Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit álmodtál és mit jelent?
Hát köszi a választ lányok, lehet, hogy van benne valami de ez öt év után jönne ki, mert eddig semmi probléma nem volt, sőt nagyon jó a kapcsolatunk. Szóval nem értem.
Azért várok még válaszokat, kíváncsi vagyok ki mit gondol.
Hülyeségeket álmodtam össze vissza, ráadásul fel kellett kelnem mert ébresztett a telefonom, és most nem tudom, hogy mi lett azzal a kísértet kastéllyal amit álmomban vettem.
Ja, és azt sem tudom, hogy miből telt erre a nagy és félelmetes házra.
Hogy mit jelent, fogalmam sincs!
Valaki esetleg tudna segíteni?
Sziasztok! Engem nagyon érdekelne az álmom jelentése, hátha tudja valaki rá a a választ: kb 2-3 hónapja szinte hetente egyszer megálmodom ahogy a párom megcsal vagy elhagy és mindíg más szituációban, ez nagyon fel szokott zaklatni.
Vajon mi lehet ennek a jelentése?????
Sziasztok. Remélem valaki tud segíteni az álmom megfejtésében, ami már legalább 3 éve visszatérő. Szinte nincs olyan hét, hogy ne ámodnék erről:
Általában a szüleim házában a kertben vagy a szobában vagyok. Egyszer csak érzem, hogy vihar készülődik. Felnézek az égre, és látom, hogy nagy, fekete felhők közelednek iszonyatosan gyorsan. Aztán meglátom a tornádókat. Messze vannak, nagyon magasak és vékonyak, de közelednek, és rettegés fog el. Próbálok elbújni, de mire elérne hozzám a tornádó, vagy kárt tenne bármiben, mindig felébredek. Ennyi.
Mostanában már kezd nagyon idegesíteni. Emellett persze más álmaim is vannak, de közben tornádóval is álmodok szinte minden esetben.
Ma éjszaka valakinek levágtam a haját...vajon mit jelent?
Ja, és áthelyeztek a munkahelyemen máshová, de nem derült ki, hogy hová. A főnököm meg ágyban aludt a munkaidő kellős közepén!
Szeretnél férjhez menni párodhoz, de valahol legbelül idegesít, hogy ő még nem szánta rá magát.
Szerintem.
Ma reggelre a következőt álmodtam: a barátommal eljegyeztük egymást. Annyi történt hogy én fehér ruhában ami nem mennyasszonyi ruha volt ő pedig öltönyben álltun egy nagy plakát elött ami tele volt az eljegyzéshez és az esküvőhöz kapcsolatos versekkel. majd ezután olvasgattam belőle egy kicsit ő pedig egy kulcstartó karikával:) kérte meg a kezem. nem mondott semmit csak az ujjamra húzta. én mikor a kezemre néztem az nem volt ott. utánna kérdezte hogy nem hiányzik valami? én mondtam hogy de..
Ezután megöleltük egymást és én azt kérdeztem: örülsz hogy hogy jegyesek vagyunk?
Már válasz nem volt mert felébredtem..:(
Valaki esetleg tudja mi lehet ennek a jelentése?
Nem lehet könnyu Neked ? ! De , azt egyedul is kihamoztam hogy , nagyon erzekeny ember vagy !
Mit szolnal az agykontroll elvegzesehez ? Az agykontroll tecnikak között van 1-tecnika , amit ha megtanulsz es ugyessen hasznalni is tudod , kepes vagy az almaidat befolyasolni , jo iranyba terelni s, mi több a sajat es masok hasznara forditani !
Ertelek :)
De , hat van valami jelentösege ezeknek az almoknak ? Ertem alatta hogy , van amikor beteljesedik valami , vagy csak kiborulsz ezektöl az ejszakai kalandoktol ? !
Nem lehet könnyu , de valamilyen megoldas csak van , szerintem.
Hat akkor mar megszoktad , nem ?
Ha zavar megis , fordulj szakemberhez , szerintem.
A horror almok annak az eredmenyei hogy , jol bekajalsz estenkent es megterheled a pihenni vagyo gyomrodat,emesztöszerveidet ! Igy all bosszut a szervezeted azert mert ejszaka nem hagyod öt pihenni :)
Könnyu,mersekelt vacsora ,keves fuszerrel es maris kedvessebbek lesznek az almaid !
Az egész lakást pirosra festettem álmomban!
Jelentése:gondoskodás, amivel magadhoz akarsz láncolni valakit! hmm...van benne valami! :-)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?
- Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet?