Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Állandó hüvelygyulladás fórum

Állandó hüvelygyulladás (beszélgetés)

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
550. Hunny (válaszként erre: 549. - DiamondAngel)
2012. júl. 11. 23:26
Igen, létezik ilyen, sokaknál előfordul:) Nem vagyok szakértő, de szerintem se a szifilisznek, se a hiv-nek és az AIDS-nek sincs ilyen tünete. Nyugi, minden rendben lesz! Azt hiszem pár napos kezeléssel rendbe hozható:)
549. DiamondAngel (válaszként erre: 547. - Hunny)
2012. júl. 11. 23:13
Tényleg van ilyen? Mert én bepánikoltam. Ilyeneken agyalok, h szifilisz, hiv és társai... Nagyon fel tudom húzni az agyam és most iszonyatosan megijedtem. Nem igen alszok ma... Legszívesebben most azonnal mennék dokihoz!
548. Hunny (válaszként erre: 545. - D'moni)
2012. júl. 11. 23:07

Szió!

Minden tapasztalatot szívesen várunk! Vannak is még küdő emberek, akiknek bizti tudsz új ötleteket adni:)

Köszi

547. Hunny (válaszként erre: 546. - DiamondAngel)
2012. júl. 11. 23:06
Hallottam olyat, hogy a nemi izgalomkor keletkező váladékot termelő mirigyek nem tudnak kiürülni, begyulladnak és eléggé fájdalmas! Szerintem nálad is ez lehet a helyzet. Tudtommal könnyen orvosolható, a doki tuti tud segíteni!
2012. júl. 11. 23:00
Remélem találok még itt valakit! Nagyon félek! Kiütések jöttek elő a nemi szervemen, megduzzadtak az ottani nyirokcsomóim, valamint hőemelkedésem van! Holnap azonnal doki, de nem tudok megnyugodni! Mi lehet a bajom?:(
545. d'moni
2012. júl. 11. 23:00
Sziasztok! Régen én is küzdöttem huzamosabb ideig gyulladással. Ha nem haragszotok nem olvasom vissza a 19 oldalt, de ha szeretnétek leírhatom, hogy nekem mi segített. :)
544. Andy8917 (válaszként erre: 541. - Hunny)
2012. júl. 11. 22:55
Szioka!Igen sajnos en is ezzel a problemaval kuzdok jo ideje csak az az igazsag nem nagyon foglalkoztam vele vagyis nem annyit mind ti,canesten ha vmi nagyon nem volt ok es kesz.Huvelyflora visszaallitasaval se bajlodtam sokat de most eltokeltem hogy alaposan valtoztatok az eletmodomon, mert nagyon sok edesseget eszem vagyis ettem es olvastam hogy a tulzasba vitt cukormennyiseg taplalja a gombakat ugyh ezekrol ugyesen lemondtam,par napja belefogtam egy edzesprogramba is,sokkal tobb folyadekot iszom es egeszsegesebben etkezem.Eszrevettem h a huvelyfolyasom is merseklodott bar ezt meg nem irnam a hirtelen eletmodvaltasom szamlajara :)))Kiprobalom a teafaolajat hatha bevalna es irok majd mit tapasztalok. Koszonom a valaszt!!!
543. Hunny
2012. júl. 11. 22:49
Látom indi megelőzött közben:) Annyit fűznék hozzá, hogy a Tebamol teafaolaj tökéletes, rá van írva, hogy 100%-os, és tényleg nincs más az összetevőknél! (ezt vedd figyelembe mikor vásárolsz). A partner kezelése is nagyon fontos! Engem ő fertőzött vissza 2x, majd mindkettőnket kikezeltük, és jól vagyunk:)
2012. júl. 11. 22:45
Szia!Koszonom szepen a valaszod,megfogom probalni a teafa olajat,elmegyek egy bioboltba es megnezem,hatha hasznalna mert megbolondulok tole sokszor,nem mindig veszes de mar unom ugyhogy valamit mindenkepp elkell kovessek. Es ha hazamegyek irany a doki
541. Hunny (válaszként erre: 537. - Andy8917)
2012. júl. 11. 22:44

Szia!

Üdv a csapatban (sajnos)! írod, hogy olvastál minket, de azért gyors összefoglalom a dolgokat.

Nekem a gombát a gynazol ölte ki (bár még doki nem erősítette meg, de jól vagyok), a pirosságom nem múlt, ezért Octenisept-et használtam, és rendbe jöttem. Utána hüvelyflóra helyreállítás gynoflorral és gynophilus-szal.

Sylvinek sok sok minden után csakis az octenisept-tel való irrigálás jött be. Ő flórát nem állított helyre, mert mikor próbálkozott vele, mindig visszatértek a tünetei. A gyulladást, pirosságot a cickafarkfüves-kamillateás irrigálás oldotta meg neki.

Indi az, aki még sajna nem jött helyre. Mint olvashattad, a teafaolajjal próbálkozik, méregtelenít és az immunrendszerét erősíti.

Úgy veszem ki, hogy nálad nem olyan brutál a helyzet, mint nálunk, mert csak időszakos a dolog. Beszéltük nem egyszer, hogy létezik túlkezelés, nehogy ebbe a csapdába ess te is! Így első körben a teafaolajat ajánlom én is(gyógyszertárban kaphatsz 100%-osat), fülpucolót bevizezve cseppents rá, és belül töröld körbe, és kívül is. Szólok, nagyon nagyon kellemetlen érzés lesz:( Csíp és mar, de nem roncsolja a nyálkahártyát. Ha a nem természetes dolgok mellett döntesz, akkor az Octenisept-et ajánlom, szintén gyógyszertárban kapható és 5 napon keresztül fecskendővel 5ml-t kell bespriccelni. Az érzés ugyan olyan mint a teafaolajnál:( Ha a problémáid megszüntek, érdemes cickafark-kamilla ülőfürdőt csinálni, majd hüvelyflóra helyreállítást.

Írj folyamatosan, hogy mi van veled!

Hunny

540. Hunny (válaszként erre: 536. - Indi66)
2012. júl. 11. 22:27
Nem tudom mennyire emlékszel, de folyton erről panaszkodtam, hogy egyik nap jbb a másik nap rosszabb. Ne hagyd abba, ne add fel! Egy idő után egyszercsak végleg jobb lett:) A rossz érzés is visszatért vagy csak a pirosság? Mert én 2x csináltam teafaolajos tampont és iszonyatosan bepirosodtam tőle. Próbálj meg még 1-2 napot így teafaolajjal, majd pihentesd, ülőfürdőzz. Ha a pirosság nem javul a köv 1-2 napban,majd a szünetben javul, akkor lehet h te is érzékeny lettél rá:( Ne add fel, lesz ez jobb is!!!
539. indi66
2012. júl. 11. 20:28
A felfázásos problémáidra pedig szedj tőzegáfonyát és igyál sok teát. Medveszőlőt például.
538. indi66 (válaszként erre: 537. - Andy8917)
2012. júl. 11. 20:27

Üdv

Próbáld ki a teafaolajat. azért próbálkozom én is ezzel mert természetes nem irritálja a nyálkahártyát stb stb. Néz utána nagyon sok cikk van róla. Gombára szuper, az én problémám más eredetű, de továbbra is maradok ennél. Na szóval fogd meg és csepegtess az ujjadra 4 5 cseppet kend be vele a hüvelyfalat egy cseppet pedig rakjál a méhszájdra is. Kívül is ugyan ez a szeméremen. Naponta 2x.A teafa zsibbasztegy darabig fura lesz, de az csak átmeneti. Elvileg szuper a gombás betegségekre orvos írta szóval azért merem így ajánlani. Üvegen az áll h csak hígitva, ettől ne félj nem lesz semmi bajod. Nekem tebamol-os van mert csak ez volt a bioboltban, de ha tudsz venni dr müller 100%-os teafaolajat akkor azt válaszd. És ügyelj hogy ne illatosítót vegyél, menj bioboltban fogsz találni. Pároddal perdig teafaolajos óvszerrel legyetek együtt, nem drágább mint a rendes óvszer, neten tudsz rendelni. Ezt is ki tudod google-zni. Nézz utána a lelki eredetű dolgoknak. Ne használj tampont és ne szedj fogamzásgátlót. Pár nap folyamatos böngészés után én erre a módszerre szavaztam de nagyon sok olvasni valót találsz az interneten. :)

2012. júl. 11. 18:51
Sziasztok! Nemreg talaltam ra erre a forumra es alaposan atolvastam minden egyes hozzaszolast,egyeseket igen erdekesnek talaltam.Az en kalvariam egy gomba fertozessel kezdodott meg evekkel ezelott amit tobb mint valoszinu egy strandon szedtem ossze :(( Azt kikezeltem gyogyszerekkel es kupokkal aztan nem volt gondom egy jo darabig de kb 2 eve egy igen sulyos felfazassal kuzdottem meg persze az en felelotlensegemnek koszonhetoen mert kb 3 orat toltottem egy jeghideg medenceben, eros antibiotikumokkal kijottem belole de sajnos utanna meg parszor elofordult.Azota a gombam is kiujult parszor amit canestennel kezeltem tobb izben is.De ami a leges legidegesitobb az az allando huvelyfolyas es neha viszketes is.Borzasztoo!!!!Mondjuk mindig volt huvelyfolyasom de ez mar sook.Olvastam itt sok dologrol de az a baj nem igazan hiszek ezekben es ugy tunik nehany hozzaszolo tapasztalataibol hogy egy ido utan nem igazan hasznal semmi.Most probalok raallni arra a dietara is,no cukor,se semmien egezsegtelen kaja es probalok tobbet mozogni,sportolni. Eszem fokhagymat rendszeresen olvastam h kituno bakteriumolo.Probalok minnel tobb vizet inni es zoldseget,gyumolcsot fogyasztani.E mellett a hozzaallasomat is probalom megvaltoztatni es nem gondolni arra orokke h esetleg beteg vagyok.Persze tudom ez nem eleg a gyogyulashoz es mihamarabb fel kell keresnem egy dokit is mert eddig ugymond hanyagoltam.Van parom is es igen aktiv nemi eletet elunk vagyis eltunk mert mostanaban nem tudunk talalkozni a naaagy tavolsag miatt :((( valamit ha tudtok tanacsolni kerlek irjatok! Elore is nagyon szepen koszonok minden valaszt!!!
536. indi66
2012. júl. 11. 14:35

Én ezt nem értem :( Minden nap 2x áttörlöm hígítatlan teafaolajjal a hüvelyem a méhszájamra is teszek belőle. Kívül is.

Tegnapig elmúlt a maró érzésem sőt a szine is kezdett helyre jönni. Már nem éreztem a gyulladt érzést. Lefeküdtem aludni, és mire felkeltem ugyan ott tartok mint pár nappal ezelőtt, mikor elkezdtem az egészet. Most tartok a peteérésnél. Másra nem tok gonodlni mint hogy hormon csinálja ezt? És mindig mindig ez van :(

535. Hunny (válaszként erre: 534. - Indi66)
2012. júl. 9. 16:48

A munka keresős szitu ismerős dolog. Nekem osztják a jó tanácsokat, pedig már több tapasztalatom van mint nekik...

Én is órákat töltöttem azzal, hogy valami új infót keressek a neten, hogy meggyógyuljak, de semmi újat nem találtam. Annyit, hogy megtaláltam ezt a fórumot, titeket és lelkiekben nagyot lendített a dolog:) Fontos lenne, hogy szánj magadra időt, és kiegyensúlyozott legyél! Tudod, a lelki dolgok is nagyban befolyásolják a gyógyulást.

534. indi66 (válaszként erre: 533. - Hunny)
2012. júl. 9. 14:31

Hát igazából már 2 éve is olvastam a fokhagyma dugdosásról, de végül is nem csináltam mert más is ugyan olyan jó lehet, csak ki kell tapasztalni hogy nekem épp milyen adagban stb válna be. De ha netán újra elborulna az agyam akkor idegemben tuti megcsinálnám. Igazából újat nem nagyon olvastam az oldalon, csak szépen össze van szedve a dolog és több mindent kezdek el egyszerre csinálni, nem csak kiragadok egyet az összesből és csak azt csinálom.

Meditálni épp nemrég készültem de még végig gondolni sincs energiám hogy mit kellene végig gondolnom, főleg hogy itt épp erőltetik nálam a munkakeresés és hirtelen döntés dolgot. Most csak erre van energiám, magamra, mással nem tudok foglalkozni... sajnálom. :/ De ezt egyesek itthon nem veszik komolyan. -.-'

533. Hunny
2012. júl. 8. 22:50

Sajna Antal Vali gondolkodását túl sokan radikálisnak vélik (bevallom, néha nekem is borzong picit a hátam, pl mikor megpucolt fokhagyma gerezdeket fűzött fel cérnára és azt helyezte fel a hüvelybe-kipróbáltam, és tényleg jó, nem csíp, de először ölvasni...:D), ezért sok helyen le van tiltva a honlapja. De egyre inkább érzem, hogy hasonlóan gondolkodom, pl ma is mondtam h inkább megfőlök a 30 fokban szobában, mert ha bejönnek a szúnyogok megesznek, szúnyogírtó szarokat én meg nem lélegzek be.

Na visszatérve: nem voltam strandon, valszin holnap pedig meg fog jönni, szóval se strand, se szex pár napig, csak pihi:)

Tudod, hólyag problémára rengeteget kell inni, a lelki dolgokhoz meg próbálj meg meditálni. Én is ezt fogom tenni, mindegyik rám is fér.

532. indi66 (válaszként erre: 531. - Hunny)
2012. júl. 8. 16:21

Szia. Azért vigyázz még :)

A drasztikus diétába még nem kezdtem bele, most úgy csinálom, hogy előbb elhagyom a kenyeret meg ilyeneket, mert ha hirtelen bele vágok a közepébe, már a második nap rosszul vagyok. Szóval pár nap "leszoktatom" magam az ilyenekről. A teafaolajat használom minden nagy dolog után, plusz reggel este áttörlöm vele. Teafás tampont is alkalmaztam egy nap de mivel én betétes vagyok és nincs itthon már egy darab sem, meg azért emrt szárít is, úgy csináltam hogy füllpucoló pálcikát bevizeztem cseppentettem rá egyet és azzal a vaginát is áttöröltem. Most ezt fogom használni. Olvasgassatok róla ha van kedvetek :) Sajnos a linket nem tudtam a hsz-el elküldeni mert nem engedte de antal vali oldalán van róla egy cikk, ami nagyon jó.

Minden nap megiszok egy liter lapacho teát, ez a tea azért is jó mert kivezeti a fémeket a szervezetből, ezeket a gomba nagyon szereti lekötni, szóval ha fenyegetve érzi magát még jobban ragaszkodik. Amalgán töméseket a fogamból ki fogom cseréltetni mert folyamatosan szívódnak fel belőle ezek a fémek. :/ Szedem az encinacea cseppeket, minden nap 60 cseppet 3xrra elosztva, ez ingerli az immunrendszeremet hogy lépjen közbe.

Reggelente aloe vera amitől még fogyok is egy ici picit :) Urogint is szoktam inni, mert a húgyhólyagommal sincs minden rendben, fáj a hasam, de hál isten már nem annyira mint az elején. Próbálok relaxálni esténként, és utána néztem a lelki háttérnek is, mivel egy csomó dolog van amit át kell rágnom ezért most azzal fogok próbálkozni hogy gondolatban kibékülök azokkal a dolgokkal magammal szemben is és másokkal szemben is amiket akiket bántottam vagy úgy érzem gátolja annak az esélyét hogy meggyógyuljak. Hát nagyjából azt hiszem ennyi. :D

Teafát nektek is ajánlom nézzétek meg majd antal vali oldalát.

531. Hunny
2012. júl. 8. 15:56

Sok helyzet nincs, de gondoltam megtöröm a csöndet. A sebem szépen gyógyul, már nincs megdagadva, kevésbé piros és kisebb a seb. Ma 1x nagyon picit viszketett, de hamar elmúlt, sztem semmisg volt.

Sylvi kitartást! Mindjárt vége a hőségnek!

Indi, veled mi a helyzet? Diéta h halad?

2012. júl. 6. 14:10
bocsánat a helyesírási hibákért folyton elütöm a billentyűzetet:-((
529. sylvia31 (válaszként erre: 528. - Hunny)
2012. júl. 6. 14:07

Szia-ssztok:-)nálunk is rendben megy a bevetés de kiskabátban:-)egy hét pihentetés viztos hogy kell neked én is egy pár napig pihentetem mert nehogy feldörzsölődjön aztán meg vége szakad itt a nagy örömködéseknek:-)A strand számomra tabu!!Pont ma mondta édesanyám is sőt a párom is hogy nem megyünk??Na mondom nem!Ebben nem tűtök tréfát amit én itt kiálltam a tavasszal ezt nem kockáztatom semmiért..

Csajok már 28fok van a lakásomban napok óta nem alszok olyan fáradt vagyok hogy az eszemet se tudom..olyan alváshátrányban vagyok már mintha kerek 24órája nem aludnék..nem vagyok én álomszuszák de 8órát pihennem kell mert különben használhatatlan vagyok(a kor sajnos:-))

De napok óta 5-6órát alszok maximum mondom kész vagyok:-((

Ezért is nem nagyon írkálgatok mert nem fog az agyam se már Ind drága jobbulást kívánok neked te szegény ez a klóros sztori betehette a kaput Hunny neked-nektek(a pároddal)nagyon örülök:-))

Hajrá mindenkinek:-)

528. Hunny
2012. júl. 6. 13:21

Hajrá Indi, szurkolok továbbra is!:)

Nálunk megvolt tegnap a 2. éles bevetés is. A helyzet továbbra is ugyan olyan szerencsére.Mondjuk egy nagyobbacska mechanikai sérülést sikerült összeszednem: a hüvelybejárat alatti részen a belső oldalon lett egy nagyobbacska repedés, de szerencsére nem fáj. Ezsütkolloid/octeni kúrát fogok neki tartani. Remélem hamar begyógyul! Úgy látszik, most jól jön, hogy 1 hétig nem találkozom párommal, de hétfőn kell megjönnie, remélem addigra rendbe jön.

Őszintén kacérkodom a hétvégi strandolás gondolatával:$ Lehet, hogy bevállalom, de teafaolajos tamponnal, hogy ha rossz baci akar bejutni, akkor esélye se legyen!

527. indi66 (válaszként erre: 526. - Hunny)
2012. júl. 6. 10:49
Jó az bizonyos prootozonokra vagy mikre is XD pl ilyen a trihomonas. Használtam belőle régebben de végül is nem sokat. Minden esetre felszerelkeztem. :):)
526. Hunny (válaszként erre: 525. - Indi66)
2012. júl. 5. 22:23

Jól hangzik a dolog;) Betadin kúp csak a bacikra jó, a gombára nem. Teafaolajat irrigálva és belülről körbetörülve is jó szerintem. De kívülről is alkalmazd, főleg ha érzed a hugyútnál is, ott is kiöli a bacikat is.

Hajrá diéta, hajrá gyógyulás!:) Ilyenkor könyebb diétázni, mert itt a sok zöldség, gyümölcs, fogyaszd azokat főként! Pl nekem a reggelim mindig egy alma, vagy banán, és nagyon sok mindent lehet főzni is:)

525. indi66
2012. júl. 5. 21:48
Vettem lapacho teát, gyntima hv kúpot, teafa olajat amivel este akarom áttörölni és megmosni intim lemosó helyett, echinacea cseppeket hogy még tutibb legyen. Holnaptól hozzá látok a diétához is. Most már húgyutaknál is érzem, szóval van itthon urogin azt is iszom már régebbtől. + aloe vera. Valami csak jó lesz.. lehetne irrigálni is a teafával, de úgy döntöttem hogy azt nem. Max bekenegetem belülről is. Van még itthon betadine kúpom full doboz, de úgy gondoltam nem használom el. Majd meglátjuk mi sül ki belőle.
524. Hunny
2012. júl. 4. 15:42

Igen, úgy értettem h gumi nélkül:) Érdekes, kicsit úgy éreztem, hogy a párom fél tőle, mármint félt engem. Meg is kérdezte, h na de biztos? Nehogy megint bepirosodjak aztán ismét hónapokig semmi.

Jó ötlet ez az octenisept-es fertőtlenítés! Még úgy is 3/4-ig van a flakon, és kidobni persze nem fogom. Kipattogni nagyon ritkán szokott, ezt előzi meg a hintőpor. De azért nem árt ha használom majd:)

523. sylvia31 (válaszként erre: 522. - Hunny)
2012. júl. 4. 13:17

Naaaaaa de örülök vééégre:-))))))))))))Szuper!Én még élesben nem merném mármint gumi nélkül nem tudom így értetted e de végre végre javulunk:-)))

Csajok a szőrtelenítés végeztélvel én a bőrömet az Ocetnisept-el fújom le kívül-belül és azóta meseszép!!!!!!!Esküszöm!Pedig régen néha néhja felpattogott volt hogy begyulladt azóta gyönyörű!!Tudjátok hogy bőrfertőtlenítő is..használjátok én csak ajánlani tudom szőrölés után!!

522. Hunny (válaszként erre: 520. - Sylvia31)
2012. júl. 4. 12:03

Erről a szódabikarbónás dologról majd írok egy levelet:) (most kicsit sietőben is vagyok)

Igen, én is gondolkoztam már a szőrtelenítésen. Valóban azért van ott, hogy védjen a baciktól. De nekem 1x volt olyan érzésem, h pont ettől lett rosszabb, mert megkapaszkodnak benne, nehezebb kiírtani onnan mint a csupasz börről. Mi is azon az állásponton vagyunk a párommal, mint ti. Én/mi borotvát szoktam használni borotvahabbal, és utána kamillás hintőporral bekenem. Ettől nem fog kipattogozni. Nekem az sztk-s doki sose szólt érte, de én is hallottam már ilyeneket. Egy webdokinál olvastam egyik nap h ne borotva, mert a szőrtüszőnek nagyon rossz, bekerül a baci ha utána nincs alkoholos fertőtlenítés (volt h csak a felső domb rszt alkoholoztam, hát nem kellemes). Ő inkább a szőrtelenítő krémeket ajánlotta. De azokban meg méreg van, úgy hat hogy megöli a szőrszálakat. Ilyen részre, ahol nyálkahártya van, inkább ne. Szerintem én maradok ennél a módszernél, nem váltok. Évek óta bevált.

Egyébként nagy hír, tegnap volt éles bevetés prommal, és semmi bajom sincs! Igaz, utána tartottam irrigálást, amiről le kell majd szoknom. Korábban se volt gond ha nem mostam ki. Nagyon méylre eelrakom a szekrénybe, és sztem 1 hónap múlva ki is dobom mint Indi, hogy ne legyen kísértés (ma akartam venni bele irrigáló folyadékot, de időben leállíottam magam, h nem kell).

521. indi66 (válaszként erre: 520. - Sylvia31)
2012. júl. 4. 11:29
Borotválom, eldobhatóssal mert a borotva vissza is fertőzhet. De szokták mondani hogy ha gombával kínlódsz akkor hagyd megnőlni a szőrt egy picit, ne szedd le azonnal, hát már ezen is túl vagyok, de nálam ugyan olyan volt akkor is a helyzet, engem meg zavar a szőr szóval leszedem mindig.
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook