Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Állandó hüvelygyulladás fórum

Állandó hüvelygyulladás (beszélgetés)

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
340. mothertiger (válaszként erre: 338. - Sylvia31)
2012. jún. 15. 12:07
Szimpatikus hozzáállás! Én is ilyen vagyok. :)))
2012. jún. 15. 12:04
én ha mindenkiből elegem van elszoktam menni otthonról hogy kitisztuljon a fejem meg ne szóljon hozzám senki mert különben lehet hogy olyat szólnék(volt már rá példa)amit utána magam is megbánok..
2012. jún. 15. 12:02
Hunny,én már megtanultam sajnos hogy ha senkinek nincs kedve ereje ideje jönni velem sétálni hát megyek magam..én mindig alkalmazkodni próbáltam meg tűrni ez lett a vége..betegség betegség betegség..mellgyulladás hüvelygyulladás gomba baci taknyolás láz minden..na ezen a ponton elegem lett és most csak magamt nézem!!Ha mindennap fokhagymát van kedvem zabálni akkor azt eszek és nem érdekel kit zavar és kit nem..ha nem jön velem senki sétálni megyek magam és még folytathatnám...menj el te is kérlek tanulsz egy szobában bezárva egy hete ne várj senkire magadat nézd!!!!!!!!
337. Hunny (válaszként erre: 336. - Indi66)
2012. jún. 15. 10:29

Teljesen megértelek! Sokszor csak eldőlök az ágyon, és azt veszem észre, fogy folynak a könnyeim... A legtöbbször ez átmegy dühöngésbe, mikor legszívesebben ordítanék, mindent szétvernék. De nem lehet, mrt nem vagyoke gyedül a házban, és nem akarom, hogy más tudja a szenvedésemet.

most meg alapjáraton kicsit feszült a hangulat itthon, közben nekem hétfőn államvizsga, amire kéne tanulni, de nincs kedvem/erőm, meg már nem is tudom, hogy hova kapjak, mikor mit tanuljak... Radásul a mai nap egyenlőre visszaesés a tegnapihoz képest, ami szintén inkább sírós hangulatot vált ki (arról ne is beszéljünk, h hetek óta csak bezártan ülök egy szobában ami egy idő után fusztráló, a páromnak meg 5 perces sétához sincs kedve)

336. indi66 (válaszként erre: 335. - Hunny)
2012. jún. 15. 10:19
Ma van hugom ballagása, én elvonultam mert most nem bírja elviselni a társaságot. Itt meg lehet mocorogni. :( De ha sírok se jobb, max a dühöm egy része párolog el. HA tudnám hányszor játszottam már el ezt. ÉS minden nap együtt kell éljek ezzel.
335. Hunny (válaszként erre: 334. - Indi66)
2012. jún. 15. 10:17

Azt hiszem, ez ilyen hullámzó. Én is szinte teljesen jól voltam tegnap, erre ma megint extrém vörös. Bár gyanús, hogy azért, mert ma teafaolajas tampont helyeztem fel, és az hat, bolygatja a dolgokat. Pár óra mulva majd leveszem, kíváncsi vagyok, akkor milyen lesz.

Azért ne hagyd abba a kezelét! Ha jól emlékszem, Sylvi is azt mondta h neki is csak a 4-5. nap kezdett jobb lenni. Szóval lassan, de hatásosan fejti ki a hatását.

334. indi66
2012. jún. 15. 10:10
Továbbra sem érzem hogy javulna, ma rosszabb, tegnap jobb volt. :(
333. Hunny (válaszként erre: 331. - Sylvia31)
2012. jún. 15. 08:30

Na ezeket a homeós cuccokat megjegyzem! Én egyenlőre csak a C vitamint nyomom, meg tervezem, hogy jövő héten elmegyek a természetgyógyászomhoz.

A candida diétát feladtam, de azért a kifejezett édességeket kerülöm (mondjuk tegnap becsúszott 2 szelet süti), és most már nem kerülöm kifejezetten az ételekben a gomba etetőket. Ma reggel egész szép színt produkáltam, kb mint a hozzászólások fejléce:) Mindjárt jön a lemosás.

2012. jún. 15. 08:28
priviben is fogok válaszolni mindenkinek csak egy picit később de fogok ígérem!!
331. sylvia31 (válaszként erre: 329. - Indi66)
2012. jún. 15. 08:22

Szijja jó reggelt meg mindenkinek:-) Indi ez a fura nyálkás cucc ez belőlem is végig folyt azt én sem tudom mi volt az oka de még az 5napos kúra után két nappa is..most már nincs..egy vmi viszont nem tetszik..belül a hüvelyem bal falában van egy pont ami néha beviszket..és ez így megy már hónapok óta olyan mintha innen indulna a gyulladás vagy nem tudom..mindenesetre fülpiszkálóval felecsetelte az Octeniseptet meg befújtam kívülről most megint jó..

Nem tudom mi a fene ez lehet még mindig sok a csoki:-(( igaz csak keserűt eszek a 86%osat de abból 4kockát is naponta meg müzli szeleteket háát lehet nem kéne mert mostanában sokat voltam gombás már szájon át kapszulával vérből is írtani kellett..

Találtam nektek vmit:-)

Tegnap voltam egy homeopátiás kis ismerősömnél akit nem érdekel vagy nem hisz benne az ne olvassa szóval kértem immunerősítésre mondom adjál már vmit írom mit mondott:

Echinacea 5CH napi 1szer 5szem és Oscillococconicum 1tartály egy héten és ezt csinálni hetekig..előtte utána egy félóráig nem szabd enni-inni illetve semmilyen mentolos fogkrém rágó tic-tac mentos egyéb kerülendő mert semlegesíti..

Úgy döntöttem elkezdem én gyógyszerekről már hallani sem akarok csak gyógyteák gyógynövényel illóolajok homeo-s szerek jöhetnek más nem!!!!!!!!

Torkig vagyok a sok vegyszerrel..egyébként jól vagyok jól alszok végre kezd erőm lenni ahhoz is hogy újra tornázzak el fogom kezdeni azt is:-)

Én személy szerint ezekben hiszek már csak orvost akkor lássak mikor a hátam közepét anyámnak 3hete pokoli derákfájása lett úgy becsípődött neki hogy zokogott az én anyám aki szinte sose sír gondolhatjátok mit tett a háziorvos??Ideba..ott 6doboz gyógyszert a flectortól kezdve mindent hát nem lett jobban itt Debrecenben a Loki masszőréhez mentünk el tündér pasi csontkovács is gyógymasszőr bioptronozik lézerezik homeopátiázik na ő hozta helyre!!!!!!!!!

Azóta fut mint a nyúl(kis túlzással)ennyit a dokikról..

330. Hunny (válaszként erre: 329. - Indi66)
2012. jún. 14. 22:21
Sylvi írta, hogy ez a nyálkás cucc nála is volt a kezelés alatt, meg a kezelés után is még 1-2 napig, szóval szerintem okés a dolog:) A csípés szerintem meg azért nem volt olyan rossz, mert már nem volt ma annyira súlyos az eset mint tegnap este, vagyis gyógyulsz!:)
329. indi66
2012. jún. 14. 22:11
Második kezelés pipa. MA nem olyan rossz mint tegnap vagy már készültem rá. Lehet inkább az utóbbi :/ MA egész jól el voltam csak foylt belőlem ilyen nyálkás dolog. Okés hogy most peteéréskor szokott ilyen foylni, de csak akkor ha pisilek távozik és kész. de ma egész nap éreztem :/
328. DiamondAngel (válaszként erre: 317. - Hunny)
2012. jún. 14. 21:52
Nekem soha, egyetlen egyszer sem mondták el mi bajom, hiába kérdeztem rá. Azt mondták van egy kis fertőzésem, használjam ezt meg ezt meg még ezt is, de hogy az gomba vagy mi? Arról mindig hallgattak.
327. DiamondAngel (válaszként erre: 311. - Hunny)
2012. jún. 14. 21:48
Igen, ez így van. Nekem rengeteg gondom van a mandulámmal. Általános 7-től gimi 3-ig minden télen 4-szer 5-ször beteg voltam. Az orvosom meg állandóan antibiotikumozott és most itt van az eredménye...
2012. jún. 14. 15:59
Tőlem egyik sem kérte. :) A szóbeli feleltetést választották, amikoris válaszoltam a kérdéseikre az előzményeket illetően. :)
325. Hunny (válaszként erre: 324. - Mothertiger)
2012. jún. 14. 15:54
Ezt megértem, meg mire az új dokihoz megyünk, sokminden változhat. De a kórelőzmény nem árt. Vagy pl 5 év múlva mikor szülni készülök, lehet h kellene h volt hosszú ilyen bajom.
324. mothertiger (válaszként erre: 323. - Hunny)
2012. jún. 14. 15:53

Némelyik doki nem nagyon szereti az előző orvosok leleteit olvasgatni. Két ilyen dokim volt: ők inkább a saját leleteikre alapoztak.

Nagyon nehéz jó és lelkiismeretes orvost találni... :(

323. Hunny (válaszként erre: 318. - Mothertiger)
2012. jún. 14. 15:48

Az én orvosom elmúlt 70 éves (sztk-s), heti 4x 2 órát rendel, és mindig késik fél órát. Nagymamámnak lett mostanság olyan problémája, hogy megsüllyedt a méhe, és kellemetlen, fáj neki. Tegnap ez az orvos feltett neki egy hüvelygyűrűt h javítson a helyzeten, de mire mamám kiért az utcára, a gyűrű már kiesett! Visszament, ismét felrakta a doki, és az volt a kommentje, hogy ha ez ismételten előfordul, akkor a kórházba kell bemenni, és ott látják el, rakják vissza. Hát köszi...

2 hónapja járok ehhez az orvoshoz, és egyetlen egyszer kaptam egy fecnit, amire az volt írva h gonorrhea negatív, gomba pozitív. Volt több kenetvételem is, rákszűrés is, több gyógyszert kaptam, de semmilyen papírral nem igazolták h mi a helyzet. Szóval ha elmegyek esetleg másik dokihoz, kénytelen lesz csak a szavamnak hinni.

322. sylvia31 (válaszként erre: 320. - Mothertiger)
2012. jún. 14. 15:47
csak a gyulladás miatt gondoltam hogy esetleg nem lesz negativ mert még az se volt biztos hogy le tudjuk venni a kenetet de végül úgy ítélte meg a dokim hogy nincs akkora gáz belül hogy ne lehetne...de amúgy értem amit mondasz meg tudom is hogy elsősorban ezt nézik..
2012. jún. 14. 15:45
van itt a hoxán két nagyon érdekes fórum az egyik A titok-a vonzás törvénye sikertörténetek a másik az Agykontroll:valóban működik! esetleg nézzetek be oda is olvastam egy-két érdekes történetet..
2012. jún. 14. 15:44

Nekem azt mondta a doki, hogy a P2 egy normál rákszűrési eredmény, szóval nem kóros...

A gombától meg a baciktól nem lesz pozitív a rákszűrési eredményed, az csak a kóros sejtburjánzásra utal, nem az ilyen eredetű nemibetegségekre.

2012. jún. 14. 15:41
nálam szerencsére a rákszűrés évek óta negatív..valóban,annak mutatnia kell ha nagyobb baj van egyszer volt nekem is P2 azt hitték HPV-m van de negatív lett a teszt(pestre küldték a mintát)azóta se derült ki hogy anno akkor mitől volt azóta 3rákszűrésem is negatív lett a most májusi is úgy hogy január óta full gomba baci meg gyulladás vagyok!!Magam se hittem el hogy rákszűrésem hogy lehet így negatív de az volt..
2012. jún. 14. 15:40

Ott sok a beteg, az orvosok fáradtak, igyekeznek hamar "letudni" a betegeket. Volt egy nagyon jó dokim, pl. ő is nyugodtan megmondhatta volna, hogy méhszájsebem van, mégse tette. Millióan jártak hozzá, gondolom nem akarta még a kezelésemmel is bonyolítani a saját dolgát.

Sajnos sok doki van így vele. Nincs elég idejük az emberre. :/

A mostani dokim meg e-mailben küldi ki a vizsgálati eredményeket, két nyelven. Ha további kezelésekre van szükség, akkor levélben küldi ki a vényeket! Az árai elfogadhatóak, és a vizsgálat nagyon-nagyon teljes!

317. Hunny (válaszként erre: 316. - Mothertiger)
2012. jún. 14. 15:33
Nem is azzal van a legfőbb baj, h esetleg egy kicsit durvábban viselkednek az emberrel az sztk-ban (nem túl sokszor, de volt már hozzá szerencsém), hanem az, hogy elhallgatnak infókat és az ember nem tudja, h mi is van saját magával, és h h kéne kezelni. Ez az igazán bosszantó.
316. mothertiger (válaszként erre: 314. - Hunny)
2012. jún. 14. 15:30

Nagyon régóta küzdöttem a dologgal, és az előző dokim nem mondott soha semmit, csak kaptam a gyógyszereket, kúpokat rá!

Aztán orvost váltottam, és így tudtam meg, hogy ez okozza a panaszaimat. Kaptam rá gyógyszert, de P2-es rákszűrési eredményem volt mellette, ezért a doki azt javasolta, hogy nem kell hozzányúlni. Hüvelyi ultrahanggal nézte meg, és nekem is megmutatta egy monitoron, hogy hogyan néz ki. :S

Látszik, hogy más szolgáltatást nyújtanak a rendelőben, és mást egy magánorvos... :P

315. Hunny (válaszként erre: 312. - Sylvia31)
2012. jún. 14. 15:25
Teljesen egyet értek az agykontrollos barátnőddel. Bennem tegnap jött el a lelki béke, h akkor most jön a tea, és 1 hét múlva gyógyult leszek. Erre a mai nap tapasztalata: java részt rózsaszínes vagyok odalent, és sokszor, hosszasan mondhatni hogy normál színű:) Eddig meg kétségbeesetten rohangáltam, tegnap tudtam megnyugodni, és ezt elérni. Agykntrollal volt, hogy azt a tételt húztam, amelyiket akartam vizsgán:)
314. Hunny (válaszként erre: 313. - Mothertiger)
2012. jún. 14. 15:22
Az se jó, de legalább tudod h mi a hatásos gyógymód és nem kell kísérletzni. Méhszájsebre én is gondoltam már, de azt az orvosnak látnia kell amikor vizsgál, és csak mondta volna.
2012. jún. 14. 15:20
Nekem is folyton hüvelygyulladásom volt, mire kiderült, hogy méhszájsebem van. :P
312. sylvia31 (válaszként erre: 311. - Hunny)
2012. jún. 14. 15:10
De! teljesenen igazad van!Bár ettől még nem lesz jobb hogy mind így jártunk de bízni kell hogy ki is tudunk belőle jönni!!!Ahogy itt többen írtátok hogy nálatok se volt ez mindig így nos a cél visszakerülni a betegség előtti állapotba..óriási nehéz tudom de nem lehetetlen!!Egy barátnőm agykontrollozik esküszik rá azt mondja IGENIS FEJBEN DŐL EL!!MEG AKAROK GYÓGYULNI EGÉSZSÉGES VAGYOK így álljak álljunk hozzá..
311. Hunny
2012. jún. 14. 15:02
Hüvely gyulladást sokminden okozhat, különböző bacik, vírusok és a gomba. Nem érdekes, hogy mindenki aki itt van, a gomba miatt jutott ide? A gombát meg mindenkinél az orvostudomány "idézt elő", vagyis a sok gyógyszer, antibiotikum. Szóval a gyógyszerek nem csak meggyógyítanak, hanem meg is betegítenek.
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook