Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Állandó hüvelygyulladás fórum

Állandó hüvelygyulladás (beszélgetés)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
460. indi66
2012. jún. 24. 23:28
Súúú olyan Rihanna koncertet néztem élőben a Hackney-ról hogy a bugyim is lepattant örömében, nem kell ide pszichológus :D Elég a kedvencem is Rih <3
459. indi66 (válaszként erre: 458. - Hunny)
2012. jún. 24. 21:50

Látod ez mennyire érdekes?

Húh én sok mindent tudnék mondani, mert tavaly nem tettem meg, még a szüleimnek sem, még akkor sem mikor anyuhoz mentem oda egy ölelésért mert nem volt emberi kapcsolatom, teljesen leszívtak energiámról a suliban, ezt így elég nehéz lenne elmondani és sok. A lényeg hogy úgy érzem most azok a oldódnak ezek a problémák mert nem járok többé közéjük (akiket egyébként szeretek csak egy bizonyos részét nem) és most jönnek elő, mert már most nem tudom tartani magam. És ez csak az egyik probléma ezen kívül van még más is. Egyébként most jöttem csak rá hogy bajban vagyok így ahogy kimondtam (leírtam) :S

458. Hunny
2012. jún. 24. 21:33

Ha már lelki dolgok kerültek előtérbe, én is mesélek nektek ilyet magamról:)

2006-ban nagyon rossz évem volt, minden összejött csúnyán, és akkor Babitc egyik versébe kapaszkodtam (a címét nem tudom már), aminek az a mondani valója, hogy a sátán országa után Isten országa jön el. Vagyis hogy a rosszat túl kell élni, utána jön a jó lét! Ezt szem előtt tartva kullogtak 2006-ban a napok. Aztán eljött 2007, és azt vettem észre, hogy ez egy nagyon jó év! Szép éretségit tettem, felvettek az egyetemre ahova nagyon szerettem volna menni, nővérem sikeres államvizsgákat tett, szüleim a 25. házassági évfordulójukat ünnepelték. A következő év megint nem volt jó (jött a candida, mandula műtét) és azóta így peregnek az évek felváltva az életemben. Már teljesen el is felejtettem ezt a filozófiát, mikor ma eszembe jutott: 2012 van, a páros évek szerencsétlenek szoktak lenni az életemben. És itt van, hogy nem teljesen sikerlüt az államvizsgám, hónapokig tartó hüvelygyulladás, pénteken a telefonom romlott el, ma közölték velem, hogy a laptopom e él már sokig, és egyéb nem vidám infókat tudtam meg most a hétvégén. Tavaly 2 nap eltéréssel lettem menyasszony és keresztanya, jövőre pedig férjhez megyek. Ezzel csak mutatni akarom, hogy a páros számú évek, nekem nem jönnek be. De TÚL KELL ÉLNI!!!

457. indi66 (válaszként erre: 456. - Hunny)
2012. jún. 24. 21:24
csak a lélekel foglalkozom az írásaimban :) Mindig felismerem mi a probléma, és tudom hogy tudok magamon segíteni csak nehézkes. :/ Van amikor csak bevillan valami és hirtelen el is döntöm a dolgot és olyankor meg is nyugszom, felszabadulok tőle csak nem egy dolog van hanem több hát.. Hát na
456. Hunny (válaszként erre: 454. - Indi66)
2012. jún. 24. 21:12
Ne csak azt írd le, hogy hol állsz a gyógyulás felé vezető úton, vagyis ne csak a fizikai dolgokat, hanem a lelkieket, hogy mi jár a fejedben!
455. indi66 (válaszként erre: 452. - Hunny)
2012. jún. 24. 21:04
Ezt kipróbálom az ilyeneket szeretem, én szeretem magamra zárni az ajtót van hogy napokig ki sem jövök, sőt eltorlaszolom egy fotellal, zenét hallgatok anyuék eleinte furának tartották de én így szeretem ez az én "kreatív" szobám szeretek a gondolataimmal egyedül lenni, nem félek a magánytól mint pl mások :) Köszi hogy ezt leírtad :)
454. indi66 (válaszként erre: 451. - Hunny)
2012. jún. 24. 21:02
Hát barátnőnek ezekről nem beszélek, azt sem tudják hogy "beteg" vagyok, nem akarom nekik elmondani, de leveleket szoktam magamhoz írni, nehogy elfelejtsem mikre jutottam. Sokat segítenek, tisztában vagyok ezekkel, csak idő kell míg segítek magamon :) Ezeket így nektek írtam le először, ez a szívem mélyéről jött, mert amúgy életvidám és boldog lánynak tartom magam, így akarom hogy legyen, az is vagyok csak tudom hogy a mélyén van más is. :) Szóval rátok mertem bízni a dolgaimat :)
453. Hunny (válaszként erre: 452. - Hunny)
2012. jún. 24. 20:49
Sylvi, neked is ajánlom ezeket!
452. Hunny
2012. jún. 24. 20:48

Ja még egy okosság! Tessék meditálni! Aki még sose csinált ilyet, annak persze nem egyszerű. A lényege: nyugodt környezet, ha este csinálod félhomály legyen. Helyezkedj el abban a pózban amit a legjobban szeret (sztem a fekvés a legjobb) és lazulj el. Halk meditáló zenét (millió van a neten) kapcsolj be, és ne gondolkozz semmin! Csak úgy legyél. Figyelj a testedre, a levegő vételre, képzeld el, hogy amikor beszívod a levegőt a jó dolgokat szívod magadba, amikor kifújod, a rosszak távoznak. Ebben az állapotban próbáldmeg elképzelni a hüvelyedet, hogy néz ki, mi található benne, s ha ez megy, akkor próbáld azt elképzlni, ahogy a bacik/gombák pusztulnak, ahogy tisztul a hüvelyed.

A parazitákat is megpróbálhatod leszedni az egész testedről: feveszed a fent említett nyugis helyzetet, elképzeled az egész testetedet, és képzej el egy karikát, amit fentől lefelé végig húzol a testeden. A testedet úgy képzeld el, mintha sok kis fonal kapcsolódna hozzá, amin téged külső tényezők rángatnak (mint a marionett bábú, csak sokkal sokkal több fonal). A karikával ezeket a fonalakat kéne elvágni, akár többször is végig mehetsz a testeden a karikával. Akkor csinálod az egészet tuti jól, ha vidáman, kipihenten kelsz föl (persze az első alkalommal nem kell még nagy csodát várni, de folyamatosan jobbnak kell lenie).

Remélem érthető voltam:) Ezzel a lelkeden tudsz könnyíteni, ami remélhetőleg lassan a testi gyógyuláshoz is vezet majd. Azért merem ajánlani ezeket a gyakorlatokat, mert rossz mellékhatása nincs, bajod nem lehet tőle:)

451. Hunny (válaszként erre: 448. - Indi66)
2012. jún. 24. 20:34

Teljesen egyet értek Sylvivel! Kell valaki, akivel megbeszélheted a dolgokat! Mint írtad, szakemberhez fordulni nagyon nincs lehetőséged, de egy barátnő, közeli ismerős jól jöhetne aki meghallgat. (Akár én is nagyon szívesen meghallgatlak, ha rám mered bízni a titkaidat.) Az is nagyon sokat tud segíteni, ha írsz egy levelet saját magadnak, amiben leírod, hogy mi bánt. Lehet hülyeségnek tűnik, de nagyon sokat segít! Ezt akár minden nap megteheted, és ha megsemmisíted a levelet utána, ez azt szimbolizálja, hogy eltemeted a problémáidat. Próba szerencse!

Mint írtam, anyukáddal is megpróbálhatnál beszélni. Tudom, nem könnyű, pláne ha mindig az ember szavába vágnak. Mondd el neki, hogy mennyire szenvedsz, talán azzal tudsz rá hatni, hogy "megzsarolod" az unokákkal, valamint hogy ha ezt így folytatja, akkor a kapcsolatok nagyon megromlik, és nem tudsz majd semmilyen ügyben bizalommal fordulni hozzá (hasonló esetekről hallani a TV-ben, h a lány terhes lett, a wc-ben szült meg és megölte a gyereket stb-ezek is a bizalmatlanság miatt alakultak így).

most hirtelen ennyi jut az eszembe.

450. Hunny (válaszként erre: 437. - Sylvia31)
2012. jún. 24. 20:22
az nagyon nagy gáz, ha szinte minden ruhád fekete! A színek amiket magunkon hordunk, nagyban befolyásolja a hangulatunkat. És azt is elhiszem, hogy az energia áramlásnak nem tesz jót!
449. sylvia31 (válaszként erre: 448. - Indi66)
2012. jún. 24. 17:27
Indi sűrgősen keresned kell vmi segítséget!!úgy értem lelkileg!!Barátnőm orvos bárki akiben megbízol!!Olyanokat írsz komolyan mondom..teljes beletörődöttség,csalódottság,megérdemlem hogy beteg legyek..Hunny mondj már vmit kérlek rá!!!Te mit tanácsolsz neki?Így az életben nem fog meggyógyulni és nem is fog hatni semmi...plusz még a családod(nem)támogatása:-((
448. indi66 (válaszként erre: 445. - Hunny)
2012. jún. 24. 16:35
A doktornő aki kifejlesztete csak gynevacot ad bármilyen gyulladásos bajra meg gynophilust. Nagyon max szájon át valamit. Elvileg gyulladásra jó, pont azért egy csomó babát akaró nő beadatja mert sokaknak azért nem lehet babájuk mert valami gyulladás van és nem veszik neki észre. Csak nekem nem jön be semmi semmi nem jön be az ég világon, mondják hogy tüneti kezelés de nekem sosem enyhülnek igazán óóóóóó -.-'
447. indi66
2012. jún. 24. 16:32
Egy nap hányszor lámpázzam magam?
446. Hunny
2012. jún. 24. 14:07
Sylvi igen, elkezdtem használni pénteken az octenisept-et, aznap nagyon szép is volt, ma kicsit pirosabb, de nem extra gáz. Pénteken csípett, tegnap mondhatni, hogy nem, ma is csíp egy picit, de nem annyira mint pénteken. Lehet, hogy a mai napnak az is betett, hogy este az arcomat kentem teafaolajjal, és nem mostam le a kezemről, és utána kentem octenisept-tel, jobban is csípett gondolom a teafa miatt, meg beszéltük a múltkor, hogy valószínűleg érzékeny vagyok rá.
445. Hunny
2012. jún. 24. 14:04

Jajj Indi:( Neked tényleg lelki problémáid vannak nem is kicsik! Azokat kéne helyre rakni, mert nélküle semmire se fogsz menni! És ehhez tényleg kell a családi háttér is, szóval le kéne ülnöd anyuddal nyugisan megbeszélni a dolgokat. Meséld el neki, hogy mit érzel milyen rossz, és szeretnél normális életet élni, olyat, mint más fiatalok is, későbbiekben pedig gyerekeket szülni stb. De ezekre most nincs lehetőséged. Meg kell hogy értse, hiszen ő is nő.

A gynavec szerintem csak akkor jó, ha már kikerültél a bajból, és abban segít, hogy ne ess vissza bele.

444. indi66
2012. jún. 24. 13:00
tehát megkapod az 5 injekciót és már érezned kellene a második után minimum. Én semmit nem érzékeltem az 5 szuriból csak a seggem meg a lábam fájt.
443. indi66
2012. jún. 24. 12:59
emlékeztető fölösleges mert nincs mire emlékeztessen :/
442. indi66 (válaszként erre: 441. - Sylvia31)
2012. jún. 24. 12:59
1 dobozban van 5 sb- megkaptam mindet.
441. sylvia31 (válaszként erre: 440. - Indi66)
2012. jún. 24. 12:54
megnéztem ezt a gynevac injekciót én eddig erről nem hallottam azt írják róla hogy 7-14naponként ismételni kell összesen 5(!!!!!)alkalommal...az nem kevés pénz:-((ha csak egyet adattál be (nem csodálnám mert kutya drága)azzal semmit se csináltál sajnos..és még a kúra után félévvel méegy emlékeztetőt is adni kéne áá ez horror összeg..azt nem tudom hatásos e de szerintem egy szuri nem csinált semmit csak kidobtál egy 10est..
440. indi66 (válaszként erre: 439. - Sylvia31)
2012. jún. 24. 12:44

sok oka van, még hozzá tartozik az hogy évek óta zabáltam a csokit, meg zabáltam az antibiotikumot is, senki nem szólt hogy ez így nem jó, már le sem írom hogy az előbb mit mondott nekem az édesanyám >>> amitől úgy érzem hogy akár fel is adhatom.

Tavaly próbáltam elmenni pszichológushoz, anyu kérte az időpontot mert én suliban voltam, és nem akarom hogy a többiek hallják mit beszélek folyton a nyomomban voltak. A lényeg hogy elfelejtette melyik nap kellene mennem. Én meg felhívtam az aszisztenst hogy meg tudja e mondani mikorra van időpontom, gondoltam ha időpontot kell kérni akkor fel is ír valahová.. de leugatott h ő tudja az én időpontomat? Meg ilyenek? Ilyen köcsög stílusban. A sztk kellős közepén ordítottam vele a telefonban ahol egyébként épp a nőgyógyászaton ültem -.-' azóta nem próbálkoztam ilyesmivel, és nem is próbálkozom, még egy diétát sem tudok elkezdeni mert már úgy érzem anyám nem akar menedzselni. Tök leszarja. És nekem meg nincsen pénzem, mivel diák vagyok még pár napig, és hiába kerestem eddig állást még csak vissza sem jeleztek sehonnan. Ösz vagyonom 1000 ft.- néztem egy itthon elkészíthető kúpot hát alapanyagok kb olyan 7 8 ezerből lennének meg hozzá. :/

Ami pénzem volt azt az octenisep-be öltem, meg kúpokba régen is. Eléggé dühroham szélére sodor az a gondolat hogy míg más fiatal 20 éves a félretett pénzéből márkásabb alapozókat vesz vagy megveszi magának a ruhát amit félre tetetett, vagy elmegy és jól leissza magát >> addig én kúpokra gyűjtök mert anyámnak már nem is merem mondani mert mindenért lehurrog hogy hagyjam már a pics.ba. Úgysem használ. Nem minden esetben szó szerint de érezhetően unja és nem tartja elég jónak. Utoljára amit neki mondtam az a gynevac vakcina volt 10000.- árral, amit szeretem volna beadatni magamnak mert pontosan ezekre a bajokra van kitalálva. Azt megvette nekem mert sztem ő is bízott benne csak hogy olyan volt mint halottnak a csók, és csak fölöslegesen fájt tőle a seggem. Gondolom nem akar már ilyenekbe pénzt ölni. Kíváncsi leszek mit mondanak majd ha megmondom hogy vissza mennék Pestre a klinikára.

439. sylvia31 (válaszként erre: 438. - Indi66)
2012. jún. 24. 11:54
hűha..ez elég kemény volt amit leírtál!Ha szándékosan bünteted magad mert vmiért azt érzed neked EZ jár az nagyon nagy baj!!!!Indi az egész beteg állapotodnak itt van a forrása!!Te nem is akarsz meggyógyulni(ne aggódj ismerem ezt az érzést)de ebből sűrgősen ki kell jönnöd!!Agykontrollal kineziológiával pszichológussal fogalmam sincs de vmit tenni kell mert ADDIG CSAK tüneti kezelést csinálsz de NEM AZ OKOT SZÜNTETED MEG:-((
438. indi66 (válaszként erre: 437. - Sylvia31)
2012. jún. 24. 10:45

nem hülyeség tavaly nyáron én is jártam hónapokig energia gyógyászhoz, annyi volt a melója hogy legyezgeti a testem. És igen, első alkalommal végig legyezgette a testem, megnézte az aurámat leültetett és megkért hogy ne mondjak semmit, kicsit piszált még és kibökte hogy nőgyógyászati probléma? Meglepődve mondtam .., igen. Jártam hozzá éreztem ahogy bele nyúl az intim szférámba, de nem hozott javulást rajtam egyre jobban elahapódzott a düh és a reménytelenség szóval nem mentem hozzá többet. Pedig annyi pénzt adtam neki amennyit én gondoltam, ha ez 500 ft akkor 500 ft, de azért én sokszor adtam 5000-et ha összegyült olyan 3 alkalomnyi "tartozás". Nagyon rendes fickó volt. Szóval hiszek az ilyenekben, és lehet próbálkozni az agykontrollal és igen beválik. Mindig összejött 1 éven belül amit akartam, és egy évben rosszat kívántam magamnak mert úgy éreztem büntetést érdemlek mert megbántottam 2 személyt is egymás után, magyarul lapátra tettem 2 olyan embert aki szerelmes volt belém. Meg is lett az eredménye, szenvedtem 1 évig és sorban jöttek azok amiket kívántam. Először azt hogy jöjjön valaki aki kezébe veszi a gyeplőt és megmutatja ki az úr a háznál. Megkaptam egy rendőr pasi személyében 3 hónapig tartott, igazi férfi volt, izmos szép, tetovált, koktélt készített, sportolt, szóval amilyet elképzeltem. Aztán azt kívántam szenvedjek valaki miatt mert én nem tudok sírni és nincsenek érzelmeim. Hát megkaptam, de kamatostul. Életem legrosszabb éve volt. De hát én kívántam :/ Most normális vagyok? -.-'

Csak nem tudom szívből kívánni azt hogy meggyógyuljak, túlságosan hozzá szoktam :S Nem tudom már kezemben tartani a kívánságaimat, mintha azt kívánnám hogy beteg legyek pedig nem akarom. Nem tudok feloldani pár érzelmi gócot a lelkemben, szóval nem tom kihez kellene fordulni.

437. sylvia31 (válaszként erre: 431. - Hunny)
2012. jún. 24. 09:49

Sziasztok végre tudok jönni én is..Hunny lemaradtam használod az Octenisept-et?Igen eleinte rosszabb tőle nekünk is lángolt Indi-vel de hidd el jobb lesz utána!A múgy én is abbahagytam a cicka-kamillázást a kamilla tudtommal enyhén de szárít is már most jobb nélküle..nekem is kezdett viszketőzni tegnap reggelre de octeniseptet fújtam azóta oké..megőrít ez a hízókúra:-((A fenébe hogy tudtam így lefogyni?Konkrétan szinte majd gyomorrontásig eszem magam minden étkezésnél(bővíteni kell a gyomrot)de a súlyomon ez baromira semmit se látszik pedig még ezt a tápszert is iszom mellé(ez egy magas kalória tartalmú speciális ital)..Huh nem egyszerű..

Ti hogy vagytok lányok?

Eszembe jutott egy érdekesség remélem nem nevettek ki érte...valahol olvastam hogy ne viseljünk feketét..alsóneműben meg végképp nem enregetikai blokkot okoz a hasi szerveknél..

nem muszáj hinni benne bár engem érdekel a téma a test energetikai rendszere de mindegy szóval nem jó a fekete igazából semmiben sem csak néhány ilyen ruhánk legyen..

Megjegyzem a cuccaim garantálom 70%-a fekete:-(((és még csodálozok hogy minden bajom van..

436. indi66 (válaszként erre: 435. - Hunny)
2012. jún. 24. 09:02
Köszi, akkor ezt így próbálom használni. Mennyi idő után érezted hogy megy le a gyulladás?
435. Hunny
2012. jún. 23. 22:24

Az infra lámápát rosszul használni nem lehet. A lényege az az egésznek, hogy melegíted a szervezetet ahol a baj van, és oda mennek a meleg hatására a sejtek meggyógyítani.

Én úgy használtam, hogy leültem az ágyra, szét a lábakat, kezemmel szthúztam a szeméremajkakat, másikkal mg odatartottam a lámpát. Amilyt én használtam 2 perc volt az ajánlott idő, de volt hogy 6 percig is rajta tartottam, egyáltalán nem volt gond.

Valóban, nálad már csak a több oldalú támadás segíthet, kezdve a diétával, szerintem az a legjobb amit elküldtem neked is (első hetek nagy pusztítás, utána már nem annyira szigorúan). A költségek se túl alacsonyak, de okosan meg lehet oldani mindent. Pl alacsony költségű diétánál én összesen 3 dolgot szereznék be: az első időszakban gomba ölő gyógyszert (amit akár a háziorvos is felírhat) és grapefruitmag cseppet, valamint egy vitamin készítmény kellene a 2. időszakra, mert nagyon kikészül, legyengül a szervezet az 1. időszak miatt. Itt a nyár, egyre több gyümölcsöt lehet kapni, úgyhogy most jobb belekezdeni mint ősszel.

434. indi66
2012. jún. 23. 21:42
vörös színű, eddig csak végtagokra illetve arcüregre használtam.
433. indi66
2012. jún. 23. 21:36
emlékszem írtátok az infralámpát! Hogyan használtátok? Mert én most épp használom, de nem tudom hogy jót vagy rosszat teszek e. Köszi :)
432. indi66 (válaszként erre: 430. - Hunny)
2012. jún. 23. 18:27

nem mérgező csak megöl minden jó és rossz baktériumot,azért kell vele óvatosan bánni. Amíg gyulladás van addig valami kórokozó is, sajnos a szervezet gyulladással reagál az antigénekre, vagyis a vírusokra gombákra baktériumokra amik kórosan elszaporodnak a hüvelyben és a gennyi is azért van, nálunk ezt a folyás testesíti meg. :(:(:( Amíg gyulladt addig kórokozó is van. Én már mindent kipróbáltam higgyétek el, egyébként a diófalevél is nagyon hatásos hüvelygomba ellen, ugyan így lehet vele irrigálni, csak nálam nem jött be. Elvileg több oldalról kellene támadni a szervezetet, diétával, immunerősítéssel, gyógyteákkal, ilyesmikkel, csak elég nehéz feladat. És költséges is. :/

Válaszolva a kérdésre igen kicsit bepirosodik utána de szépen kirózsaszinesedik, bár én nemigazán tudom már hogyan is kellene kinéznie, de nem annyira piros egy idő után.

431. Hunny
2012. jún. 23. 18:17
Közel 1 órája kentem be octenisept-tel, és eléggé csúnyán piros. Kicsi folyás is van, de eddig is volt, és sztem nem kóros. Erősebb pirosságot ti is észleltetek utána? Egyébként napközben eléggé szép.
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook