a ruha sem jó:)
6425. lilimia
2009. nov. 14. 19:32

annuccia: Ne csússz még lejjebb! A késeket felejtsd el, a hánytatást pedig még most hagyd abba! Nehogy már legyűjön ez a szar!!! Erősebb vagy te ennél!

browning: Miért is hashajtózol? Szempillán rúgjalak? Ugye nem akarsz megismerkedni a legújabb cipőmmel?

wikk0515: A Humanicban találtam múltkor egy nagyon jó cipőt, sztem nézz be, ha ott még nem voltál. Milyen a ruhád?

hejcegno: Üdv! :)

Vigyázzatok magatokra lányok! puszik

6424. lilimia (válaszként erre: 6423. - N.beja)
2009. nov. 14. 19:24

Ehhez hasonló fórumhoz hasonló szörnyűségek... Tudod te miről is szól ez a topic? Visszaolvastál egyáltalán?

Pff...

6423. n.beja
2009. nov. 14. 19:05

Úristen!

Épp a mult 7en láttam egy ismeretterjesztő filmet a bulimiárol a tvben. Az volt a lényege h amerikában egy celeb Mo.on nem ismert próbálta meg kideríteni a bulimia és anorexia önpusztitó hatásait(azért meg nem hánytatta magát).De az amcsi weboldalakon sok ehhez a fórumhoz hasonló szürnyűségeket talált.

Hát én nem hittem volna h ez már nálunk is jelen van!Tiszta szomorú!Rohadt média súlykolja bele a normális alkatú lányokat abba h vmi baj van velük ha nem néznek ki úgy mint egy piszkafa.Undorííítóóóóóó!

Arról is szó volt h a gyomorsav ami a folyamatos hánytatás miatt a szájüregbejut szét marja egy idő után a fogakat a szájat.Ne csináljátok ezt!

6422. annuccia
2009. nov. 14. 15:49
Persze tudom miért hazudott..."nem akart ezzel felkavarni". Megesküdött, hogy nem hányt mostanában...erre véletlenül kicsúszott a száján netganp, hogy ő is hányt, amikor mondtam hogy fáj a torkom és orvosi lesz. véletlenül...és keden is szerdán is kérdeztem, és megesküdött, hogy nem. Lehet túlbonyolítom? Nem is olyan durva ez? De mondtam neki, nem haragszom érte, de szeretnék segíteni! És az akaszt ki ha hazudik!
6421. wikk0515
2009. nov. 14. 10:06

Ohh nálunk meg 1hét és gólyabál:)

Tegnap bejártam egész Debrecent de alig találtam vmit.A ruhám már megvan vettem táskát meg nyakláncot is de cipő sehol:/

annuccia: Hidd el sokszor van olyan h sajnos csalódni kell a barátainkban, én pár éve csalódtam az akkori legjobb barátnőmben..és azt hiszem a legdurvábbat tette amit egy barátnő megtehet.sajnos ilyen helyzet is van és közhelyes vigasz de ha nem volt ighazi barátnőd legalább ebből kiderülhet:S

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook