Államvizsga (beszélgetés)
Köszönöm szépen mindenkinek! :) El sem hiszem, hogy vége! :) Ma már el is dobozoltam a tancuccaim! :)
Kisfiam, van már időpontod?
Sunshine, mikor tudsz legközelebb menni? Jobban Vagy már? Remélem...
Cinci, kocc... :) Felfogtad már, hogy vége? :)
Köszi, igazán aranyos vagy.
Nektek is köszi Mira, Cinci a biztatást.
Neked Mira gratulálok, ügyes vagy! Ünnepelj egy nagyot!
Nagy-nagy gratula az újdonsült közgazdásznak!!!! Nagyon ügyes vagy, hogy kiváló lett!!!! Szuper!
Jó pálinkázást, és vedd úgy, hogy koccintottam Veled virtuálisan:))))
Sziasztok!
Sunshine, nagyon sajnálom:( De a következőre csak azért is ötöst fogsz kapni!!!!!!
Mira, egy nagy-nagy kalappal holnapra, gondolok Rád!
És jelentkezz, ha hazaérsz:)
Fú, nagyon sajnálom! :'(. De Te mindent megtettél érte! Ez nem rajtad múlt!!! Fel a fejjel!
Legközelebb? Van pótvizsga, vagy csak télen?
Nézd a jó oldalát! A következőig még mindenképpen van időd ezt megtanulni normálisan! Ahogy a többire is megtudtad tanulni! Ennyi idő alatt ennyit lehetetlen megtanulni!
Sajnos nem. :(
Ez nekem most nem jött össze. Megrántottak. Tegnap már kibőgtem magam, mára kicsit jobban vagyok, de azért nagyon nagy csalódás volt ez nekem.
Szia kicsi fiam :) Szar napom volt, bocs, hogy vulgáris vagyok.Reggel fél 6 óta nyomatom, de nem akar fogni már az agyam :S Még 5 tétel...
Hétfőn lesz a nagy nap :S Fáj a fejem, remegek, minden bajom van...:(
Neked írtak már ki időpontot?
Köszönöm Cinci! :)Még mindig van 6 tételem :S Napi 19 órában nyomatom már, de basszus nagyon sok! :S Ma már el kell kezdenem ismételni is :S
Mikor lesz a diplomaosztód?
Sunshie, lehet azóta nem józanodott ki (hihi) Biztos sikerült neki!:)
Mira, gratula a két ötöshöz!!!!!!!
Tök jó, hogy kész a prezentációd is. Hidd el, menni fog a vizsga. Megértem, hogy nagyon izgulsz most, én is nagyon rettenetesen izgultam előtte. De érdekes, hogy amikor már bent voltam a suliban, a többiekkel, és megláttam, hogy kiklesznek a bizottságban, elmúlt. Meg addigra már mindegy volt, csak legyek túl rajta.
Mi lehet Sunshine-nal????
No, sunshine? Szólíthatunk Dr.-nak ?
Cinci, igen megvan, mindkettő 5-ös :)
És a kérdéseim sem vészesek.:)
Az anyagokról: hát nagyjából sikerült összeszedni valamit, aztán majd elválik. Ma írt vissza nagy nehezen az egyik tanár, hogy konkrétan nem tud ajánlani semmit sem hozzá...:S Hát ez remek. No sebaj, majd lesz valahogy.
Még 10 tételem van. :( Lassan megy, pedig ma is 5 óta csinálom. Re..bullon és kávén élek :S Nagyon kevés lesz 1,5 nap az átnézésre...:(
De legalább a prezim kész. :)
Már most remegek, szerintem hétfőn elájulok...:(
Köszönöm:)
Nagyon-nagyon nagy kalappal holnapra Neked! Drukkolok, hogy úgy sikerüljön, ahogy szeretnéd! Majd írj, ha végeztél:)
Neked is köszönöm, Mira:)
Te hogy állsz? Megvan a szakdoga jegyed? És az anyagok a vizsgához, amik még hiányoztak?
Köszönöm:)
Meglesz az a vizsga, ne aggódj!!!
Cinci, gratulálok! Ügyes Vagy! :) De jó Neked! Most aztán jöhet a pihi!:)
Sunshine, ne haragudj, nem akartalak megbántani, csak én biztos nem tudnék úgy elmenni államvizsgára, hogy van olyan tétel, amit nem tudok, min. 2-re...
Sajnálom, hogy nem lesz időd átnézni :( Azért drukkolok, hogy végigérj, és jó tételt húzz! :)
Átfedések sajni nálunk sincsenek, szépen összerakták azt...:S
Nagy nehezen ma végre elértem a pszichológia tanárt, hogy mit is akar azzal a tétellel, amiről senkinek fogalma sem volt, hogy mire gondol. Nyugisan közölte, hogy lényegében az egész anyag, az első fejezetet kivéve...köszi :S De legalább megvan :)Ja, és holnap tudom meg a szakdoli bírálatát...Van már para nagyon. :(
No kisfiam, hogy érezted magad az államvizsgád napján :) Fent vagyok...De kis kíváncsi itt valaki :)
Heni, gratulálok! Ügyes Vagy! A védésed az enyémmel lesz egy időben, asszem 21-én mindketten megkönnyebbülünk :)
Ildikó, köszönjük a jó tanácsot, és a bíztatást!:) Te ügyes voltál!:)
Sziasztok!
Megjöttem, jól elhúzódott, de megérte:) Az egyikre ötöst kaptam, a másikra négyest. Három tételt kellett elmondani és a két szakdogához 2-2 kérdésre válaszolni. Nagy szerencsénk volt, a bizottságban iszonyú rendes és jóindulatú tanárok voltak, rengeteget segítettek, nem arra mentek rá, hogy ki mit nem tud. Nem bukott meg senki. A tegnapi buktatós tanárok nem voltak bent szerencsére.
További ajánlott fórumok:
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- Tippek a sikeres államvizsgához és szakdolgozatvédéshez
- Tanulási tippek államvizsgára
- Ki milyen agyserkentőt ajánlana államvizsga előttre? Én most a Ginkoprim felé hajlok, de csak mert azt látom a tv-ben.
- Segítség, 5 nap múlva államvizsga!
- Hogyan készültél államvizsgára kisgyerek(ek) mellett?