Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? fórum

Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit álmodtál és mit jelent?

❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
1198. Ildi5
2009. okt. 21. 10:37

Hát köszi a választ lányok, lehet, hogy van benne valami de ez öt év után jönne ki, mert eddig semmi probléma nem volt, sőt nagyon jó a kapcsolatunk. Szóval nem értem.

Azért várok még válaszokat, kíváncsi vagyok ki mit gondol.

2009. okt. 20. 20:52
Nekem is visszatérő álmom, hogy a párom megcsal. Tiszta ideg vagyok tőle egész nap. Gepárd1962-nek igaza van. Bizalmatlanságból fakad. Ez tuti!
1196. Gepárd1962 (válaszként erre: 1193. - Ildi5)
2009. okt. 20. 19:50
Szerintem nem bízol meg benne, ha nem is tudatosan, de ott bujkál benned a kisördög...
2009. okt. 19. 16:34

Hülyeségeket álmodtam össze vissza, ráadásul fel kellett kelnem mert ébresztett a telefonom, és most nem tudom, hogy mi lett azzal a kísértet kastéllyal amit álmomban vettem.

Ja, és azt sem tudom, hogy miből telt erre a nagy és félelmetes házra.

Hogy mit jelent, fogalmam sincs!

Valaki esetleg tudna segíteni?

2009. okt. 19. 11:10
1193. Ildi5
2009. okt. 19. 11:04

Sziasztok! Engem nagyon érdekelne az álmom jelentése, hátha tudja valaki rá a a választ: kb 2-3 hónapja szinte hetente egyszer megálmodom ahogy a párom megcsal vagy elhagy és mindíg más szituációban, ez nagyon fel szokott zaklatni.

Vajon mi lehet ennek a jelentése?????

1192. csillagfürt (válaszként erre: 1191. - 6807d7b8bd)
2009. okt. 10. 18:42
Velem is előfordult már, hogy amire gondoltam vagy álmodtam róla, rövid idő múlva bekövetkezett.
1191. 6807d7b8bd (válaszként erre: 1190. - Csillagfürt)
2009. okt. 10. 18:29
Nem tudom....eddig meg nem kovetkezett be.Most lehet h hulyenek fogtok nezni...de mielott Michael Jackson meghalt(hozzateszem nem vagyok es nem is voltam rajongoja es meg csak nem is hallottam rola abban az idoszakban) elotte 3-4 hettel azt almodtam h ott voltam a hazaban,de o halott volt.Es meg anyukamnak is mondtam.A haz nagy sarga kastekyszeru volt,tenger mellett,egyedul setaltam benne es budos volt.Ra par hetre meg meghalt.Mikor meghallottam sokkent ert.Nem ertem miert almodtam meg a halalat
1190. csillagfürt (válaszként erre: 1189. - 6807d7b8bd)
2009. okt. 10. 18:24
Én a kígyóról azt hallottam, hogy ha erről álmodunk, akkor valaki belénk csíp/szóban/
2009. okt. 10. 18:22
En gyakran almodom,h dobokockakat nyelek le es probalom kikopni,de mar lent van a tokomban.Azutan felkelek es erzem a fajdalmat a torkomban.Multkor meg kigyokkal teli toban furodtem,es akarmerre leptem kigyokra tapostam..e s menekultem.
2009. okt. 10. 18:18
A nagyikámmal vendégeket vártunk.Sütöttünk-főztünk.Csak egy dolog a rossz:a nagyikám 7 éve lesz, hogy nincs velünk...Úgyhogy, a közeljövőben eső lesz!
1187. Franc22
2009. okt. 10. 18:01
azt hogy autókat tuningolok fel egy csapattal
1186. annett
2009. okt. 4. 22:41

Sziasztok. Remélem valaki tud segíteni az álmom megfejtésében, ami már legalább 3 éve visszatérő. Szinte nincs olyan hét, hogy ne ámodnék erről:

Általában a szüleim házában a kertben vagy a szobában vagyok. Egyszer csak érzem, hogy vihar készülődik. Felnézek az égre, és látom, hogy nagy, fekete felhők közelednek iszonyatosan gyorsan. Aztán meglátom a tornádókat. Messze vannak, nagyon magasak és vékonyak, de közelednek, és rettegés fog el. Próbálok elbújni, de mire elérne hozzám a tornádó, vagy kárt tenne bármiben, mindig felébredek. Ennyi.

Mostanában már kezd nagyon idegesíteni. Emellett persze más álmaim is vannak, de közben tornádóval is álmodok szinte minden esetben.

2009. okt. 3. 08:50
Ma azt álmodtam,hogy anyukám újból terhes lett és nagyon kiborultam. Nem tudja valaki hogy mit jelent? nem találom sehol.:(
2009. szept. 27. 13:49
bicikliztem--10 éve nem ültem rá!mindjárt meg is nézem mit jelent! :)
1183. Franc22
2009. szept. 27. 13:48
már nem emlékszem
2009. szept. 20. 09:31

Ma éjszaka valakinek levágtam a haját...vajon mit jelent?

Ja, és áthelyeztek a munkahelyemen máshová, de nem derült ki, hogy hová. A főnököm meg ágyban aludt a munkaidő kellős közepén!

2009. szept. 20. 09:25

Szeretnél férjhez menni párodhoz, de valahol legbelül idegesít, hogy ő még nem szánta rá magát.

Szerintem.

2009. szept. 20. 09:22

Ma reggelre a következőt álmodtam: a barátommal eljegyeztük egymást. Annyi történt hogy én fehér ruhában ami nem mennyasszonyi ruha volt ő pedig öltönyben álltun egy nagy plakát elött ami tele volt az eljegyzéshez és az esküvőhöz kapcsolatos versekkel. majd ezután olvasgattam belőle egy kicsit ő pedig egy kulcstartó karikával:) kérte meg a kezem. nem mondott semmit csak az ujjamra húzta. én mikor a kezemre néztem az nem volt ott. utánna kérdezte hogy nem hiányzik valami? én mondtam hogy de..

Ezután megöleltük egymást és én azt kérdeztem: örülsz hogy hogy jegyesek vagyunk?

Már válasz nem volt mert felébredtem..:(

Valaki esetleg tudja mi lehet ennek a jelentése?

1179. 274c9996b8 (válaszként erre: 1178. - Bd37ba754f)
2009. szept. 3. 19:56
Az agykontroll az egyik leghiressebb tanitas,tanfolyan Magyarorszagon :) Domjan Laszlo a legjobb oktato ! Kersd a netten , van sok oldaluk.
2009. szept. 3. 19:44
nem hangzik roszul de sajnos gőzöm sincs mi az
1177. 274c9996b8 (válaszként erre: 1175. - Bd37ba754f)
2009. szept. 3. 14:51

Nem lehet könnyu Neked ? ! De , azt egyedul is kihamoztam hogy , nagyon erzekeny ember vagy !

Mit szolnal az agykontroll elvegzesehez ? Az agykontroll tecnikak között van 1-tecnika , amit ha megtanulsz es ugyessen hasznalni is tudod , kepes vagy az almaidat befolyasolni , jo iranyba terelni s, mi több a sajat es masok hasznara forditani !

2009. szept. 3. 12:52
A nagymamámat láttam 4 éve álmomba sírt és a mellét fogta.Aznap délben sikerült telefonon elérnem kérdeztem jól van azt mondta nem igazán elesett és a mellét beverte nagyon csupa kékfoltos lett amikor felkeltem már tudtam hogy balesete lett
2009. szept. 3. 12:49
volt ami beteljesedett pl azt álmodtam hogy egy hatalmas csattanás melett a bátyám arca jelent meg és csupa vér volt felriadtam és hajnali öt volt 7 órakor a bátyám fejét poénos balesetből betörték azt mondta akkorát csattant hogy mindenki megilyedt és az egész arca vér volt.A kolegája egy kalapácsal szórakozott mintha meg akarta volna dobni de kicsuszott a kezéből és pont fejen találta.Vagy kicsi koromba volt egy hónapokig visszatérő álom:áltam a teraszunk alatt és 7 farkas megtámadott én belekapaszkodtam a korlátba és segítségért kiáltottam apum megjelent a teraszon és mondta hogy most már ideje lefeküdnöm,nem látta hogy én meg a farkasokkal küzdök.Ahogy teltek a hónapok a farkasok fogytak végül egy sovány nőstényfarkas maradt és sehogy se tudtam legyőzni csak harcoltunk kegyetlenül.Egy nap bejött hozánk egy cigányasszony kunyerálni én mondtam hogy menjen el nem adok semmit 6-7 éves lehettem amikor elindult ki a kapun megált és azt mondta semmit sem kér de segíteni szeretne és elmondta hogy van egy rosz álmom és hét évig nagyon nehéz időszakom lesz hét év után egy közeli nővel erős nehéz csatám lesz és csak rajtam függ hogy ki kerül ki győztesen belőlle.Röhögtem rajta.Hét évig pokol volt az életem és 13-14 évesen anyámék elváltak(anyámmal azóta sem tartom a kapcsolatot )és abban az évben sokat harcoltunk mi ketten de én győztem és amikor végleg megszabadultunk tőlle eszembe jutott az álmom és a cigányasszony.Mai napig nem tudom honnan tudta mit álmodtam sose hittem bennük de minden amit mondott beteljesült.
1174. 274c9996b8 (válaszként erre: 1173. - Bd37ba754f)
2009. szept. 3. 12:37

Ertelek :)

De , hat van valami jelentösege ezeknek az almoknak ? Ertem alatta hogy , van amikor beteljesedik valami , vagy csak kiborulsz ezektöl az ejszakai kalandoktol ? !

Nem lehet könnyu , de valamilyen megoldas csak van , szerintem.

2009. szept. 3. 12:30
megszoktam én csak a férjem nem hogy néha beleverek mindenbe:D azért rémisztő is mert elég intenzív pl mikor levágják a lábaimat én meg csuszok a kezeimmel a földön ...na ezért nem nézek semmilyen erőszakos vagy horror filmet akkor mindig viszaálmodom és én vagyok a szenvedő alanyaz a baj hogy a szakemberalgat tanácsot ad esetleg azt mondja hogy kezelhetetlen ügyfél vagyok a multamra tekintettel:D
1172. 274c9996b8 (válaszként erre: 1171. - Bd37ba754f)
2009. szept. 3. 12:08

Hat akkor mar megszoktad , nem ?

Ha zavar megis , fordulj szakemberhez , szerintem.

2009. szept. 3. 12:05
Solyom nem talált:D sose vacsorázok vagy legalább is max könnyü salátát a rémálmaim 5 éves korom óta kisérnek van amikor hónapokig semmi és van amikor hetente 2-3 szor is előjönnek
1170. 274c9996b8 (válaszként erre: 1168. - Bd37ba754f)
2009. szept. 3. 12:02

A horror almok annak az eredmenyei hogy , jol bekajalsz estenkent es megterheled a pihenni vagyo gyomrodat,emesztöszerveidet ! Igy all bosszut a szervezeted azert mert ejszaka nem hagyod öt pihenni :)

Könnyu,mersekelt vacsora ,keves fuszerrel es maris kedvessebbek lesznek az almaid !

2009. szept. 3. 07:57

Az egész lakást pirosra festettem álmomban!

Jelentése:gondoskodás, amivel magadhoz akarsz láncolni valakit! hmm...van benne valami! :-)

❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook