Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? fórum

Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit álmodtál és mit jelent?

❮❮ ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... ❯❯
2009. szept. 3. 07:52
Egy olyan helyen voltam amit régen nagyon szerettem de sajnos meg is gyülöltem és ott az egyik fiu unokatesóm az erdő közepén egy kis házban sirt és elég fura volt a tekintete amikor bementünk a gyerekeinkel és a férjemmel hozzá hogy meglátogassuk nagyon rosz érzés fogott el beszélgettünk mondta hogy várja a feleségét és a gyerekeit elmentema konyhába hogy kávét főzzek és a föld tele volt emberi csintokkal kitámojogtam és szóltam a férjemnek hogy indulnunk kéne mert késő van mire a rokon elővett egy fünyírót és hadonászni kezdett vele és azt mondogatta hogy vágni,kinyirni.Sürgetni kezdtem a családot a gyerekeket beraktam a kocsiba mire a férjem el kezdett borotválkozni mondta nem érti mi bajom van ne siessünk kicsitt részeg a rokon de más baj nincs.Mire nagy nehezen elindultunk és elhagytuk a házat jöttek a rokon gyerekei(elvileg 2 kicsije van 15 éve nem találkoztam vele)3 kisgyerek és sírtak hogy nem akarják látni az apjukat én meg mondtam hogy elviszük csak ne menjenek oda késő este van sírtam és könyörögtem de megjelent az anyjuk és azt mondta az apának joga van látni a gyerekeit és mentek tovább a fák között a házhoz és én nem tudtam megálítani csak sírtam mert tudtam hogy megöli őket a fünyíróval.Erre ébredtem fel.Na ezt fejtse meg valaki...mindig ilyen horror álmaim vannak.
2009. szept. 3. 07:42
Én azt álmodtam,h rákos vagyok és kemoterápiára kell járnom.
1166. Franc22
2009. szept. 2. 08:15
semmit, két napja csak homály van
1165. Szasz23X
2009. aug. 31. 12:54

Van egy srác, akin nem tudok kiigazodni, hogy mit akar, én nem szeretnék komolyat. Félek az érzelmektől. Ma azt álmodtam, hogy közölte velem, hogy vagy összejövünk komolyan, vagy többet nem látom...

Hmm... Érdekes egy álom volt..

1164. Franc22
2009. aug. 31. 11:21

párommal össze házasodtunk szük családi körbe. Minden olyan gyorsan történt

az érdekes az, hogy elötte való este meg azt álmodtam, hogy kidobott

1163. f5ccdbc2bc (válaszként erre: 1162. - Brigittus)
2009. aug. 29. 22:49

Erre nemigazán tudom a választ.

Én például egész nyáron vízzel, meg folyóval álmodtam, ami az életutat szimbolizálja az álmoskönyv szerint. Mivel most érettségiztem és egyben felvételiztem is így érthető volt hogy miért épp ezt álmodom, de lehet ha kideríted az okát akkor neked is elmúlik.

1162. brigittus (válaszként erre: 1161. - F5ccdbc2bc)
2009. aug. 29. 14:45
Köszi. S akkor ezek szerint lehet, hogy egy gyerekkori emlékem miatt térne vissza?! Bár fogalmam sincs, hogy mi lehet az, de ha tudnám, s most értelmezném azt az emléket, vajon elmúlnának ezek az álmok?
1161. f5ccdbc2bc (válaszként erre: 1156. - Brigittus)
2009. aug. 28. 23:18

Csak ezt találtam:

Mezítláb

. Így jó játszani, így kell vezekelni. Óvatosan haladjon, mert egy gyermekkori emlék nehezíti útját.

2009. aug. 28. 23:11

Sosem szoktam rosszat álmodni, de tegnap nagyon kész voltam. Azt álmodtam hogy álmodok és egy halott kislány szelleme áll az ágyamnál és hol megjelenik hol eltünik és mindig felriadtam, mármint az álmomon belül. Nemtudom mennyire értehtő... de nemtudtam hogy mi a valóság és mi a képzeletem. Aztán hajnal 2körül csak felkeltem és magamhoz tértem. Nemtudom hogy ez mit jelenthet, pedig utána olvastam(eredménytelenül)

Ráadásul kinyitottam az erkélyajtót lefekvés előtt és nagyon hideg lett hajnalra. Álmomban lengedezett a függönyöm, mikor felkeltem akkor is ugyanúgy...Mindenesetre félelmetes volt.

1159. reni79
2009. aug. 28. 10:45

Én az egyik ismerősöm barátnője voltam álmomban.Teljesen oda voltam érte.(1000 éve nem láttam és 56 éves)

Érdekes volt.

2009. aug. 28. 10:43
Én azt álmodtam,h öngyilkos leszek. Gyógyszert veszek be sokat. Ez mit jelenthet?
1157. tyke1
2009. aug. 24. 12:26

Azt, hogy dinoszaurusz szaladgált az utcán. Én elbújtam, de a párom szolgálatban volt és az utcán kellett lennie. Borzasztóan féltettem, sírtam is..........

Reggelre bemerevedett a nyakam, még most is alig birok jobbra nézni és csomó is van benne.

1156. brigittus
2009. aug. 24. 12:04
Tudna-e nekem segíteni valaki megfejteni egyik álmom, amely valójában visszatérő. Nem egyszer álmodtam azt, hogy megyek valahova és egyszer csak azt veszem észre, hogy mezítláb vagyok, se cipő, se zokni, se semmi. A hely (utca, erdő stb), az idő (nappal, este, télen, nyáron) és a társaság (egyedül, baráttal, csoporttal) változó. De az az egy momuntum, hogy mezítláb vagyok, és nem is tudok felvenni semmit, az ugyanaz, s mikor ezt észre veszem, akkor mindig meglepődök, s mikor nincs semmi amit felvehetnék kétségbe esek. S nem emlékszem az álmok elejére, s végére, csak erre a néhány képre.
1155. Franc22
2009. aug. 17. 08:35
nem álmodtam semmit
1154. Robi-Tina
2009. aug. 15. 19:38
Azt álmodtam, hogy a Győzikével meg a családjával kellett laknom, egy szőlőhegyen vett házban, ami egyébként egy sátor volt! Jó értelmetlen!
1153. morkika
2009. aug. 14. 18:01

Azt álmodtam, hogy találtam az utcán egy kölyök orosz agarat :D

Jó is lenne...

2009. aug. 14. 17:25

S.O.S

Én álmodtam ma délután érdekeset, szeretném megtudni mit jelent!!!!

1151. Rozália
2009. aug. 9. 06:00
Azt álmodtam, hogy meghalt Károly, a angol trónörökös.... Benne volt az újságban:))
1150. Franc22
2009. aug. 5. 10:11
semmit
1149. Rozália
2009. aug. 4. 06:13
Valaki, aki már meghalt, is szerepelt az álmomban és tessék: esik az eső:))
1148. Franc22
2009. aug. 3. 09:08
új tálalót vettünk és a főző fülkémet rendeztem át
2009. júl. 25. 09:00
én azt álmodtad hogy állok egy zárt ajtó elött amit nem lehet kinyitni pedig volt egy szerelő is mellettem egy idő után az ajtó kinyílt és atuloldalán eegy angyal volt aki átvezetett rajta egy hatalmas labirintusba ami tele volt halott ujszülöttekkel. nem tudom hogy ébredtem fel csak arra emlékszek hogy valaki ráz azt amikor kitisztulta látásom hugimat láttam és iszonyatosan ijedt arcot vágott .szörnyü rémálom volt ezek után nem is tudtam aludni inkább tévéztem .ha tud valaki segíteni szivesen fogadom .köszi.
2009. júl. 25. 08:37
Én álmomban meghaltam:(
1145. Franc22
2009. júl. 20. 08:53
egy jó szex után nem álmodtam semmit. Úgy aludtam, mint akit leütöttek
1144. 274c9996b8 (válaszként erre: 1143. - Schmetterling89)
2009. júl. 19. 15:34
Szerintem megadtad a valaszt Te magad ! Ne agodalmaskodj , mert amitöl fel az ember , az megtörtenhet !
2009. júl. 19. 15:17
Én már negyedszer álmodom, hogy a párom megcsal, és általában a szemem előtt. Állandóan sírok emiatt álmomba, először bocsánatot akar kérni, sőt valamikor ő van fennakadva azon, hogy mit fújom fel az ügyet, ez nem jelent semmit, aztán már nem érdekli az egész és él vígan az új barátnőjével. Imádjuk pedig egymást, egyikünk se ad a másiknak szikrányi okot se a féltékenységre és én is megbízom benne 100%-ig, tudom hogy sose tenne ilyet a valóságban,mégis nagyon bánt hogy ilyeneket álmodok, elrontja az egész napomat az érzés amit okoz. :-(. Mit jelenthet ez? Mitől vannak ezek az álmok? Talán mert nagyon szeretem és félek hogy elveszíthetem és ez vetül ki ilyen formában? Vagy mért? Ha valaki tud segíteni, kérem írjon!
1142. Franc22
2009. júl. 19. 08:36
most meg egy régi osztálytársammal/exem húgával álmodtam. Együtt nyaraltunk vagy nem tudom, de azt biztos, hogy valamiért egy házban laktunk
1141. Franc22
2009. júl. 18. 06:47
én nem tam mé de a főnököm fiával és nagyon intim viszony volt köztünk, és romantika( ő: 32, én: 24)
2009. júl. 16. 11:43
nem először fura álom, de semmi rossz érzés....terhes voltam ex szerelmemtől, boldogan büszkén, szépségesen viselve az állapotom..no, valakinek ötlete?
1139. Lolkago
2009. júl. 12. 12:50

Sziasztok, lenne egy kissé összetett álmom, nem tudom miért, de kicsit nyugtalanít:

Kb. 1 hónapja azt álmodtam, hogy a házunk teraszáról valakit elrabolnak, de nyom nélkül. Láttam ahogy elhúzzák(valami damilos kötélpályán), de mikor lementem a kertbe, nem láttam, hogy hova tűnt(nem vitték ki a kertből, stb...) Aztán keresgéltem egy darabig, de semmire se jutottam. Aztán tegnap azt álmodtam, hogy a két nagynénémmel együtt újra elrabolták azt a férfit, és ugyanúgy kerestem, hogy hova tűnt,és észrevettem, hogy a plafonon volt valami damil hálózat, viszon itt az álmomban eszembejutott az, hogy a multkor is ezt álmodtam! Amikor felkiáltottam, hogy "megvan", hirtelen mögöttem előbukkant 4 v. 3 ember (egy nő, és 2-3férfi), akik elrabolták azt a férfit(mind a 2 álomban ugyan az a férfi volt), és mellette volt az eltűnt férfi is. Aztán leültettek minket a rokonaimmal együtt, és bejött egy ember az utcáról, (de csak én vettem észre) és őt kértem, hogy hívja a zsarukat. Ő bólintott, és amikor már lassan hallottam a zsarukat, elmentünk máshova, asszem egy metrón vagy villamoson voltunk. Ott én hívtam fel a zsarukat telefonnal(közben sikerült eloldoznom a kötelet a kezemről, de nem törődtek ezzel az emberrablók), de leszálltunk a gépről, és valamiféle telepre vittek minket. Ott újra megkötöztek, és aki megkötözött gúnyolódott velem, mire én belerúgtam, de ő mit sem törődött velem(pedig nagy darab volt). Aztán követni kelllett a főnököt, és bevitt valami gyárba. Ott az elrabolt férfit megölték(valami gépbe dobták), majd jöttek felénk, hogy majd minket is megölnek. (furcsa módon, nem éreztem félelmet, inkább mintha lett volna bennem egy késztetés, hogy szétverjem őket) De felébredtem. Valaki meg tudná mondani, hogy mi volt ez, kicsit nyugtalanít!

❮❮ ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook