Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Állandó hüvelygyulladás fórum

Állandó hüvelygyulladás (beszélgetés)

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
520. sylvia31 (válaszként erre: 518. - Hunny)
2012. júl. 4. 10:10

Ezt a szódabikarbónás hajmosást vegyük már át tételesen:-)mennyi szódabikarbónát mennyi almaecettel pohárban felkeverve vagy hogy?Kétszer öblítesz?Fejen kell tartani mindent kérek szépen:-)))

Lányok,hagy dobjak már fel egy új témát de ide tartozik csak nagyon megoszlanak a vélemények és ha nem tartotok tolakodónak megkérdezném:A szőrtelenítési szokásaitok érdekelne..

Megmondom miért:

Van olyan nődoki aki egyenesen tiltja mondván a bugyi sosem steril a szőr azért van hogy védje a hüvelyt nem szabad leszedni!Még a levágásért is megdorgál..

A legtöbb-főleg magánorvos-nyilván nem szól(hat)bele de van olyan ismerősöm akinek meg a férje tiltotta meg mondván nem egy 13éves kilány érzetű nővel szeretne szeretkezni..Azt mondta az ismerősömnek hogy olyannak érzi magát ha leszedi mintha pedofíliát követne el..érdekes..

Nálam full kopira le van szedve én higiéniai és egészségügyi(bő menzesz-tampon szóba se jöhet)okokból évek óta leszedem meg az én párommal mi szőrtelenítünk mindketten alul de ez ízlés kérdése..én rosszul vagyok a szőrtől mindenhol magamon:-)

A másik kérdésem mivel csináljátok?Borotva?Gyanta?Krém?

Vagy ez is az is felül gyanta alul borotva?

Remélem nem haragudtok meg a kérdéseimért ha nem akartok ne válaszoljatok vagy priviben de tényleg kíváncsi lennék mert ez egy óriási vitatéma nők-férfiak-orvosok körében évek óta..

519. indi66
2012. júl. 4. 10:09

Túl lehet kezelni, és a túlkezeléstől megváltoznak a tünetek, tehát simán lehet hogy valami gombám van, de annyira túlkezeltem magam hogy nincs tőle folyásom. Ezt csak példának mondtam mert esélytelen a gomba, szóról szóra tudom a gomba tüneteit és azt is milyen érzés, ez meg nem az. Internetes dokikal minden nap kapcsolatban állok szinte, találtam egy rendes dokit, aki csak diétát javasol, de mivel írtam neki hogy most a napokban úgy éreztem fáj a pocom és tavaly is így volt megnézetem ultrahangal a húgyhólyagommal volt gond, úgy gondolja lehet hogy ilyen eredetű a dolog szedjek antibiotikumot konkrétan írta a diflucan-t meg a doxycyclin-t, ő írta a klyont is.

3 törölközőm van de ott csak papírral szoktam törölni. Anyám ki is van akadva hogy hova használok ennyi törölközőt meg azonnal lecserélem egy csomószor kiabál hogy fölöslegesen mosatom, pedig ezt én direkt csinálom.

Már használtam gynoflort, és utoljára floragyn-t meg megkaptam az injekciós kúrát is. Mondani fogom majd Pesten hogy mik az elméleteim hátha néznek hormon szinteket is. De elvileg az aloe vera ezekre is mind jónak kell lennie. Már 2 hónapja iszom, fogyok is tőle úgy érzem mert egész nap össze vissza van a gyomrom. Hol hányingerem van, hol úgy érzem hogy tele vana ztán meg hirtelen éhes leszek, az evés közben meg hirtelen megtelek. Szóval olvastam hogy jó fogyáshoz is, és tényleg. :/

Az a baj hogy vetetek kenetet de az még 3 hét lesz mire vissza tudok menni érte mert addigra lesz kész és addigra kapok időpontot és csak utána írnak valami bogyót. Eltelik az egész nyár újra. Mint multkor, meg még azelőtt. :/

518. Hunny (válaszként erre: 517. - Sylvia31)
2012. júl. 3. 15:23

Húúú most h mondod fogok is venni jázmin olajat! Annyira imádom az illatát!

Konkrétan én csak fogkrémet és tusfürdőt használok. Utóbbit is csak azért, mert vettem intim lemosót és azt használom el:D Pár hónapja jöttem rá, hogy milyen csodálatos dolog a szódabikarbóna! Azzal mosok hajat (vízzel vegyítem előtte) és csak higított almaecettel öblítem le. Sose volt még ilyen szép a hajam, és 1 hetet is kibír mosás nélkül az én zsíros hajam! De anyukám száraz haja is sokkal jobb lett, neki mindig viszketett a fejbőre és elmult! Szerintem át is térek tusfürdő terén is erre a módszerre. Kíváncsi leszek rá:) Ja és 20dkg szódabikarbónát a gyógyszertárban vettem max 200Ft-ért több mint 1 hónapja, és még kb 5dkg mindig van belőle, pedig nem csak én használtam! Gazdaságos is:)

517. sylvia31 (válaszként erre: 516. - Hunny)
2012. júl. 3. 15:07

Egyetértek!Én speciel szappannal és vízzel mosakszok főleg ilyen hőségben mert olyan zsíros poros nedves a bőröm ha kint jártam az utcán hogy nekem a tusfürdő olyan mintha bocsánat-t..konnyal mosakodnék..csúszós olajos na mindegy..igazad van,tiszta víz!!Az intim részekről pedig lehet olvasgatni hogy öntisztuló szerv belülről ha egészséges semmivel kívülről kis langyos vízzel kell tisztítani..illetve szerintem meg így olvastam..

Nézzétek majd meg bio oldalakon hogy mennyi vegyi sz..rt viszünk föl a bőrünkre!!

Tusfürdő-sampon-dezodor-fogkrém-testápoló hányféle műanyag van bennük!!

Én nem azt mondom hogy ezeket nem kell használni de csökkentsük a minimumra!

Én pl ilyenkor parfümöt se használok estére sem csak két csepp jázmin illóolajat..varázslatos nőies illatom van tőle:-)

516. Hunny
2012. júl. 3. 14:52

Azért nem akarom kipróbálni ezt a hámréteg regenerálót, mert nincs bajom, jól vagyok, így feleslegesnek tartom. Bár főpróba még nem volt, de csak nem lesz rá szükségem:)

De egyébként igen, túlzásba lehet vinni! Múltkor mondta Indi h még nincs jól, de annyira nem borzasztó, mert nem ér rá vele foglalkozni, tanulnia kell. Az is felmerült már bennem, hogy pszichoszomatikus ez már nála. Egy egészséges intim szervezetnek tényleg nincsen semmire se szüksége! Te is mondtad, hogy sose használtál semmit, mégis 30 éven keresztül semmi bajod sem volt. Még az intim lemosók is károsak, csak a tiszta víz kell oda! Indit is próbáltam már lebeszélni róla, meg anyám is csak nyomja a sódert h arra szükség van. De miért? Mi kosz kerülhet oda, amit a tiszta víz nem tud lemosni? Fürdéshez is teljesen feleslegesek a tusfürdők, max arra kellenek h a dezodort lemossuk. De minden más lejön vízzel is. Na egy picit elkanyarodtam a témától.

Szóval nekem a fő tanácsom az, hogy Indinek kéne egy kenet vétel, és ha nincs ott semmi akkor ez a hám ill flóra visszaállító használata és kész! Na meg rengeteg szellőztetés (rajtam is csak akkor van bugyi, hogy ha elmegyek valamerre, félek h esetleg a buszon vagy vhol összeszedhetek vmit)

2012. júl. 3. 14:35

Még vmi eszembe jutott Csajok!

Nem lehet ezt túlzásba vinni?Úgy értem már túlkezelni..nyilván amig vmi tünet van az nem jó nem szabad belenyugodni de én a mensi óta nem piszkálom nem irrigálom hagyom békén..most is szellőztetem csak egy hosszú felső van rajtam kell bugyi a fenének itthonra hogy fülledjek benne..Ennyi nem elég?

2012. júl. 3. 14:32
Indinek...bocsánat!Ő szedi a propoliszt..
2012. júl. 3. 14:30

én már azt is használtam:-))mondom én...szinte mindent próbáltam már..küldhetnék neked van itthon vagy két dobozzal:-))de viccet félretéve tényleg jó!!Annyi hogy én már egy kezdődő gombásodásnál kezdtem el használni(szex után olyan volt mintha csak kidörzsölődtem volna de sajnos az már gombásodás kezdete volt)és csak felerősítette a viszketést-folyást..

Viszont ha nincs fertőzés akkor tényleg jó Hunny nyugodtan próbáld meg!

Indi!hogy lehet az hogy 3hónap(!!!)gynophyllus kúra után sincs flórád???

Hunny te hallottál már ilyen esetről?én még esküszöm nem..

Mondjuk nálam most éppen nem javított hanem rontott mikor használtam mert visszakezdtem gombásodni tőle..

Én egyébként most echináceát szedek egy hétig szedem egy hétig nem mert így kell de vmitől hányingerem van nekem is mint Hunny-nak..

Vagy csak ez a rohadt meleg mert azt se csodálnám..

512. Hunny
2012. júl. 3. 13:48
Húúú most nézem a cikatridina oldalát, nekem egyre jobban tetszik! Csak gyógynövényeket tartalmaz: aloe vera, körömvirág, teafaolaj, tigrisfű. Csupa nyugtató, sebgyógyító, kórokozó ölő tartalom! Majdhogynem nekem is kedvem támadt kipróbálni!
511. Hunny
2012. júl. 3. 13:43

"én még itthon is vettem magamtól mintát és azt küldtem fel postán mire megjött az eredmény és a javaslat is"

Ez számomra eléggé érdekes, mert a minta napokat is kavaroghat a postán, és az idő alatt gyakorlatilag megsemmisül a kenet. Az én dokim nem hajlandó pénteken kenetet venni, mert mire megnézné valaki, tönkre megy.

Lehet, hogy nálad a gynophilus olyan mint halottnak a csók, mert már annyra ki van írtva minden, a hüvely hám is. Érdemes más készítményekkel próbálkozni, pl gynoflor egy kevés ösztrogént is tartalmaz, ami segít visszaállítani a hüvelyhámot. A hüvelyhámra épül a tejsav, és abban él a flóra. A hüvelyhám regenerálására a cikatridina kúpot ajánlja egy weborvos (egyébként nem írtál még ilyen weborvosnak? lehet tudna okosakat mondani), és utána jöhetne vmi hv helyreállító ami tejsavat is tartalmaz. A nők mind nagy fájdalomról és égő érzésről számoltak be, akiknek ezt mondta a web doki. Persze javaslom, hogy nézesd meg magad előtte valakivel, mert nem szeretném ha feleslegesen dobnál ki rá pénzt.

A méregtelenítő teák nem rosszak, de magukban nem sokat érnek szerintem. Kéne mellé a diéta. A propolisz pedig nem méregtelenít, hanem az immunrendszert erősíti. Ha azt akarod kiváltani, akkor inkább valami vitaminokat szedjél, béres csepp vagy akármi. És rengeteg gyümölcsöt, zöldséget egyél. Olvastam, hogy a hüvelyhámosító mellé írt a doki klion-t, hogy a fertőzéseket megakadályozza. Nem lehet hülyeség, de a hámosításra játszok én még továbbra is. Helyi sztk-s doki még mindig nem játszik? Én se vagyok oda érte, de én kíváncsi lennék hogy akkor most mi van ott aminek nem kéne lennie, és nincs ott, aminek ott kéne lennie:$

510. indi66
2012. júl. 3. 12:41
Hozatok apával még szerintem méregtelenítő teát, mert a propoliszt nem tudom tovább szedni hetek óta nem tudom szedni mert hányingerem van és ha csak rá gondolok rosszul leszek. Biztos az aloe vera csinálja. Ha hozna teát kicsit segítenék is magamon ilyen téren. Gondoltam hogy íratok magamnak klion kúpot vagy valamit amit ír. De én a klionra szavazok igazából. Veszek teafa olajat és azzal mosakszom este intim mosakodó helyett, most ezeket vettem a fejembe
509. indi66 (válaszként erre: 506. - Hunny)
2012. júl. 3. 12:21
Ezen gondolkozom egyébként, azt tudom hogy nincsen hüvelyflórám, de 3 hónap gynophilus után sem volt.
508. indi66 (válaszként erre: 505. - Sylvia31)
2012. júl. 3. 12:20
Minden alkalommal vesznek tenyésztést ha megyek. A baj csak az h nehezen birom kivárni az augusztust megint. Csak mert tavaly is ez volt, sőt akkor én még itthon is vettem magamtól mintát és azt küldtem fel postán mire megjött az eredmény és a javaslat is. Már nem csoda hogy bele untam.
507. Hunny
2012. júl. 3. 10:45
Egyébként én most szerintem leállok a flóra helyreállítással. Lenyomtam belőle 5 napot, ebből 2 gynoflor volt. Jövő héten fog megjönni, és akarok a mensi utánra tartalékolni, mert nagyon ajánlják h utána legyen egy ilyen kúra. 8 szem gynophilus maradt még az 4-8 napra elég lesz (adagolástól függ), és mégiscsak utána megyek dokihoz ( cytológiát és kéne vetetnem, és a múltkor sztem azért lett véres-gyulladást mondtak ezért-mert 2 nap múlva megjött, és akkor ott már vérbő volt minden rendesen).
506. Hunny
2012. júl. 3. 09:57

Indi!

Nem tudnál helyben elmenni gyorsan sztk-ra egy kenetvételre? Sylvit olvasva az jutott eszembe, hogy lehet nincs is semmiféle bacid, egyszerűen csak nincs hüvelyflórád. Mondtad, hogy nem láng vörös az egész, folyásod nincs (én olyanról még nem hallottam, h vkinek bacija/gombája lenne folyás nélkül), ezért nekem nagyon gyanus a dolog. Ha elmész, kérj hv flóra tenyésztést is!

505. sylvia31 (válaszként erre: 504. - Hunny)
2012. júl. 3. 08:42

De szupi vagy:-)!!!Imádlak:-) imádom mikor vki ilyen pozitív!!!Én is álltam már fel padlóról huh de hányszor..igen,nem mindig alakulnak jól a dolgaink attól még nem mi vagyunk a világ szerencsétlenjei!!!Egyébként jelentem:MÉG MINDIG OKÉS VAGYOK!!Mensi elmúlt folyás minimális ami abszolút a normál tartományba esik kétszer szexeltem a párommal...és minden oké..remélem marad is:-)

Indi!Hunny-nak tökéletesen igaza van de nem azért hogy egy követ fújjak vele csak a tapasztalataink nagyon hasonlóak..

Menj el tenyésztésre szerintem is!!!

Nézd én már a Jóég kúpját(a cns-t is ismerem igen)elhasználtam nem tudtok olyat mondani amilyet nem használtam gombaölők baciölők flórahelyreállítók Szűzmária...

ÖSSZEGZÉSEMET ÍRNÁM:

Az antibiotikumokat amennyire lehetséges kerülni kell indokolatlan használatukat(mint nálam a télen)meg méginkább

Ha semmilyen kúp kenőcs nem használ adott esetben az orvosé sem TENYÉSZTÉS..Azzal előrébb van az az ember..

Van olyan amikor nincs mögötte baci gomba egyszerűen a flóra borul fel akkor azt kell visszaállítani mondjuk az én esetemben vmiért romlást hozott nekem az octenisept majd cicka-kamilla irrigálás hozott remélem végleges javulást...

Indi!Valaminek csak hatnia kell ilyen nincs hogy semmi!!

Hunny szuper tanácsokat adott neked a bugyikifőzéstől a hajszárítón át a pamut NEM TANGA fehérneműig köpi-vágja a témát:-)sajnos...

Egy szó mint száz vminek hatnia hell ez nem normális hogy te csak szenvedsz és nem javulsz semmitől..

Mondjuk a dupla adag klórt az én hüvelyem se bírta volna ki ilyen akcióktól abszolút tartózkodok(nincs strand szauna medence semmi...)

504. Hunny
2012. júl. 2. 17:36

Lányok! El akarok valamit mesélni, ami nem szorosan témába vágó, de a sokszor emlegetett pozitív gondolkodásra mutat példát.

Egész hétvégén nagyon nagyon rossz kedvű voltam, de igazából nem tudom az okát. Úgy tűnt, hogy a párommal tervezett közös programok se úgy alakulnak, ahogy eredetileg elterveztük. Eléggé szenvedtem, de tegnap mikor felültem a buszra, és indultam Szegedre páromhoz, elhatároztam, hogy pozitívan fogok gondolkozni, és mindennek a jó oldalát nézem! Mellém is ült egy kislány (1 éves körüli) az anyukájával, ami majdnem rosszul érintett (nagyon szeretnék már anyuka lenni), de inkább a hasonló korú keresztfiamra koncentráltam, akit már rég láttam, de talán a hétvégén találkozunk:) Egyébként összességében jobb lett a kedvem ezektől a gondolatoktól.

A mai napom termése pedig: behívtak 2 állásinterjúra, és egy fb-s nyereményjátékban nyertem egy pilates DVD-t, aminek nagyon örülök!:D

Szóval hajrá csajok, meditálni, mosolyogni és élvezni az életet!!!!

503. Hunny (válaszként erre: 501. - Indi66)
2012. júl. 2. 16:26

Háát akkor elmesélem, hogy én mitől kerültem ebbe a helyzetbe:

Gyenge volt a hüvelyflórám, és egy barátnőm tanácsára vettem almaecetet, és azt higítottam, az volt az intim mosakodóm. Pár napra rá jött a jó kis túrós folyás. 2 nap múlva kiejelentette a doki, hogy hüvelygyulladásom van. Úgyhogy szerintem kerüld nagy ívben. Egyébként a candida kúra alatt tilosak az erjesztett élelmiszerek, és az ecet is így készül. Remek candida táptalaj. Én nagy ívben kerülném a helyedben!

Ruha fertőtlenítésre jó lehet, de inkább teafaolajat használnék rá.

Esetleg a vitagyn C-t kipróbálhatod, van benne ezüst, ami öli a bacikat, gombákat, valamint citromsav, ami helyreállítja a hüvely ph-ját. Nem mondom, hogy ettől gyógyulsz meg, de lehet h enyhülést hoz. Hozzáteszem, hogy Sylvinek visszaesést eredményezett miután jól volt.

502. indi66
2012. júl. 2. 16:23
Na jó bevallok nektek valamit. Most nemrég oylan meleg van ugye hogy anyuval kimentünk a medencéhez, én csak járkáltam benne még ő fürdött és rábeszélt h nyugodtan menjek bele, már 1 éve könyörögnek hogy fürödjek én is, úgy sincs folyásom ők meg már úgy is elkapták volna mosás útján. Nem félnek tőlem kicsit se. Hát ráadtam a fejem, vesztemre mert kiderült apám dupla adag fertőtlenítőt öntött bele a meleg és az eső miatt és hát fél órát se töltöttem benne mire úgy mart meg csípett hogy itt vergődtem a padlón markolászva azt, és üvöltve meg bőgve. Szóval ennyi volt a pályafutásom, hiába kerestem az aloe verámat sehol se találtam emr anyám elvitte, szóval körömvirág krémmel kentem be ami némileg csillapítja épp a marást szóval úgy kiidegeltem magam hogy most fogom magam elmegyek itthonról és elszívok egy raklap cigit.
501. indi66 (válaszként erre: 500. - Hunny)
2012. júl. 2. 15:58

Köszönöm, utána néztem a gyntimának, lehet beszerzek egy új teafaolajat, már tudom is honnan és milyet.

Ecetes irrigálásról mik a vélemények? azt eddig csak kívülről borogatásnak csináltam régen, mondanom sem kell hogy sosem használt... semmi.

500. Hunny
2012. júl. 2. 14:56

Az jutott eszembe, hogy lehet el kéne menned egy vérvételre, ahol gombákat, rossz bacikat szűrnénrk ki. Próbáld meg megbeszélni a háziorvosoddal hátha ezt is sikerülne elintézni vele! És ebből kiderlhet, hogy belsőleg is van e baj, mert ha igen, akkor azt kell kezelni.

Találtam pár hasznos tanácsot, gondolom mindenfélét betartasz, de lehet h van 1-2 új és felidézni is érdemes néha:

Grapefruit cseppet inkább szájon keresztül fogyaszd (hígítva!), az immunrendszered támogatására!

Irrigáláshoz kizárólag a glicerines változatát lehet használni (de azt is csak hígítva), az alkoholos oldatot nem.

A teafaolaj is nagyon hasznos, de ahelyett, hogy szimplán a fehérneműdre csepegtetnéd, inkább lemosóként használd!

Nem túl meleg vízbe csepegtess pár cseppet, majd ezzel mosakodj! Ne dörzsöld, súrold, inkább csak folyasd a vizet a kényes területre!

Érdemes törölköző helyett hajszárítóval megszárítkozni odalent. Ez azért jó, mert így véletlenül se fertőzöd vissza magad a törölközővel, és nem is kell naponta újat elővenni. A bacik, gombák a meleg, nedves környezetet kedvelik, ezért fontos a szárazság.

Érdemes lecserélni az összes fehérneműt. Kizárólag pamut ajánlott, műszálas nem. A normál fazonú bugyi a legideálisabb, a tanga ilyenkor mindenképp kerülendő.

Én öblítő helyett a bugyikhoz ecetet használok. Fertőtlenít és miután megszáradt, szaga sem marad.

A Gyntima probiotica és probiotica forte hüvelykúp is nagyon jó a hüvelyflóra visszaállítására és megelőzésre is. A forte változat teafaolajos.

Jobb, mint az irrigálás, mert irrigálásnál előfordulhat, hogy nagyobb kárt csinálsz, mint amennyit használ.

A víznyomással ugyanis mélyebbre juttathatod a bacikat is.

Egyetértek az elsővel abban, hogy Normaflore is jól jöhet antibiotikum után.

A joghurtos kúpot nem ajánlom.

-

Nagyon sokáig küszködtem mindenféle fertőzéssel, de a fenti praktikák nekem beváltak***, 5 éve nem jártam nőgyógyásznál fertőzés miatt (csak rákszűrés céljából szoktam látogatni).

***a Gyntima kúp az egyetlen, amit csak nemrég kezdtem használni.

499. indi66 (válaszként erre: 498. - Hunny)
2012. júl. 2. 14:23

Már volt, elők közt pár éve. Volt már ezüst kolloid, grape fruit, teafa olaj, colpo cleaner, diófa levél, cickafark, Rózsaméz. Meg persze octenisept. Nemtom kifelejtettem valamit, lehet... :S Kúpok is érdekelnének, volt oylan kúp is aminek a receptjét itt kértem le, és írattam föl majd kevertettem ki. Konkrétan CNS kúp. Minden volt már de ha eszetekbe jut valami bármi, én örülnék nagyon. Egy van amit még nem próbáltam a probiotikus tampon mensikor, mert egy doboz 3000.- ft. Sőtt még hormon "rendberakót" is szedtem borostyán valamit tartalmazott :S Elfelejtettem már mi volt de ezt csak 1 hónapig ezek után állt be a mensim 28 naposra mert volt h 20 napra jött meg. Bármit fel tudok igazából íratni a házi dokimmal, gomba ellen is írattam már nála többször szájon át, plusz kúpokat is kiír. Bár olyan drasztikus kúpozást nem tervezek, de ha van valami lájtos azt kipróbálnám :/

Vagy terápiás bármi... volt több napom ezzel telt el mniden féle fórumon illetve oldalon elolvastam már mindent, sztk-ba meg meg nem szivesen megyek vissza mert köcsögök az emberrel.

498. Hunny
2012. júl. 2. 13:21

Jesszusom, jó sokára:S:(

Nekem úgy rémlik, hogy a kamillás-cickafarkos ülőfürdőt/irrigálást te még nem próbáltad. Sylvinek volt egy olyan észrevétele (és igaza is van), hogy a kamillával óvatosan kell bánni, mert szárít! Helyette körömvirágot kéne használni.

497. indi66
2012. júl. 2. 12:50
Addig pedig ki kell találjak valamit... azon agyalok mit nem próbáltam még ki. Ötletek? Irrigálás is lehet már nem bánom... :/
496. indi66 (válaszként erre: 495. - Hunny)
2012. júl. 2. 12:47
Tudod mikorra kaptam időpontot? Augusztus 1 fél 10. Szimpla 1 hónap mire eljutok.
495. Hunny (válaszként erre: 494. - Indi66)
2012. júl. 2. 12:21
Nekem is ma jutott eszembe, h nem is szoktam figyelgetni. Talán tegnap néztem rá, a helyzet ugyan olyan. Mikor mész pesre a dokihoz?
494. indi66
2012. júl. 2. 10:05
Én ugyan olyan sz.rul vagyok csak most nem figyeltem rá. Sokkal jobb nem figyelni rá.
493. Hunny
2012. júl. 1. 13:42

Lehet, hogy holnaptól napi 2-t fogok használni, aztán 3-4 nap pihi és vetetek kenetet, kérem h nézzenek flórát is. Akkor már szerintem nem a bejuttatott flórát fogják kitenyészteni, hanem ami megtapadt (remélhetőleg).

Kicsit kezdek stresszes lenni az álláskeresés miatt, de remélem, hogy ez nem veti vissza az állapotomat majd!

492. indi66 (válaszként erre: 491. - Hunny)
2012. júl. 1. 10:11
Hát én mindenhogy használtam már, úgy szokták ajánlani hogy kezelések után 7 napon át 2-őt, aztán ezek után fenntartásnak 14 napon át egyet, úgy emlékszem azt mondtad hogy nincs is hv flórád. Az én problémám olyan összetett lehet hogy ezekre egyáltalán nem reagált én 3 hónapig használtam minden hogy és ezek után sem volt a kenetemben normál bacilus flóra. Szóval úgy konkrétan nem tok véleményt mondani, de szerintem használhatod 14 napon át. Rossz nem lesz. Reméljük.
491. Hunny
2012. jún. 30. 23:51

Sziasztok!

A gynophilus-ra az van írva, hogy kúraszerűen 7 napon keresztül 2x1, viszont fenntartásra 14 napon keresztül 1x1. Péntek és szombat este alkalmaztam eddig, probémát nem okozott. Szerintetek most milyen adagban kéne használnom? Az se utolsó szempont, hogy ha 2x1, akkor napközben is bugyi, betét, ebben a tikkasztó hőségben...

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook