Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit álmodtál és mit jelent?
Sziasztok! Pár nappal ezelőtt azt álmodtam, hogy az alhasam bal oldalán meglőttek. Tegnap pedig született egy kislányom, és fogtam is, meg beszélt is, aranyos volt!
Szóval a kérdés arra irányul, hogy ugye esetleg nem valami betegséggel kapcsolatos. Vagy? Légyszives válaszoljatok! Előre is köszönöm
Az anyukámmal ültünk az ágyon és beszélgettünk...
Olyan jó volt!!!!!!!!!hm.......
Sziasztok! Nekem majdnem mindíg hasonló álmom van. Vagy én üldözök valakit vagy engem üldöznek.
Az egyik az volt, hogy unokatesóméktól elindultam haza gyalog- mert 1 utcával feljebb lakik - és ahogy kiléptem a kapun megláttam 1-2 katonás egyént akik jöttek utánnam. Az ut szélén le volt fektetve egy kút szerű dolog ami rövid volt és azon szaladtam át, de a katonák jöttek utánnam. Utközben beszaladtam barátnőmhöz, h jöjjön velem, mert nem merek egyedül haza menni /ami 4 ház/. Így együtt kiosontunk barátnőmétől és hazáig szaladtunk. A lakásban lévő összes kést és villlát. Bementünk a wc-be csináltunk oda magunknak egy kis emelvényt, h kilássunk. A szomszédom kertje hemzsegett a katonáktól és mi kiszedtük a szunyoghálót, hogy könnyebben eltaláljuk őket. És a wc ablakból dobáltuk a késeket a katonákra. És ahány "katonát" megöltünk mindíg a duplája jelent meg a szomszéd kertjében. És itt szakadt meg mert szólt az ébresztő....
nem álmodtam semmit már 2napja:(
Pedig mindig szoktam álmodni
Sziasztok! Segítségeteket kérném! Azt álmodtam kiesett az egyik első fogam. Ismerem a jelentését, atyád fia meghal, veszteség a családban stb. Tehát a leges legrosszabb dolgok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy ez bejön e minden esetben, tehát volt e olyan aki esetleg ilyesmit álmodott, ám mégsem történt semmi! Vagy akinek esetleg bejött...
Köszönöm előre is!
köszönöm szépen!
végül is én is megnéztem egy álmos könyvben, de nem tudom hogy mennyire hiteles.
ott is pozitiv változást ír. kiváncsi leszek, mert nagyon ránk férne!
van itt valaki aki megfejti az álmokat, vagy csak mindenki leírja hogy mit álmodott?
én nagyonkíváncsi lennék, mit jelent halott emberről álomdni?
anyósom is elég sokat álmodik az apósáról és a párom is most egy szörnyűt álmodott a meghalt papájáról.
Nekem 2 nappal ezelőtt egy furcsa álmom volt:
összevarrták a számat, hogy ne egyek. Egyik kolléganőm tűzoltó férje segített a "varratokat" a számból kiszedni.
Sziasztok!
Segítsen valaki!
Minden éjjel pontosan ugyanazt álmodom, minden áldott éjjel... egy félhomályos táncteremben táncolok valakivel, selyemruhában, magassarkúban... keringőzünk...
Anyu szerint ez azt jelenti, hogy valaki meg fog halni a családban, de az álmoskönyv nem ezt írta, viszont annak sincs semmi értelme... kérlek segítsetek!
Sziasztok!
Gyermekkorom óta van egy visszatérő álmom, így sajnos több reggel is úgy kelek fel, mintha nem aludtam volna egy percet sem.
Egy liftben vagyok, amelynek vagy a két oldala nincsen meg, csak az eleje , hátulja, vagy éppen fordítva, a két oldala van csak meg és kapaszkodm mert megyrk felfelé himbálózva. Hol megáll a lift, hol zuhan.
A legrosszabb ha megy felfelé, már látom a "plafont", nem akar megállni a lift, és összenyom egy kicsit de a végén megáll, alig tudok a szűk helyen kiszállni.
Íme,ez lenne a rémálom, a hideg is kiráz, ha erre visszagondolok!
Mit jelenthet ez?????
Előre is köszönöm a válaszodat!!!!
Sziasztok!
Mostanában a férjem többször azt álmodja, hogy meghalok valamilyen betegségben, és felriad erre éjszaka, az okok általában válotóak, most éjjel épp valami enzimem hiányzott a véremből..... :S
Mitől lehet ez Nála, mert szergény elég zaklatott emiatt???!!!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?
- Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet?