Állandó hüvelygyulladás (beszélgetés)
A cickafark és a kamilla is kifejezetten candida pusztító, és gyulladáscsökkentő. Szóval 2in1:D Arról nem is beszélve, hogy teljesen homeopátiás szerek:) Ha nem irrigálóként használod, akkor ülőfürdőőt csinálj belőle.
Tegnap este irrigálás után vettem észre, hogy az irrigátorom penészes:( Megpróbálom majd kifőzni, teafaolajjal és ecettel kezelni.Csak nem értem, mert mindig kirakom száradni használat után, és a követző használatig szárad. De most is tegnap este használtam és tiszta pára még az egész. Hajszárítóval kéne szárítani?
Köszönöm!:) Megéreztem a szurkolást, egyik rész 97% a másik 98%:D Most már kitört a nyár hivatalosan is!
én úgy szoktam még ha kicsit bizarrul hangzik is hogy először felszívom a kamillás-cickás teát a két fecskendőmbe(nem költök irrigátorra ha van ez a két fecskenő úgyis kifőzöm őket minden használat után)a maradék teát meg megiszom:-) így aztán kívül-belül hat de tényleg jó!!Hunny-nak igaza van már kezdtem elveszíteni a reményt hogy újra baj kezd lenni de most megint újra jó..még szoliba is elmerészkedtem egy éve nem voltam úgy néztem ki mint az egyhetes vizihulla:DDDDDDDDDDD
Én mindig jól lemaradok itt az olvasásban :( Azért nagyjából figyelem kivel mi történik,mit használ.Nálam a szokásos.Egyik nap aránylag jó,másik nap meg égek,mint a fene.Most nem viszketek,de úgy ébredtem,hogy nagyon égek.Teafaolajat használom most is,de szerintem irrigálni fogok kamillával,csak arra még várnom kell 2 hetet,mert az irrigátort Pesten hagytam és csak 2 hét múlva megyek újra,hogy elhozhassam.
Én nem merek bizakodni :D Nincs irrigátorom XDXDXD Viszont cickafarkam van itthon, a kamillámat már megittam. Szóval sürgősen be kell szereznem majd. Köszi az infót ;)
Hunny drága egy óriási kalappal ügyes legyél Csajszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Indi jaj de örülök!!!Figyelj írom hogyan tovább mert nagyon jó!Vegyél én filtereset vettem kamilla és cickafark teát forrázd le és amikor már csak langyos tedd irrigátorba és most át magad vele!Én most ezt csinálom még egy hétig meg sajna kezdtem visszapirosodni meg a folyásom is erősödni kezdett(fogalmam nincs mitől nemi életem sincs már)csak viszketni nem viszketett úgyhogy ezt elkezdtem gyorsan és most megint minden szuper!!!Megállt a folyás szép rózsaszín...Egyébként azért nem csíp már az octenisept mert megszűnt a gyulladásod!Hogy AZT mi okozta gomba baktérium nem tudni de szépen rendbe jöttél illetve jó úton vagy afelé mondtam én neked:-)
Nekem van egy candida, jegyzetem, neked még nem küldtem el? Ha nem és érdekel, küldd el az e-mail címedet priviben és küldöm. Benne van h mi is ez a gomba, diéta menete, minden apró részlet h mit h érdemes csinálni.
Elérkeztem az 5. naphoz. Már nem csíp az irrigálás után.
Hát, nem tudom, olvastam olyat is hogy csak magvakat szabad rágni de azt jól össze kell mert különben a belekben fog rohadni. öööh kösz, nem :D
Igen igen meg kell válogatni mit iszol, én zöldségek leveit illetve zöldség leveseket ittam.
Szerintem ezt csak drasztikus diétával lehet kiírtani. Gondolj csak bele milyen erős, mennyi féle kezelési módon kifogott már. De azért a drsztikusságot nem úgy értem, hogy alig eszel. Mindig jól kell lakni, csak ki kell gondolni, hogy mit szabad enni. A léböjt kúra is csak akkor az igazi, hogy ha olyan gyümölcsleveket iszol, amiket te magad állítasz elő bio zöldségekből/gyümölcsökből. Én 3 hete kezdtem el a 90 napos szétválasztó diétát fogyás céljából, közel 3kg-t le is adtam már, még 5-6-kg-t szeretnék, de tornával, mert látom, hogy kicsit formásodnom se árt (eddig nem tornáztam, holnap utolsó vizsga, és rá fogok érni a tornára). Kicsit elkalandoztam, visszatérve: jövő szombatra tervezek folyadék napot tartani, kíváncsi vagyok, mennyi fog lemenni az a nap alatt. Hajrá mindenféle diéta!:)
Szerintem én is bele kezdek de csak júliustól. Addig kell az energia. Az elején léböjtel kezdek. pár nap az egész. multkor is csináltam. fogytam pár nap alatt 3 kilót. durva nem? meg ugye erre van az aloe vera, elvileg 3 hó a behatása, én túl vagyok másfélen. immunerősítés!!!! Bár nekem hol ezt mondják hol azt, volt orvos aki azt mondta h fölösleges kínoznom magam ilyen diétákkal. volt aki csak azt mondta ne egyek annyi csokit meg tésztát, volt aki azt mondta próbáljak meg kicsit diétázni de nem kell túl drasztikusan. szóval ezer felé járt a fejem. :/
Épp tegnap beszéltem Sylvivel, hogy amit mi itt csinálunk ez mind mind tüntei kezelés. A végleges gyógyuláshoz végig kell csinálni a candida diétát, mert mindaddig nagyon nagy esély lesz, hogy bármikor kiújoljon:(
Arra gondoltam, hogy a kezelések mindig megállnak egy pontnál, vagyis egy picit fel tudja javítani a dolgot, de sosem gyógyul meg. Mintha valami folyton táplálná én pedig eszeveszettül próbálom vissza szorítani, de ha kicsit is elgyengülök vagy másra is koncentrálok akkor azonnal támad és újra szenvednem kell hogy elérjem azt a szintet aminél már nem akarom lepuffantani magam. Ma is azért jobb mert reggel 2x is befújtam ezzel a fertőtlenítővel. Nem tudom hogy a mai kezelés megváltást hoz e, szerintem nem. De azért jó volt gondolni rá.
Nekem is ma nagyon jó kedvem van:D
Igaz, tanulni egyáltalán nem sikerült, de egy nagyon jó nap vége ez:) (csak az tenné szebbé a napot ha teljesen összebújhatnék a párommal:$ na de majd talán pár nap mulva:D) Nekem is főként rózsaszín, és örülök, hogy rájöttem, mi okozza a pirosságot még, így tudom kezelni:)
Hát ma szuper kedvem van, forró melegben szivesen sétáltam a városban és már betankoltunk az esti bulira is. A szine is rózsaszines és nem érzem hogy van. Bárcsak javulna *_*
Helyes, örülök neki, hajrá!:D
Én most jöttem rá, hogy kívül is gombás vagyok, ezért piros. (Pedig egyáltalán nincs semilyen tüntetem, nem is viszket). Úgyhogy gomba írtás ezerrel továbbra is.
Szia, tegnapi nap borzalmas volt, most meg egész jól vagyok. Szóval van remény úgy érzem, de ki tudja nekem is olyan változó. Hát a tegnapi kezelés már jobb is volt, éjjel is tudtam aludni rendesen. Szóval lehet lesz ebből még valami. Egyszer fújtam ma be ezzel a löttyel mert napozásnál beviszketett a bal szemérmem oldala de kezelés után elmúlt.Szóval meglátjuk. Lehet a sok esti szenvedés után enyhülőben van? A szine is normalizálódik, de inkább nem kiabálom el mert folyton ezt csinálom aztán jövök h minden sz@r. :/
Indi, milyen volt a tegnapi kezelés? Jobb? Javulsz? Pirosság múlóban?
Én úgy veszem észre, hogy nálam már a hüvely nincs begyulladva (nagyon ritkán látom pirosnak a bejáratnál), a külső részek azok, amik hajlamosabbak rá. Igyekszem türelmes lenni.
rendben megbeszéltük:-)))))
itt nincs 'lájk' gomb de fogd fel így :D
Épp egyik nap néztem nagyot, hogy van itthon grapefriutmag cseppem:) Elgondolkoztam rajta, hogy el kéne kezdeni inni, de iszonyat iszonyat íze van, hogy most a gondolattól majdnem kijött az ebédem. De máris megyek, épp aktuális a déli lemosásom és rakok bele pár cseppet:)
Szia,köszönjük szépen hogy megosztottad a tapasztalatodat!!én teafaolajat használtam már ugyanígy sőt ezüst kolloidot is volt amikor jó volt volt amikor nem..szerintem függ az egyéntől a fertőzés súlyosságától de minden hasznos tanácsot örömmel fogadunk:-)!!!
édes vagy:-))))már indulok is!!!nem száz kilóméter az sajna hanem több bár közelebb lennénk..majd szervezünk egy Hüvelygyulladásból kigyógyult csajok klubja talit:-)!!!!
Hajrá, én szeretettel várlak!:D Csak 100km-re vagy tőlem:) (Szegeden vagyok)
A tuti gyógymód, nekem bevált.
Grapefruit mag kivonat, az alkohol mentes változat.
1 dl. vízhez 4-5 csepp kivonat, bele irrigátorba és jól átmosni vele a hüvelyt. Vattával szépen átmosni kívülről is a szeméremtestet a lötyivel. Ezt ismételni 4-5 estén át és szépen elmúlik. Lehet, hogy 1-2 alkalom is elég. Aki hajlamos a hüvelygyulladásra, annak javasolt minden nemi aktus után átmosni odalent a grape-fruit mag kivonatos vízzel.
bár csatlakozhatnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma tuti hogy elmegyek valamerre, mert kéne pár dolgot venni a boltban:D Szerintem estére megyek, mikorra apárom haverozást tervez, így mehetek egyedül, nem kell az ő rohanó tempóját tartani. Kicsit megnyugtatja a lelkemet a vásárlás(pedig csak olyan dolgokat veszek amikre szükségem van amúgy is):D Csapok ma egy csajos estét:D
ne add fel kérlek szépen!!kemény ez az 5nap tudom!!én most is azt mondom hogy belül nagy gáz van ezért mar ennyire de nálam is nagy gáz volt olyan gyulladásom gombás folyásom mindenem voltmikor ezt kaptam hogy hidegrázásom hőemelkedésem is volt mellette meg még az utcán is vakaróznom kellett mert azt hittem megőrülök!!!Engem rendbetett.. amúgy lehet kevés lesz az 5nap nekem a dokim azt mondta ha 5nap alatt se javul vegyek kliont de úgy hogy az irrigálás idején meg fluconert szedtem szájon át az meg a gombát ölte..áááááááá volt itt minden..
További ajánlott fórumok: