Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit álmodtál és mit jelent?
Dolgozatot írtam és puskáztam.
De azért álmodtam ezt mert a skacok este tételeket dolgoztak ki........
Azt álmodtam, hogy kilyukadt a sógorom napkollektora, és elfolyott belőle a glikol.
Ez mit jelent?
mostanában mindig olyanról álmodom, amiben apum, anyum és a kisöcsém valami baleset vagy valami éri.
Tegnap például egy panel lakásban láttam őket, amiben tűz volt és épp a tűzoltó kocsi darujával mentek fel értük. És a kis öcsémnek kiabáltam:S
Sziasztok!!
Néhány napja álmodtam egy érdekes dolgot:láttam 2 indián nőt a szokásos indián sátorban,de elég nagynak tűnt.Az egyik idősebb volt és vélhetőleg halott aki mellett térdelt a fiatal indián nő és megsimította az idősebbet és kicsit véres lett az ujjainak a vége,de viszont kivülről nem látszott semmilyen sérülés a halott nőn.Nem sírt senki.Csendben és némán térdelt a fiatal nő,aztán felnézett felfelé és olyan volt mintha én felülről néztem volna őket,ezek után hirtelen az arcom elé ugrott balról-jobbra egy képkeret,mint a diavetítőben és egy fehér fejforma volt benne üres arccal ,de körülötte fekete volt a keret vagy szürke és azon keresztül néztem lefelé az indián sátor felé ,a fiatal nő meg felfelé nézett.Ezek után egy hang azt mondta,hogy "most te jössz"!!Én meg jól elküldtem a melegebb éghajlatra autómatikusan!!
Már több helyen próbáltam utánanézni mit jelenthetnek,de sajna semmit nem találtam..Kíváncsian várom vajon szerintetek mi lehet a jelentése??!!Köszi,sziasztok..
Sziasztok!
Nekem már megint van egy visszatérő álmom, azt álmodom, hogy a kislányomat, aki 2 éves ellopják vagy elveszítem, és nem találom meg, ez borzasztó. Nagyon sokszor álmodom olyant, ami másnap bekövetkezik, lehet ebből kifolyólag minden lépését lesem a lányomnak, ami tudom, hogy nem jó. Igaz állapotos vagyok, és ilyenkor többet álmodunk, de jó lenne ezektől a rémálmoktól megszabadulni, mert nagyon fárasztó, ilyenkor nem is pihenek. Előre is köszi a hozzászólásokat.
a mamámról álmodtam, aki már meghalt. Ami a legfuribb, hogy az álmomban megint meghal, de a papám végez vele. Engem, meg az exem akar megölni. Kicsit morbid álom.
Bár tegnap előtt meg azt álmodtam, hogy anyám a kisöcsémet akarja megölni, de én közbe lépek és engem sebesít meg.
Mit jelenthetnek ezek?
Én nagyon ritkán álmodom,de a feleségem szinte
minden éjjel. Az előző nap történései,vagy egy film hatására,a munkahelyi gondok álomban folyta-
tódnak.Sokszor előfordul,hogy fel kell kelteni,
mert beszél álmában,ill. dobálja magát. Sajnálom,
mert nem piheni ki magát.....
Oh, köszönöm szépen!
A bölcsesség akkor rám vonatkozik?
Sziasztok!
Horgolótűt kaptam ajándékba az öt éve elhunyt nagymamámtól.Az érdekes az,hogy egyszer sem álmodtam vele ez alatt az idő alatt,pedig szerettem volna,és pont most a halála 5. évfordulóján,Vajjon mit jelenthet?Ha valaki tudja esetleg....?
Ma apusomnak köszönhetem, hogy végül sikerült felébrednem a délutáni álmomból.
Azt álmodtam negyed 3 után (3-kor ébredtem), hogy egy FEHÉR kígyó megmarta egy kisfiú kezét...vagyis megfogta és nem engedte. Kiszabadította a picit, de én kerültem a kígyó fogságába: nekem is a jobb kezem kaparintotta meg a kígyó. érdekes volt, hogy a foga nem ment a húsba, csak tartotta. Kiszabadítottam a kezem, de valahogy a kígyótól nem tudtam szabadulni így sem. Mire jött egy ismerős (többed magával, csak azokat nem láttam, csak hallottam) férfi, aki próbálta lefejteni rólam a kígyót.
Ekkor ébredtem arra, hogy valaki be akar a lakásba jönni (apusom volt).
Itt tudni kell még: egy csigapárnán aludtam, és a kezem a feltekert anyagba dugtam, így aludtam.
Állítólag ármánykodás van ellenem... Igaz lehet?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?
- Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet?