Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit álmodtál és mit jelent?
Van egy srác, akin nem tudok kiigazodni, hogy mit akar, én nem szeretnék komolyat. Félek az érzelmektől. Ma azt álmodtam, hogy közölte velem, hogy vagy összejövünk komolyan, vagy többet nem látom...
Hmm... Érdekes egy álom volt..
párommal össze házasodtunk szük családi körbe. Minden olyan gyorsan történt
az érdekes az, hogy elötte való este meg azt álmodtam, hogy kidobott
Erre nemigazán tudom a választ.
Én például egész nyáron vízzel, meg folyóval álmodtam, ami az életutat szimbolizálja az álmoskönyv szerint. Mivel most érettségiztem és egyben felvételiztem is így érthető volt hogy miért épp ezt álmodom, de lehet ha kideríted az okát akkor neked is elmúlik.
Csak ezt találtam:
Mezítláb
. Így jó játszani, így kell vezekelni. Óvatosan haladjon, mert egy gyermekkori emlék nehezíti útját.
Sosem szoktam rosszat álmodni, de tegnap nagyon kész voltam. Azt álmodtam hogy álmodok és egy halott kislány szelleme áll az ágyamnál és hol megjelenik hol eltünik és mindig felriadtam, mármint az álmomon belül. Nemtudom mennyire értehtő... de nemtudtam hogy mi a valóság és mi a képzeletem. Aztán hajnal 2körül csak felkeltem és magamhoz tértem. Nemtudom hogy ez mit jelenthet, pedig utána olvastam(eredménytelenül)
Ráadásul kinyitottam az erkélyajtót lefekvés előtt és nagyon hideg lett hajnalra. Álmomban lengedezett a függönyöm, mikor felkeltem akkor is ugyanúgy...Mindenesetre félelmetes volt.
Én az egyik ismerősöm barátnője voltam álmomban.Teljesen oda voltam érte.(1000 éve nem láttam és 56 éves)
Érdekes volt.
Azt, hogy dinoszaurusz szaladgált az utcán. Én elbújtam, de a párom szolgálatban volt és az utcán kellett lennie. Borzasztóan féltettem, sírtam is..........
Reggelre bemerevedett a nyakam, még most is alig birok jobbra nézni és csomó is van benne.
Azt álmodtam, hogy találtam az utcán egy kölyök orosz agarat :D
Jó is lenne...
S.O.S
Én álmodtam ma délután érdekeset, szeretném megtudni mit jelent!!!!
Sziasztok, lenne egy kissé összetett álmom, nem tudom miért, de kicsit nyugtalanít:
Kb. 1 hónapja azt álmodtam, hogy a házunk teraszáról valakit elrabolnak, de nyom nélkül. Láttam ahogy elhúzzák(valami damilos kötélpályán), de mikor lementem a kertbe, nem láttam, hogy hova tűnt(nem vitték ki a kertből, stb...) Aztán keresgéltem egy darabig, de semmire se jutottam. Aztán tegnap azt álmodtam, hogy a két nagynénémmel együtt újra elrabolták azt a férfit, és ugyanúgy kerestem, hogy hova tűnt,és észrevettem, hogy a plafonon volt valami damil hálózat, viszon itt az álmomban eszembejutott az, hogy a multkor is ezt álmodtam! Amikor felkiáltottam, hogy "megvan", hirtelen mögöttem előbukkant 4 v. 3 ember (egy nő, és 2-3férfi), akik elrabolták azt a férfit(mind a 2 álomban ugyan az a férfi volt), és mellette volt az eltűnt férfi is. Aztán leültettek minket a rokonaimmal együtt, és bejött egy ember az utcáról, (de csak én vettem észre) és őt kértem, hogy hívja a zsarukat. Ő bólintott, és amikor már lassan hallottam a zsarukat, elmentünk máshova, asszem egy metrón vagy villamoson voltunk. Ott én hívtam fel a zsarukat telefonnal(közben sikerült eloldoznom a kötelet a kezemről, de nem törődtek ezzel az emberrablók), de leszálltunk a gépről, és valamiféle telepre vittek minket. Ott újra megkötöztek, és aki megkötözött gúnyolódott velem, mire én belerúgtam, de ő mit sem törődött velem(pedig nagy darab volt). Aztán követni kelllett a főnököt, és bevitt valami gyárba. Ott az elrabolt férfit megölték(valami gépbe dobták), majd jöttek felénk, hogy majd minket is megölnek. (furcsa módon, nem éreztem félelmet, inkább mintha lett volna bennem egy késztetés, hogy szétverjem őket) De felébredtem. Valaki meg tudná mondani, hogy mi volt ez, kicsit nyugtalanít!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Mit jelenthet ez a kijelentés egy férfitól?
- Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet?