Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? (beszélgetés)
Én multkor azt álmodtam, hogy egy ismerősömet ugy megbántottam, hogy sirt. mellesleg, ez az ismerősöm egy pasi, aki szerelmes belém, de én rosszul vagyok még a hangjától is....
Én azt álmodtam, hogy 3 kisbabám született :O
Olyan furcsa volt, alig bírtam visszaaludni.
Azt álmodtam, hogy úsznom kellett egy hatalmas tóban, és ahogy távolodtam a parttól, a tó egyre koszosabbá vált, a végén már sártengerben úsztam, majdnem megfulladtam!
ez mit jelenthet???
Álmomban az egyik legjobb barátnőmmel voltam, futottunk valahol, és nagyon féltünk, egy magasabb helyen álltunk meg de nem tudom mi lehetett az, talán egy kikötő. Tenger volt előttünk, megálltunk és a tengeren egy óriási emeletes hajó jött ami tele volt emberekkel és lángolt, az emberek a vízbe ugráltak. Nagyon szörnyű álom volt, de olyan tisztán emlékszem arra a hajóra és a félelemre hogy nem hagy nyugodni... Mit jelenthet?
álmomban én és a párom rotveileré(kutya) változtunk. Ismeretlenként is egymásra találtunk és a szerelem hatására emberekké alakultunk vissza! Sajnos felriadtam, így nem tudtam mi lett a vége!:(
Rengetegszer álmodom egy volt kollégámmal, aki már meghalt... Az éjjel is vele álmodtam, valahova utaztunk volna. Meg a feleségével és a "kisbabájukkal" (nagy gyerekei voltak egyébként). És mindenáron szét akartam szedni egy fénymásolót:)))
Édesanyámmal álmodtam, -sajnos már nem él - azt mondják esőt jelent.
Szia! A skorpió egy veszélyes ellenséget jelent. Ha legyőzöd, akkor egy új élet lehetőségét jelenti.
Az álmoskönyv szerint.
éN egy nagy skórpióval álmodtam. Fáltem tőle. Ez mit jelenthet?
tegnap tortákról álmodtam!! Nem megettem őket, hanem elkészítettem és eladtam!
Nagyon kopott, egyszerűen díszített, régi kőfejfán láttam a nevem és a születési dátumom. A halál időpontja nem volt belevésve. Teljesen nyugodtan nézegettem. :) Sokáig élek?:)
Apukám egyik volt tanítványával találkoztam véletlenül egy szállodában, és titokban szerettük egymást. (Mellesleg: mindketten házasok vagyunk, és én sosem éreztem iránta semmit..)
párom megkérte a kezemet álmomban. Nagyon sajátos és furi módon!
Elég vacak álmom volt az éjszaka. kb. 5 centis tücskök voltak a szobában, de rengeteg, majd rám is ugrott 1-1.
Az ablakból nagy vihart néztem és féltem tőle. Nem tudom ez mit jelenthet, de kíváncsi lennék rá.
én 3vadálattal álmodtam, akikkel nagyon jó volt a viszonyuk. Megállapítani nem tudtam milyenek, de azt tudom, hogy nagyok voltak és világos szőrük volt. Ők voltak az én védelmezőim!
Nemrég kifejezetten álmodni akartam, és álmodtam is. A régi lakásunkban kezdődött. A WCn ülök (3m2es helyiség), az ajtó csukva van. Kimegyek, az előszobában szembetalálkozom anyámmal, aki közli velem, hogy a tesóm(5 évvel fiatalabb) osztálytársa meghívott a születésnapi bulijára, ami este 9től éjfélig tart. Utána bementem balra a nagyszobába, ránéztem az faliórára és 3/4 9et mutatott. Utána már csak arra emlékszem, hogy az autónkban ülök (jobbhátsó ülés, ahol szoktam).Este van, egyenes sima úton nem túl gyorsan halad az autó. Balra nézek ki az ablakon, és fákat (csak a törzsüket) látok sűrűn, egymástól ugyanolyan távol. Nem láttam ki vezetett. Ennyire emlékszem. Fura álom volt, nemis kicsit...De legalább kipihentem magam:)
Én nagyon rosszat álmodtam, a páromat szét akarta marcangolni egy kutya, de szerencsére felébredtem. Szerintem túlságosan féltem, ezt jelentheti.
"a legtöbb alom alltalaban nem jelent semmit "
Minden ember életében vannak jósló álmok...
Szia ! Szeretném megtudni, ha olyan emberrel álmodok, aki már meghalt, de most álmomban élt, az mit jelent.
Mint irtam elözöleg a legtöbb alom alltalaban nem jelent semmit ! Viszont vannak emberek akik megalmodjak a valos törteneseket,figyelmezteteseket kapnak elöre mind a maguk ,mind embertarsaik szamara.Masszoval halallal almodni van akinek a valosag elörejelzese ! Masnak a teleivott,teleevett gyomor ilyen almokkal bosszulja meg hogy , nem hadjak ejjel pihenni.
Valóban sok dologtól függ, hogy mit is jelentenek álmaink. És persze vannak tényleg kivételes esetek, de halállal álmodni a valóságban nem jelent halált.
Minden attol fugg ki almodja ? Vannak emberek akik megalmodjak gyerekkoruk ota a valosagot elöre ! Van aki össze-vissza almodik es nincs jelentösege , ez all a legtöbb emberre.
Köszönöm ..megnyugtattál ..
Pedig az álombéli halál sosem jelent halált.
Borzalmasat ..ilyent soha nem álmodtam még ...jött az öcsém..hogy a bátyám meghalt pénteken .Nem is akarom tudni mit jelent ..csak bizom benne ..nem lesz több ilyen rémálmom ..
Sziasztok! Hobbi szinten foglalkozom álomfejtéssel, szóval ha gondoljátok megfejtem az álmaitok, ha részletesen (a legapróbb részletig) leírjátok nekem!
Volt egy furi álmom az éjjel.Van egy pasi aki nagyon tetszik.Álmomban is mint az életben levegőnek nézett,de titokban belém volt esve.Mindenáron megakartam szerezni.Aztán álmomban elvágta az ujjait és akkor álmomban azt gondoltam,most megvagy.Én etettem,én vetkőztettem.Durva álom volt.
Ha olvassa valaki meg ezt a forumot akkor kikernem velemenyeteket a kovetkezo alomrol: Mult ejjel a kollegammal szexeltunk egy irodahaz liftjeben mikozben a lift elindult a foldszintrol a minusz 10re (nem felfele) es kozben emberek szaltak ki be. Mi meg vadul egymasnak estunk, de nem vetkoztunk le csak ugy ruhastul es nem is volt aktus csak vad csokolozas meg ujjazas. Aztan o kiszallt a liftbol - szokasahoz hiven ehes volt. En mar regota parkapcsolatban elek es szeretem a paromat. Ketsegtelen hogy ez a kollegam ez egyetlen jo pasi most korulottem, de soha nem gondoltam ra ugy.
Mit gondoltok? Valahogy megis ilyen hatassal van ram? Egyaltalan jelent-e ez valamit vagy csak egy hulye alom?
További ajánlott fórumok: